Hemma igen

2009-08-04 @ 19:59:32Oj oj oj. Nu var det länge sen ni hörde av mig. Men jag tror att ni förstår att jag har varit på campingsemester med min pojkvän. Vi visste ju inte riktigt när vi skulle åka men vi drog på morgonen i onsdags. Så nu har vi varit borta i nästan en vecka och besökt många av västkustens städer. Vi började i Halmstad där vi kom fram på kvällskvisten. Då bodde vi på en camping som låg precis vid tylösand så vi gick ner till stranden och det var så himla fint! Jättemysigt. Kort kommer senare!

På morgonen efter gick vi upp ganska tidigt. Vi skulle nämligen till Gekås i Ullared, vilket ligger ganska nära Halmstad, för en shoppingrunda. Elias hade aldrig varit där förut så det var en upplevelse. En hemsk sådan tyckte han. Men vi fick lite bra-ha-saker köpta därifrån. Mer kan man inte förvänta sig. Väl ute från köpcentret så drog vi vidare till Varberg där vi stannade över natten. Och vilken natt, det blåste typ storm. Ni kanske har hört om det norska fartyget som sjönk? Vi var ju inte långt därifrån så ni kan förstå att det blåste mycket. Men vårt tält stod kvar natten igen och skyddade oss från blåsten. Campingen och miljön runt omkring var jättevacker så det kändes tråkigt att bara stanna en natt. Men vi skulle ju vidare.

Göteborg blev nästa stopp. När vi kom dit fick vi veta att U2 skulle spela på Ullevi senare. Trevligt. Vi ringde runt till massa campingar men alla var fulla. Tillslut fick vi tag på en camping som tillhörde Liseberg. Inte så kul kanske men det låg väldigt centralt vilket var bra. Men När vi kom fram till denna camping så fick vi stå i kö i drygt en timme bara för att få en tältplats. Men vi hade varit lite tjuviga och parkerat bilen vid en plats som vi tyckte såg bra ut så att ingen annan skulle ta den. Men när vi äntligen kom ut från det där jädrans incheckningsstället så hade några bajsiga fransmän snått vår plats, precis framför där vår bil stod! Så numera känner jag ett litet hat mot fransmän och göteborgska campingar. Elias fick sina förväntningar om staden bekräftade. Vi tog oss ifrån campingen så fort som möjligt efter att vi hade satt upp tältet och åkte in till stan och gick i affärer och tittade runt. Hittade ett par kängor på H&M till ett väldans bra pris. 129 kr är inte dåligt för ett par kängor. Sommarjobbare som felprismärker borde det finnas fler av! 400 kr som de kostade innan var ju inte heller så dyrt men ändå... Efter ett tag inne i stan så började det bli allt för mycket folk inför spelningen så då åkte vi tillabaka till campingen och satte oss i varsin stol och lyssnade till U2 i kvällssolen. Mycket trevligt.

Dagen efter flydde vi så fort vi kunde till Lysekil. Vädret var kanon och den lilla staden var så himla mysigt. Även här bodde vi på en väldigt fin camping med massa klippor runt omkring precis vid havet. Så där stannade vi i två nätter. Första dagen hängde vi på campingen och fiskade krabbor och solade och dagen efter gick vi inne i staden och åt räkmackor och tittade på lysbåtar.

Sen var det bara en stad kvar. Smögen. Dock fick jag inte se stället i solsken men det var väldigt vackert ändå. Där gick vi längs bryggorna med alla andra turister och tittade i små mysiga butiker och åt god mat. Campingen här påminde om den i Lysekil så på kvällen när det hade slutat regna gick vi upp på klipporna och kikade på utsikten. Som sagt bilder kommer senare!

Och imorse åkte vi ända hem till Stockholm. Och nu sitter jag här och väntar på att se det sista avsnittet av Allsång på Skansen.

Det blev ett väldigt långt inlägg men det är svårt att göra en så underbar vecka till ett kort inlägg. Imorn kommer ett inlägg med bilder istället.

Hoppas att alla har det bra! Saknar er mina tjejor!

Puss!
Ina Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Cecilia

Åh, va härligt det verkar ha varit :) trots storm och allt :P

men alltså, jag får en sån konstig ångest varje år när det är sista avsnittet av allsång på skansen, det är inte roligt.. det betyder så mycket att hösten och vinter börjar närma sig ;/ huua, alltidalltidalltid!

2009-08-04 @ 20:36:33
URL: http://sumseven.blogg.se/
Postat av: Paulina

Oj jesus kristus. Det där lät som en drömvecka tagen direkt från en film, kan inte ens tänka mig hur mysigt ni haft det. Blir så glad för din skull. Du fick tid med din lilla Elias trots allt! :) Puss på dig sötnos jag saknar dej väldiiiiigt mkt. KOM HEM SNART!

2009-08-05 @ 13:18:37
Postat av: Ina

Sv: Ja det var hur mysigt som helst :) Du är så söt och snäll pausan! Jag kommer hem så fort jag kan!! hehe.

2009-08-06 @ 12:55:16
URL: http://sumseven.blogg.se/
Postat av: Ina

Jag vet. Det känns alltid lite vemodigt. Allsång på Skansen är liksom sommar. Även att det inte är så jättebra direkt så måste man ändå kolla på det :P

2009-08-06 @ 12:57:05
URL: http://sumseven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0