Ännu en helg har passerat

2009-12-20 @ 22:31:00

För att summera gymnasiefesten vill jag bara säga SYND för er som missade den. 219 stycken gjorde inte, och jag hoppas och tror att de hade lika kul som jag hade. Nästa fest kommer bli ännu bättre, för nu har vi lite pengar att bidra med. Band, bättre utrustning och annan lokal är kanske saker att fundera över till vårens gymnasiefest. 

Idag har jag och min syster haft en spendera-tiden-tillsammans-dag. När vi vaknade gjorde vi oss lite mindre fula och åkte in till stan. Det var knappt så vi kom in, bensinmätaren kunde inte ens mäta bensinen för så lite var det kvar. Dödens åktur skulle jag vilja kalla vår lilla färd. Satt på helspänn hela vägen till Statiol. Efter att tanken var lite mindre tom handlade vi julklappar till Jason, pappa och farfar&farmor. Sedan handlades det även lite mat som vi (Pernilla) lagade och den blev väldans god. Honungsmarinerad klyfpotatis, älgkött och en fet sallad, yam. Efter maten drog vi med Jason ut i kylan och snön och mulade han lite. Han mulade oss några gånger och sen gick vi in och bastade. Därefter försökte vi oss på att göra muffins, bananmuffins, utan recept. Det gick ju sådär. Blev albinomuffins istället som smakade ägg. Usch. Och nu, sitter jag här. Trött, mätt och.. exposed. 

Imorgon är det återigen en stor dag. Genrep inför vår Elevkabaré. Jag längtar! Det brukar alltid vara så roligt :)Förmodligen kommer inte morgondagen svika heller, med tanke på vilka nummer som finns med. hahah! 

Nej, nu ska jag och systrami kolla Bääärt och sova.



/P.

Paulina Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0