Snabbvisit i Vimmerby

2009-07-28 @ 22:19:33Oj vad jag far och flänger. Idag åkte jag och Elias hem till mig. Men imorn åker vi troligtvis igen. Till Halmstad. Vi ska påbörja vår campingsemester på Västkusten. Efter Halmstad fortsätter vi mot Göteborg och Lysekil där vi stannar nån natt eller två och sen drar vi vidare mot Smögen och till sist Strömstad. Vi ska vara äkta campare och stanna till på Gekås i Ullared och köpa matchande träningsoveraller och pappiliotter (till mig) så att vi klarar oss i campingterrängen och håller samma tempo som de andra semestrarna. Det ska bli så mysigt! När hade vi flickor tänkt åka till Ullared förresten? Hänger gärna med då också, men är inte säker på att jag är hemma då. Saknar er bajsmycket!

Om 23 dagar fyller jag 18 fucking år. Känns ganska gutt faktiskt. Inte för att jag förväntar mig en särskilt stor skillnad, men lite närmare vuxenlivet kommer man ju. Både på gott och ont. Det roligste är ju trots allt att jag ska få fira denna stora dag med mina bästa vänner nere på en solig ö i Medelhavet.

Vi är faktiskt rätt trötta efter bilkörningen idag, båda två. Så nu slocknar vi här i MIN säng (Åh) och så får vi se om vi åker imorn. Det får vi avgöra när vi vaknar. För det är det bästa med den här semestern. Vi ska inte plannera nånting.

Puss! Och några extra pussar till mina Sumsevenlovers!


       
Anledningen till varför det är så många bilder på Istus är att hans knöl
sprack idag. Mindre fräsht.
Ina Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: linnea

bilder på den spruckna knölen då?! :D

2009-07-28 @ 22:40:13
URL: http://sumseven.blogg.se/
Postat av: Therese

What!?!? Hur hände det och hur mår han nu?

2009-07-29 @ 09:11:56
URL: http://sumseven.blogg.se/
Postat av: Ina

Haha han skäms ju :O

2009-07-29 @ 10:21:30
URL: http://sumseven.blogg.se/
Postat av: Ina

Jag har ingen aning! Elias och jag kom hem och tyckte att Istus såg lite smal ut. Sen såg jag att knölen var borta. Den måste ha spruckit när han var ute. De andra visste heller inte om det :P Han mår bra verkar det som iallafall, än har man inte märkt nån skillnad.

2009-07-29 @ 10:24:32
URL: http://sumseven.blogg.se/
Postat av: Felicia

Ina! Vi saknar dig här hemma!

2009-07-29 @ 11:00:14
URL: http://sumseven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0