Allt och ingenting

2009-07-29 @ 18:05:30Förlåt för min dåliga uppdatering. Men jag har väldigt mycket att göra nu känns det som. Sliter som ett djur, eller åtminstone jobbar häcken av mig. Kanske inte låter som det är någon skillnad, men jag tror ni förstår! :)

Nu har mamma och Linn åkt till Kroatien. De landade vid 22.40 igår. Måste erkänna att jag saknar dem lite redan faktiskt. Är inte van vid att vara borta från dom. Ja jag vet vad ni tänker. Ja jag är faktiskt en liten mammagris. Får se hur jag ska klara mig en hel vecka.. Nåja, det ska nog gå bra, pappa och My är hemma:)

När jag kom hem från jobbet fick jag agera hemmafru, eller jag kände mig åtminstone som en. Gjorde pastasallad som jag ska ha med till jobbet imorgon, macka och diskade. Kommer bli så ett par dagar nu, annars fixar min underbara mamma det. Men det är dags att vi hjälps åt mer här hemma, ska börja hjälpa henne mer. Både laga mat, diska och kanske till och med tvätta. Jag är nog den enda i hela världen som aldrig har tvättat?

Igår var det grillfest för oss på parkavdelningen. Det var riktigt skoj faktiskt och maten var kanon. Tycker om alla sköna människor på parken faktiskt. Det är en anledning till varför jag står upp med att jobba, trots att jag bävar för det varje dag. Värst var det i början, då vi inte hade gått ut på parkeringen. Hela dagarna ägnades åt att städa småhus, plocka skräp och rensa ton med ogräs. Hur som helst blev det tidigt, eftersom de flesta av oss började vid klockan sju. Elly och jag nattade i vårt personalrum på parkavdelningen. Det var faktiskt ganska skönt måste jag säga.

Min personbeskrivning får ni någon annan dag. Kanske imorgon, eller så blir det framåt helgen.

Nu ska jag dra och packa. Ska snart åka iväg och träna. Vi har träningsvecka denna vecka, tis, ons och torsdag, vilket betyder att jag även imorgon ska träna. Men igår kunde jag inte. Jag kommer inte orka ett smack, har inte sprungit en meter på hela sommaren, förutom de två fotbollsträningarna med parkavdelningen och en med fotbollslaget. Ja jag är en lat människa. Jag måste börja ta tag i mitt liv nu känner jag. Jag äter alldeles för mycket onyttig och för mycket, dessutom har jag inte tränat något i sommar. Jag har gått upp två eller tre kilo tror jag :( Dags att ändra på det kanske. Någon som har något tips på hur man ska få bort det där gottesuget?

Ni får ha en kanonbra kväll allihopa. Uppdaterar kanske efter träningen om jag orkar

Adios amigas. Hasta luego, quizas por la tarde. Si no, bien noche.


Bild från gårdagen
Åse Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0