Vad gör Sumseven?

2009-06-30 @ 23:40:55Bra fråga.


Ina. I Stockholm. Lever hon? Vad gör hon? Det finns väl internet i huvudstaden också? Eller har hon flyttat ut till en gård i förorten där hon tillbringar sina dagar som hemmafru och mamma åt sina fem barn? Har Stockholm invaderats av den italienska maffian och krönt Ina och Elias till härskare? Eller ligger hon bara på en strand och läser tidningar hela dagarna?



Paulina. På Maderira. Vad har hänt sedan hon anlände? Ligger hon bara på stranden och solar? Har hon blivit bortgift till en portugisisk mångmiljonär? Kommer hon att stanna där för alltid och tjäna honom genom att se snygg ut och skratta åt allt han säger? Ingen vet.



Felicia. I Paris. Har hon tack vare det gay-vänliga hotellet träffat en fransk bög i basker som blivit hennes bästa vän? Har hon börjat måla tavlor som ingen förstår, röka cigaretter och käka baguetter till frukost, lunch och middag? Har hon byggt en koja i Eiffieltornet där hon kommer att spendera resten av sitt liv tillsammans med en fransk bulldog? Ingen vet.



Cecilia. Hemma? Jobbar hon? Har hon förätit sig på jordgubbar så att hon tvingats läggas in på en anstalt för psykiskt jordgubbs-sjuka? Har hon flyttat till Abys gård och jobbar dygnet runt med att plocka jordgubbar och sätta potatis? Eller ligger hon bara hemma i soffan med sin hund och sin katt och luktar matos?



Åse. Hemma. Jobbar och sliter uppenbarligen. Funderar mycket över Michael Jackson och kortspel tydligen. Mycket mer vet vi inte. Vad gör hon mer efter jobbet? Äter majs? Pluggar? Tittar på dokusåpor? Funderar och planerar? Eller sitter hon kanske bara hemma för sig och skrattar åt tråkiga saker? Svårt att säga.



Therese. Hemma. Tillbringar de flesta av hennes dagar i Våffelhuset i Astrid Lindgrens Värld där hon helt enkelt gör våfflor och säljer dem och lite annat. Senast jag såg henne var i går när hon kom och köpte en smörgås med kyckling och fetaostkräm hos mig i Stubben. Tog den smörgåsen död på henne? Har Nicklas tagit över Lindängsgatan, blivit illustratör och modebloggare och håller Therese fången på den inglasade altanen? Ingen vet.



Linnea. Hemma. Jobbar om dagarna. Badar och solar ibland. Tränade sin sista träning för vårsäsongen ikväll och har nu uppehåll tills den 20:e juli. Hon oroar sig ganska mycket över hur och OM hon kommer att klara sig utan speciellt mycket fotboll tills dess. Lyssnar på Lars Winnerbäck och mycket annat. Har extrem festival-feber och kan knappt förstå att vi om exakt åtta dagar står mitt i folkhavet, mosas, skriker och väntar på Kings of Leon. Annars har Linnea inte så mycket för sig, mycket tid att lägga på blogginlägg som dessa. Nu ska hon dock varva ner, pissa, öppna fönstret, ta av sig tröjan, lägga sig ner och somna. Imorgon jobbar hon 11-17 och sedan tänkte hon dra till Harrys.

Over and out.

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Kvälls-illustration!

2009-06-30 @ 22:06:34Nu är den klar min lilla illustration som jag har pillat på nu ett tag. Vad tycker ni? Det föreställer Denise aka Bunny som bloggar här. Syns det någon likhet?!

Förresten, om ni tycker något inte står rätt till med bilden. Säg till!! All kritik är bra kritik. Är i lära-stadiet.
Ha en fortsatt bra kväll!! Godnatt!
// Therese

Illustration: Therese
Permalink Therese Illustrerar Kommentarer (26) Trackbacks ()


Vad tror ni?

2009-06-30 @ 18:56:22Mina dagar är inte så intressanta nu när jag jobbar. Just nu händer det inte så mycket i mitt liv. Jag är trött konstant  och sliter i värmen. Fast det kanske inte är så konstigt eftersom jag går upp vid 06.00 varje morgon och jobbar till 16.00. Känns inte som om det är så många sommarjobbare som jobbar så länge?

Jag, My, Linn och pappa spelade precis plump. Varför förlorar jag alltid? Jag har ingen tur i spel alltså, varken i lotteri eller i kortspel.

Vi satt i alla fall och diskuterade Michael Jacksons plötsliga död. Jag har själv inte läst det men pappa sa att de hittat tre stickhål i hans hjärta. Dödsorsaken som de i tidigt skede gick ut med, kanske alltså inte stämmer. Nu diskuteras det hur vidare det var en hjärtinfalkt som orsakat hans död. Tydligen ska han ha haft någon speciell relation med barnflickan, så hon misstänks ha gett honom sprutor. Men jag tycker i sånna fall att det låter som om att han ville dö själv? Detta känns lite märkligt eftersom han bara ett tag senare skulle göra comeback i sin karriär. Ville Michela Jackson själv död, eller vad tror ni? Tydligen ska det ha lett till att flera människor tagit sitt liv. Var han större än Elvis som de säger?   
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Parapapapapapapapapa paparapaparapapara clack bum parapapapapapapapapa

2009-06-29 @ 22:52:20

Tja. Det här är SumSeven, för er som inte visste. Jag ville mest bara berätta det och skriva vårt 300:e inlägg. Tyckte det var lite roligt. Men jag har ganska konstig humor. Nu ska jag titta på 2 ½ män och Scrubs, vilket är en av många saker som också roar mig extremt mycket.

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ny vecka, nya tag!

2009-06-29 @ 17:25:30Jahopp ännu en dag avklarad på jobbet. Idag gick det förvånadsvärt snabbt. Även att jag pysslat med samma tråkiga syssla. Längtar tills vi är klara med ogräset utanför saltkråkan, det är inte roligt kan jag lova. Omöjligt ogräs som inte vill bort!  Kom och tänka på en lite pinsam händelse nu, från förra veckan. Jag och en till jobbarkompis åkte elbil ute på parkeringen för vi skulle räkna bilar. Då körde vaktisarna Dala och en kvinna jag inte minns namnet på. Då frågar  arbetskompisen om de var gifta. Blind och trög som jag är svarade jag "är han bög"? Tyckte det såg ut som två män, men det var det visst inte. Snacka om att det var lite pinsamt. Fast han eller hon hörde ju som tur var inte det.

På onsdag blir den nog karaoke med Therese och Linnea :) Får se om Cicci hänkar? Det blir nog kalasbra även att jag inte ska dricka något :) Vill hänga lite mer med er tjejer. Säg till om ni har pratat om något speciellt att göra efter jobbet så hänkar jag! :)

Nu ska jag kolla på Systrar i jeans 2 sedan drar jag vidare till Johan :)



bild lånad av http://lipglossgirl.se/wp-content/uploads/2008/08/systrar_i_jeans_2.jpg
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


LONDON

2009-06-29 @ 14:15:41Okej. jag har 4 minuter pa mig att skriva nagot intressant. Just nu sitter vi pa Londons flygplats och har det svintrakigt. Vi ska vara har till kl 16.00! Sen far vi aka till Madeira med flyget och kommer fram ikvall.

Okej. 2 Minuter! vad ska jag skriva? Eh! onskar att alla hemma har det hur bra som helst. Saknar er allihop, speciellt mina bloggbuddies. Okej nu ar det en halv minut kvar! ha det bra nu! Ses pa tisdag om jag inte skriver mer.


PUSS
Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Mycket kort inlägg

2009-06-29 @ 08:41:10Hejhopp!!
Det var  varit en lång frånvaro från Therese Hasselkvist, så en liten update kommer nu. Fortfarande själv hemma, men bor närtan ihop med Nicklas. Kört massor och massor med bil i alla möjliga former. Körde Peugeot som började ryka under motorhuven, nu smäller det snart tänkte jag. Men min mekaniker till make kikade på't och det var lugna puckar, lite vetten på avgasröret bara. Lånade Patriks bil till jobbet, mucho turbo, mucho roligt. Tack tack för lånet. Och till igår bad med en brun och stekig Linnea.

Nu orkar jag inte mer. Håller på att planerar en liten tävling här på bloggis. Så håll utkik!! ;)



Ha en underbar och solig dag!!
// Therese
Permalink Therese Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Förkyld och röd som en kräfta

2009-06-28 @ 19:48:03Låg ute och solade väldigt länge igår. Råkade visst somna så idag är jag röd som en kräfta om inte rödare. Det svider lite, men jag hoppas att det blir brunt sen. Idag har jag också legat ute och solat en del. Måste ju passa på nu när jag varit ledig i helgen. Jobbar hela veckan förutom fredag och det känns rätt tungt. Men jag måste tänka positivt och får se det på det ljusa sidan, att jag tjänar en del pengar.

Går och surar lite här hemma. Mamma beställde nyss en resa till Kroatien för henne och lillasyster. Snacka om att jag är avundsjuk och vill följa med. Det är det värsta med att jobba. Men jag ska ju i alla fall utomlands med brudarna den 18 augusti och det kommer bli kanon. Längtar till max nu !

Snart är det festival! Bara en och en halv vecka kvar nu till Hultsfredsfestivalen. Hoppas på en grymt bra festival. Jobbar dock så det blir endast tältning två nätter, men det får räcka :)
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tusse

2009-06-28 @ 16:10:30Det här är vår nya lilla familjemedlem hos mamma. Låt mig presentera, ända från Kvavhult, Tusse!!!







Bra! Nu vet ni det också! Nu är det bara 12 timmar kvar tills vi lämnar Vimmerby.
Madeira, här kommer släkten Olefors. Sverige, vi ses igen den 7:e juli.

Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


Like a varm summerbreeze

2009-06-28 @ 14:28:30

75:-


249:-

Jag tog en liten paus från min stekpanna på balkongen och beställde ett linne och en bikini från Caliroots.

Kan nog inte säga det tillräckligt många gånger, men fy fan vad jag älskar att det är sommar. Och att det verkligen är sommar. Inte bara lov, moln och regn. Utan lov, sol, bad, värme och så vidare. Det är perfekt just nu, perfekt! Vi får se hur resten av sommaren ser ut, men nu vill jag bara tänka på hur underbart det är just nu och njuta till max. Ikväll kommer mamma hem, som har varit bortrest i helgen, och vi ska nog gå ut och äta med brorsan. Mamma fyllde år i fredags och vi har inte firat henne än. Jag var nere på ÖB förut och köpte några glas och choklad till henne. I veckan som kommer ska jag jobba varje dag utom fredag. Men jag hoppas att Thass och jag kan ha lite kvällshäng nu när hon är ensam hemma. Just nu ska jag nog lägga mig i stekpannan en stund till, fast först smörja in mig med solkräm än en gång.
Ta det lugnt och drick vatten! Pusshej

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


25 årsfest

2009-06-28 @ 12:06:32

Förlåt för dålig uppdatering på sista tiden från min sida. Har helt enkelt inte hunnit med. Dessutom vill jag inte sitta inne i detta underbara väder. Men idag kände jag att jag var tvungen.

I torsdags kunde jag tyvärr inte vara med och fira Paulina. Hade avslutning med fotbollen.

I fredags kunde jag inte festa med mina brudar heller, för då var jag bjuden på 25 årsfest. Sarah Björkman fyllde år och det firades med en hel del andra brudar. Trodde dock att jag skulle känna mig väldigt liten. Men det gick ganska bra ändå. Visst var det grupperingar, men det känns det som det alltid blir när det är tjejer. Vi träffades i alla fall vid 19.00 i källängen för att grilla och ha det mysigt. Sarah hade köpt massor från egen ficka. När vi kom bjöds vi på bål, med jordgubbar och vindruvor i. Riktigt smarrigt! Hon bjöd även på grillspett och potatissallad. Hon är bara för gullig! Jag är dålig på presenter, gav henne därför en vinflaska. Det funkar alltid?

Måste bara berätta en rolig händelse. Efter att vi grillat klart vid källängen, satte vi oss på filtar nedanför. Då kom ett killgäng på fyra pers och satte sig runt grillen (nämner inga namn). Sedan när de gick iväg märkte någon av tjejerna att det saknades grejer. De sprang efter killarna och bad om att få kolla i deras väskor. Det visade sig att de hade snott en alkoholfri öl från en gravid kvinna. Haha! Som hon sa: de blir ju inte direkt fulla på det. Jag visste inte ens att det fanns alkoholfri öl. Visste ni?

Vid tio drog vi till harrys för att ta stämpel och sedan vidare hem till Sarah. En plåt försvann mystiskt vid harrys. Hemma hos henne sjöng en del sing star, någon bråkade med pojkvännen och vi andra satt och pratade.

Efter tolv någongång drog vi till harrys. Där var det ganska mycket folk eftersom det var klubb 29. Där träffade jag bl.a. Therese, Paulina och Cicci :) Hade riktigt ont i fötterna efter jag dansat, eftersom jag inte är van vid att dansa i högklackat.

Har haft en riktigt roligt kväll! Tack alla som gjorde kvällen kanon! Både på harrys och innan :)


Födelsedags"barnet" :)




Jag och Emelie var på topp!


Sarah och jag<3


Skön bild på väg till harrys.


Therese och Cicci :) <3




Saknar er tjejer! Lust att hitta på något i veckan?

Puss Åse

Permalink Åse Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Paris je t´aime

2009-06-27 @ 22:34:50


Inatt bär det av. Till Paris! Som vi har längtat och nu är det några timmar kvar tills resan börjar. Vi är ju visserligen inte i huvudstaden förrän på måndag morgon men ändå. PARIS!

Jag har även jobbat två dagar i rad nu och för er som är nyfikna har det gått bra. Det är tråkigt, och det finns INGENTING att göra för det är ingen som handlar hos mig.. men men.

Ni får ha en trevlig vecka, både ni som läser bloggen men framförallt mina bloggbuddies!



Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


En liten jordgubbsförsäljarhälsning

2009-06-27 @ 19:37:31Jahopp, då sitter man här igen :P
Jag har som vanligt inte så möcket att skriva här ... Min dag har varit väldigt oinnehållsrik om jag får säga min mening.
Jobb till 3, hem --> äta lax och potäter och sedan jordgubbar och grädde (Alltså MINA jordgubbar) sedan somnat och nu väntar jag på en litenpytte del av min släkt.. skulle egentligen fräst in till city, med dunkadunka i bilen och träffat mina polare, men de blev visst lite ändringar... imorgon är det iallafall konfa för lilla Ralle som gäller. och som vanligt vet jag inte vad jag ska ha på mig, hm..ska iallafall bli fint väder och jag är LEDIG imorgon, så jäklans skönt...
Idag var det ganska segt att ta sig upp, vart ju Harrys igår och det var Roligt, Roligt och Roligt... hihi, men vi som sa att "aldrig att de spelar Michael Jackson där, fick chi (stavning?) de var precis vad de gjorde och inte bara en låt utan det var fan hur många låtar som helst, gött!! KUL!

Har förmodligen hittat en köpare till Hultsfredbiljett nr 2 nu iallafall, så det blir till att ringa Towny i veckan, och fan vad jag ska ha den där pappersbiten!!!!!

Nehepp, time to go...
Pusshej, ha en bra lördagkväll allesammans!!





Nemen Hej din gamle blondin!!
Alltså, det var tider det ... så länge sen, men känns som om det var igår.
Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Igår, idag, imorgon.

2009-06-27 @ 19:34:00

Tänkte fögylla vår blogg med ett ointressant inlägg, kanske mitt sista innan jag tar flyget till Madeira med syrran, kusinerna och farföräldrarna. Jag är osäker på om jag skrivit att jag ska det innan? Men om inte så gör jag ju det nu iaf. Resan kommer innehålla barrundor, fest, sol, värme, god mat, dans, gemenskap, bråk och tjaffs, brännor och mycket annat. Hem kommer vi den 7 Juli, dagen innan festivalen börjar. Gutt att komma bort från vimmery i några dagar.

Harrys igår. Träffade en hel del roliga och generösa personer. Det var ett plus för min del. Min kväll började hos Therese. Några cider, lite musik och fyra underbara människor. Sedan blev det utgång vid elvatiden. Bra musik och mycket dans. Det hände inte speciellt mycket annat. Hittade den perfekta kramkompisen, kände mig otroligt liten mot Kallay, pratade med Ricky (det var inte igår), skickade pinsamma sms, spred sanna rykten, sov hos Linnea m.m. 

Min dag idag har bestått av mycket sol och bad i Nossen tillsammans med Linnea och Marina. Brände mig faktiskt lite, och det är mycket sällsynt. Fick solsting också. Det finns fler som kan intyga. Nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar. Senare ikväll blir det att ta bilen till Brandmannen med gänget. Lite Tacos tror jag det skulle bli också :)

Egentligen borde jag också berätta det där jag skulle, men jag har kommit på att det är alldeles för patetiskt att skriva om. Jag skiter i det helt enkelt. 

Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Once a faliure always a retard

2009-06-27 @ 18:11:36Steka sa vi. Steka gjorde vi. Bränna trodde jag. Brändes gjorde jag. Gutt var det, ja. Ätit har jag inte. Helt ensam är jag. Lust att inte äta ett piss har jag. Ej bra. Kanske pizza cykla och köpa. Gott vore det. Imorgon ledig igen. Gutt är det. Något att göra, nej. Gutt ändå, ja. Inlägg jobbigt att läsa, mycket. Uttråkad är jag.



RÄDDAD MIN KVÄLL ÄR SÅ IN I HELVETE!





Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Allt och inget på sju minuter

2009-06-27 @ 01:28:12Egentligen har jag ingen aning om vad jag ska skriva i detta inlägg. Jag kände bara att det var jävligt dags att skriva. Det har inte hänt ett piss i mitt liv som jag kan berätta om. Som vanligt. Har varit hos Therese ikväll och ätit och lite. Sedan drog dom stora tjejerna till Harrys så jag gick hem. Sedan dess har jag kollat på en film, Two hands, med Heath Ledger. SÅ jävla snygg! Nu väntar jag på att Pau ska ringa, om hon är kapabel till det. Det är iallafall tänkt att hon ska sova hos mig och att vi imorgon ska umgås i sol och i vatten. Är ledig i helgen, vilket känns obeskrivligt skönt. Annars är det som det är. Känns som att livet är piss ibland, men jag tror faktiskt inte att så mycket kan stoppa mig just nu. Jag har en hel sommar framför mig med världens bästa vänner. Och jag har ett helt liv framför mig, även om det känns som att det inte kan bli så mycket mer än så här. Men jag har så extremt mycket framför mig. Saker som jag inte har en aning om just nu. Jag har egentligen inte en aning om var jag kommer att leva mitt liv, eller hur. Vad gör jag om 5 år? Inte en jävla aning. Och alla andra år? Vet inte. Det är det som är så jävla konstigt, men också så jävla underbart. För just nu i denna sekund vet jag vad jag ska göra den 27 juni 2009. Längre vill, orkar, kan jag inte tänka. Då blir det för tråkigt. Jag visste inte ens vad jag skulle skriva om när jag började detta inlägget, och var har jag hamnat nu? Djupa jävla livsfrågor. Just det. Så mycket kan hända på några minuter. Och så mycket kan hända på ett liv. Nu ska jag äta choklad.



Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Harrys!

2009-06-26 @ 19:49:00


Nu blir det fest för hela slanten.
Jag tänker glömma allt dåligt, och vara glad att det är sommar, sol, varmt
och att jag har körkort. Men framför allt ska jag vara glad för att jag har
världens bästa kompisar och kommer in på Harrys idag för första gången.
Ingenting kan eller ska få förstöra min kväll och då menar jag ingenting.

puss!
Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Woho, Sommarlov!

2009-06-26 @ 16:46:10Jepp, nu har jag sommarlov på riktigt. Mucho sköno! Fick sluta runt halv två idag också så det var ett bra avslut. Tycker att detta sommarjobb har varit det roligaste hittills. Även om jag tror att byggubbe inte är ett yrke för mig så har jag haft roligast sällskap här och jag har alltid haft något att göra vilket jag tycker är mycket viktigt. Jag blir uttråkad så lätt. Jag har också blivit väldigt bra omhändertagen av mina arbetsledare :) Men nu är det slut. De tyckte dock att jag skulle komma ner så ofta jag kan och dricka kaffe och fika när skolan börjar igen. Ja tack.

Så vad hände efter halv två? Jo jag gick några ärenden på stan och sedan drog jag, Therese och Paulina och betalade resten av Kos-resan, så nu är allt klappat och klart för att åka :)

Ikväll blir det att träffa tjejerna igen. Så mysigt. Vi ska äta lite humburgare hos Therese och sen sitta och föra innan 18-åringarna ska vidare till Harrys och jag och Linnea får åka hem. Men det passar mig rätt bra eftersom att jag ska upp vid sju imorn (tydligen) och åka mot huvudstaden. Imorn ska vi till min farfar och hälsa på den lilla Jackrussel-valpen. Kan bara tänka mig vilken liten bebis det kommer att vara. Lite släktingar som jag knappt aldrig träffar kommer kanske också att befinna sig där, bland annat min halvkusin som var 6 år sist jag träffade henne och nu är hon 13 kanske? Lite skillnad sen sist där tror jag.

Ha en skön fredag och ta vara på solen, man vet aldrig när den försvinner.

Puss
Permalink Ina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Thank God It´s Friday

2009-06-26 @ 08:18:31Äntligen fredag. Sista dagen på veckan och sista dagen på jobbet. Jobbar idag och sen har jag sommarlov! Så himla skönt. Kommer säkert bli uttråkad eftersom att alla andra jobbar, men vi får göra som vi har gjort de senaste dagarna: Hitta på något efter jobbet, ta ett kvällsdopp och åka bil med hög volym och verkligen känna att det är sommar. Underbart.

Förresten är Michael Jackson död. Han dog igår vid lunchtid i sitt hem av hjärtstillestånd. Känns lite konstigt att kungen av pop har dött. På nåt konstigt sätt så känns som att kändisar alltid kommer att leva. R.I.P. Här kan du läsa mer.


Bilder lånade från Aftonbladet.se

Hoppas att ni får en bra fredag och du Felle, ha en bra första dag på jobbet :) 

Hörs ikväll.

Puss


 
Permalink Ina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Att vara ensam funkade fint tills jag blev själv!

2009-06-25 @ 22:47:17Att vara hemma själv är så skönt. Man kan bjuda över kompisar utan att bry sig att störa någon annan. Idag har jag haft någon hos mig om inte fler samtidigt. Min dag ensam har fungerat fint tills jag blev själv. Nu känner jag mig helt tom, vart ska jag ta vägen, göra. Jag har vattnat alla husets 100 blommor. Nu är det väl bara sägen som gäller då?!

Ha det fint och sov gott!!!
//Therese
Permalink Therese Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sea sun waves

2009-06-25 @ 22:39:07

Sea sun waves / time-lapse from munich time-lapse on Vimeo.

 

Ascool video!

 

Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Underbart väder

2009-06-25 @ 21:50:13Ja om man ska ligga och sola hela dagen är det verkligen kanonbra väder. Men när man jobbar är det på tok för varmt. Egentligen ska man inte klaga nu när det väl är fint väder.

Dagen har i princip liknat gårdagen på jobbet. Började 07.00 och började med att sopa i några små hus. Därefter fortsattade vi med det eviga krattandet som känns helt meningslöst. Har rensat ogräs mellan stenplattor ett x antal timmar och det är inte roligt kan jag lova. Vi plockade även skräp i parken. Jag som trodde att parkavdelningen skulle vara ett slappt och roligt jobb, men det tycker jag verkligen inte. Vi jobbar häcken av oss och det är extremt tråkigt. Trots att jag bara jobbat två dagar. Efter lunch räknade vi bilar och kollade hur många som kom från olika länder. Tog en sista skräprunda innan vi slutade. Imorgon kommer det säkert  bli ännu jobbigare. Då är vi bara två sommarjobbare och idag var vi fem. Så det blir nog en hel del att göra.

Är ledsen att jag inte kunde vara med idag brudar. Hoppas att det blir någon annan dag snart igen! :)

Efter träningen idag åt vi grillat. Som avslutning på denna säsong. Ska bli skönt med lite uppehåll, måste dock springa en hel del själv, vilket känns mindre roligt. Maten var i alla fall kanon god!

Puss godnatt

Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tam höna på cykel?

2009-06-25 @ 17:03:34Idag är min första riktiga lediga dag. Den har jag spenderat nästan helt och hållet ute i solen tillsammans med mitt grisbarn!  Ingen färg på min bleka kropp, men jag har ju en till ledig dag imorgon!! Någon som är ledig och vill umgås med mig?

Aja till saken varför jag började skriva detta inlägg. När jag skulle säga adjö till grisbarnet vid bussen kommer det en kille på cykel med en höna på pakethållaren?.. Han stannade upp mig och jag fick klappa Sveriges/världens enda tama höna, Malin. Killen som cyklade var vd eller något för ett eget företag och gjorde kravband. Tror det var det. Mitt minne har alltid varit lite dåligt så hoppas han inte läser detta och tar illa upp. Men chansen kanske är ganska liten.
Kravbandet ska hjälpa transportdjur som far illa av färden i trånga utrymmen och som ibland dör på kuppen. Tycker det är en superidé. Hejja killen med en höna på cykeln!!

Tyvärr har jag ingen bild på Hönan Malin och killen på cykel!
Permalink Therese Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Körkortsbrudarna :)

2009-06-25 @ 15:55:44




Dessa tre härliga bruttor tog sina efterlängtade körkort igår! Grattis flickor! Jag tror att dom var så här glada! :D

Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Min lillebror

2009-06-25 @ 15:50:45


Min söta lillebror när han precis lekte i vattenspridaren!

Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vårt hotell är tydligen

2009-06-25 @ 15:44:36

gayvänligt! Fråga mig inte vad det är men jag antar att man på hotellet är snälla mot homosexuella? Dock har jag aldrig hört frasen förut, det känns som en onödig kommentar. För vem skulle skriva att hotellet är gayfientligt? Men vad vet jag, det kanske är en annorlunda syn på det hela i Frankrike. Men sen kan det ju också vara att google-översättaren gjorde lite fel, för mamma översatte texten med hjälp av det. Men vad i tusan skulle det annars stå??!!!

Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Första dagen på jobbet!

2009-06-24 @ 22:43:09

Nu orkar jag inte skriva om detta inlägg någon mer gång! Har skrivit två gånger tidigare, men all min text har försvunnit då! Någon som vet hur man kan få tillbaka den när den försvinner?

GRATTIS TILL THERESE, CICCI OCH PAULINA SOM IDAG HAR TAGIT KÖRKORT! Nu har alla 18-åringar i vårt tjejgäng körkort, vilket är riktigt bra!

Har betalat kosresan med Felle idag, vilket känns skönt. Men nu är jag 3770 kr fattigare, tur att jag ska jobba mer i sommar!

God natt på er, upp vid 05.45 imorgon bitti för att börja jobba vid 07.00

Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I'm on the road!!

2009-06-24 @ 22:31:18
Illustration: Therese

Jag låter bilden tala för sig och säger bara såhär: Jag har körkort!!
Jag kan lova att det var den längsta uppkörningen någonsin, en timme och en kvart höll jag på! Helt sjuk.
Men jag klarade det iallafall! Nu är körkortet mitt! Typiskt att mamma och pappa tar bilen nu en vecka.
Permalink Therese Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Hej Körkort ! :D

2009-06-24 @ 20:34:51

GRATTIS PAULINA, GRATTIS THERESE OCH GRATTIS TILL MIG SJÄLV... alltså fy fasen, såhär gla har ja inte varit på länge, det känns så himlans befriande och efterlängtat :D

Jag och Påousis körde iaf runt på några brudar idag på stan, haha alltså glajjerna på, radion på högsta volym, nervevade rutor och sen kör iväg!!! :D häärligt! Nu ska jag släppa körskolan, den förbaskade boken och att kasta pengar omkring sig på alla kurser och körningar ... Välkommen körkort ... Välkommen frihet !

Nehepp, inget mer att tillägga nu, imorrn är det som vanligt jobb som gäller och sedan rullar det på så ett par veckor framåt, sedan ska jag fasen ha sommarlov och raca runt i bilen och kanske burna lite på taxiparkeringen, som alla andra coola människor! :D

Förresten, blir det Klubb29 på fredag eller? :)


Ha de gött i sommarvärmen, ska nog ta mig en tur på någon av pollisarna nu!
Hej svej


Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


En liten parentes, JAG HAR FÅTT KÖRKORT!

2009-06-24 @ 14:31:14

Jag, Paulina Olefors har fått sitt efterlängtade körkort, äntligeeeeeeeeeeeeen!!!
Jag är nog den lyckligaste människan på jorden i just denna stund.
Åhh! Har varit så fruktansvärt nervös nu senaste tiden, men nu ingenting.
Obeskrivlig känsla, låt den vara förevigt.


Nu blir det ut och köra Volvo s60 med mor och syster! Ha det gött i det varma vädret!



Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Snabba Cash av Jens Lapidus

2009-06-24 @ 12:59:16


Jag förmodar att det är väldigt få som inte känner till författaren Jens Lapidus. Han debuterade år 2006 med Snabba Cash, romanen som jag läste ut inatt. Han säger själv att han har inspirerats av James Ellroy, en amerikansk författare som är mest känd för sin roman Den Svarta Dahlian. Jag har själv läst den nämda romanen och jag finner många likheter mellan de båda även fast det handlar om olika städer och tidsåldrar.

Romanen har tre huvudpersoner som är väldigt skilda karaktärer och som i början av romanen inte vet vilka de andra är men som binds samman av ett drama i slutskedet. De tre karaktärerna är JW, Mrado och Jorge.

JW

"Ingen i den öfvre delen av Stockholm visste följande om Johan Westlund, alias JW, bratsens bratigaste brat. Han var en vanlig medborgare, en förlorare, en tragisk svensson. Han var en bluff, en fejk, som spelade ett högt dubbelspel - levde lyxliv med boysen två till tre kvällar i veckan medan han fick råsnåla resten av tiden för att få notan att gå ihop.
         JW låtsades vara ultrabrat. Egentligen var han jordens jävla fattiglapp."


Mrado

"Mrado svepte med full kraft mot killens andra ben. Hundrafemtio pannor slog i golvet. Mrado över honom.Oväntat snabb. Noggrann med att ha ryggen mot fönstret. Fram med sin revolver. Smith & Wesson Sigma .38. Den var liten, men enligt Mrado var det funktionellt att den lätt kunde bäras  under en kavaj utan att synas.
      De utanför kunde inte se  vad som hände.  Att dra varmt vapen - ovanligt för Mrado. Ännu ovanligare inne på gymmet.   
   Mynningen intryckt i jättekillens mun.
    Mrado osäkrade vapnet. "Lyssna nu, putte. Jag heter Mrado Slovovic. Det här är vår klubb. Sätt aldrig din fot här igen. Om du har någon fot kvar det vill säga."

Jorge

"Livet sket på Jorge. Livet sög hästballe. Livet var tufft. Men Jorge var starkare än så - de skulle få se.
       Kåken tog hans energi. Tog hans skratt. Rap-life omgjort till crap-life. Men det som bara han visste var att det fanns ett slut, en idé som skulle fullbordas, en utväg. Jorge: snubben som inte gick att kuva. Han skulle ut, rymma, sticka från det här skithålet. Han hade en plan. Och den var tjockt bra."

I de tre utdragen skildras de tre´s personligheter väldigt bra. JW en så kallad brat som egentligen kör svarttaxi och drygar ut kassan med k-försäljning (kokain). Mrado en jugge som ligger högt upp på rankinglistan när det gäller k-försäljning men som har en boss över sig, Radovan. Jorge som sitter inne på grund av Mrado och hans gäng men som har en plan att rymma.

Jag gillade boken väldigt mycket. Den var spännande hela tiden och konflikter avlöste varandra utan att det blev krystat. Efter boken har jag lärt mig mycket om Stockholm undre värld, om konflikterna och drogerna som lurar under den perfekta ytan. Om rasism och självförsvar, om snabba cash. För det är det huvudsakliga ämnet i boken. Hur man lyckas tjäna snabba cash. Det går inte att vara en medelmåttig svensson med en månadslön på 20 000 efter skatt. Vill man tjäna stora pengar måste han jobba med de stora grabbarna.

Det finns också en baksida med koks-försäljning. Att det är illegalt. Någon gång åker du fast och när du väl gör det sitter du inne i många år framöver... Frågan i boken är: vilka klarar det och vilka gör det inte?
Permalink Felles böcker Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sol och shopping i Västervik

2009-06-23 @ 21:48:04

Begav oss mot Västervik vid klockan nio imorse. Det var jag, Maja, Henke och Rasmus i ena bilen och Lina, Cajsa och Lisa i den andra. Gick över stan ganska snabbt eftersom det inte finns så många affärer, vilket är bra för min ekonomi. Det resulterade alltså i att jag inte köpte något :) Vi gick sedan och åt buffé på Kinarestaurangen, vilket var riktigt gott. Jag har börjat tycka om Kinamat mycket! :) Brudar vi måste och käka där någon dag?

Vi begav oss därefter mot Lysingsbadet för att steka lite i den otroligt fina vädret. Herregud så skönt väder! Surt som räven att man börjar jobba då bara, men men. Har i alla fall fått en del färg, eller jag är röd, men får hoppas på att det blir brunt sedan. Träffade några andra kändisar från Vimmerby där också :) Det var ett par på stranden som var riktigt riktigt bruna, vad avis jag blev. Så brun kan jag nog aldrig bli. De var bruna som pepparkakor, nästan, och alla andra kändes kritvita.

Blir exalterad när jag kommer till vissa städer, där det är vackert och fint väder. Känns som man är utomlands, och jag längtar massor till vi drar brudar! Känner hur glad jag blir och kroppen blir full med energi! :)

Vid femtiden begav vi oss hemåt. Hade lite brått då, för jag skulle åka och träna vid kvart över sex. Hann inte äta något så det fick bara choklad på willys. Klantig som jag var glömde jag min väska med pengar i Henkes bil, så kunde inte handla något. Vi hade ingen tränare idag, så det var en oseriös, men skön träning :) 

Sitter och kollar på Sverige - Serbien nu :) Sverige leder med 3-1 och en serb fick precis rött kort! Fast kommentatorerna tycker att de skulle haft det tidigare för en glidtackling som inte ens var på boll, skulle han fått rött kort då?. Nu tror jag serben fick för filmning? De hade tydligen redan fått 5 gula kort. Nu är det halvlek, så ska bli spännande att se vad resultatet blir tillslut. Det ser lovande ut för Sveriges landslag i framtiden i alla fall, för det finns en del spelade i U21-landslaget som är riktigt bra! :)


God natt på er allihopa. Bäst att gå och lägga sig tidigt så att jag orkar gå upp vid kvart i sex imorgon.


Bilder från dagen!


Det är vackert vid hamnen i Västervik:)


Rasmus, Maja, jag och Henke, som idag var chaufför.


Stek på stranden! Brände mig lite idag också. 

Förresten tjejer vi hade besöksrekord igår igen! Härligt! Det ser ljusare och ljusare ut :)




 

Permalink Åse Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Das Waffel Ladies!!

2009-06-23 @ 20:30:11Das Waffel Ladies är på G iin Das Waffelhouse!! Idag var det Marie och jag som rockade stället. Robin på ett hörn så vi klarade lunchen, Mr.Lunch räddar oss!! Så precis när Robin lämnar oss kommer Marlena Ernman och köper en våffla av oss!! Nu har jag träffat två kändisar på ALV, Dogge doggelito och Marlena. Min pappa hade blivit helt till sig om han hade sett henne. Besvikelse när jag inte kom hem med en autograf, men sånt vågar man väl inte fråga på semestern. Har jag inte rätt?

Min dag har faktiskt varit riktigt bra och nu följer 3 dagar med ledighet!! Tjoohoo!!
Ha det fint!!
// Therese

Marlena Ernaman - La Voix
Permalink Therese Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


There's a lot of things to do before you die

2009-06-23 @ 19:15:21Om du inte har något att göra, kan du göra som jag. Lyssna på John och Ossi och skrik, sjung, dansa eller vad fan som helst. Gutt är det.

Johnossi

Sjung



Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Let's play in the sand

2009-06-23 @ 18:17:15Det är varmt. Solen steker. Himlen är blå. Idag har jag jobbat. Med Sara. Det kom en snubbe i en plastrock, plastkeps och plastsaker på fötterna. Han frågade hur vi tvättade händerna och sånt. Och så skrev han ner grejer på ett papper. Sen sålde vi massa mackor. Och sallader. Och festis. Och lite annat. Och åt. När jag kom hem sa mamma att nån på hennes jobb hade läst att om vädret är så här som det är nu resten av veckan så kommer det vara så hela sommaren. Då blev jag glad i själen. Hoppas det är sant. Igår spelade jag match. Det var piss. Fast ändå kul. Det var ju fotboll liksom. Imorgon ska jag också spela match. Hoppas inte att det blir piss och att jag får spela. Nu lyssnar jag på musik.

Och ni körkortstjejer: ta det lugnt. Det verkar som att ni är lite väl uppstressade. Ni är bäst och det kommer gå svinbra. I feel it.

Och alla andra sumseven:ar: jag kan nog inte följa med och betala denna vecka. Måste föra över pengar och skit och har inte tid med det förän nästa vecka. Så ni vet.

Och alla andra människor: ha det så jävla bra.


En plaskig bild som Therese tog en gång när vi plaskade tillsammans.

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


En midsommar på okänd ort

2009-06-23 @ 17:13:41Jag vill börja med att säga tack till Johanna och Cornelia för en sjukt rolig resa och dessutom för den fina bikinin de gav mig i födelsedagspresent. Jag ser nästan snygg ut i den! Jag vill också tacka alla andra som kom ihåg mig den 21 och den 22 juni (Min namnsdag igår faktiskt)

Tänkte berätta lite om midsommarhelgen med bilder för att i text skulle det sluta med en uppsats, vilket vi inte vill.
När vi tillslut kom fram till Grebbestad gick vi runt lite uppe på bergen. Jag hade för första gången en sån enorm hemängtan så jag nästan skäms för att säga det. Vet inte ens varför! Men det gick över fort. Hur som helst droppade det in 20+:are efter hand. Vi kände oss lite små och därför var det mest vi tre och Uno som gällde under första dagen. Midsommarafton var mycket mysig. Lekar och massa god mat gjorde vår kväll. Sen var det ju självklart min födelsedag som gällde dagen därpå. Klockan 00.30 åkte de tre nyblivna 18-åriga brudarna in till Grebbestad. Terassen var stället som man skulle till. VI vet fortfaradne inte om det var 20-års gräns för vi behövde inte visa leg eftersom Cornelia flörtade med vakten. haha! Sjukt kul.

Vakten: Gillar du ljusa eller mörka killar?
Cornelia: Blonda såklart!!
Vakten: Haha ni kan gå in.

Inte en enda 18-åring så långt ögat nådde. Jag blev förföljd av en 29-åring som ansåg att åldern inte spelar någon roll. Ne verkligen inte, det skiljer bara 12 år? Sen fick jag en födelsedagshamburgare av okänd människa och efter det vid 04.30 cirkus, blev det hemgång. Det var soluppgång och sjukt fint längs stranden. Söndag var sådär. Tråkigt att åka bil och buss halva dagen. Men kul att träffa Mattias i 5 minuter på terminalen. :) När jag kom hem fick jag tårta och det var väl kul det också. Det var min helg! orkar inte göra min text intressant. Bilder säger mer är tusen ord:












/Paulina
Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Allt är möjligt!

2009-06-23 @ 10:11:30Nu är det inte långt kvar. Paulina och Cicci nu är det x antal dagar kvar till uppkörning/uppskrivning!!
Jag har inte förstått det än. Tiden går så himla fort, trodde aldrig att dagen skulle komma då det var dags för körkort. Men nu är den snart här. Det är det ända jag pratar om, tänker på, drömmer om, skriver om. Körkort, körkort, körkort!!
Tror jag aldrig kommer känna mig redo att sätta mig i bilden med den där inspektören och bara köra som om jag aldrig hade gjort annat än att köra bil. Tänker kanske inte alla på det här viset?!

Nervös som ett as kommer jag vara i alla fall. Men jag ska köra som en Gud och efter det har jag mitt körkort och då jävlar!!
Då kan vi cruisa genom staden Paou och Cicci för ni kommer också klara det galant!! Det kommer gå som på hjul!!

"Allt är möjligt!!"


På bilden från vänster: Jag, Erik och Fille
Permalink Therese Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Steeeek!

2009-06-22 @ 19:48:00Har bränt mig lite på axlarna, men vad gör det om hundra år? :) Är glad över att det för en gång skull är fint väder :)

Det är nu det börjar kännas som sommarlov, och det är då jag börjar. typiskt! Jag kommer nog behöva byta bort ett och annat pass om jag ska orka. Jag fattar inte hur jag ska orka gå upp kvart i sex hela sommaren. Jag är verkligen inte morgonpigg.. Aja, smällar man får ta...

Tog förresten årets första dopp idag. Jag lovar, det var svinkallt! Kände att det var dags, eftersom de flesta redan hade badat någon gång. Jag är en riktig badkruka:P


Bad                                                        
                                                                +


(Har lite tråkigt)
Kruka
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


22 juni 2009

2009-06-22 @ 10:33:17Jahopp, vilken intresseväckande rubrik jag lyckades få till :)

Kanske dags för mig att skriva några rader, jag har helt enkelt inte haft något att skriva på flera dagar, det har jag inte direkt nu heller men iallafall ...
Vaknade typ nyss och såg på bloggis att vi blivit veckans blogg, woowligt :D Det förtjänar vi tycker jag :P
Vad händer annars i Cecilias liv idag då? JOBB 13.45-19.00 och såklart hoppar jag av lycka ... Bara tanken av att sitta och glo när folk går in och ut från Supermarket gör mig bubblande lycklig :D
Nee, nu ska vi inte vara negativa här, några sedlar i ett kuvert lättar upp stämningen en aning :)

Måste ta tag i körkortet på allvar nu också, men när fasen ska jag ha tid att köra? mamma jobbar när jag är ledig och tvärtom, det gör mig nervös upp till öronen ... Aja, det löser sig väl ... någongång ...

Nehepp, dags för frukost och sedan kanske ut i solen en sväng?! MEN, jag måste läsa i den där himlans boken också :(

Ha de gött och ta vara på sommarsolen, för snart är den nog borta igen !
och förresten, jag hänger nog med och betalar i veckan och herregud vad jag längtar till Kos nu, det känns verkligen att det börjar närma sig ... för det gör det verkligen, snart juli ju ...

Nej, nu är det tack och hej leverpastej





Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Sol!! Behöver jag säga mer?

2009-06-22 @ 09:42:53

Åh äntligen börjar det likna sommar i Sverige, gött! Men det kommer lagom till jag börjar jobba. Fast eftersom jag ska jobba ute hela sommaren är jag lika glad för det :) Kanske får en sån där oerhört snygg bonbränna? Ja antagligen.....


Idag ska jag ligga och steka vid nossen hela dagen, får hoppas på lite färg! :) Ha en bra dag allihopa, så hörs vi senare! 


(Ina jag följer med och betalar kosbiljett när ni ska det :) vi måste höras om dag och tid)





 

Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Otäcka dröm!!

2009-06-22 @ 09:34:34Måste berätta om den hemskaste och otäckaste drömmen jag haft på länge!!
Jag drömde att vi tjejer (Paulina, Linnea, Ina, Felle, Åse, Cicci och jag) var fast i ett hus och några killar var där med, bland annat dea sen minns jag inte mer. Men i alla fall de som höll fast oss där ville att Ina skulle döda alla killar så gjorde hon det och Felle hängde på. Det var blöd överallt så fick killarna hänga döda i taket!! Sen skulle de döda två tjejer och då skulle de döda Linnea och Åse! Jag stod näst på tur men jag rymde och blev kompis med en häst som hette Linus och han hjälpte mig jag vaknade ur min förskräckliga dröm när vi började jagas av massa rallybilar!!

Var tvungen att berätta. Det sägs ju att mardrömmar går i uppfyllelse om man inte berättar dem. Den här drömmen vill jag verkligen inte uppleva i verkligheten! :O

//Therese
Permalink Therese Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Veckans blogg

2009-06-21 @ 22:45:47Wuhu! Vi blev veckans blogg på den här bloggen! Vår lilla Therese hade tydligen haft med ett bidrag i en tävling, och vi vann. Krossade motståndet hörde jag ;) Väldigt roligt tycker jag iallafall, tack till Elin och hennes blogg :)



Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


Sunday night

2009-06-21 @ 22:19:27Ligger i sängen och kollar på Hannibal Rising. Obehaglig film som handlar om Hannibal Lectors liv och hur han blev det monster han blev. Ni kanske också tittar?

Imorn är det jobb som gäller igen. Det var skönt med en extra lång helg, men det är bara en vecka kvar på jobbet och sen har jag sommarlov. På riktigt. Ska åka upp till Stockholm på lördag med mamma och pappa som ska stanna där över helgen. Själv åker jag inte med hem och kommer heller inte beställa någon hembiljett. Jag får se hur länge jag stannar helt enkelt :)

Tänkte även på det här med Kosbiljetten. Tror jag måste betala den innan lördag annars blir det lite konstigt. Nån som hänger med ner någongång i veckan och betalar?

Nä, nu börjar filmen igen. Hoppas verkligen jag kan hålla mig vaken till slutet. Brukar alltid somna någon gång efter nyheterna i en film.

Fortsatt trevlig kväll!

Puss och kram
Permalink Ina Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()


Paulina 18 år!!

2009-06-21 @ 20:33:22















Du är snygg, we love you and have a nice life <3
Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


Dumma Köris!

2009-06-21 @ 19:28:37Dumma körskolan!! Varför har ni stängt alla tider som jag är ledig! Det här var inte bra, men jag löser det! Mina nerver går på högvarv jämt. Jag har blivit körkortsskadad skulle jag tro. Tänker på det jämt och ständigt! Hur ska det gå!!

Jobbat med Marie och Robin idag. Det är verkligen kul när lunchavbytarna kommer och hälsar på. Då händer det något iallafall. Tycker ju om Marie självklar det hade varit tråkigt utan henne!

Nä nu ska jag öppna min blå plastficka med de där böckerna i. ;)

Älg! Alfred ser du detta, vad fick bebisarna heta? :)



Ha en bra dag!!
// Therese
Permalink Therese Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Do you feel it?

2009-06-21 @ 13:40:10The Sounds

10 juli 23.30 Hultsfredsfestivalen Pampas Längst Fram
- jag är laddad och pricker snart
Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Slappisdag med Slummer-Nicklas

2009-06-20 @ 22:33:37Idag sådär efter allt midsommarfirande har jag varit hos en seg nicklas som sov för det mesta hela dagen. Men för mig gjorde det inget!! Nu fick jag spela sims lite för mig själv. Mwohahaha!! Efter att en slummrande Nicklas hade vaknat blev det en skogstur på fyrhjulingen och sen hem till Vimmerby. Har gjort slingor på Gurk-Nicklas så nu är han typ, nästan halvblond, vilket passar honom utmärkt.

Bild var absolut förbjudetså jag fyller ut med en bild som Linnea har tagit.
Tyckte den blev frän. Ser ut som någon delat av den
.


Ha det bra och dröm något fint!
// Therese
Permalink Therese Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Astrid Lindgrensvärld

2009-06-20 @ 20:12:44Har gått på alv idag med mamma :) linn skulle ha följt med, men hon kom hem vid kvart i fem imorse så hon var inte så pepp

Vi hade i alla fall ganska tur med vädret. Kom bara små skurar ibland, men de varade inte länge. Handlade en jättesmarrig räksallad hos Linnea :D Föreställningarna i Törnrosdalen var de bästa tycker jag. Allsången med Prussiluskan, kling och klang var rolig :D Klang är grymt skön!

Har haft en bra dag, med min kära mamma. Nästa gång hoppas jag att större delen av familjen följer med. Förstår verkligen för de små barnen tycker att det är roligt att vara på alv, så himla mysig där. Man känner sig nästan som barn på nytt! :)






Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Är du trött?

2009-06-20 @ 19:06:04Jag är trött. Så trött att mina ben inte orkar ta mig från TV:n till datorn eller från datorn och in till toan. Så trött att min fingrar inte riktigt orkar skriva på tangenterna utan att det värker. Så trött att min hjärna inte kan tänka på vad det är för dag, vem jag är, vad jag gör och definitivt inte på vad jag ska skriva om i bloggen. Så ni får istället läsa om hur trött jag är, i tråkigt, dåligt och äckligt formulerade meningar med trötta ord. Vad beror då denna trötthet på? En mycket intressant fråga, med antaligen mindre intressanta svar. Men jag svarar ändå. Det beror med all säkerhet på att jag de senaste tre nätterna inte sovit tillräckligt många timmar för att jag ska återhämta mig. Att jag dessutom jobbat efter en ej återhämtande natt gör det hela ganska mycket värre. Att jobba har inte varit speciellt jobbigt, men jag har ändå på något vis tagit ut mig både fysiskt och psykiskt. Sedan har jag ytterligare en teori om varför jag är så kraftlös (observera att jag just gick in på synonymer.se för att hitta ett annat ord för trött, jag blev liksom trött på det) - blodbrist! Igår stod jag i Stubben på Astrid Lindgrens Värld och skar apelsin till våra extremt underbara spett med chokladdoppad frukt för mycket rimliga 15 kronor. Tror inte att jag behöver gå in på detaljer, men jag skar mig i fingret och det blev blodapelsin. Då var klockan 10.47 och det slutade blöda för dagen när klockan var cirka 23.58. Jag tappade räkningen på hur många gånger jag fick byta plåser, både för att de inte var de bästa världen skådat och för att min sår tydligen var hiskeligt (INTE synonymer.se på den) djupt . Efter en ganska lugn natt vaknade jag och efter en stund började såret blöda igen OCH jag fick mitt i allt blod även mens. Så att jag känner mig lika utpumpad på blod som jag känner mig lycklig över att jag är ledig imorn och kan sova till typ 17.00 om jag vill det.

Nu har ni tur att mina fingrar verkligen inte orkar skriva mer och att mina ben orkar ta mig till soffan för att mina ögon ska kunna titta på Simpsons, Simpsons, Family Guy, Family Guy och att min mun ska mosa i sig Marabou Sommar. Eller det kanske bara är tur för mig. Inte fan vet jag, min hjärna orkar inte mer. Heeeeeeeeeeeeej dååå.

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Midsommaraftonen

2009-06-20 @ 15:50:29'












'

Jag och mina fina vänner under Midsommaraftonen!
Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gratis glass i sommar, ja tack!

2009-06-20 @ 00:56:27

Nu är midsommaren slut. Alla i gänget var rätt trötta ikväll så det blev inte så sent men det var mysigt ändå. Äta en massa gott och bara sitta och prata.

Vill passa på att tipsa alla om denna sida innan den blir lika hajpad som alla andra gratissidor. På sommarglass.com samlar du poäng och får gratischeckar värda 23 kronor att handla glass för. Checken skickas till din mobil som du visar upp i kassan i affären och så är glassen din, för inga pengar alls! Mycket bra om du som jag inte har råd med en massa småutgifter i sommar men ändå vill njuta av god glass. Än är sidan ganska ny och det är lättare att samla ihop poäng. Om du vill bli medlem eller vill veta mer om sidan gå in här.



Brukar aldrig gå med i sånt där annars med just glass brukar jag vara så trött på att köpa, har blivit så dyrt tycker jag.

Sov gott alla små nissar och hoppas att ni har haft en trevlig midsommar!

Puss

Permalink Ina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Glad midsommar allihop!

2009-06-19 @ 12:47:15Dagen ska firas med massor av smarrig mat. Tror dock inte att vädret håller i sig. Men vi får göra det bästa av situationen! Vi två-tiden ska vi äta mat här hemma. Vid fyra bär det av till Ina för att göra midsommarkransar och så småningom grilla. Det kommer bli en toppendag, det är jag säker på!

Så alla får ha en trevligt midsommar / Åse

Här är två bilder från förra årets midsommar. Kolla vad jordgubbar vi hade fått vid midsommar förra året, och i år har vi inte fått några ännu....



Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Proppmätt efter bakningen

2009-06-18 @ 22:33:50

Fy tusan så mätt jag är. Min mage känns helt uppsvullen. Måste gått upp flera kilo. Det var mycket trevligt hemma hos Ina. Kom dit runt halv sex, men de andra kom in förrän vid sju, så Ina och jag satt och pratade och kollade på gamla bilder :) När de andra kom delade vi in oss i två baklag ;) lag chokladbollstårta och lag cupcakes...Lag chokladbollstårta ( som jag Linnea och Felle) tillhörde vann, säger vi :P Vi var först klara, men vår var inte så avancerad. De blev i alla fall riktigt goda. Cicci hade med sig fyra liter jordgubbar med så vi åt lite. Men sparade tre liter till imorgon, då vi ska vara hos Ina och fira midsommar.. 


Morgondagen kommer först bestå av umgänge med familjen. Vi ska äta smarrig midsommar mat och ha det gött. tråkigt att det ska bli dåligt väder bara. Runt fyratiden drar vi till Ina för att göra midsommarkransar att ha :) På kvällen sen blir det att grilla och eventuellt dricka lite,.. Det blir i alla fall att ta det lugnt och bara umgås. Vi gör tvärt emot alla andra :P Men är man med de bästa, kan inte kvällen bli annat än bra!


Hörs mer imorgon. Nu ska jag kolla på sex and the city boxen med Linn :)



Vi som bakade idag var Linnea, jag, Felle, Ina, Therese och Cicci. Tyvärr är inte Felle med på denna härliga bild....

Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Saker man kan göra när man är ensam hemma

2009-06-18 @ 22:20:51



Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Burr!

2009-06-18 @ 16:16:39Är verkligen frusen nu. Har varit ute och jobbat i spöregn. Snacka om att jag var blöt och att jag frös. Som jag skrev igår, fick jag hoppas in och jobba som kolloledare idag :) fast vädret förstörde rätt mycket. Precis som förra året, tog jag med mig ett gäng flickor för att plocka blommor till en midsommarstång, eftersom det imorgon är Midsommar. Ute i regnet stod jag och en till och gjorde en midsommarstång, kanske helt i onödan? Ingen dansade runt den sen i alla fall. Blommorna var väldigt fina, men formerna blev inte alls fina..De flesta barn ringde hem för att de frös, så till slut var det inte många barn kvar. Tjänade i alla fall 360 kr, så jag får vara ganska nöjd. Bättre än att sitta hemma och inte göra något.

Nu kommer säkert jag att bli förkyld. Blev i alla fall varm soppa när jag kom hem och det passade fint! Skönt att ta av sig alla blöda kläder och ta en varm dusch:) me like .... 

Nu ska jag snart åka in till Ina, för bakning med tjejerna. Ska bli spännande att prova nytt :)



Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Odjuret av Roslund & Hellström

2009-06-18 @ 15:16:37

Ina har ju sin Mat-Ina kategori,Therese kör med sin Kördagbok osv. Så jag tänkte att jag skulle försöka mig på att recensera alla böcker jag läser! Jag läser en hel del så det lär bli en hel del recensioner. Ni kan väl tala om om det låter som en bra idé eller inte. Jag börjar mina stapplande steg som recensent här och nu med boken Odjuret som jag nyss läste ut.

Odjuret av Roslund & Hellström

"De skriker inte längre. Den ljusa lite tjocka horan gråter, snoret rinner från näsan, ögonen är röda. Den mörka horan stirrar trotsigt på honom, utmanar, hatar. Han binder deras händer i ett av de vita rör som löper längs den cementgrå väggen. Det är varmt, förmodligen ett vattenrör, det bränner mot deras underarmshud. De sparkar med benen, mot honom, och varje gång de sparkar så sparkar han tillbaka. Tills de förstår. Då sparkar de inte längre.
       De sitter stilla. Horor ska sitta stilla. Horor ska vänta. Det är han som bestämmer. Han tar av sig sina kläder. T-shirt, jeans, kalsonger, skor, strumpor. I den ordningen. Han gör det framför dem. Om de inte tittar sparkar han på dem tills de gör det. Horor ska titta. Han står framför dem, naken. Han är vacker. Han vet att han är vacker. En vältränad kropp. Muskulösa ben. Fast stjärt. Ingen mage. Vacker. "
(s.15-16)

Berndt Lund. Odjuret. Han som våldtar och mördar små barn - de ovan är nio år. Han är en snabbknullare, som de omnämns i boken. Sådana som knullar små barn. De är föraktade både av samhället och intagna på fängelserna.

Boken hoppar mellan olika karaktärer, både "goda" och "onda". Man får följa Lunds tankar från plan till kidnappning till våldtäckt till mord. Man får följa familjen till den femåriga flicka som mördas av Lund - speciellt pappan som är utom sig av raseri. Man får följa den unge åklagarens vardag genom olaga hot och demonstrationer och man får följa poliser och intagna på fängelset där Lund brukade sitta.

Boken är fruktansvärt bra och man får verkligen tänka till själv för att försöka förstå både moralen och empatin i boken, men också sin egen. Är det Lund som är odjuret? Eller är det samhället som låtit det gå så långt? Lund blev själv utsatt för sexuella övergrepp som barn. Eller är de de vanliga människorna som försöker ta lagen i egna händer som är odjuret? Eller är alla odjur? Vilka liv är värt mest?!

Det var många frågor som dök upp när man läste boken. Har jag stake nog att mörda en människa för att upprätthålla människovärdet? Om mitt barn blev våldtaget och mördat av en man, skulle jag använda samma kaliber för att ta revansch och hämd? Skulle jag mörda honom? Eller skulle jag hoppas att samhället och staten tog sitt ansvar och lät honom få sitt straff? Många frågor - inga självklara svar.

Vi vet att staten inte fungerar som den borde. Mördare som får livsstid sitter inne i maximalt 25 år. Många som behöver vård får det inte. En psykiskt sjuk mördare, som exempelvis Lund, får sitta inne och fantisera och drömma om den dagen han blir en fri man - och kan mörda igen. För det var precis det Lund gjorde. Lund är en påhittad person men ändå så verklig. Han finns om än med ett annat namn. Ska vi tillåta att psykiskt sjuka människor släpps ut i den fria världen utan att ha fått vård? Är det inte fel på rättssystemet då?

Som jag sa, många frågor - få svar.

Jag rekommenderar i alla fall alla att läsa boken! Den sätter press på samhället, staten, rättssystemet och framför allt läsaren - hur känner du i frågorna som dyker upp under bokens gång?

Permalink Felles böcker Kommentarer (4) Trackbacks ()


Kördagbok á la Therese

2009-06-18 @ 09:48:03Jaa jag skulle kunna kalla mina senaste/kommande inlägg för kördagbok. Men det tröttnar ni väl inte på att läsa om min framsteg eller baksteg. Idag hade jag körlektion, det gick väl. Jag fick höra att jag kan köra, så det tar jag som en komplimang!! Jag skulle bara skita i vad alla andra sa om uppkörning och det. Men visst blir det lätt att man hakar upp sig. När jag kör ska jag tänka bara på hur jag gör, för jag kan köra bil!! Så det så!!

Idag dag kommer flöttesan befinna sig i flötvåfflan och göra flötvåfflor på ALV. Visst låter det underbart gott med våfflor. ;)
Ska jobba med Oskar Carlsson idag, kul med lite variation och på lunchen kommer Jennie!! Vilket gäng vi kommer vara på Våfflan idag!! Kom och ta en våffla med smör om ni har vägarna förbi.

Ha det fint!!
//Therese

Utfyllandsbild på Tyra!!
Permalink Therese Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ska vi åt samma håll?

2009-06-17 @ 23:07:00Idag har jag solat! Det kändes helt underbart att hänga där i stolen på balkongen och bara steka. Vaknade vid halv tio, såg den blåa himlen, tvekade en stund, men bestämde mig för att jag skulle ta vara på solen. Annars har jag inte gjort alls mycket. Ätit tacos tills jag nästan kräktes, tränat och sprungit tills jag nästan kräktes. Men på ett bra sätt, om man nu kan nästan kräkas på ett bra sätt, men tydligen. Nu sitter jag här och lyssnar på Lasse och småäter Marabou Sommar, som min snälla mamma köpt till mig. Imorgon ska jag gå upp vid 07.15 för att klippa mig vid åtta - på en ledig dag! Fyfan. Men det var den enda tiden som passade och jag orkar inte vänta i tjugo år. Så jag ska nog sova snart, så att jag är pigg imorgon. Viktiga saker som händer då, bakabakabaka, ätaätaäta!!!

Buena noche, mis amgios guapos =)

Ps. Tråkig att inte lilla piss-pau kan joina oss i dessa bakande midsommardagar. Men är ju glad för din skull att du kan ta dig ifrån denna håla. Skulle jag med gjort om jag fått chansen. Så ha det bra, ashole, vi ses i en annan värld!

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Högerregel, blinka, sväng, rödljus ... stanna!!

2009-06-17 @ 21:52:52Wooohooo!!! Idag klarade jag repetitionsfasen och sluttestet (med bara 5 fel) *stolt*. Nu är det bara att repetera och repetera tills allt sitter. Förresten, va skönt det är att vara alldeles själv på körskolan, lugnt och skönt.

Imorgon blir det bakdag och nu är jag uppriktigt ärlig. Jag är väldigt nyfiken på vad våra bakval kommer att smaka. Chokladbollskaka(?!) och cupcakes. Mycket intressant. En sumseven-recension på det sen tycker jag :)


Alla söta tjejer!! (utom paulina!!)
Från vänster: Ina, Åse, Linnea(övre), Therese(undre), Cicci och Felle!!
+ Paou (hon är där jag lovar)


Nu blir det sängen!! Sov gott
// Therese
Permalink Therese Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ännu en meningslös dag

2009-06-17 @ 20:40:10Ja så har mitt sommarlov börjat. hoppas att inte hela lovet blir så...

Var ute vid stjärnevik idag för att hälsa på. Mjölkis (en av kollo ledarna) hade varit hos Johan för någon dag sedan. Han hade sagt att det inte var roligt utan mig på kollot, så jag får väl ta det som en komplimang :) Så jag tänkte vara lite snäll att åka dit och hälsa på, eftersom jag inte hade något bättre för mig. Blev erbjuden om att jobba där imorgon, eftersom en av ledarna skulle bort. Så imorgon ska jag vara kolloledare igen! :) ska faktiskt bli roligt. Kul att hitta på något, och tjäna lite pengar samtidigt.  

Hur blir det med midsommar egentligen? Ska vi göra något tillsammans eller inte?

Permalink Åse Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Nu bestämmer jag

2009-06-17 @ 20:18:51Idag har jag rivit ännu mer och det finns inget kvar av vår föredetta mediasal. Tog en kass bild med mobilen för att chockera resterande medianer. Av någon konstig anledning vill inte min dator föra över bilden från min mobil så den får ni tjejer se imorn!

Eftersom att ingen har engagerat sig särskilt mycket i mina bakalternativ (förutom Linnea såklart) så beslutar jag härmed att jag bestämmer vad vi ska göra! Eller jag och Linnea har kommit överens om en grej och det är Chokladbollskaka och det andra bestämmer jag ska vara Cupcakes! Har aldrig bakat det förut med det ser roligt ut att göra med massa topping och allt :)

Så imorn kommer jag ringa de flesta på lunchen, om jag kommer ihåg, så vi kan försöka bestämma en tid. Vi är inte de bästa på att planera och strukturera, haha :P

Som Linnea nämnde i tidigare inlägg så är det två månader kvar imorgon tills vi ger oss av på vår första solsemester tillsammans hela gänget! Det ska firas tycker jag.

Puss och gonatt från

Permalink Ina Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Torsdag, från Paulinas synvinkel

2009-06-17 @ 19:18:00
Okej låt oss säga att min dag har varit väldigt spontan. När jag vaknade fick jag ett sms av Johanna Svensson:

"Hej Paulina! Har du bestämt om midsommar?
Du får gärna följa med mig till Grebbestad;)
Vi åker imorgon, tid är inte klart än. Pusspuss!"


vad ska jag säga? JA SÅKLART!  Västkusten midsommar 2009 blir det! Cornelia, Johanna och Paulina + 20 okända personer i en stuga? Har jag fattat allting rätt? Hur som helst fick jag sms:et en timme innan bussen gick till Vimmerby. PANIK! Jag sprang runt utan kläder för att hinna packa något sånär och göra mig i ordning samtidigt. Eftersom vi åker imorgon Torsdag var det sista chansen att packa och det gjorde mig lite stressad. Iväg på mopeden i en helvetes fart för att hinna med bussen. Väl på körksolan träffade jag Allie, en mycket trevlig tjej. Vi tjockade loss med en Funbox på Sibylla när vi inte orkade med alla faser mer. Därefter kom Felle. Vi gick till ALV för att fixa personalkort och lite annat. Lite mer faser och efter det råkade jag av en slump träffa Fredrik på Cubus så vi bestämde oss för att tjocka ännu mer med en mjukglass även denna på Sibylla. Nu sitter jag hemma hos mamma, senare kommer Maria och hämtar mig för att skjutsa mig till Simon. Många dagar har gått sedan vi sågs sist. Det känns konstigt. Men det blir nog bättre när vi ses. Efter det ska jag försöka ta mig till Johanna då, slutligen. Ibland undrar jag om jag inte är en äkta luffare? Åker runt som en idiot hela dagarna. Men aja! Nu ska jag njuta av en dusch.

Trevlig Midsommar! Nästa gång jag skriver är jag 18 år och har kanske körkort, det återstår att se!


Hurra för de nyblivna klubbesökarna!
Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Inget att göra i Vimmerby!

2009-06-17 @ 16:59:59Jag ville ju inte vara sämre än Ina så jag shoppade lite jag med på rean igår:) blev en t-shirt, tajts, armband och ett spänne. Skulle gått på stan med Johan, men han blev en timme försenad eller mer, så jag hann med att prova och köpa en del. När han väl kom, gick vi i ytterligare några affärer, sedan blev vi hungriga så vi gick och åt pizza på shalom. Deras pizzor är inte alls lika goda som palmas.. Vi skulle sedan spela bowling eller minigolf, men bowlan var stängd och minigolfbanorna byggde de om, så det blev inget. Vi åt mjukglass på Sibylla istället. Så jag har inte heller börjat mitt sommarlov så nyttigt kan jag lova. I Vimmerby finns absolut ingenting att göra! Är så trött på det...Något förslag på vad man kan göra mer än att gå på stan i de få affärer som finns? Det finns inga aktiviteter för oss ungdomar i Vimmerby, eller det finns inte

Vädret är extremt konstigt. På förmiddagen var det strålande sol och varmt. Sedan blev det kyligt och regn. När kommer den riktiga sommaren? kommer den? Är så trött på Sveriges väder. Vill här ifrån nu!
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Once and for all

2009-06-16 @ 22:36:58Nu ska vi bestämma.
Det verkar som att alla kan på torsdag, ingen som har sagt något annat iallafall? Bara Cicci kan ta sig från sina gubbs till sina gumms, det är väl det enda lilla problemet. Men imorgon är det ju onsdag och känns som att vi borde veta hur det blir då.

Så nu frågar jag: är alla med på att vi träffas hos Ina någon gång under torsdagen den 18 juni 2009 för att baka och äta? (då är det visst också exakt två månader kvar tills vi flyger vår kos, wiiieeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Sov på saken, så hörs vi imorgon, Sumseven. Puss och gull <3

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Jag lever för körskolan!!

2009-06-16 @ 22:20:17För vet ni vad... Idag var jag på körskolan hela dagen. Jag förstår om ni kommer tröttna på mina inlägg om jag ska skriva varje dag att jag sitter och pluggar teori.Men ni får väl härda ut, det är inte långt kvar.
Hade halkkörningen idag också. Det var superläskigt i början men det släppte efter ett tag, tur att jag hade Cicci!!
Sen blev det som sagt köris klarade repetitionen 2 av 10 gånger! Yes!!!

Någon som har något tips inför uppkörning och uppskrivning?!
Det känna välbehövligt just nu. Idag var det en som klarade uppkörningen av kanske 6-8 stycken!!


Någon som kan lista ut vad de här flickorna kollar på?! Den som gissar rätt får en kaka :)
De som är med på bilden eller var närvarande får inte svara

Ha en bra kväll/natt (whatever)
natti natti Therese
Permalink Therese Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


Minnen

2009-06-16 @ 20:41:18












Haha bara för att den ser så rolig ut.































Bilderna är nog obegripliga för de flesta men för sumsevenkretsen är det fina (och roliga) minnen :)

Permalink Ina Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


Tisdag

2009-06-16 @ 19:36:53

Idag har jag burit stolar och bord så att jag har fått blåmärken över hela armarna. Kommer nog få muskler efter de här två veckorna. Jag har även rensat ut hela mediasalen helt själv, tyckte det kändes bäst att en av medianerna fick ta det sista farvälet av vårt lilla kryp in. Så nu är det helt tomt på datorer och skräp. Det mesta ska till skroten så om du vill ha en dator med 128 MB i ram, så varsågoda.

När jag kom hem fortsatte jag min onyttiga diet som jag påbörjade på skolavslutningen. Har blivit ett antal bullar och kakor och till middag blev det en kebabtallrik.

Imorn eller på torsdag, vet inte vad vi har bestämt?, så blir det ännu mer tjocksmockis. Men va fasen, på sommarlov får man göra så här. Men vill dock vara lite fit på Kos...

Nu kommer de utlovade bakalternativen ni säkert kollat efter varje minut, eller hur?

1. Snickerskaka
2. Nougatkladdkaka (inte min favorit)
3. Morotskaka (kom igen, ska vi inte prova något nytt?)
4. Mjölkchokladkaka med krisp
5. Cupcakes
6. Citronpaj med lime
7. Chokladpaj
8. Chokladbollskaka
9. Chokladmoussetårta med browniebotten

Det är främst till dom som står på gästlistan till bakkvällen men ni andra får såklart också vara med och påverka! Jag har själv försökt att påverka efter de två förslag som mina tjejer gav mig för några dagar sedan. Men säg vad ni tycker att vi ska baka nu! Ska vi säga två saker?

Permalink Ina Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Randomly and boringly

2009-06-16 @ 14:54:53













Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()


Nu är det ta mig fan sommar

2009-06-16 @ 13:08:04Antal funna myggbett: 12
Antal bonnbrännor: 3
Antal moln på himlen en ledig dag: 16846251383
Antal saker att göra en ledig dag: 0
Antal onyttiga saker ätna på en dag: 7
Antal drömmar om lyckliga saker inatt: 3

Men det finns dock lite positivt också

Antal dagar kvar till Hultsfredsfestivalen: 22
Antal dagar kvar till Kos: 63
Antal störda människor i mitt huvud: 0
Antal tusen i lön den 20 juli: ca 6
Antal grymt bra spellistor på Spotify: 11
Antal nyinköpta plagg: 1


Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Köris!

2009-06-16 @ 10:33:26Just nu känns det som jag bor på körskolan. Det är en sån där period som det inte händer så mycket! Vilket är segt. Men jag måste tag tag i teorin. Hoppas ni tar hänsyn till min frånvaro på bloggen :)
Idag är det Halkbanan som gäller. Nervös som vanligt hoppas det går bra efter det ska jag plugga på teorin!! Pronto!!



Ha det bra
//Therese
Permalink Therese Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Panik över midsommar!

2009-06-15 @ 22:03:16<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/685836/sumseven?claim=zq3ds4u6j4u">Följ min blogg med bloglovin</a>
Jag vet inte hur det blir med den där festen vi pratade om tjejer. Min kompis visste inte riktigt om hon skulle dit. Dessutom visste Locknevi inte om de skulle ha fest. Så har vi några andra alternativ vore det bra?
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Seger

2009-06-15 @ 21:52:04Vi vann med 5-1, trots en helt värdelös match.. första tjugo spelande vi ganska bra och det var då de flesta av målen gjordes. Det var verkligen en plattmatch. Ingen hade vilja eller ork, men det är ganska bra att vinna ändå. För mig gick det åt helvete. Jag fick inga bollar på min kant, och när jag väl fick bollen, så fick jag inte med mig den. blä.. blir på så dåligt humör när det går dåligt. känns inte alls som vinst, eftersom det var en så värdelös match. Men det ska bli skönt med uppehåll. bara tre träningar kvar innan uppehållet.

Det var tydligen innebandymöte på onsdag. funderar på att kanske dra dit. Är faktiskt lite sugen på att börja med innebandy igen, men jag förstår inte hur min tid ska räcka till.

Idag har jag inte gjort mycket alls, har inte ens varit ute i solen något. .. satte mig och fixade lite i min scrapbook istället. Nu börjar det bli brist på bilder. Skulle behöva hämta lite bilder någon dag av er tjejer?

God natt på er! :)
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


haha konstigt

2009-06-15 @ 21:02:00jag kom in igen!

Men iallafall Paulina, jag har inte glömt :) Jag kommer runt klockan tre till körskolan okej?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


What can I do about it?

2009-06-15 @ 16:37:44


Åh vad jag älskar att vara hos min pappa. Speciellt när mat är bland det viktigaste i mitt liv. Denna helg fick han tydligen för sig att han skulle laga egen risgrynsgröt också. Vanligtvis brukar han köpa färdig i en korv från Eldorado. Det var ju väldigt ambitiöst av honom att göra egen gröt, men hur den smakade ska vi nog inte ens gå in på. Jag åt mackor till frukost, kan jag säga. Men det gör inte så mycket att min pappa inte handlar så ofta eller inte kan göra risgrynsgröt. Jag älskar honom ändå. Men nu ska jag åka till mamma (och äta...) och ladda för match mot Rödsle ikväll.

OBS! VIKTIGT MEDDELANDE TILL SUMSEVEN: jag upptäckte att jag har träning på onsdag mellan halv åtta och nio. Men jag kan på torsdag eftermiddag/kväll, men det kanske va någon annan som inte kunde då?`Vi får höras, helt enkelt.

Pusshej
Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()


Måndag

2009-06-15 @ 16:11:04Tjolahopp tjolahej!

Idag har jag varit på jobbmöte i statshuset. Jag ska nämligen inte jobba på Kröngården längre p.g.a. olika skäl utan ska nu hjälpa till med ombyggnationen på vår skola :) Låter riktigt kul tycker jag, att få vara med om förvandlingen. Börjar jobba klockan nio i morgon och slutar klockan fyra, och så kommer mina vardagar se ut två veckor framöver. Yes, ni läste rätt. Pratade nyss med vår ombyggnationsrektor Lars-Gunnar och han föreslog att jag skulle jobba sex timmar om dagen i stället för fyra och korta ner de tre veckorna till två, vilket jag tyckte lät skitbra. Så så blir det. Sen är jag superglad över att jag nu är ledig på kvällar och helger och kommer att få ett välbehövligt sommarlov ändå. Var rädd att jag skulle gå under ett tag.
För övrigt så kommer jag att jobba med vår alles Qrill.

Efter 15 minuters-mötet som vi fick 300 kr för (?) så gick jag förbi Cic en sväng där hon satt vid sina röda gubbs. Snackade lite skit med henne och sen drog jag vidare till Cubus för att köpa mjukisshorts. Där träffade jag Linnea som också var i shoppingtagen :)

Det blev inga mjukisshort för dom var fula. Istället blev det det här nedan. Det var rea vilket alltid är roligt. Västen och linnet med nitar kostade 49 kr styck och de andra 79 kr styck. Verkliga fynd tycker jag!

             

Permalink Ina Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


Den där telefonen......

2009-06-15 @ 11:48:00

ja den har ringt hela morgonen och väckt mig. har blivit avbruten i min sömn" flera gånger, så nu fick jag ta tag i mitt liv och gå upp. Solen skiner lite ute, men jag vet inte om det är tillräckligt varmt så att man kan sola? Känns som det blåser ganska rejält. Jag tror jag att blivit en innemänniska de senaste dagarna, har inte gjort något, bara suttit hemma och tråkat. Hoppas att det blir ändring på det, har inte lust att spendera mitt sommarlov så. Börjar jobba den 24: de så jag har några dagar ledighet kvar, men har lite panik över att jag inte vet vad jag ska hitta på. Något förslag?

Ska tvinga mig att göra den där tråkiga sjukgymnastiken nu, som jag absolut inte ser fram emot!

Ikväll blir det match mot Tjust/Hjorted, så vi får hoppas på vinst! :) Vädret ser ganska lovande ut i alla fall. Får ladda med att dricka lite vatten. Hoppas på något/några mål idag för min del.. Ikväll går Mean girls på tv, fast jag spelar ju match då, så jag missar halv filmer, typiskt! Tycker att den är ganska bra faktiskt... Nej nu måste jag ta tag i mitt liv och hitta på lite saker.

Ha en kanonbra dag, så hörs vi senare!

Hej svejs! :)



Bild från februari, då vi var på väg till Sälen :)
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Nya, friska tag ...

2009-06-15 @ 07:17:14Jag är väldigt pigg och gla för jag ska jobba ida!.... eller okej, det fjärde och sjätte ordet var inte riktigt sant, jag gick visst upp en timme för tidigt och nu sitter jag här..
Som sagt ska worka today och jag hoppas att jordgubbsförsäljningen stiger upp i skyarna, för det är trist att bara sitta och glo på alla som glor på mig och funderar men struntar i att köpa för att 40 kr/l är för dyrt....
KOM OCH KÖP FÖR FASEN ;D kan rekommendera jordisarna, i måttlig mängd...

På onsdag är en bakdag planerad, som någon redan nämnt och jag måste säga att jag längtar redan måste jag säga, en smarrig bakelse och en träff med brudarna, trots att jag träffade nästan alla flickor igår :P Det blir lite snörpligt att gå från att träffa dem varje dag --> träffa dem någon gång då och då.. hehe

Oo, jag glömde nästan säga det imorrn är det halkan som gäller för min och Therese del, alltså,,, det kryper på mig... imorse hade jag en sån där konstig magkänsla igen, när jag tänkte på körkortet... Vad är felet? Just nu har jag inställningen, jag kommer kugga men vad gör det, jag kommer aldrig få körkort, jag har lagt ner massor av tid, men det gör ingentingen!!! Hjälp, det är inte sant!!! Jag måste ha körkort någongång, och nu är det så!!!

Hade väl inte så mycket mer att tillägga.. Ha en bra dag allihop..
Jag slutar vid 13.45 och hoppas att solen fortfarande skiner då :)



(p.s Therese, min namnteckning ser fördjävlig ut, kanske kommer och fixar till den någon dag ;P )


Måste bara tillägga att bilden förklarar precis hur jag känner mig, lite
trött/halvsovande och lite småsur sådär, precis som limen!

Nu är det definitivt, Tack och hej leverpastej för min del ...
Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Update

2009-06-14 @ 23:37:15Eller nu blir det inte så mycket av en update. Vill bara berätta att jag är hemma nu och är go och glad i hjärtat igen. Skriver mer om det imorn när jag är vaken, men jag kan säga så här; So long fuckers Kröngården!! (Hoppas dom inte läser vår blogg...eller, jo :) ) Jag drar tillbaks till skolan igen.

Saknar er massa tjejer! Imorn kommer jag med lite bakförslag tills på onsdag så jag inte känner att hela ansvaret ligger på mig, blir lite nervös då.

Annars har jag bara en sak att tillägga innan jag slåg ihop dator och ögon och somnar; Jag hade en så sjukt jävla grymt roligt skolavslutning med mina små älsklingar! Igen igen igen!!

Gonatt och allt de där.

Permalink Ina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vart kan man kolla på avsnitt?

2009-06-14 @ 22:36:23Har missat två avsnitt av desperate housewives nu. Känns inte bra alls. Det är så himla dåligt att man inte kan kolla på avsnitten på kanal5.se. Någon som vet var jag kan kolla på avsnitten? Skulle gärna vilja veta. Desperate är sjukt bra! Skulle kollat på reprisen idag, men glömde helt bort det, fan :(

Sitter framför tv:n nu och kollar på Austin Power, någon skum film. Beyonce är sjukt snygg! Och mini-me är rätt frän :P

Alla tjejer utan Ina, träffades hos Cicci idag, för att prata om kommande midsommar. Vad det gäller den fronten, kom vi inte inte fram till speciellt mycket. bara att det inte blir Öland. Det var i alla fall trevligt att sitta och prata,och jag hoppas det blir mycket sånt i sommar.

Sov gott nu allihop!

Puss & kram

Permalink Åse Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Greys fucking Anatomy

2009-06-14 @ 21:55:46Har precis sett det sista Greys Anatomy-avsnittet för denna säsong! Om ni någonsin sett ett avsnitt, så vet ni hur extremt spännande det är. Och detta var 147846213687652132 gånger värre. Spännande, hemskt, nervöst, sorligt, lyckligt, roligt, extremt obeskrivligt oväntat och så underbart, gråtfärdigt bra. Måste se fortsättningen så fort som det bara går, kan inte sluta tänka på det. Åh! Jag hatar sådana här serier, man älskar och hatar på samma gång. Är iallafall helt slut efter en denna timme, det var en pärs. Och allt det värsta hände på typ 3 minuter. Jag hoppas för guds skull att det finns en fortsättning gjord, annars vet jag inte vad jag tar mig till.

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Det är det lilla som gör det stora

2009-06-14 @ 20:35:26Just nu sitter jag i soffan och äter ägg-mackor tillsammans med min pappa. Fast precis exakt nu sitter jag vid datorn. För mjölken var slut, så pappa gick och köpte mer, så att vi snart kan fortsätta att äta mackor. Hur som helst. Har jobbat idag. Slutade vid fyra typ, sen åkte jag hem en snabbis och åt lite tortelini innan Felicia hämtade mig och vi burnade vidare till en mycket liten by utanför Storebro, som också är en liten by. Där bor iallafall Cecilia, och där befann sig Åse och Therese. Paulina slöt sig också till sällskapet så småningom, en aning blöt bara. Och där satt vi på Ciccis altan och bara pratade. Och skrattade så att vi grät. En väldigt spontan, enkel men ändå så betydelsefull kväll. Vi gjorde verkligen inte något speciellt alls, bara satt där och pratade om allt möjligt. Jag var inte ens inne i huset. Men ändå så är det sådant som betyder så mycket och som gör att vi är så jävla bra. Synd att inte lilla Ina kunde vara med, men ändå skönt för dig att du fick åka till Stockholm och träffa din Elias. Det kändes bra i min själ. Har du sagt upp dig förresten?! :)

Ville egentligen bara säga att vi, Sumseven, är bäst. Var, när, hur, varför, det spelar ingen roll. Vi är bäst.


Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


Superunderbartdunderkanonskönt!!!

2009-06-14 @ 16:43:06

Cha Cha!!

Solen skiner och här sitter vi vid datorn (Cecilia, Therese och Åse)... Tanken är att några av de andra ska komma och joina oss och så ska vi planera den kommande midsommarhelgen :D Vad ska ni hitta på? Något förslag kanske?! :)
Hoppas bara att vädret håller i sig så man kan vara ute och känna att det är sommar!!
Alla tre har varit lediga idag och det känns superunderbartdunderkanonskönt!!! :D

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Snuttan leker katt och råtta (mus)

2009-06-14 @ 14:13:47I natt tog vår katt in en liten mus, tror vi. Vi har inte hittat den ännu, men snuttan vaktar inne på min systers rum hela tiden. Hon är jättestolt över sitt byte. Stackars lilla mus är säkert livrädd. Fast jag vet inte om den lever. Hon har varit duktig och inte tagit in något djur på länge, men inte längre. 

  
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Gårdagen och morgondagen

2009-06-14 @ 11:32:00
Min lördagkväll började hemma hos Cornelia. Tårta, presenter och alkohol, för de andra. Lite förfest och sminkning, för de andra (Hanna, Maria och Cornelia) Senare kom Johanna och efter det två gäng pojkar. Först ut Henrik och Fredrik och sedan Patte, Oskar, Anton, Martin och den så kallade "Runken". Det var trevligt. För oss som inte fyllt blev det hemgång vid tolvsnåret. Men det behövdes! Var hur trött som helst. Oskar var snäll och skjutsade hem mig till mams. Känns väldigt bra att så många fått körkort! Nu behöver jag inte brottas och slåss med pappa och mamma varje dag för att få åka till Vimmerby och hem.

Idag blir det jobb hos farfar och farmor. Är skyldig lite och förhppningsvis får man en slant också för det kan behövas! Madeira om två veckor och jag måste betala det sista på det förbannat dyra körkortet! Där rök mina födelsedagspengar från mormor... Dessutom vill jag inte vara i Vimmerby på midsommar! Så om det blir grebbestad eller öland måste jag ha pengar dit också! Hm. Det här var inte bra. Alltid detta pengaproblem.
 
Nu ska jag ge mig. Farfar kommer snart och hämtar mig och Pernilla. Tvätta fönster och måla kommer bli vår sysselsättning denna dag. Måste bara sammanfatta min farfar så att ni förstår vilken speciell person han är: Bestämd, rolig, konstig, oförutsägbar, förutsägbar, knäpp, sprallig, snäll, mysig, dum i huvudet, glömsk, smart, intressant, bäst.


Min älskade farfar :)
Han är en go gubbe.


Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Woah woah woah saturday night

2009-06-13 @ 22:27:37Lördag kväll. Soffa. Choklad. Ensam. Dåliga filmer. Panik. Trött. Ska fan sova snart. Jobba imorgon.
Här. Kommer. Bilder. Som. Gör. Mig. Glad.



Dudes


The Man


Bygga torn


Bygga torn, Felicia - ? Ina - Yes


Bygga torn, Felicia - ?


Bygga torn, Ina - ?


Bygga torn


Bygga torn, We did it!

P.U.S.S.
Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


På tv

2009-06-13 @ 22:25:06Varför kan de inte visa ett enda vettigt program en lördagkväll? Det går inga filmer eller andra bra program. Det är ju på fredagar och lördagar man vill kolla på något och så visar det inget. detta gör mig lite förbannad faktiskt. Vissa dagar kan det vara massor av bra på tv:n. Kan man inte sprida ut det på olika dagar istället!

Hur svårt kan det vara? Det borde finnas massor av filmer som kan visas. Om jag fick bestämma skulle det åtminstone gå en komedi varje kväll :) Är sugen på att kolla på någon riktigt rolig film. Någon som har något förslag på någon ?


God natt!
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sommarlovskänsla?!

2009-06-13 @ 22:11:39Just nu känns det som om jag aldrig mer vill äta en ynka liten jordgubbe, har ätit så min mage är stor som ett berg ;/ kan förstås bero på all grädde också men iaf.. idag har jag bara jobbat hårt som attan. Sålde lite mer idag än igår, jag börjar nog få in lite teknik :)
Alltså, jag måste vara segast i stan, nu har vi haft sommarlov i tre dagar och jag har fortfarande inte fått en riktig sommarlovskänsla. så jag tog saken i egna händer och kände att det var dags att lyssna lite på Gyllene tider, så det är det jag sysselsätter mig med just nu... och det har funkat ganska bra faktiskt :) gamla goa låtar ;P

Måste också bara få tillägga att det känns väldigt gutt att jag är ledig hela dagen imorgon, ska ta mig en rejäl sovis och sen ägna min tid åt att ha sommarlov :) känns brabrabra!! ;D

Nu har jag inte mer att tillägga här,.. gör inget mer än jobbar på dagarna tycker jag... :( får faktiskt bli ändring på det....

Natti natti :)
Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Våga kommentera!!

2009-06-13 @ 20:44:57

Vår blogg hade besöksrekord igen, igår!! Det blir bara fler och fler som läser vår blogg. Men vad jag vill se mer av är kommentarer. Det är alltid kul att få en kommentar då och då. Det är väl inget att vara rädd över. Om ni lämnar en kommertar så kan vi se vilka som läser. Och det värmer lite extra i hjärtat när man loggar in och ser en lite hälsning. Så kom igen var inte en typisk svensk, som inte vågar hälsa på stan eller sitter långt ifrån varandra på bänken i parken. Lämna en hälsning och visa att du finns! Kom igen, våga kommentera!!

Lite gamla bilder på Sarah att fylla ut med. Är nöjd med den första bilden (i färg och sådant),

men något som inte ät riktigt bra på den andra. Nån som har ett tips säg till!!?

 

Ha en bra dag!!

//Therese

 

Permalink Therese Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


seg dag

2009-06-13 @ 20:42:50Idag har jag varit mycket duktig. Körde först min sjukgymnastik som är extremt tråkig. Hur ska jag orka göra den varannan dag hela sommaren?

Städade sedan hela mitt rum. Dammsög, torkade och dammade allt, så nu är det skinande rent.
Har suttit resterande tid av dagen, med att klippa ut fina bilder till min scrapbook.

Så här tråkig har min dag varit. någon som vill hitta på något någon dag så är det bara att säga till! :) 

Blir det någon bakdag i veckan tjejer?

Ha en bra lördag!

Puss & Kram
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Trip to Västervik!

2009-06-13 @ 18:05:42Nu var det länge sen jag tillförde något till bloggen. Dags för ett inlägg från Therese. Idag har jag jobbat och stekt våfflor inget speciellt annars, Linnea kom och hälsade på.

Men! Igår var jag och min underbaraste Nicklas iväg till Västervik. Bara för en spontantur sådär som man brukar göra. Eller brukar ni inte det?  Vi tog bussen och strosade iallafall runt på stan och shoppade lite grann, hörde studenter gorma och åt god mat.
Fick en mysdress av Nicklas. Den är superskön och jag kommer gå med den hela tiden. Han är för söt min Nicklas. Ibland tror jag han är programerad att lägga pengar på mig så fort jag vill ha något. Jag säger nej, men han köper ändå.

Han köpte även sims3 som jag vet garanterat att han köpte för att jag pratat om det!! Vad du är säger grisbarn, så vet jag det!! Kul iallafall, vi skapade oss själva och spelade. :) + att jag fick fyra myggbett på armen!

Inte så mycket mer från mig. Här kommer en bild på dressen. Vad tycker ni? (Jag vet blå är inte min färg)



// Therese
Permalink Therese Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Mitt i lunchen

2009-06-13 @ 13:11:33Hejsan hoppsan! Just nu sitter jag i personalrummet på Astrid Lindgrens Värld. Har jobbat sedan halv tio och har nu en timmes lunch, vilket är lyxigt långt tid på detta ställe. Vanligtvis brukar jag inte ha någon lunch överhuvudtaget. Hur som helst, jobbar i Posten idag, eftersom att min kära lilla Stubbe inte är riktigt klar än. Har sålt vykort, frimärken, en och annan leksaksbil och växlat 80 schweiziska kronor till 516 svenska kronor. Nu har jag precis ätit en matlåda innehållande en fläskkotlett och lite potatisgratäng. Nu ska jag gå till Therese i våffel-huset och sno en våffla eller två.

Har även pratat med han som är programledare i Wild Kids & Myror i brallan, kommer inte ihåg vad han heter. Ett mycket djupt samtal:
Wild kids-snubben: Hej
Linnea: Hej
Wild kids-snubben: Jag letar efter ett litet barn.
Linnea: Jaha
Sen gick han.

Tjolahopp tjolahej
Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Bilder från skolavslutningen

2009-06-12 @ 19:24:31


Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Underbart

2009-06-12 @ 19:00:28Som jag skrev i tidigare inlägg firade vi 6 månader igår. Vi åt på Kinarestaurangen, eller Thai, vet inte vilket. Maten var fantastiskt god och det var första gången någonsin jag åt där. Kan inte fatta att jag inte vågat testa innan. Åt kyckling med jätteräkor och paprika, smarrigt :) till efterrätt åt vi en bananasplitt, mums. Johan bjöd mig, jag fick inte betala något. Världens gulligaste är han!

Vi hyrde sedan film, för det gick ingen bio. Köpte även den nya marabou chokladkaka med jordgubb. det var smarrig, fast tror inte att den är min favorit.

Hade i alla fall en supermysig kväll med min älskling.


Johan på restaurangen


Smarrig bananasplitt :)
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


On the top of satisfaction

2009-06-12 @ 14:25:38Paulina fick mig att inse att vi har sommarlov och att att allting ordnar sig! Så mitt depp-humör gick över direkt och nu vill jag bara springa av lycka! Min vara-på-bra-humör-favorit-låt i en underbar festival-film Those dancing days - Those dancing days
Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Jag känner så här

2009-06-12 @ 13:15:09Fuck you
Fuck you very very much
Cause we hate what you do and we hate your whole crew
So please don't stay in touch
Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nu är det min tur!

2009-06-11 @ 23:30:17Japp! Uppdaterar inte så fruktansvärt ofta som alla andra på bloggen. I för sig är det kanske bäst så. Har inte så mkt glädje att skänka till den här bloggen för tillfället, men det går mot bättre tider. Med en mängd underbara kompisar går allt. Speciellt tack till en viss person som kom från ingenstans och fick mig på bättre tankar. Hur som helst så hade jag världens bästa skolavslutning tillsammans med mina homies. Destination Linneas sommarstuga vid Nossen. Jag drar kvällens schema ytterligare en gång för att fräscha upp mitt eget minne:

Grill. Regn. Fotboll. Tjoande. Alkoholintag. Dans. Raggarrunda. Harrys. Gratis drink. Kareoke. Källängen. Galen dans. Svett. Strosande. Trevligt folk. Ont i fötterna. Glasförstöring. Linneas säng.  

Här kommer en bunt med bilder


Innan kyrkan. Johanna sjön och jag var 1 mm från tårar.

Linneas stuga. Grillning på gång. Felle har problem?

Felle har stora problem. haha

Therese var söt som vanligt.

Glad. Besvärad. Cool.

Posebilder får man ta ibland.

Det blev självklart en del hardanser under kvällens gång.

Harrys för första gången! Maria Th var där (NYKTER) och ÖlPatty med.

Gänghäng med skratt och alkohol

Kvällens sista destination, Källängen. Mycket dans, svett och skratt.
Här har vi Henke Milton och Oskar Eriksson, mycket roliga pojkar.
EXTREMT LYCKAD SKOLAVSLUTNING! TACK FÖR DET!

Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Körning i den stora staden

2009-06-11 @ 20:33:13Ja, rubriken talar verkligen om vad jag och Therese har gjort idag...det har hon iochförsig redan nämnt här men i allafall.. Det gick ganska bra tycker jag, lite småfel här och var får man väl räkna med antar jag ;P
Att gå upp klockan sex och sedan koncentrera sig till 100 i stort sätt hela tiden har gjort mig fruktansvärt trött måste jag säga...borde sova snart... ;O
Fick iaf med mig ett par dojjer hem :)

Imorgon är det dagen D ... Då är det slut på frid och fröjd för då börjar jobbet... Om jag ska vara ärlig känner jag mig inte laddad någonstans men det löser sig nog...Har eftermiddagspass så det blir allt lite sovis iaf :)
Kom och hälsa på vettja :D

Måste ju bara klaga lite också ... Medan alla andra hade wowligt och partade igår sprang jag efter mina pollisar i hagen haha, ja fy fan jag har nog aldrig varit så arg måste jag säga, min kokpunkt låg nog på 120 grader... Tror ni de kom när jag ropade, jaa såklart! men de gick lika fort därifrån...den där jäkla skruttponnyn borde ha stryk ibland...fasen va de lekte med mig och det var inte kul i stressen, men vi kom iaf iväg sen..i reget ;(

Hörrni flickor, ha de gött!! :)

Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hej hej sommar!

2009-06-11 @ 17:21:38Som ni antagligen förstått så var det FEST igår. Och som vi festade. Och fy fan vad kul det var, kan inte ens besrkiva det! HELT PERFEKT KVÄLL. Om man bortser från ett krossat glas i tusen bitar i köket klockan 03.26, men det är ju egentligen bara en piss i havet och kan bara skratta åt det nu :) Kvällen bestod iallafall av grill, sup, fotboll, dance i stugan, stan, in på harrys!, massa folk som man kände, källängen och dancea aset av oss! Och som det brukar vara nu för tiden, så var Paulina och jag kvar sist, haha. Vill aldrig sluta egentligen, men ibland måste man. Sov som svin till ett typ. Sen har jag bara damsugit, städat i stugan, lagat och ätit mat. Ska dra och träna om ett tag, får se hur pigg jag är på det. Annars så är det ju sommarlov, tydligen. Detta har jag tänkt att jag ska ägna mig åt, bland annat:
Jag har säkert glömt något, men detta är det viktigaste!

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Therese bakom ratten

2009-06-11 @ 16:04:31Hej hej, allt bra? Nu har nog de flesta, i vår ålder sommarlov och visst är det skönt!?
Min första dag på sommarlovet tillbringade jag med Cecilia och körskolan. Hade stadskörning idag och det gick väl bra, fick höra det gamla vanliga köret om att jag åker lite fort och att jag ska planera mer. Men jag lovar det kommer, det kommer och i tid helst!!
Nu är det nära...

Handlade lite grann på Ikano, det var rea nästan överallt men då är det mesta slut. Hittade ett linne och så köpte jag en Orgasmator. Det låter lite vulgärt men det är en såndär manick med piggar som man drar på huvudet. Hur skön som helst!! Det ska få håret att växa också och det är ju något som jag verkligen vill!! Mamma och jag har startat en tävling. Vi har lika långt hår nu, ska spara ett år och se vem som vinner.


Här har ni Orgasmatorn som jag verkligen kan rekomendera.
Finns på Teknik Magasinet för 70 kr. Helt klart värt det!!


Ha det bra så länge!!
//Therese
Permalink Therese Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Första dagen på sommarlovet, feels good!

2009-06-11 @ 14:37:15Vaknade för ca en timme sedan. Har sovit över 12 timmar i natt tror jag. Det är ett tecken på hur välbehövligt sommarlovet är för mig. Får hoppas att jag hinner vila upp mig rejält nu.

Igår var det partaj med de bästa. Klockan fyra träffades vi i Linneas sommarstuga för att grilla. Medan hon var och tränade, regnade och åskade det sjukt mycket. vi hörde inte ens vad vi sa till varandra. Vi bänkade oss sedan framför tv:n för att heja fram Sverige till vinst mot Malta. och vi lyckades, de vann med 4-0..Vi satte sedan igång med festandet på allvar, dansade och hade det roligt.

Vi drog sedan vidare till Harrys, där det var gratis inträde. Alla kom in, trots att de inte fyllt ännu, vilket var bra :) träffade en massor av studenter som gick ut i fredags. Det var massor av skådespelare och andra som jobbar på alv där. Det var karaoke ikväll och skådespelarna befann sig en hel del sjungandes framför tv apparaterna. Linnea din kära vän B, var där :P Hade iaf en rolig kväll/dag med de bästa! Ser fram emot en sommar till tillsammans med er:)

Idag ska Johan och jag fira vår 6 månaders dag. Blir kanske bio och ut och äta eller något. Har världens underbaraste pojkvän iaf <3

Permalink Åse Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Sommarlov :D

2009-06-10 @ 16:29:18

Woho, äntligen är det efterlängtade sommarlovet här, det lovet man längtar efter hela skoltiden ;)
dock blir det inte till att fira det ikväll, som alla andra ska :(
istället ska ja på hoppträning men jag klagar inte på det, för det tycker jag är kuul :D MEN, kan inte åka in till brudarna efteråt eftersom jag har den där jäkla stadskörningen imorrn... det är ju inte direkt så jag hoppar till taket av glädje... :( jag vill så gärna parta lite men det går tyvärr inte.. :( hm..aja... får partaja desto mer under lovet ;D är redan sugen :P

Imorrn blir det som sagt stadskörning för min och Therese del och på fredag börjar mitt nya liv,, typ...som jordgubbsförsäljare och jag varnar er sura tanter och gubbar...jag är inte att leka med!!!

Måste dessutom säga att nervositetet över uppkörningen bara gnager på kroppen, fy helvete...vaknade inatt och hade världens panik över det, tror jag hade drömt om det eller något..huua. men ja antar att det också ska gå, någongång iaf... som mattson säger, allting är möjligt!!

nehepp, dags att dra ut till Parvel, ska snart ge mig iväg ...
Ha det så himlans bra allihop, vad ni nu än gör ikväll :) och flickor...ta de lugnt!!



Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Chockerande skolavlutning!

2009-06-10 @ 13:31:18

Och stipendiet från Vimmerby tidning… Therese Hasselkvist Sp07a!! Vilken chock, förvåning, skakningar i hela kroppen nästan tårande ögon. Ta dig samman Therese. Som många andra skolor så har Vimmerby gymnasium stipendieutdelning … och jag var en av dem! Jag fick stipendiet donerat från Vimmerby tidning på 600kr. Jag fattar fortfarande ingenting, roligt med överraskningar. Kommer sakna vår lilla medieklass över sommaren.

Men just nu tänker jag bara njuta för sommaren är här, även om vädret inte är det!
För vi har bara ett år kvar, ett år kvar, ett år kvar!!

 

Ha en bra dag!!

Permalink Therese Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Skolavslutning!

2009-06-10 @ 08:04:37Idag är det skolavslutning för ettorna och oss tvåor. Treorna tog ju studenten i fredags men vi går fortfarande kvar och lurkar här på skolan. Men idag efter klockan tolv har vi alltså sommarlov. Hur känns det? Ingenting. Jag har inte fattat det tror jag. Hoppas att känslan kommer som småningom.

När jag vaknade idag hade jag inga större förväntningar på vädret men va fasen, kan det inte sluta regna snart? Det har ju inte varit en enda fin dag i juni än? Vi tycks alltid ha väldigt otur med vädret här i Vimmerby för i Stockholm, Skåne och lite längre norrut så har det varit sol och t-shirtväder.

Kläder brukar alltid vara en stor grej på skolavslutningar, men i år har jag inte tänkt särskilt mycket på det. Bestämde mig imorse vad jag skulle ha på mig. Och vad blev det då? Ett randigt linne, mammas beiga kavajliknande sak från 80-90 talet, jeans och klackar. Vi ska ju ändå bara gå i kyrkan och sen hem. Ikväll är det party och då vet jag dock inte vad jag ska ha på mig...

Hoppas ni får en fin dag, alla som tar studenten, ni som har skolavslutning eller ni som helt enkelt redan har sommarlov!

Permalink Ina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kom så ruttnar vi ihop

2009-06-09 @ 21:09:08Jag har klarat det! Nu har jag äntligen skickat iväg min novell. Hur bra den blev är en annan sak, men det behöver vi inte prata om. Huvudsaken är att den är klar. I övrigt har min eftermiddag/kväll varit ganska jobbigt. Inte haft någon träning, vilket betyder för mycket tid till att tänka på annat. Deppat över att jag inte kan festa med mina vänner på midsommar, fått en äcklig finne på kinden, novellen som aldrig blir klar, störda människor som inte har några känslor och mycket mycket mer. Har dock klarat mig ganska bra tack vare Lars Winnerbäck, jordgubbspaj och tanken på att supa bort alla mina bekymmer imorgon tillsammans med de bästa jag vet.

Det är som om dom inte bryr sig om vad dom tar och vad dom ger
Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Dienstag

2009-06-09 @ 18:37:01Jag tror helt enkelt inte jag har fattar att vi har sommarlov från och med imorgon... det är trots allt ganska många veckor utan skola + att ja slutar jobba vecka 28 --> sommarlooov på riktigt för min del...
och jag fick veta min lön igår också och det visade sig att den var högre en jag kunnat tänka mig.. 85 kr/h känns väldigt bra för lite jordgubbsförsäljning ;D haha

Blir dessvärre inget partyparty för min del imorgon, jag ska inte ens visa mig :( hoppträning vid 7 och sedan stadskörning vid 08.00 på torsdag så det blir bara att åka hem och sova efter hoppningen..hehe...hur känns det då? jaja, det får la gå..
jag har iaf bestämt mig för vad jag ska ha på mig imorgon på dagen, det blir klänning hur eller hur, såvida det inte spöregnar på morgonen för då vetifan vad jag ska bära på kroppen.. ;S

Hela klassen besökte ju Virums älgpark idag och haha, de var väldigt fascinerande och inspirerande måste jag säga...
bilder därifrån har ju redan lagts upp :)


nehepp, it´s time for träning av liten ponny
och sen novellskrivning... varför är just jag ute i sista minuten, kan ingen svara på det?? men det är iaf det sista nu.. sköönt :D

ha de gött :D

Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Jag vill bara gråta

2009-06-09 @ 16:48:54Just nu är jag lite ledsen i själen. Vi har ju planerat länge att vi ska åka till Öland på midsommar om alla kan och så. Men jag ska ju självklart jobba både midsommarafton och midsommardagen, precis som jag har gjort i snart fyra år i rad, vilket jag börjar hata mer än någonsin just nu. Men sedan blev det lite ändrade planer och vi skulle nog inte till Öland ändå. Men nu har det återigen blivit ändrade planer och det verkar bli Öland. Och jag vill bara gråta. Kan ju självklart byta bort mina pass men vem fan vill jobba på midsommar? Ingen, ingen alls. Vet inte om det är någon mer av oss som inte kan hänga med? Har inte hunnit prata med alla. Det suger iallafall. Har frågat några om de vill jobba, men såklart inte och det känns rätt hopplöst att ringa runt. Hur som helst, vi får se hur det blir, kanske sjukanmäler mig i värsta fall. Fast det känns inte så säkert, för om någon får veta så får jag sparken. Och det vill jag helst inte.

Ville bara klaga av mig lite. Förutom detta mår min själ bra, för imorgon har vi sommarlov och jag lyssnar just nu på underbar festival-musik <3

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Mediaelever på älg-safari

2009-06-09 @ 15:13:18Idag är det sista dagen innan skolavslutningen och SP07A har varit i Virums Älgpark. En kille i vår klass, Alfred och hans familj har en inhängnad park med fyra älgar, två små kalvar och en flock hjortar (?). Så vi fick åka en tur i två safari-vagnar och hälsa på Harald, Stina, Sigge och de andra älg-dudesen.


De hade en liten korvig hund som sprang konstigt


Älg-Affe


Linnea och Paulina var laddade


Älg


Älg


Affe fick hångla


Sigge, tror jag


Liten kalv



Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Måndags mys!

2009-06-08 @ 21:08:34Sitter hos Sarah och spelar Buzz. Jag måste erkänna att jag är helt värdelös på det. men det är roligt iaf :) Vi äter chips och tar det lugnt, med tända ljus  :) mys pys..

Hoppas att ni har en bra måndagskväll! :)

Puss och kram
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mat-Ina

2009-06-08 @ 20:08:21

Idag har jag bakat! Satte precis in bullarna i ugnen (blev så sugen när Felle sa att Pontus hade gjort det :P) och innan fick jag på beställning av min mamma att baka min populära nougatkladdkaka.

Förresten så kom jag och de andra överens om att varje torsdag när jag lagar mat så lägger jag upp receptet här. Så varje torsdag kommer mat-ina (ni vet mat-tina... Höhö. Ja.) att skriva receptet på dagens maträtt. Vad tycks om det? Och när jag bakar kommer jag också försöka att slänga in ett recept då och då. Men bullar kan väl alla baka?

Annars har det hänt ganska mycket idag. Många olika känslor.

So long.


Nybakta precis utagna ur ugnen.

(förövrigt så är min signatur den fulaste av dom fulaste, men jag tycker att det är charmigt... hm?)

Permalink Mat-Ina Kommentarer (2) Trackbacks ()


Två dagar kvar!

2009-06-08 @ 13:57:35Ja två meningslösa, men sköna sådana. ligger i soffan just nu och kollar på film efter en slapp dag i skolan. Men någon jag tycker är mycket störande är att lärare hela tiden ändrar sig. förra veckan sa några lärare att vi inte behövde komma på vissa lektioner denna vecka. men nu har de tydligen ändrat sig. antagligen har skolledningen eller något skickats ut meddelande. så himla dumt! jag tror jag hoppar skolan helt imorgon trots detta.

Vi vann matchen igår mot His/Mais, med 5-1. gjorde tre mål, en äkta hattrick så det känns rätt bra.

Ska sova hos Sarah i mitt fotbollslag i natt. hennes pojkvän var bortrest och hon ville inte sova själv. det blir nog mycker trevligt :)


Therese måste nog göra om min, den är inte fin alls :P
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vill du ha en tjockare penis?

2009-06-08 @ 13:34:17Jakten på skönhet

När jag ser sånt här blir jag seriöst störd i själen och önskar att jag levde på 1800-talet. Vad är det som har gjort att vår värld har gått så jävla långt att man ens tänker tanken på att man skulle bli lyckligare av att operera sitt fucking kön? Och vad är det som gör att världen har blivit så orättvis och ojämn att det snart inte finns några gränser? Medan Conny, 41, sitter och funderar på hur han vill att hans kuk ska se ut, får små barn utan identitet, som väger typ 30 kilo sälja sina kroppar till rika, äckliga män och ändå fundera på hur fan dom ska överleva morgondagen, eftersom att de inte har någon mat eller tak över huvudet och deras mamma blev våldtagen till döds framför deras ögon. Vi och miljarder andra människor på jorden som faktiskt har det bra tittar bara på och undrar vilken bh vi ska ha för att få den snyggaste killen. Vi som faktiskt har ett tryggt hem, mat så att det räcker och blir över, ett liv att leva och tusen möjligheter till en framtid. Vad är det som gör att vi lägger ner hela vår själ på att se ut på ett visst sätt och vara på ett visst sätt? Kan inte alla bara inse att vi ser ut som vi gör och är den vi är? Man kan inte vara någon annan, det går inte. Och man kan definitivt inte operera sig till att vara någon annan.

Istället för att ägna oss åt sådana jävla onödiga skitsaker kanske vi borde göra något åt de små prostituerade barnen på gatorna i Ryssland och de svältande, uppsvullna människorna på stäppen i Afrika. Men det kanske är för sent, det kanske redan har gått för långt. Nu ska jag skicka ett sms med texten FÖRÄNDRA till 72 950 för att försöka Rädda Barnen, som bara är en av alla saker på vår jord som behöver räddas. Men man måste börja någonstans.

Det är skillnad på att leva och att vara vid liv

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


De bästa man kan tänka sig

2009-06-08 @ 12:46:57Inget spelar någon roll, så länge man har de underbaraste vännerna i världen.
Allt löser sig. Bara man har någon/några som finns där för en vad det än gäller.
Ibland vet man inte hur bra de egentligen är, det måste bevisas.
Men bevisat det har ni gjort. Nu vet jag. Ni är de bästa man kan tänka sig.
Ser fram emot en sommar med er innanför och utanför Sveriges gränser,
på festival och hemma i soffan. Tack för att ni är mitt ljus i mörkret. <3





Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()


Chokladmagi och Håkan-minnen

2009-06-07 @ 20:16:18Måste visst göra ett inlägg till. Och berätta att jag nu ätit Marabou Sommar. Helt underbart gott, precis som choklad och jordgubb alltid har varit. Frågan är bara varför ingen kommit på idé innan?



Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på sporten innan Söndagsparty med Filip & Fredrik och HÅKAN HELLSTRÖM. Wie! Här kommer världens sämsta men mest känslosamma bild från Hultsfredsfestivalen förra året på Håkan Hellström. Minns det som igår.

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fest på Alv!

2009-06-07 @ 19:41:14

Jag låter bilderna tala för sig. Men skriver även ett par rader som fyller ut. Kanonfest på alv, alla var på toppenhumör som vanligt! Längtar till nästa fest. God mat, fotboll och dans!!
Jag hade ingen bild på Åse, så jag hoppas du inte blir ledsen gumman. Linnea har ju lagt upp ett par iallafall :)

Så dagens. Jag har varit på dop. Mitt brorsbarn döptes till Ralf och det blev lite dopfika efteråt.
Nu orkar jag inte skriva mer! Hoppas ni haft en lika bra helg som jag!!! Och ha en fortsatt trevlig kväll!!

//Therese
Permalink Therese Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Fredagens spelschema Hultsfredsfestivalen 2009

2009-06-07 @ 18:58:31Upptäckte detta. Jag kan konstatera att jag kommer att ta ledigt från jobbet denna fredag den 10 juli 2009. Och även att jag kommer att skena mellan Hawaii och Pampas från klockan 15.30 till obestämd tid. Hoppas för guds skull att det inte är något jag vill se på dom andra scenerna under denna dag, för jag kan inte missa något. ALLA spelningar nedan SKA jag se.





Resten av spelschemat på de stora scenerna finns här.

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Hela livet blev en helg

2009-06-07 @ 18:48:07Är så trött, så gör på det enkla viset - bilder. Men blider säger ju mer än tusen ord och jag tror att ni hellre vill se detta än fem sidor uppsats?

FREDAG Student-firande, till Therese, till Rasmus




















LÖRDAG Först jobb (inga bilder, MEN sålde kaffe och muffins till DOGGE DOGGELITO)
sen ASTRID LINDGRENS VÄRLD-FEST
och för er som inte vet, så är det den allra bästa sortens fest!







Jag hade visst inte så många fler normala bilder därifrån. Men det kommer från Therese såsmåningom :)
Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Helgresumé

2009-06-07 @ 14:19:00Min otur forstätte även i fredags... när vi skulle åka till rasmus på förfest, drogs rutan ned, så den gick inte få upp.. detta p.g.a. att jag aldrig hann säga att den var trasig (inte ditt fel)...åkte runt på stan, väntade vid bilen och försökte få upp rutan i minst en timme, tror jag.. detta sänkte mitt humör och jag var inte alls sugen på harrys längre. detta plus att min mobil gått sönder dagen innan, kändes tungt. men så småningom lyckades jag få upp rutan.. jag följde tillslut med till harrys och det var fullt med studenter där. När vi stod i kön, skrek treorna på oss tvåor igen, men denna gång svarade vi. fick med mig några andra tvåor med :) inne på harrys hade jag ganska kul, men åkte hem vid halv två för att jag skulle upp och jobba tidigt.

Började lördagen med jobb på alv klockan åtta. tidigare i veckan hade jag blivit inringd att jobba först från 8-12 på campingen och från 12-17 i övriga parken. när jag och ytterligare två som blivit inringda kom till campingen, sa det att det inte fanns något för oss att göra där, eftersom de inte fått några utcheckningar än. så vi blev först skickade till Linas kök för att hjälpa till med disken. men så småningom blev vi skickade ut i parken för att vakta ingångarna till nya pippimiljön så att inga frukostgäster gick in där., förrän vid tio. Där stod jag själv i en och en halv timme och vaktade. det var väldigt segt och tråkigt. Vi blev därefter skickade tillbaka till campingen för att städa stugor. detta var jobbigt och ganska tråkigt.. var tydligen inte tillräckligt sopat i en stuga :P haha. här jobbade jag och elly till klockan två. Då gick vi till Fredrik för att fråga vart vi skulle jobba, men då visade det sig att de inte behövde någon hjälp, just då. men vi fick hoppa in på parkavdelningen. I tre timmar gick vi runt i parken för att plocka skräp, det var långtråkigt. Detta ska jag jobba med hela sommaren, och idag jobbade jag bara där tre timmar. hur ska detta gå? var i alla fall riktigt trött efter den niotimmars långa arbetspasset.

På kvällen var det premiärfest på alv. Vi fick två dryckesbiljetter var och maten vad kanon. Blev tårta till efterrätt. Vid klockan  nio kollade vi på andra halvlek Sverige mot Danmark. men Sverige var sämst och förlorade med 0-1. älskade stämningen som var på matchen!
Jag åkte hem redan klockan elva, för var helt slut i min kropp. blev inte så många timmars sömn fredagsnatt eftersom jag var på harrys då. dessutom hade jag jobbat länge och gått väldigt mycket. Började få lite ont i halsen, så jag kände att det var bättre att åka hem och sova, eftersom jag har match idag. men jag hade iaf roligt, den tid jag var där.

Ikväll blir det match mot His/Mais, så vi får hoppas på vinst.
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


vetintevadjagskaskrivahär...

2009-06-07 @ 13:58:05Hallå kära vänner :P

Tänkte väl dra min helg lite snabbt här, det har faktiskt inte hänt så värst mycket... i fredags var det student för treorna, vilket vi nämnt här på bloggis ca 500 gånger..
Robin var en av de inräknade så det blev att fira honom lite grann, sedan drog jag helt tomhänt till Therese för att byta kläder, göra håret lite vildare och ta på lite lukta gott för att sedan dra vidare till Rasmus place, fast han var dock inte där men iaf.. :P
Där var det iaf väldigt trevligt men för att vara säkra på 29 kronors priset gick vi rätt snart till partyplacet där allt händer :P
haha...tyvärr ingen kanin där men en hel del annat trevligt folk och mycket dans som gjorde min kväll väldigtväldigt rolig :D

På tal om dans, jag måste ha dansat på något konstigt sätt i fredags för min nacke är fan helkonstig och öm...
haha, kanske jag börjar bli en yster kalv ;S

Idag har jag inte hunnit gjort så mycket mer än ridit.. Nellie är här så vi sitter vid varsin dator just nu,. haha.. Bloggen här och The Sims på den andra...nördar?
nehe, de borde vi ändra på nu,., dags att ta tag i livet...
och förrresten...om några dagar börjar sommarloooovet :D:D
yippikajej säger jag bara :)
ha de gött..


Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


ALV-fest

2009-06-07 @ 12:16:25Jag kan verkligen inte komma på något ord som beskriver gårdagens fest. Men jag kan ju säga så mkt som att det var helt sjukt roligt. Hade inte tänkt ALV på det sättet. Skådespelare, både barn och vuxna, och personal av alla slag var där i alla åldrar. När Linnea, jag, Åse, Therese och Addelin kom dit fick vi den godaste maten jag ätit på länge. Under tiden man åt hade de avtackning till regissörerna. Vid nio satte de på bildskärmen så vi kunde se på fotbollen. Alla skrek, gapade och drog sitt hår men jag skrattade mest åt en kille med världens fluff som satt och var helt förstörd. Dålig match men sällskapet var av världsklass. Efter matchen, då började det roliga på riktigt. Oj oj oj. Dj:n tog plats och kareokemaskinen likaså. Musiken var inte dagsfärsk men det behövdes inte! Alla dansade ( Barnen hade självklart gått hem ) och drack sin cactus+lime Xider/Carlsberg, utom jag :) Det behövdes inget alkohol ens. För att avsluta det hela vill jag bara tillägga att det var den roligaste festen jag varit på, bortsett från Folkracen förra året. Stämningen går inte att beskriva ens. Helt klart värd all stress och skit två timmar innan.

Tråkigt nog har alla bilder från igår försvunnit från min kamera av någon anledning. Therese får i uppdrag av mig att lägga in bilderna istället (MEN INTE DEN DÄR FULA!) och min namnteckning också.

/ Paulina.
Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Första dagen på jobbet.

2009-06-06 @ 13:48:23Japp det är vad som gäller idag. Klockan tre ska jag befinna mig på Kröngården och lära mig allt som jag ska kunna utan och innan i sommar. Är väl inte så himla sugen, om man säger så. Men allt kan inte vara roligt här i världen och jag gör det för pengarna, måste tänka på pengarna...

Igår tog jag några skivor med mig hem med gamla bilder från Therese dator. Det är skitkul att sitta och titta på bilder från gamla fester, festivaler och mysiga filmkvällar. Haha. Och människor som man nästan glömt att man umgåtts med dyker upp på massa bilder, kul!

Hade ni kul igår på Harrys flickor? Var det en bra första utgång Felle? :) Hoppas det!!

Ha det gött och önska mig lycka til på min första arbetsdag!

P.S Therese du får lägga in min fina namnteckning i vårt bildarkiv så jag kan ta den :)

/Ina♥
Permalink Ina Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Fanbärare på studenten!

2009-06-05 @ 17:43:38Dagen har bestått av regn, mat och bära fana. Måste säga att jag inte ångrar en sekund att jag ställde upp. maten vad gudomlig. exotisk buffé, potatissallad, rostbiff och glass till efterrätt. mums på det! himla bra stämning och jag blev så sjukt sugen på att ta studenten jag med.. vill nu! på studentmiddagen sjöng treorna till oss tvåor som vad fanbärare "vem vill gå i tvåan nu, ingen. Vem vill gå i tvåan nu, ingen ingen alls". Det har varit klokrent om vi hade svarat "vem vill bli arbetslös, ingen. Vem vill bli arbetslös, ingen ingen alls"...... Det var verkligen synd att vädret inte gav med sig. har varit klädd, som om det vore fint väder ute, så jag var skapligt blöt och kall kan jag lova. trots det hemska vädret var det riktigt mycket folk. såg inte när någon sprang ut genom dörren.

Ikväll blir det party med Therese, Felle och Cicci, dock lugnt för min del. Blir först att vara hemma hos therese och så småningom tror jag att vi skulle dra vidare till rasmus. tillsist blir det harrys! kommer bli sjukt mycket folk tror jag. alla studenter och massa andra kommer och gå ut. fan att jag ska jobba imorgon :(

Här kommer lite bilder från dagen:)









Ni får ha en kalasbra fredag, för det ska jag ha!
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Hos Therese

2009-06-05 @ 17:21:19Nu sitter jag här hos Therese. Hon står i duschen och jag tänkte lägga över lite bilder från hennes dator så länge. Gamla minnen :)

Ikväll blir det fest för oss som inte är 18 också. Först träffas vi alla tjejer här hos Tesan och sen ska vi vidare till en hemmafest. Där stannar vi underåriga medan de myndiga fortsätter vidare mot Harrys.

Japp,ha en bra fredagskväll alla, och särskilt ni studenter! Ni var så fina idag!

Snart släntrar väl en efter en in, och sedan kör vi igång.

/Ina♥
Permalink Ina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Harrys - klubb29

2009-06-05 @ 15:27:35




Ikväll ska jag till Harrys med dessa små söta flickor! Ska bli skitkul! Hoppas bara att vädret håller sig i schack!

Dessutom är det Klubb29 och en massa studenter ute, wohoo, vilken kväll!
Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Snabbresumé

2009-06-05 @ 12:59:11
Bilden hör inte samman med resten av inlägget, endast utfyllnad.

Idag ska jag äntligen fylla på min mobil! Gratis sms hela sommaren, inte helt fel!
Så nu kommer jag svara när ni skriver. Skriv på bara! jag svarar mer än gärna.

ALV-fest i morgon! jag vet inte vad jag ska hoppas på? Vet ingenting om ingenting.
Hoppas att det blir kul i alla fall. Kommer få träffa Ellinor, som jag känt sedan jag var 6 år
och gått i samma klass som från F1:an till 9.an. Vi har inte träffats sedan förra festivalen.

Statskörningen hade jag igår. Det gick fan. Jag har haft mardrömmar hela natten
om flerfiliga rondeller och vägvisningsskyltar. Det var rena rama tortyren. Nästan
lika hemskt som att köra på riktigt där bland alla traffikljus och bilar.

Vet inte vad som händer ikväll? Festa med Simon eller flickorna innan de drar till Harrys?
Eller helt enkelt sitta hemma hos mamma och göra ingenting. Får se hur det blir.
Härnäst blir det att kolla studenterna som skriker i regnet.

Ha en bra fredag, student, eller vad ni kommer ha. Jag har som vanligt fredagsångest.

/Paulina.
Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Halibaluba tonight!

2009-06-05 @ 12:46:58

Ikväll blir det party party för Cecilia, Therese, Felle och Åses del :D Harrys - 29 spänn!!
Allt kostar 29 kr - inträde, dricka, mat, hela rubbet alltså...gött för oss fattiga ;D Vi ska svänga våra lurviga på danceflooret och spana efter kallekanin som brukar vara där ;)

Idag är det studentdags för treorna, härligt med regn ju ;P Nu är det slut för deras del och från och med idag är det vi som härskar på media!! Ina och jag kände redan i morse att vi var ledarna, när de gett sig iväg för att förbereda sig...




Grattis alla treor som tar studenten idag från Cecilia och Therese

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Jag vill också ta studenten..

2009-06-04 @ 21:27:53

Tänk va pirrigt det måste vara för alla treor just nu, imorrn är det lixom en av de roligaste dagarna i livet, tänk er att springa ut, skrika och sjunga, åka flak och öppna presenter :D hihi, jaja ett år kvar för oss... några timmar kvar för min kusin, som det blir att fira av lite imorgon :)

Hihi, jaa nog var det lite sorgligt det som skulle hända idag, fast ärligt talat hade folket skrämt upp mig mer...
men visst kommer man sakna lilla Mattsson, och hoppas att hon kommer sakna sina småsmurfar också :P

Idag har det som de flesta andra dagar nu på senare tiden varit en meningslös dag...först ett seminarie i 15 år, sedan en liten musiktävling som faktiskt var väldigt kul :) (hette det Ratmuss?) och sen då...typ klasskamp för treorna och sedan lite fix och trix med uppslagen och sedan bar det av mot systemet, eftersom min kusin som jag pratat med innan sa att mamma och moster var i en affär där de sålde vin,, smart unge ;O
ingen rast och ingen vila, dags att rida.. :P blev dock ingen långissväng idag, min rumpa värker sen igår.. alltså jag tål fan inget, eller min rumpa gör inte det..antagligen är den väl för otränad, det var likadant efter fotbollen i söndags.. hm...

Kul att vi har en lektion imorgon och kul att det är matte... här sliter vi minsann in i det sista!!
Blir nog lite partyparty imorrn sen också, HARRYS - 29 spänn.. ;)

Om cirka, ganska exakt en vecka börjar jag jobba, då blir det att sälja jordgubbar till snikna tanter och gubbar vid supermarket, men jag klagar inte..jag tror nog att jag kan stå ut med de i några ynka veckor, sedan ska jag ha sommarlov och jag har redan en massa planer på hur min sommar ska se ut, men de får ni veta en annan dag :)

Ha de gött kära läsare :D




En bild från min systers studentbal, det är ju nästan student iaf, tänk det är
sju år sedan tror jag... ;S




Bjurran nr 2?? blundar och med tungan ute ;O

Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


Semesterförslag?

2009-06-04 @ 20:15:24Köttfärspajen blev jättegod faktiskt. Jag snålade inte på kryddorna vilket gjorde den mycket godare :)

Imorn är det studentdags här i Vimmerby och jag är så avundssjuk! Tänk att springa ut och skrika med ens vänner och åka flak och spruta öl, gaah! Sen är man helt fri :) Lite läskigt dock, men mest kul!

Tyckte det var så kul med inlägget som Linnea la upp förut. Det är så mysigt att se tillbaka från när vi började tvåan. Det känns väldigt långt borta samtidigt som det känns som alldeles nyssens. Den där första fotolektionen känns som igår, eller hur? Ja, tiden går fort när man har roligt.

Jag längtar så himla mycket efter Elias just nu!! Vi har träffats så mycket på senaste tiden (mycket för mej iallafall) och nu kommer vi inte att ses förens nästa fredag... Sen blir ju sommaren som den blir, men jag ska jobba i max sex veckor, sen ska jag vara ledig med lille plutten :) Vi har fortfarande inte kommit på vad vi ska göra. Nån helg ska vi iallafall ta bilen nånstans och tälta, mysigt ju? Men en hel vecka borta nånstans vill vi iallafall också vara. Några förslag är Smögen, nåt ställe norrut eller nåt ställe söder ut. De två sista låter ju lite så där smått suspekta men jag tänkte att nån kanske kunde komma med förslag på mysiga ställen norrut och söder ut i Sverige? Köpenhamn har också kommit på tal.


Foto: Elias

Vill även passa på att gratta Elias lillebror som tog studenten idag! Kan bara ana i vilket skick du är nu ;)

/Ina♥
Permalink Ina Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


2008/2009

2009-06-04 @ 16:57:45För att jag inte har så mycket att göra och för att vill dela med mig av våra minnen från andra året på gymnasiet och det första på media. Från första till sista fotolektionen och mycket annat där imellan. Eftersom att vi fotar hälften av tiden som vi spenderar i skolan, blir det en hel del kort, men här är några favoriter.































Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Matlagning och musik

2009-06-04 @ 16:50:35Nu ska jag sätta igång med matlagningen. Blir köttfärspaj ändå, det kan ju faktiskt vara ganska gott, speciellt med mina kryddbandningar! Till det ska jag spela musik på högsta volym och dansa mej fram och tillbaka mellan kyl och spis!

Önska mej lycka till!

/Ina♥
Permalink Mat-Ina Kommentarer (1) Trackbacks ()


Mattsson slutar!

2009-06-04 @ 16:44:31Okeej idag kom det fram, det som jag pratade om igår. Folk förstorade upp grejen en aning. Men såhär är det.
Vår käraste medielärare Margaretha Mattsson Ottosson ska sluta på Vimmerby gymnasium. Hon har fått erbjudande om en rektorsplats på John Bauer skolan i Linköping för media där. Så ni som kommer träffa Mattson bäst ni tar väl hand om henne!
Frizon kommer nog inte bli sig lik på säkert gott och ont. Hoppas verkligen att de hittar en bra ersättare. Någon som är lika engagerad och kunnit i det mesta, som tar tag i saker och fixar resor och gör lite knäppa saker. En Mini-Mattsson!

För mig känns det inge bra att Mattsson slutar. Vi hade pratat ihop oss om mitt projektarbete (marknadsföring inom ett reklamperspektiv) men får hoppas att det går vägen ändå. Om inte annat får jag väl ringa Margaretha lite titt som tätt! ;)

over and out! Therese
Permalink Therese Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Fan, fan, fan!

2009-06-04 @ 16:03:44tappade min mobil i golvet precis. så nu är den trasig. det syns inget utanpå men den går inte att stänga på :( tror att det är skärmen eller något som gått sönder :( fan! är inte ett dugg sugen på att köpa en ny mobil .... nya mobiler är skit! de går bara sönder direkt :(
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Färgar håret och äter choklad :)

2009-06-04 @ 15:14:00Håller just nu på och färgar håret inför morgondagen. Hoppas bara att det blir bra, min syster trodde inte att det skulle bli färg i hela håret, p.g.a att jag har så tjock hår. men jag orkar inte köpa två stycken förpackningar. Har nästan bestämt mig för vad jag ska ha på mig imorgon då jag är fanbärare, men jag kommer frysa ihjäl. Johanna vill inte ha tajts eller något, och då måste jag ha samma. burr!

Fick precis mail av Johanna att hon skickat fel version av sitt pyskologiarbete, som jag har opponerat på.. hoppas inte jag behöver göra om det! eller det tänker jag inte göra...

Är helt fri från skolarbete nu, vilket känns väldigt skönt! :) man kan nästan säga att det är nu sommarlovet börjar.. wiiie..

Jag är nyfiken på det Therese bloggade om igår. Någon som vet?

Imorgon blir det harrys, fast inget drickande för min del. ska upp och jobba vid klockan åtta på lördag, så det är bäst att vara fit for fight! speciellt första arbetsdagen.. som man brukar säga, är det ju första intrycket som man alltid kommer ihåg.

Ikväll blir det träning för min del. borde kanske inte, eftersom jag fortfarande är lite förkyld, men jag får ta det lugnt. Får bland annat köra min rehab träning för min rygg, fram till augusti. det är så tråkigt och det tar tid ! Sjukgymnasten sa att jag skulle göra det var eller varannan dag, hur det blir med den saken återstå att se. men hittills har jag inte varit jätteduktig på den fronten. men får väl köra lite på träningen sen så att jag får det gjort. Vill ju såklart att ryggen ska bli bra.

är avundsjuk på treorna som tar studenten imorgon :( de har i princip festat var enda dag denna vecka. ser otroligt mycket fram emot nästa år då det är vår tur att gå ut. fast det är klart att man kommer sakna alla sen. speciellt mina små flickor. skönt iaf att skolan är fixad då. skulle inte vilja gå ut nu när den ser ut som den gör. själva grejen är ju att springa ut genom dörrarna på a-huset, ut till föräldrarna och skrika. fast det är klart, det ska treorna också göra. men hur kul är det att det fortfarande är en byggarbetspalts? Längtar tills vi får skrika "för vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten, för vi har har tagit studenten, fy fan vad vi är bra "!


Jag och syster på hennes student


Är sjukt sugen!


Skrika och vara glada.
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I vimmerbytidning!

2009-06-04 @ 11:08:38

För de som läste Vimmerbytidning så var fyra av oss bloggare med! (Jag, Åse, Cicci och Felle) När vi gick och röstade blev vi intervjuade och hamnade på en liten fläck i tidningen. Vackert!

Någon som såg det? :P

Har haft Rattus på Media idag. Det är en musiktävling när man lyssnar på introt till låtar.
Det var jämt mellan alla lagen. Delat etta mellan KorvMedBröd och Majc!

Här kommer en låt från tävlingen! Som också kommer till Hultsfredsfestivalen! Missa dem inte!

Kings of Leon - Sex on Fire



//Therese
Permalink Therese Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Hoy Hoy!

2009-06-03 @ 22:23:23Halloj kära vänner... för det första måste jag bara säga att jag måste vara världens snällaste människa.. varför? jo, för jag satte mig nyss och läste igenom Affes samhällsuppsats och har skrivit vad jag tycker om den för att pallra mig upp imorgon och genomlida ännu ett jävla seminarie..men alltså, vem vill ha IG, tycker synd om pojkarna (och ev. flickor) som får det.. :( hehe aja, idag har jag faktiskt inte gjort så mycket, röstat i EU-valet, tittat på elevshow, tagit andra gardasilsprutan och hoppträning med pollis, åh, han har verkligen utvecklats och blivit bättre och bättre...stolt är som vanligt stolt!!!!! Imorrn blir det förhoppningsvis en slutatidigtdag...sedan blir det en ridtur med kusin Nellie, hoho, som vanligt lär det bli galopp i 150 km/h i 5 h i sträck, fast de behöver Tjockan så som hon ser ut nu ;S Förresten kära vänner, jag kommer förmodligen inte delta under vår fest/mys kväll på onsdag, ja, ni får väl bli arga då, men jag har tyvärr fått förhinder... ;O Vi ses, ha de gött pusshej C.
Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


LW forever

2009-06-03 @ 20:31:40Har precis beställt årest finaste linne och är jätteglad!




Hittade det här :)
Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()


Mattips någon?

2009-06-03 @ 18:42:40Ännu en dag i skolan har gått. Nu närmar sig verkligen sommarlovet, vilket känns både bra och dåligt. Det var som sagt EU-val och vårshow i skolan idag och det var väl roligt. Hm.. iallafall det sistnämda.

Imorn är det min matdag igen. Jag lagar ju mat varje torsdag för att vara lite extra duktig och för att jag tycker att det är kul, faktiskt. Har ni några bra förslag på vad jag kan laga? Har tänkt att göra köttfärspaj, men det känns så.. tantigt? Kom med lite roliga matförslag så jag kan bygga upp ett lager för torsdagarna framöver!

Imorn vet jag inte riktigt vad vi ska göra i skolan? Inte vi medianer iallafall. Vi kommer säker ha någon slags avslutning på median och sen ska treorna ha klasskamp, men man vet ju inte hur det blir med vädret så det kan ju bli inställt. Hade dock inte tänkt stanna så länge och kolla på det så det blir en kort och skön med onödig dag i skolan imorn också :)

Förresten, checka out den här sidan. Dom har massa roliga och coola kläder och accessoarer, finns massa där som jag vill köpa till sommaren.

Nu tror jag mamsen är klar med maten, blir färskpotatis, lax och gräddfil, mumma!

Ha en bra onsdagkväll och fortsätt att skriva på era noveller medianer ;) Jag vägrar att börja med min än så länge.

/Ina♥


Lägger upp lite bilder för att få lite färg på bloggen. Kom
igen nu tjejer, fler bilder! ;)
Permalink Mat-Ina Kommentarer (2) Trackbacks ()


Sorgligt men sant!

2009-06-03 @ 18:36:12Jag vill inte att morgondagen ska komma. För jag vet vad som förmodligen kommer att sägas. Jag vet vad som förmodligen kommer att ske!! Fler än jag kommer förmodligen inte att gilla beskedet.
Men det är såhär det förmodligen kommer att bli!

//Therese


Bulla ute och smyger..
Permalink Therese Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()


Hit me hard!

2009-06-03 @ 17:40:53

Det går bra för mig och min novell, yeah! Har suttit och tittat på word-dokumentet i en evighet och bara lyckats skriva 202 ord. Sju dagar innan sommarlov = noll energi, noll inspiration. Men jag ska nog ta mig igenom det, förhoppningsvis.

Kan ju passa på att göra lite reklam för min Jimdo-sida, som alla andra - linneaericsson.jimdo.com
Inte så mycket bilder än, bara från det senaste fotoprojektet i skolan. Men det blir nog mer. Är lite ledsen för att jag har fått lämna ifrån mig Ernst-Erik över sommaren bara.. För er som inte vet så är det Inas och min lilla Nikon D50 som vi fått ha hela läsåret. Vill bara köpa mig en egen systemkamera så fort som möjligt! Men det kommer, när jag har pengar.

Funderar lite på vad jag ska köpa till min kära fader som fyller år på fredag. Han önskar sig ju som vanligt ingenting, så inte helt lätt. Vad vill en tunnhårig, trumspelande bibliotikarie ha när han fyller 47? INTE EN BOK, för det är har jag nog fan gett honom 40 av alla födelsedagar han har haft.

Nu ska jag fortsätta att glo på min novell och kanske skriva lite på den för skojs skull.

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vuxenpoäng

2009-06-03 @ 17:26:03Vilket växlande väder vi har. Ena dagen är strålande solsken och andra dagen spöregnar det. .Det är svårt att veta hur man ska kläa sig. kanske inte är särskilt smart av mig att ta trasiga skor, när det regnar.

Therese och jag var på alv förut och hämtade våra stämplingskort, namnbrickor och personalkort. Vi anmälde oss även till personalfesten som är på lördag. Märker hur länge sen jag gick på alv. tycker det är super mysigt där. Vi åkte saltkråkan, en tämligen nu attraktion där (om man nu kan kalla det så). Har inte sätt det innan så för mig är det nytt i alla fall.. tyckte det var mysigt att åka där.

Therese blir nog att ta det rätt lugnt på fredag ändå. tänkte inte på att jag ska upp och jobba vid klockan sex på lördag. Dessutom är det ju min första dag, så bäst att vara duktig:P lite synd men jag tar igen det på onsdag! :)

Var och tränade som fanbärare idag till studenten. Fanorna var tunga för min onda rygg. har redan problem med den, så det lär väl kanske inte bli bättre.  men jag ser verkligen fram emot maten. det blir exotisk buffé, potatissallad och glass! mums på det..
Vi skulle rösta till EU-parlamentsvalet idag i skolan, så några representanter från varje parti pratade i ca 5 min. dock missade jag allt, förutom när moderaterna och socialdemokraterna pratade, men de berättade inte ens vad det var för punkter de jobbade med. dåligt! Vi som var 18 gick till biblioteket för att rösta och var tvungna att ha med röstkort och id. Jag hade inte den blekaste aning om vilket parti jag skulle rösta på, utan jag hade ingen förkunskap och missade när de pratade. Det blev därför att jag röstade bara för att rösta. Så nu kan man säga att jag kommit in i vuxenlivet ;) *blink*.
Det var vårshow på skolan idag, med både seriösa och oseriösa inslag. Detta är bra tycker jag, för att behöver vara både underhållande och bra. Tyckte dock att det var en för kort show, men antar att de inte fick ihop tillräckligt med nummer. krille och lilja är rätt sköna iaf :P tur att det finns några som vågar. men de tar studenten på fredag så nästa show, blir deft säkert inte något sånt.

Ska sätta mig och göra klart opponeringen nu och sen ge mig ut på en promenad. Blir nog att lägga mig i soffan och kolla på film sen. kanske eventuellt blir att poppa lite popcorn också :P

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


7 dagar kvar!

2009-06-03 @ 16:15:00
Slutet närmar sig. Om exakt en vecka har vi sommarlov! Det enda som gör mig lite opepp på lov är Juli månad. 31 dagar utan min älskling :( Jag vill kunna spola fram tiden dom dagarna.

Jahopp. Studenten på fredag. Måste kännas helt underbart att ha det framför sig. Jag längtar dit måste jag säga. Men vad ska man ta sig till? Göteborg? Spanien? Vimmerby? Linköping? jobb? resa? Plugga? aa okej, kanske inte längtar så mkt förresten. Rätt mycket att fixa med. Men förmodligen har de flesta bestämt vad de ska göra nu framöver.

Nu blir det till att skriva lite på novellen, det absolut sista vi gör i skolan. Det är hemskt. Jag har ingen insperation alls! Men det får bli som det blir nu. Orkar inte. MVG i foto förresten. klackspark på den.

/Paulina.
Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


The Hills, My new bff och Desperata hemmafruar

2009-06-02 @ 19:31:48Nu lägger jag mej till rätta i sängen för att titta på det senaste avsnittet av The Hills. I det avsnittet får man se Heidis och Spencers bröllop. Att de tillslut gifte sig ändå, ja det sägs ju att kärleken kan göra en blind.

Efter det blir det Paris Hilton -  My new bff, det måste man ju bara se vad det är för något. Sen är det kära Desperate Housewives. En fullspäckad tvkväll helt enkelt!

God kväll.
/Ina♥

Förresten, här är min jimdosida som alla vi medianer har. Där lägger vi upp våra bilder, allt från fotoprojekt till vardagsbilder. Än så länge har jag bara lagt upp det senaste fotoprojektet. Jag skulle fota olika slags miljöer och här har ni resultatet
Permalink Ina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hejsan hoppsan!

2009-06-02 @ 18:31:17Morgonen började med muntlig redovisning i filosofi. Som kändes ganska onödig. De flesta kollade på sina papper.

Även matten och engelskan kändes onödig, precis som de flesta lektioner nu på slutet.

Hela eftermiddagen har vi haft seminarie/guidning på samhäll/historia lektionen. Jag fick börja redovisa om mitt arbete, om Södra Vi handels utveckling från början av 1900-talet, vilket kändes ganska pirrigt. jag hade ingen annig om hur jag skulle lägga upp det...  Det mesta kändes ganska bra. Men sedan kommer våra lärare att "trycker" ned oss, tyckte vi iaf. De sa att det var meningen att betyget mest skulle sättas efter detta framförande, att vi redogjorde för lite. De sa att det var konstuktiv kritik, men det kändes det inte som. De hade inte sagt att detta vägde tyngst. Annars sa de att redovisningen var bra, men magnus tyckte det blev lite rörigt när jag pratade om affärerna. Men det är inte så himla lätt tycker jag.

Nu är jag nästan klar med allt skolarbete. har bara en opponering kvar, vilket känns skönt.

Känns som jag inte skriver om annat än skolan. men har så extremt dålig fantasi. någon som har någon tips på vad jag kan

De hade ringt från ALV förut, så jag ringde upp.. ska jobba på campingen mellan 8-12 på lördag :) ska dit och hämta mitt incheckningsgrej (eller vad det nu heller) och namnskylt imorgon :)

Permalink Åse Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Happy Hour!

2009-06-02 @ 16:41:57Jag säger bara tre bokstäver M-V-G!!! Jag vet inte om jag ska skratta gråta eller springa i cirklar och skälla som en hund!! Jag får MVG i alla tre mediaämnena (Grafisk kommunikation A, Text kommunikation A och Foto A). Det är helt sjukt och jag är så glad! Det ska jag fira med att inte skriva något på novellen!! HA HA! (Förlåt Victoria)

Har fått mitt schema för ALV, ska skåda det ett tag nu. Jag jobbar tre dagar på festivalen men börjar vid 11 på morgonen så kanske jag kan ta ledigt någon mer dag. För jag tänker inte svinka allas vår kära Hultsfredfestival!!

PUSS på alla där ute!!
// Therese


Här är söta Shadow!
Foto: Jag
Permalink Therese Allmänt Kommentarer (7) Trackbacks ()


Glada besked och sommarminnen

2009-06-02 @ 16:32:33Instämmer med Linneas tidigare inlägg. Hade inga förhoppningar på den här dagen och som ni vet så är det rätt mycket som påverkar mig negativt just för tillfället. Men så fick jag veta att jag får MVG i slutbetyg i Fotografisk bild och även i Textkommunikation, woho! Det blev jag riktigt glad för.

Förövrigt så pissregnar det här utanför. Jag hoppas verkligen att det blir bättre väder snart igen, det är ju faktiskt sommar nu! Men eftersom det är Sverige vi bor i så kan man inte räkna med en solig sommar, lite trist faktiskt. Jag hoppas dock verkligen att vi kommer ha tur med vädret nere på Kos, annars jävlar.

På tal om Kos, eftersom att vi inte hade tänkt att simma dit så kommer vi att ta flyget. Och jag som på senare dagar har blivit lite flygrädd blir inte mindre rädd av att läsa om såna här hemska saker. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5288769.ab. Usch och fy.

Här är lite bilder från när jag och Elias hyrde en lägenhet i en vecka på Gotland förra sommaren. Såna här minnen är fina att ha. De får en på lite bättre humör såna här tider :)

     
   
Klicka på bilderna för att få dem större. Foto: Ina och Elias

Det var allt för mig. Vi kanske hörs senare.

/Ina♥
Permalink Ina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Oh happy day

2009-06-02 @ 14:55:51När jag vaknade imorse kändes det som att detta skulle bli en riktigt dålig dag. Jag var extremt trött och var nära att skita i att gå upp ur sängen och bara ligga där hela dagen. Men jag tog mig upp och piggnade så småningom till. Sedan har dagen bara varit jättebra. Har fått veta tre slutbetyg och det var tre MVG. Det som chockade mest var i Fotografisk bild, hur kul som helst! Tror dock inte att vår lärare, Björn, har grundat det på mina mindre kvalificerade kunskaper i Photoshop (som syns i föregående inlägg). Sedan var det i Textkommunikation och Spanska, vilket jag kanske inte helt räknat med. Men som sagt, jävligt gutt. Pratade även med SYO:n innan jag gick hem, och bytte min 50-poängskurs i Individuella valet. Från Kommunikation till Psykologo B, känns som att jag får ut lite mer av det. Just nu sitter jag och lyssnar på The Sounds nya album, asbra. Ska även påbörja min novell snart, som ska vara klar om exakt en vecka. Återstår att se hur det går...


En liten happy-bild på Therese som togs till nån foto-uppgift.


Min konstiga känsla i själen visade sig förresten vara väldigt mycket mer än bara en känsla. Lite tråkigt men hade faktiskt inga större förväntningar. Börjar bli van..


Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Photoshopdág a lá mediá

2009-06-02 @ 11:02:27

Före och Efter
Bilder retuscherade av Therese. Ina som zoombie


Före och Efter
Bilden retuscherad av Ina. Therese en glad vampyr!!



Före och Efter
Bilden retuscherad av Linnea. Ina som mutant!!
Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


27 grader och sol vs. 6 grader och regn

2009-06-01 @ 19:28:33Gud vilken varm dag det har varit! Kom hem från dagens lilla guidning med Geografi A (som faktiskt gick bra) och satte mej på altanen och solade lite. Vet inte om det var på grund av dagens jobbiga bergsklättring eller om jag helt enkelt inte är van vid solen än, men jag blev skitlustig. Mådde illa och kunde inte ligga kvar ute i solen. Fick helt enkelt gå in och lägga mig i sängen och sova nån timme. Vet inte vad det är med mej nuförtiden. Är så trött och konstig. Kan bero på att allt går fel just nu.

Happ, ni undrar förstås hur jag ska göra med mitt otroliga sommarjobb? Jag ska försöka. Jag får se hur det funkar och jag ska försöka byta så många pass som möjligt. Vara ledig på några helger, det ska jag iallafall. På ett eller annat sätt...

Idag bir det ingen Core, det är sommaruppehåll nu, så jag får väl ta tag i träningen på egen hand. Åh, det är så svårt. Man lägger sig ju hellre och äter lite gott i soffan istället. Men det funkar ju inte i längden.

Hoppas att ni har haft en fin dag i solen! Ta vara på det sista nu för imorn kommer regnet. Och jag tycker synd om alla er som tar studenten på fredag, ska bli 6 grader och regn. Typiskt.

Puss och hej från mej

/Ina♥
Permalink Ina Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Månens dag

2009-06-01 @ 17:57:24Jahopp, jag tror snart att jag dör av värmeslag.. fast jag ska inte klaga, imorrn ska det visst bli regn igen :(
Hade iaf guidningen idag och det gick trots allt ganska bra, inte så farligt som jag trodde...men så var det inte 60 pers med ;P haha, typ hälften var "sjuka" eller något.. ;S
första juni idag, och då säger jag bara...vart tar tiden vägen? det var nyss mars tycker jag... om ungefär en vecka är vi fria för några veckor framöver, eller ja fria var kanske att ta i, lite lediga från skolarbetet låter bättre...vi ska ju för fasen jobba häcken av oss....typ....

Nehepp, det blev ett kortisinlägg, ska låna mammas cykel med punka nu (eftersom jag har tappat bort nyckeln till min låsta cykel) och ta med mig Gusse och pallra mig iväg till kiosken och hämta ut svensson, svensson biljetter nu...eller bör man kanske gå i det fina vädret...ajja det märks... fast min hund kommer ju dö på kuppen annars om vi cyklar...nej usch och fy det vill jag inte... :(

Ha det bra kära vänner, ses imöra! dags för foto med partybjörn :D fasen varför filmade jag inte, eller tog kort åtminstonde...



Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Slutspurten

2009-06-01 @ 14:05:52

För sommarens (och mitt MVG i spanska) skull laddar jag upp den här bilden.
Nu ska jag gå och göra rättskunskapsprovet, mitt sista prov för denna termin.
Hoppas på MVG! Det kan jag vara värd med tanke på allt plugg igår.
Och Ina, jag tycker hemskt synd om dig. Förstår inte ens hur jobbigt det kan vara
att ha en pojkvän så långt bort, men jag vet hur jobbigt det är att sakna någon.
Fy säger jag, och hoppas ni träffas innan den 16 augusti. Annars vore det fruktansvört
synd om dig.

Nu hade jag tänkt ge mig av. Jag är nervööööös! Mitt betyg hänger på detta prov. Håll en tumme för mig.

/Paulina Olefors.
Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Jubileum!

2009-06-01 @ 14:00:10

Nu är vår blogg en månad! Grattis till bloggen!
Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


Glazz i zolen

2009-06-01 @ 13:52:21Thass och Lell har precis kommit hem från vår geologiexkursion ute i Vimmerbytraktens natur. Det var väldigt varm, soligt och skönt att slippa skolan. Åt våra mackor och myste på bryggan i Försjön. Där måste vi hänga mer i sommar! Nu sitter vi och steker hos Lell på storgatan. Har kekat lite glass med kola slash chokladsås, det va gött!


Therese och Ina fikar på bryggan


Vi på balkongen


GLAZZ!!!
Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0