En midsommar på okänd ort

2009-06-23 @ 17:13:41Jag vill börja med att säga tack till Johanna och Cornelia för en sjukt rolig resa och dessutom för den fina bikinin de gav mig i födelsedagspresent. Jag ser nästan snygg ut i den! Jag vill också tacka alla andra som kom ihåg mig den 21 och den 22 juni (Min namnsdag igår faktiskt)

Tänkte berätta lite om midsommarhelgen med bilder för att i text skulle det sluta med en uppsats, vilket vi inte vill.
När vi tillslut kom fram till Grebbestad gick vi runt lite uppe på bergen. Jag hade för första gången en sån enorm hemängtan så jag nästan skäms för att säga det. Vet inte ens varför! Men det gick över fort. Hur som helst droppade det in 20+:are efter hand. Vi kände oss lite små och därför var det mest vi tre och Uno som gällde under första dagen. Midsommarafton var mycket mysig. Lekar och massa god mat gjorde vår kväll. Sen var det ju självklart min födelsedag som gällde dagen därpå. Klockan 00.30 åkte de tre nyblivna 18-åriga brudarna in till Grebbestad. Terassen var stället som man skulle till. VI vet fortfaradne inte om det var 20-års gräns för vi behövde inte visa leg eftersom Cornelia flörtade med vakten. haha! Sjukt kul.

Vakten: Gillar du ljusa eller mörka killar?
Cornelia: Blonda såklart!!
Vakten: Haha ni kan gå in.

Inte en enda 18-åring så långt ögat nådde. Jag blev förföljd av en 29-åring som ansåg att åldern inte spelar någon roll. Ne verkligen inte, det skiljer bara 12 år? Sen fick jag en födelsedagshamburgare av okänd människa och efter det vid 04.30 cirkus, blev det hemgång. Det var soluppgång och sjukt fint längs stranden. Söndag var sådär. Tråkigt att åka bil och buss halva dagen. Men kul att träffa Mattias i 5 minuter på terminalen. :) När jag kom hem fick jag tårta och det var väl kul det också. Det var min helg! orkar inte göra min text intressant. Bilder säger mer är tusen ord:












/Paulina
Paulina Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0