Skolavslutning!

2009-06-10 @ 08:04:37Idag är det skolavslutning för ettorna och oss tvåor. Treorna tog ju studenten i fredags men vi går fortfarande kvar och lurkar här på skolan. Men idag efter klockan tolv har vi alltså sommarlov. Hur känns det? Ingenting. Jag har inte fattat det tror jag. Hoppas att känslan kommer som småningom.

När jag vaknade idag hade jag inga större förväntningar på vädret men va fasen, kan det inte sluta regna snart? Det har ju inte varit en enda fin dag i juni än? Vi tycks alltid ha väldigt otur med vädret här i Vimmerby för i Stockholm, Skåne och lite längre norrut så har det varit sol och t-shirtväder.

Kläder brukar alltid vara en stor grej på skolavslutningar, men i år har jag inte tänkt särskilt mycket på det. Bestämde mig imorse vad jag skulle ha på mig. Och vad blev det då? Ett randigt linne, mammas beiga kavajliknande sak från 80-90 talet, jeans och klackar. Vi ska ju ändå bara gå i kyrkan och sen hem. Ikväll är det party och då vet jag dock inte vad jag ska ha på mig...

Hoppas ni får en fin dag, alla som tar studenten, ni som har skolavslutning eller ni som helt enkelt redan har sommarlov!

Ina Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0