Sol och shopping i Västervik

2009-06-23 @ 21:48:04

Begav oss mot Västervik vid klockan nio imorse. Det var jag, Maja, Henke och Rasmus i ena bilen och Lina, Cajsa och Lisa i den andra. Gick över stan ganska snabbt eftersom det inte finns så många affärer, vilket är bra för min ekonomi. Det resulterade alltså i att jag inte köpte något :) Vi gick sedan och åt buffé på Kinarestaurangen, vilket var riktigt gott. Jag har börjat tycka om Kinamat mycket! :) Brudar vi måste och käka där någon dag?

Vi begav oss därefter mot Lysingsbadet för att steka lite i den otroligt fina vädret. Herregud så skönt väder! Surt som räven att man börjar jobba då bara, men men. Har i alla fall fått en del färg, eller jag är röd, men får hoppas på att det blir brunt sedan. Träffade några andra kändisar från Vimmerby där också :) Det var ett par på stranden som var riktigt riktigt bruna, vad avis jag blev. Så brun kan jag nog aldrig bli. De var bruna som pepparkakor, nästan, och alla andra kändes kritvita.

Blir exalterad när jag kommer till vissa städer, där det är vackert och fint väder. Känns som man är utomlands, och jag längtar massor till vi drar brudar! Känner hur glad jag blir och kroppen blir full med energi! :)

Vid femtiden begav vi oss hemåt. Hade lite brått då, för jag skulle åka och träna vid kvart över sex. Hann inte äta något så det fick bara choklad på willys. Klantig som jag var glömde jag min väska med pengar i Henkes bil, så kunde inte handla något. Vi hade ingen tränare idag, så det var en oseriös, men skön träning :) 

Sitter och kollar på Sverige - Serbien nu :) Sverige leder med 3-1 och en serb fick precis rött kort! Fast kommentatorerna tycker att de skulle haft det tidigare för en glidtackling som inte ens var på boll, skulle han fått rött kort då?. Nu tror jag serben fick för filmning? De hade tydligen redan fått 5 gula kort. Nu är det halvlek, så ska bli spännande att se vad resultatet blir tillslut. Det ser lovande ut för Sveriges landslag i framtiden i alla fall, för det finns en del spelade i U21-landslaget som är riktigt bra! :)


God natt på er allihopa. Bäst att gå och lägga sig tidigt så att jag orkar gå upp vid kvart i sex imorgon.


Bilder från dagen!


Det är vackert vid hamnen i Västervik:)


Rasmus, Maja, jag och Henke, som idag var chaufför.


Stek på stranden! Brände mig lite idag också. 

Förresten tjejer vi hade besöksrekord igår igen! Härligt! Det ser ljusare och ljusare ut :)




 

Åse Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Anonym

För att besvara din fråga angående Serbernas "tidigare" röda kort som dom skulle haft. Det var solklart rött!

2009-06-24 @ 21:27:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0