Vill du ha en tjockare penis?

2009-06-08 @ 13:34:17Jakten på skönhet

När jag ser sånt här blir jag seriöst störd i själen och önskar att jag levde på 1800-talet. Vad är det som har gjort att vår värld har gått så jävla långt att man ens tänker tanken på att man skulle bli lyckligare av att operera sitt fucking kön? Och vad är det som gör att världen har blivit så orättvis och ojämn att det snart inte finns några gränser? Medan Conny, 41, sitter och funderar på hur han vill att hans kuk ska se ut, får små barn utan identitet, som väger typ 30 kilo sälja sina kroppar till rika, äckliga män och ändå fundera på hur fan dom ska överleva morgondagen, eftersom att de inte har någon mat eller tak över huvudet och deras mamma blev våldtagen till döds framför deras ögon. Vi och miljarder andra människor på jorden som faktiskt har det bra tittar bara på och undrar vilken bh vi ska ha för att få den snyggaste killen. Vi som faktiskt har ett tryggt hem, mat så att det räcker och blir över, ett liv att leva och tusen möjligheter till en framtid. Vad är det som gör att vi lägger ner hela vår själ på att se ut på ett visst sätt och vara på ett visst sätt? Kan inte alla bara inse att vi ser ut som vi gör och är den vi är? Man kan inte vara någon annan, det går inte. Och man kan definitivt inte operera sig till att vara någon annan.

Istället för att ägna oss åt sådana jävla onödiga skitsaker kanske vi borde göra något åt de små prostituerade barnen på gatorna i Ryssland och de svältande, uppsvullna människorna på stäppen i Afrika. Men det kanske är för sent, det kanske redan har gått för långt. Nu ska jag skicka ett sms med texten FÖRÄNDRA till 72 950 för att försöka Rädda Barnen, som bara är en av alla saker på vår jord som behöver räddas. Men man måste börja någonstans.

Det är skillnad på att leva och att vara vid liv

Linnea Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: svenneblondin.blogspot.com

Var det så mycket bättre på 1800-talet då? De rika kvinnorna gick runt i extrema korsetter, männen i peruk och alla hade smink. Var du fattig var du tvungen att gifta dig med en annan fattig, och rika med rika.



Barnen i Afrika mådde inte mycket bättre, för då var vi västerlänningar där nere och härjade samt hämtade hem slavar.

2009-06-09 @ 17:28:36
URL: http://svenneblondin.blogspot.com
Postat av: Cecilia

Linnea, herregud...jag blir så rörd och en så bra skriven text...Du har så rätt lilla du!!!

2009-06-09 @ 18:07:14
Postat av: Anonym

haha, tack zickan ;)

2009-06-09 @ 18:14:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0