En av två coola samhällare

2009-05-05 @ 13:54:54

oj, jag har visst glömt att presentera mig. Jag heter Åse och är en av de coola samhällarna :) vi är mycket flitiga och nästintill bor i skolböckerna. Det är framförallt rapportskrivning vi ägnar åt oss, vilket vi älskar.. not... tror inte att det har gått många dagar utan att vi behövt plugga, förutom helgerna då.
Tyvärr träffar vi inte våra mediankompisar så mycket som vi vill, men det blir en och annan lunch. När vi väl umgås har vi det mycket roligt.

I helgen spelade jag fotbollsmatch, resultatet behöver vi inte prata om. I lördags åkte jag med syster och mamma till Norrköping för lite shopping.. måste säga att det är en oerhört mysig stad. påminner faktiskt lite om utlandet. det fanns tre eller fyra köpcentra bredvid varandra vilken jag älskar :) första affären vi kom till (new yorker) blev ett relativt långt besök, i en timme tror jag. Jag provade ungefär 20 olika tröjor, jag var helt galen. Detta resulterade i att jag köpte fyra tröjor (jag som bestämt mig för att inte köpa något). Köpte även en kjol, fast i en annan affär. Kan verkligen rekomendera en shoppingsdag i norrköping, iaf när vädret är kanon. Det som var dåligt var att spårvagnen vi åkte i luktade piss och äckliga alkisar satt lite här och var. När vi kom till resecentrum i Linköping stöter vi på alla småflickors dröm, Johan Palm. Det var några småflickor som gick förbi honom och sa: "åh, jag dör".
Hela söndagen ägnade jag åt att plugga. Så rolig har min helg varit :P

Sitter just nu med min snälla katt (som INTE bits) i knät och myser. Ska börja skriva på lite några arbeten nu och snart kommer Johan tror jag.

Ni får ha det kalasbra!

Åse Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: therese

Jag lovar snuttan är livsfarlig ;O

2009-05-05 @ 15:06:28
URL: http://sumseven.blogg.se/
Postat av: Felicia

haha rapportskrivning hej ho!

2009-05-05 @ 16:39:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0