En solig Söndag utan sol

2009-05-31 @ 18:04:20För sol har det ju varit, men det har inte kännts så. Dagen har bara varit ledsen och ångestig. Lämnade precis Elias och har forfarande gråten i halsen. Ni förstår, ibland är det riktigt jävla förbannat jobbigt att bo så här långt ifrån varandra. Det går nog inte att förklara för dem som inte har det så. Det är iallafall den värsta känslan som finns att gå ifrån honom utan att veta när man ska ses igen.

För det vet vi inte denna gång. Var på Kröngårdsmötet idag (mitt sommarjobb) och där fck vi våra scheman. Och som det ser ut nu kommer jag och Elias inte att träffas förens 16 augusti. Jag jobbar varje helg och jobbar ungefär till nio-tio-tiden varje arbetsdag. Orkar inte gå in på alla detaljer men jag vill inte sätta min fot där igen.

Så jag är inte på världens gladaste humör idag kan man säga. Dessutom måste jag titta på det jag ska säga inför alla sextio personer jag och Cicci ska guida imorn. Sen begraver jag mig i sängen.

Hoppas att ni har haft en bättre dag än jag iallafall.

/Ina♥
Ina Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: linnea

det lät faktiskt riktigt hemskt ina, lider med dig. men ni tar igenom allt, det tror jag fan! :)

2009-05-31 @ 18:37:45
Postat av: Felicia

Shit vilket hemskt schema:( Tycker synd om er. Men i slutet på sommaren får du och Elias rymma någonstans, bort från elaka Kröngården :)

2009-05-31 @ 20:45:07
URL: http://sumseven.blogg.se/
Postat av: Ina

Ja det ska vi! Bort från alla läskiga kristna frikyrkemänniskor...

2009-05-31 @ 22:48:26
URL: http://sumseven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0