This time baby I'll be Bulletproof

2009-10-18 @ 19:26:16


Oh fyfläen vad jag älskar denna låt som kallas Bulletproof! Kan inte sitta still och jag blir så fruktansvärt glad!
Den blev ju inte sämre igårkväll heller när den spelades i mkt hög fart i en mkt fin bil i mörker med många underbara människor påväg till Djursdala. Gruppen heter La roux och alla deras låtar är sjukligt bra. Stort plus till dom från mig. Måste lära mig hur man lägger upp youtubeklipp, för just nu är jag lite förvirrad över hur den biten går till. Linnea kommer mörda mig för att jag skriver det, eftersom hon förklarat kanske 5 ggr, men vad ska jag göra? haha! Tzynd.

jag har precis gjort en del av ett gammalt högskoleprov. Jag gjorde tabelldelen, och det gick förvånansvärt bra. 11/20 rätt och då hann jag inte med de två sista uppgifterna innan tiden var slut. Nöjd med det resultatet måste jag säga. På lördag gäller det på riktigt! Högskoleprovet på Göteborgs Universitet. Måste köpa bussbiljett/tågbiljett dit nu i veckan, om det nu inte är så att någon ska upp dit på fredag? Säg till i så fall! Vore gutt att slippa den utgiften nu när man ska betala studentkryssningen också. 

Gårdagen, tjena, det var superroligt! hela helgen har varit så jävla underbar. I fredags dansade jag med Matilda i 3 timmar sen gick jag till Linnea och glodde på Idol, sen slockna vi. Upp och dansa kl 10.00-15.30, ledardans och sen party party med the partypeople i Djursdala+harrys+Gurras lägenhet. Någon mår visst inte så bra idag? haha. Idag har jag dansat från ett till tre, lite repetition från gårdagens extremhårda pass. Mycket roligt!

Förövrigt så har jag fått kontakt med min morfar och morbror i Chile denna veckan. Sitter och skriver med morfar på msn just nu och det känns väldigt sjukt. Träffat honom en gång, för 5-6 år sedan, och han kan ju inte svenska flytande längre så jag blir tvungen att prata och skriva på spanska.

Nu är jag klar här tror jag. Hoppas alla haft en lika mysig och rolig helg som jag har!


Tja.



Paulina Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0