Kos dag 5 : Apollos Westbeach och barrunda!

2009-09-13 @ 17:57:47Efter en härlig fredag med en badbåtsutflykt, hopp från båten mitt ute i Medelhavet, extremt höga vågor (jag sov tack och lov annars hade jag spytt som en kran), fulla ungdomar som åt mat och fick ta taxin hem relativt tidigt var det dags att göra lördagen fantastisk!

Vi vaknade upp, ganska utvilade för en gångs skull då de flesta av oss kom i säng runt klockan ett. Vissa hade kanske druckit lite för mycket dagen innan och toaletterna var välbesökta... Efter lite frukost begav sig hela gänget iväg till Apollos strand West Beach där vi trivdes som fisken i vattnet.

Efter lite sol och sömn på de sköna och gratis solstolarna tänkte vi inta lunch på restaurangen. Där fick vi höra av kvinnan som ägde restaurangen (kommer dock inte ihåg hennes namn..) att Carmen Electra skulle komma förbi och spela in en tv-show. Dessutom var det ett norsk charterprogram som var i krokarna och filmade...




På bilden kan man se delar av Carmen Electras shows crew. Tyvärr dök donnan själv aldrig upp.. Men personerna runt omkring var minst lika roliga!



Den förmodade programledaren i blå skjorta!



Programidén gick ut på att både de manliga och kvinnliga modellerna, bland annat hon påbilden i prickig bikini, skulle gå runt på stranden och fråga de de skulle kunna tänka sig att dejta om de ville hängamed ut på en tvåveckorskryssning med Carmen Electra med vänner. De betalade för allt, även flyget hem.  De frågade killen i vit keps på bilden och även han i mitten men bara en av de åkte och det var han i mitten. De var dessutom svenskar, vilket var lite coolt och flög med samma plan som oss både dit och hem! Dock var en av killarna ej med på vägen hem..förståeligt eftersom han säkert i samma stund satt och hånglade med Carmen Electra på en lyxbåt mitt ute i Medelhavet. Showen skulle visas på E! Entertainment någon gång för er som är intresserade!







Efter en härlig och lugn dag på stranden, med lite spännande kändisar som sprang runt, begav vi oss hemåt till vårt skrutthotell Sevi Sun. Där tog vi en tupplur på några timmar och började därefter att fixa oss i ordning och förfesta på rummet. Därefter gick vi den långa vägen ner till vår absoluta favoritrestaurang Jacksons! Där beställde vi in fantastisk god mat och dessutom fick vi en fishbowl med 3,5 liter cocktails i på köpet!








Nils tog den sista bilden! Bara det räcker till att bilden ska bli en favorit, men sen gör det ju ingenting att vi ser ut som Milliondollarbabies på bilden också! Världens bästa tjejgäng!











Efter myset på Jacksons blev det en traditionell barrunda med massor av gratisdrinkar och shots, jag tror att vi kan räkna på ena handen hur mycket drinkar vi faktiskt köpte på en vecka. Absolut inte vårt fel, vi är inga snåla människor men säger de att vi får gratis drinkar och shots om vi går i på deras bar, klart som fan vi går in då!













Kvällen var f-a-n-t-a-s-t-i-s-k och helt enormt underbar! Jag måste säga att det var en av de bästa kvällarna för min del, även om de flesta var underbara, men alla var lagom fulla och dansade på som tusan! Världens bästa tjejkompisar!




Resa i Världen Permalink


Kommentarer
Postat av: Linnea

åh. jag blir så jävla lycklig av att tänka på ordet kos och sumseven överhuvudtaget. vi är fan i mig bäst i hela jävla världen <3

2009-09-13 @ 19:22:06
URL: http://sumseven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0