saker att tänka på när det är vinterväder utanför fönstret

2010-12-06 @ 12:41:03
Fräknar på en liten lillebror. Salt havsvatten som stänker upp på benen och som senare på kvällen svider lite. Bruna sommarben med ärr som lyser lite extra. Sena sommarkvällar med fina vänner. Kubb. Öl. Komma på en smart teori att håret växer lite extra av just öl. Ta roliga foton och få en skrattattack varje gång man tittar på dom. Pussas. Spontanutgångar utan jacka. Solnedgång i stugan. Nakendopp. Pirr. Festivaler. Fin musik om du, du, du, du och debuten. Studenten. Rädsla och förhoppningar om framtiden. Känslan av att vara helt fri. Sitta under täcket och se på film. Hålla handen. Skitiga Converse. Dansa hela natten och möta någons blick. Längtan. Doften av grillat. Dopp i poolen. Vetskapen om att man har de bästa vännerna i hela världen. Fixa systers hår inför midsommaraftonsnatten. Lägga sju sorters blommor under kudden och drömma om den rätte.  Skratt och vackra leenden. Asgarv. Melankoliska melodier framför en brasa i en park. Fjärilar i magen. Sova med en varm famn. Ligga på ett golv på en knarrig luftmadrass och bara vara. Dricka alkohol utan ångest. Trängas framför en scen. Färskpotatis och sill. Nattklubbar i Spanien. Sangria. Lukten som kommer efter ett sommarregn. Prickiga paraplyer. Fiska. Få napp. Förälskelse. Sitta på altanen med en fin familj. Dricka kaffe jämt. Fika på gräsmattan. Äta jordgubbar. Förundras över vilka olika former moln kan vara i. Sola. Tycka om någon. Leka krig med lillebror. Sova på en filt på gräsmattan för att man har varit uppe hela natten på äventyr. Känslan av skäggstubb mot fingrar.
Att lussekatter med extra mycket saffran i smakar gott. En julkalender som heter Hotell Gyllene Knorren. Att det bara är arton dagar kvar till julafton. Ingen oro. Älska sin familj. Att min fina kusin kommer hem över julen. Släkt. Familjemedlemmars födelsedagar som närmar sig. Mysiga biokvällar. Baka. Laga mat till någon man tycker om. Kramas. Pyssla ihop egna julklappar. Handla en varm vinterjacka och älska den. Sovmornar. Bygga snölyktor och tända ljus att placera i. Packa en fin väska som kostade 45 kronor på Second Hand. Lyssna på Cornelis och Kent. Avundas. Älska. Njuter. Titta på singlande snöflingor som faller utanför fönstret. Minusgrader.
Vintern är inte så tokig ändå ( så länge man har någon att fördriva den med, och att slasken håller sig borta så länge som möjligt.)
Felicia Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0