Winterland

2010-12-06 @ 12:22:32Ännu en helg har passerat. Herregud vad tiden går fort! Snart är det jul men jag tror fortfarande att det är sommar. Typ. Fast när jag tittar ut så är det 10 meter snö ute.

Helgen har varit supermysig. I fredags hade vi så kallat fredagsmys och bara låg i soffan och åt massa gott och kollade på bra filmer. I lördags bestämde vi oss för att ta tag i det här med julklappar. Vill inte springa runt i panik den 23:e med resten av Stockholm. Så vi åkte ut till Nacka Forum och fick en del handlat. Nu är det bara de svåraste kvar, min bror Tim och pojkvännen Elias. Tips tack?
Igår var vi rastlösa och visste inte vad vi skulle göra, så vi drog till Naturhistoriska Riksmuseet och var lite kulturella. Jag tycker faktiskt att det är mysigt att gå på museer och jag tror att jag börjar få Elias att gilla det också. Katching!

Idag är jag ledig för tur är väl det. Det är ju St Nicholaus idag! Det enda som var bra med tyskan (nä då Elna.. Skojar bara.) var att vi fick godis denna dag. Det är en tysk högtid där barnen får godis. Så vår tyskalärare brukade hänga godis på dörren och låtsas att St Nicholaus kom och knackade på dörren. Ah, underbart barnsligt. Har tyvärr inget godis kvar eftersom att allt åts upp i helgen men jag firar det med en god frukost/lunch, nämligen nybakta scones som ligger här bredvid mig och luktar wonderbar. Sen ska jag faktiskt baka lite till, har nämligen fått det i uppdrag av mina kära kollegor, att jag ska ta med mig något gott i morgon.

Nä nu ska jag trycka i mig de här godbitarna. Vi hörs!

Puss!
Ina Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0