En som karl jag har!

2010-02-28 @ 19:59:52

Cha Cha!! :)

Här sitter jag med mitt godis och väntar på att blåsningen ska börja.
Har varit hos min kära make i stallet istort sätt hela dagen idag, klantig och smått galen som han är hade han lyckats hoppa över en vägg, halvvägs (alltså halva kroppen var utanför och halva var innanför boxen) så där hängde han.. jag såg det inte själv utan de va räddaren i nöden linn som upptäckte det och ringde in till huset så förstärkning fick komma och såga loss min lilla Parvell.. men han hade tydligen varit helt lugn och bara traskat ut sen, som om inget hade hänt.. Jag tänker ju bara på vad som kunde ha hänt, med tanke på alla spikar och sånt!! :S Blev som tur var inga sticksår men däremot en hel del skav så jag har tvättat sår för hela slanten idag.. För andra gången har han fått en specialdesignad box.. Amadeus, vart ska detta sluta?!

Imorgon kör jag igång med min praktik och jag vet inte riktigt om jag är nervös eller inte.. Känns ingenting just nu.

och... Jag har sen snart en vecka tillbaka sommarjobb på Ica Kvantum! Härligt! :D + att Påwlinka och Felle också ska jobba där och Åse några meter bort.. hoho, känns väldigt väldigt bra måste jag säga
.... skulle bara säga det...

Nehepp,, nu ska jag och mina söta kompisar i den färgglada påsen vandra vidare..
Haj Svaj!!Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kolla gärna kommentaren till mitt förra inlägg

2010-02-27 @ 14:55:41

Ganska roligt att man har någon som ogillar en. Inte ofta sånna vågar sticka ut, liksaså denna. Gå under påhittat namn är vanligt. Benny Blanco skulle kunna vara vem som helst, men har mina aningar om vem det kan vara. Alltid kul att den läser bloggen i alla fall. Jag står för att jag är kass på stavning, svenska är inte riktigt min starka sida och min humor haha, helt rätt där med. Jag har kul dock men förmodligen inte du. Vet bara inte vad jag  och Åse gjort personen i fråga, förmodligen inte något alls. Nu tänkte jag försöka hinna med min buss till Göteborg, städernas stad. Håpas ni får enn bra dagg. Häjdå.

Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Våga stå för vem du är.....!!

2010-02-27 @ 11:43:16Både jag och Paulina har fått konstiga kommentarer från någon "Benny Blanco". Det måste vara någon som inte tycker om sig själv som känner sig bättre då hon/han trycker ned andra människor. Det är tragiskt!! Personen i fråga vågar inte stå för vad denne heter och har väl säkert extra mod då. Men jag tar inte åt mig som tur är. Blir bara så förbannad på att denne inte vågar stå för vem han/hon är!!

/ Åse
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Telefonräkningar, projektarbeten & bröllopsfotografer

2010-02-25 @ 18:38:15Jag vet inte riktigt vad jag satt mig i för klister, men det är verkligen inte något från ÖB. Som tur är ändrade jag abonnemanget till Telia max 25. Blir förhoppningsvis lite billigare. Detta är iaf min första "riktiga" räkning. Det blir lite fler vuxenpoäng där tycker jag. Betalar själv såklart.Är ingen bortskämd liten snobbunge från Lidingö heller.

Kom precis hem så nu ska detta hemska papper bekämpas. Idag har det spenderats några timmar med Johanna Svensson i danslokalen. Vi gjorde klart vår dans till projektarbetet, äntligen. Känns väldigt bra. Efter det la jag mig i sängen och kollade på Bröllopsfotografen, en svensk film. Otroligt grymt bra! Skrattade mycket och det var nära tårar ett par gånger. Det var min dag. Hårfärgning blir det un poco mas tarde. Svart? ja, vi får se hur denna kväll slutar. Hoppas mina summare har ett bra lov! Ses på friskis på fredag! och sen ska vi göra Harrys, där Monark X har sin releasefest. Good evening allihopa.

Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


THE HIVES TILL HULTSFRED

2010-02-25 @ 12:15:44

OCH MIN DAG BLEV PRECIS DEN BÄSTA PÅ LÄNGE.
TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACKPermalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Körkort 1 år!!!

2010-02-24 @ 12:34:34Idag är det exakt ett år sedan jag tog mitt körkort. Det var den värsta samt en av de bästa dagarna i mitt liv. Har aldrig varit så nervös i hela mitt liv och det var en lättnad för hjärtat att äntligen få det. Jag hade bara berättat för mamma att jag hade uppskrivning och uppkörning då. De andra sumsevenarna misstänkte det den dagen jag var borta eftersom jag sällan är sjuk och borta från skolan. Nu är det bara ett år kvar till prövotiden är slut och tills jag blir 20 år.

Trots att jag bara haft körkortet i ett år har jag hunnit med både det ena och det andra. Bild från december då jag körde i. Ett reservdäck är inget att rekommendera att köra med./ Åse
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Bänkad framför tv:n och OS

2010-02-23 @ 22:02:24De senaste kvällarna har jag suttit bänkad framför tv:n för att kolla på OS. I början av OS hade jag inte tid att kolla, men nu är jag igång. Jag tycker att det är riktigt roligt att följa det och det är extra roligt med svenska framgångar. Igårkväll tog till exempel Charlotte Kalla och Anna Haag silver i sprint. Igår morse satte jag klockan på 06.00 för att kolla på hockeyn mellan Sverige och Finland. Vinst med 3-1. Imorgonbitti blir det också att sätta klockan på 06.00 för att heja fram Tre kronor till semifinalen. Riktigt tråkigt att Sveriges favorittippade inte fått någon framgång och att tre svenska damer har blivit sjuka. Resten av lovet lär jag sitta bänkad framför tv:n! :)

Idag har jag varit i Linköping och sytt upp min balklänning efter skorna jag ska ha samt lagat en trasig dragkedja. Jag hittade massor av fint, men kunde inte köpa allt.Jag har köpt min studentklänning nu och jag är riktigt nöjd. En enkel men väldigt fin klänning blir det :) Vet precis hur jag ska se ut! =)

Nu ska heja fram Sverige till ytterligare medaljer!

/ Åse
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jorden slår tillbaka

2010-02-23 @ 12:16:56http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article6658759.ab

Undra när man kan åka till Madeira igen? Ser rätt mörkt ut just nu.
Läskigt att se en plats man varit på falla samman totalt.

Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hälsningar från Skåneland

2010-02-23 @ 11:42:55Haj. Nu börjar jag faktiskt känna mig återhämtad efter lördagens fest, som var lång, obeskrivlig och ganska berusad. I söndags sov två kusiner i stort sett hela dagen, vi räknade ut att vi var vakna sex timmar av det dygnet. Igår var Julia i skolan en stund, men då sov jag mest. Sedan åt vi, Jull pluggade och sedan gick vi till Emilia och åt och kollade på film. Jag nös en del också, tack vare de underbara katterna och uteblivna allergitabletter. Men det var väldigt mysigt ändå. Just nu sitter jag och lyssnar på P4 Kalmar, för typ första gången i mitt liv. Anledningen är att det snart kommer en intervju med Pelle i Monark X, som för övrigt släpper sin nya skiva på fredag! Grymt ska det bli och det är väldigt synd att jag missar releasefesten... Men jag ska nog ha det trevligt ändå, vi tänkte nog göra Eslöv på fredag. Innan dess ska vi träna fotboll, shoppa i Malmö, gå på bio och säkert något mer. Nu har jag nog inte så mycket mer att meddela. Jag längtar väldigt mycket tills lördag när jag får träffa min älskling, måndag tills jag får träffa Thassen och nästa lördag när jag får träffa hela Sumseven, men just nu är jag väldigt glad över att vara i Eslöv och få umgås med min Julia. So long.

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Nagativitetens dag

2010-02-22 @ 17:33:31

När Paulina till och med lyssnar på Hästpojken är något fel. Har absolut inget att göra, får snart ett ryck och tattuerar ett manligt kön i ansiktet pga av brist på spänning. Har dansat tre timmar med Matilda men det räckte tydligen inte. Har varit hemma sen i fredags, städat och städat men det händer inte ett skit. Ser fortfarande lika fördjävligt ut. Alla är borta. Resten vet jag inte vad de gör. Verkar inte som att vi som är hemma tar tag i någonting så jag skiter i det med. Får väl dö av tristess tills att jag åker på lördag. Dessutom drömmer jag bara en massa läskiga mardrömmar hela tiden så jag vågar inte sova längre. Som inatt, då var jag förföljd av en demon som vägrade lämna mig ifred. Ja, som ni märker har jag inte min bästa dag/vecka någonsin. Men det är bara att bryta ihop och komma igen. Om jag hade varit ävertyrlig nog kunde jag varit på Lanzarote i denna stund. Känns också bra att veta. Men det är tur vi har all snö, alltid skönt med 20 minusgrader. Ursäkta mitt ångestfyllda inlägg. Nu ska jag leta vidare efter positivitet i mina garderober.

Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Arga samtal och halstabletter

2010-02-22 @ 14:51:00Hejsan!! Vi sitter här hemma, sjuka, och ringer till SJ och bråkar. Både för vår och alla andras skull. Vi kände att det var vårt ansvar. För mig gick det relativt bra att åka i fredags, men jag tycker synd om alla som varit tvungna att ge sig ut de senaste dagarna. Alla tåg är inställda, kundtjänsten är nerlagd, Centralstationen var som en packad sillbruk igår. Såg ni nyheterna?

Elias är som sagt sjuk och har smittat ner mig lite. Men det är bra för då kan han vara hemma och umgås med mig :) Vi tänkte dra till IKEA nu och leta efter en hylla. Lägenheten börjar kännas hemma men det är mycket smågrejer som man kommer på under tiden som gör det ännu bättre. Sen ska vi nog baka bullar.

Hoppas att alla har ett bra sportlov! Saknar er mina små sumsevenar. Ska bli skönt att mer än hälften av oss iallafall kommer vara samlade i storstaden i slutet på nästa vecka. Och sen är det ju Studentkryssning! Då kommer alla vara samlade igen :)

/ Ina
Permalink Ina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Oh No, praktiken försenad!

2010-02-22 @ 13:09:44Igår åkte jag tåg eller buss och restaurangvagn kanske är mer rätt ord. Värsta tågresan jag varit med om. Började med buss från Vimmerby till Linköping. Helt okej och kom precis fram i tid till mitt tåg, som var INSTÄLLT! Hoppade på ett annat tåg tillsammans med resten av hundratalet resenärer till på ett redan proppfullt tåg. Fick sitt i restaurangvagnen på en kylgrej. Trångt och oskönt var det! Satt som et säck potatis och det känns nu vill jag lova!

Fortsatt snö-kaos i Stockholm, tunnelbanan inställd, taxibolagen överfulla med ett par timmars väntetid.
Resultat: Ingen praktik för Therese idag!!

Sitter och kollar på Peas and Understandings hemsida (där jag ska praktisera). Nu längtar jag verkligen dit. Trakiken måste lösa sig tills imorgon! Hoppas och tror att det bli både kul och lärorikt! Kolla in deras portfolio här. Vissa bilder har före och efter retusch.

//Therese
Permalink Therese Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Hooy!

2010-02-21 @ 18:44:53Hoy hoy, skulle bara skriva att jag lever, fortfarande.
Nu är det lov som gäller, vårt nästsista! :S Ska inviga mitt lov med att dra iväg och bada någonstans i Sverige imorgon, sedan har jag inte så mycket planer, vi får la se vad veckan bjuder på.
Har precis käkat upp min brakmåltid, lax, potäter och kall sås.. grr! behövdes efter all skottning, så mycket som jag skottat i vinter kommer jag nog aldrig mer att skotta, hoppas jag!! i början kände man av det i ryggen, men jag har nog blivit härdad nu!

på tal om annat så drömde jag inatt av nån konstig anledning att Linnea skulle börja jobba på delicato och detta har resulterat i att jag tryckt i mig, eller tryckt och tryck, de slank ner så lätt, tre stycken delicatobollar idag... hm, den där beachformen 2010 kan vänta ett tag till, vilket den gjort alla andra år också..

dessutom sitter jag som vanligt nuförtiden och kikar på studentklänningar.. jag kommer aldrig kunna bestämma mig, helst av allt skulle jag vilja designa en helt egen för jag har massa idéer, men konstigt tänker inte klädtillverkare som jag?! ;O


Hej svej


Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


En bit på vägen

2010-02-21 @ 12:05:24
Har gett mig in på något som kommer ta halva dagen. Mina fyra garderober räcker inte längre till så därför har jag bestämt mig för att kasta/skänka det som inte längre används. Fattar inte var allt kommer ifrån. Det känns alltid som jag inte har något att ha på mig. Det som syns på bilderna är en del av det som gömmer sig i garderoberna. Har byrån kvar och en garderob. Får se om jag blir klar till kryssningen, annars vet ni vart jag är.  

Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Heja Eslöv

2010-02-20 @ 17:23:19Efter att jag vunnit förseningstävlingen mot Ina kom jag äntligen fram till Eslöv, en timme för sent. Resan dit behöver vi inte prata om, den var lång och jag var hungrig. Hungrig var Julia med och därför tänkte vi att vi skulle beställa pizza, för att få äta så fort som möjligt och göra så lite som möjligt. Dock var de lite väl efterblivna på att göra och köra ut pizza här i Skåne, så det tog typ en timme och tjugo minuter. Och under den tiden tror jag att jag dog typ fyrtio gånger av hunger och utmattning. Emilia och Marie var också här och vi tog det väldigt lugnt och pratade mest om allt och alla. Imorse plågade Jull och jag upp oss vid halv nio, för att spela fotboll. Resten av dagen har vi mest laddat för kvällen och handlat en helvetes massa saker. Mat och sprit, godis och mjölk, festlinne och hårspray. Så fort Jull har kommit ut ur duschen börjar vi och sen slutar vi fan inte förrän vi inte kan stå upp längre, och sedan lite till. Ha det gött.

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nu är det dags för fredagsmys......

2010-02-19 @ 22:09:40Sitter här hemma och kollar på ishockey nu. Har proppat i mig massor av godis, läst och popcorn och har varit riktigt onyttig.Det skulle vara välbehövligt med en promenad eller en löptur, men det är lite för sent för det. Jag tar igen det på fotbollsträningen imorgon istället.

Nu har vi sportlov som jag har längtat så mycket efter. Har egentligen inte något speciellt som jag längtar till, utan att vara ledig och slippa skolan. På tisdag blir det att sy upp min balklänning och fixa den trasiga dragkedjan. Måste även bestämma mig för vilka skor jag ska ha på balen. Högklackat eller inte högklackat? Är lite orolig att jag ska vricka fötterna när vi dansar. Sen i övrigt blir det nog en helt del umgänge med kompisar skulle jag tro. Kan även bli ett besök i Kisabacken någon dag också! :DJag önskar er medianer en bra praktik så ses vi på studentkryssningen den 6 mars! :D Då blir det FEEEST!

/ Åse
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Farväl

2010-02-19 @ 17:54:31

Nu har det skett. Efter många hejdå:n och omvägar om varandra på resecentrum ska väl alla vara påväg dit de ska eller vara hemma. Linnea sitter just nu på ett tåg (?) till Eslöv, Ina på ett tåg mot Stockholm. På Söndag åker Therese till Stockholm och nästa lördag är det min tur att fara till Göteborg, städernas stad.

Där ska jag ha praktik på SVT, och vara med när de spelar in Bingolotto med Grynet som gäst. Det kommer bli väldigt roligt att se hur det funkar. Stannar hos min kära moster till på torsdag för att sedan joina mina stockholmare till på lördag då det är studentkryssning, yes. Beachtema, pooler, tre dansgolv, 2000 studenter osv osv. Men innan dess ska man spendera sitt absolut sista sportlov hemma i Vimmerby.


Mycket bra låttips från skåne. Stor tumme upp på den.
Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hon är en duva

2010-02-18 @ 21:25:49

Äntligen. Imorgon är det den 19 februari. Det betyder att jag åker till Eslöv och världens bästa kusin. Och där ska jag vara i åtta dagar, vilket kommer att bli underbart. Samtidigt kommer jag att sakna Sumseven och Deét fruktansvärt mycket. De flesta av Summarna kommer jag inte träffa förrän kryssningen om två veckor. Thassen ska jag ju bo med under praktiken och vi ska försöka hänga med Aina och en eventuell Linka så mycket som det går. Men innan dess, Eslöv som sagt. Åtta dagar. Under den tiden ska jag umgås med Julia, sova, festa, umgås med resten av Eslöv och bevisa att det inte är Sveriges tråkigaste stad och säkert åka in till Malmö och bränna lite pengar. Gutt ska det bli. Hoppas ni får det lika gutt. So long... suckers!

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kaos, som vanligt

2010-02-16 @ 19:46:25

Lanzarote, praktikplats, svenska tentamen, projektarbete, dans, telefonräkning på 725 kr, dans och ännu mer dans gaaah! Just nu är jag helt förvirrad. Min farfar ringde mig för en stund sedan också:

-Hej Paulina. Du var ledig vecka 8 va?
Jag kan nämnligen fixa gratis boende åt dig på Lanzarote.
Du får ta med dig tre andra om du vill.

-Du skojar?

-Nej. Om du vill så måste ni åka på måndag.


Det är inget skabbhotell han snackar om heller.. inte om jag känner min farfar och farmor rätt. Men just i detta nu känns allt åt ... Alla åker bort den veckan plus att Johanna och jag ska lära ut dansen till projektarbetet den helgen, typ det enda jag ska göra på hela lovet, för övrigt. Desstuom har jag inget praktikplats vecka 9. Är sjukt sugen på att åka på en spontantripp just nu.. Får se hur det blir, förmodligen inte.Inte vore väl detta helt fel?


Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()


Mmm!

2010-02-16 @ 19:05:37
Har precis ätit en semla, Gullringen gör helt klart dom godaste!
Permalink Mat-Ina Kommentarer (0) Trackbacks ()


Otur eller bara ödets nyck?

2010-02-16 @ 14:38:44


En författare och journalist på DN vid namn Clas Svahn är det som har skrivit texten ovanför. Texten kommer från hans blogg Märkligheter på DN. Anledningen till att jag hittade hans blogg är att jag har läst flertalet av hans böcker bland annat till mitt projektarbete. Ovanstående texten är förvisso inte särskilt paranormalt, men dessvärre extremt slumpartat.

Vad tror ni? Är döden otur eller ödet?

Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag vill festa i val

2010-02-16 @ 11:25:46Min extrema-längtan-till-festival-period verkar inte gå över, den är nog kronisk. Skulle jag välja ett sätt att leva resten av mitt liv på, skulle det vara som i en festival. Musik, sommar, fest, grymma människor och väldigt mycket mer. I sommar är mitt mål Hultsfred och minst en till. Förhoppningsvis Siesta eller Storsjöyran. Men för säkerhets skull har jag haft koll på massa andra också. Vilket kanske inte var så jättebra, eftersom jag efter varje bandsläpp vill åka till ytterligare en festival. I slutändan kommer det att vara min ekonomi som bestämmer vart jag åker (plus att jag kanske måste ha någon vän med mig, det blir lite roligare då...), men just nu drömmer jag om varenda festival i landet.
Baserat på de band som än så länge släppts, lockar dessa festivaler med respektive artister jag vill se:

Hultsfred (som dock redan är betald och bokad): Kent, Hästpojken, Two Door Cinema Club, Fibes! Oh Fibes!, Shout out louds

Peace and Love: Kent, Donkeyboy, Hästpojken, Markus Krunegård, Melissa Horn, Andreas Grega, The Animal Five, Fibes! Oh Fibes!

Storsjöyran: N*E*R*D, Lars Winnerbäck, Kent, Markus Krunegård, Melissa Horn, [Ingenting], Hoffmaestro & Chraa

Arvika: Donkeyboy, Babyshambles, Kent, Regina Spektor, Teddybears, Shout out louds, Markus Krunegård, [Ingenting]

Siesta: Bob hund, Fibes! Oh Fibes!, [Ingenting], Johnossi, Thåström, Timo Räisänen

Way out West: La Roux

Putte i Parken: Andreas Grega, Europe, Hästpojken, N*E*R*D, Teddybears, [Ingenting], Billie the vision and the dancers


Vissa festivaler är redan körda, då Storsjöyran, Emmabodafestivalen, Piteå dansar och ler och Putte i Parken är under samma helg. Dock är det många band som ska till nästan alla festivaler. Så förhoppningsvis får jag se det mesta jag vill. Nu ska jag sluta tjata om festivaler. Jag tror ni förstått att jag älskar det.


Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Brottisdagen/ Fettisdagen

2010-02-15 @ 20:14:53Jag önskar att det var tisdag idag. Åtminstone när det gäller programmen på tv. Se här vilka fantastiska program som går!Sedan är det ett litet uppehåll.Sedan är det ett litet uppehåll igen.
Jag kommer givetvis tyvärr inte att kunna sitta uppe till halv fem på morgonen varje tisdag. Tror inte att jag skulle orka det även om det var lovdag haha. Men jag stör mig att det sjunde avsnittet av Grym Attraktion (det bästa av de som visas) går 03:15, när det sjätte gick klockan 21:15. Måste kolla upp det där.. Update: Det gick som tur var nästa vecka också!

Det är inte alltid samma program varje tisdag, men det handlar alltid om brott. Ett tips! Jag sitter alltid bänkad framför teven på tisdagar i alla fall. Jag skulle dock vilja orka se Född mördare? klockan 00:10, för det handlar om Harold Shipman. Han är en känd seriemördare som mördade mellan 200-300 patienter på sitt sjukhus, oftast genom överdos av morfin. Hur han lyckades mörda så många innan han blev upptäckt är ett mysterium, tycker jag. Utåt sett var han en älskad och respekterad man, men egentligen var han en sjuk jävel. Idag sitter han inne på livstid.

Nu kanske jag verkar så där nördig igen, men jaja. För de som inte vet planerar jag att läsa kriminologi på universitetet sedan, för det är ett stort intresse som jag har!
Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


John, Ossi och Thåström

2010-02-15 @ 18:11:44Både bilderna och filmerna blev ganska kassa, men detta får duga. Du behöver inte ju inte se dem. Ville mest bevisa att jag var där och att det var grymt.

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Palle

2010-02-15 @ 17:41:51
Gutt var det

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nostalgi-komedi eller tragedi?

2010-02-14 @ 20:37:39

Hittade dessa idag när vi var på alla hjärtans dag middag hos farmor och farfar. Väldigt mysiga. Är lite besviken på min klädsel i vissa fall dock och för att inte tala om frisyren. Vet inte riktigt vad mina föräldrar tänkte med då..


Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Valentins dag

2010-02-14 @ 15:55:42Idag ska vi ju vara lite extra kärleksfulla och därför gjorde jag små hjärtbakelser till min mor och far.Väldigt enkla att göra. Köp färdiggjord fryst smördeg och följ instruktionerna på förpackningen och forma hjärtan av degen. Blanda en burk Kesella Jordgubb/lime och 2 dl grädde. När smördegen har svalnat så lägger du Kesellagrädden och några hallon emellan. Klart!
Permalink Mat-Ina Kommentarer (0) Trackbacks ()


Aj löööf ju

2010-02-14 @ 12:58:37


Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Åse 19

2010-02-13 @ 21:04:53Hela Sumseven är här. Hela Sumseven ska till Palle, Hela Sumseven är glada och super. En fyller år. Gutt är det
Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Till Sumseven

2010-02-13 @ 18:26:19Halloj brudar! :)
Hoppas ni är laddad för kvällen...

Skulle bara meddela att det är kanon om ni tar med sovsaker, dvs. kudde och gärna någon sovsäck eller liknande :P och det blir lite trångt men de antar jag att ni är förberedda på :P

Ses snart, jag är redan i V-vik, hör av er om ni inte kommer ihåg vart ni ska :)

/ Cicci
Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Spöken-finns de?

2010-02-13 @ 08:37:36

Jag börjar undra lite och det är därför jag skriver såhär tidigt. Inatt hade jag i så fall min första upplevelse. Jag har försökt tänka på alla möjligheter och förklaringar till varför det hände, men jag kan helt enkelt inte förklara det. Kan ni?

Såhär var det. Eftersom vi har gärster här hos mamma så fick de sova i Pernillas och mitt rum på övervåningen. Själv sov jag på soffan. Jag och Björn, min mosters kille, satt och pratade och kollade på tv på kvällen när de andra hade somnat. Efter ett tag somnade även jag. Jag vaknade sen av att han skulle gå och sova. Han släckte alla lampor men hade lite problem att klura ut hur lamporna i vetrinskåpet skulle släckas. Det är nämligen på en liten rullsak som är ganska trögvriden. När allt var släckt så somnade jag som vanligt. Jag vet inte hur länge jag sov, men jag vaknade i alla fall av att jag bländades av lampan, i ventrinskåpet. Den var alltså tänd. Har tänkt på om jag drömde att Björn släckt lampan men jag är helt säker på att jag var vaken. Ska fråga han för säkerhets skull sen när han vaknat, och ändrar jag inget här släckte han. Testade också om det var glapp i något, men inte. Alla sov som sagt. Så... Vem fan tände lampan?? förklaring sökes.


Får se om jag vågar sova hos mamma igen efter det här. Hon berättade att diskmaskinen brukar sätta igång ibland, utan förklaring. Im scared.

Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


DaNcyTiMe

2010-02-11 @ 20:58:09

Den här dansen dansade vi på Just dance tävlingen förra lördagen. Det gick ungefär lika dåligt som det gör på den här videon, men med tanke på att vi gjorde dansen på ca 2 veckor är det faktiskt okej ändå. Här har ni oss. Vill också tillägga att ljudet är sämst och även kvaliten, men det gör det samma.  
Nu ska jag sätta igång med litteraturhistorian. Godkväll.Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Hasse Aro

2010-02-11 @ 16:12:34

Fotograf: ej angiven

Det senaste tillskottet på min Bloglovin-lista är Hasse Aros nystartade blogg. Haha, är jag nördig eller inte? Hur som haver, så är bloggen bra och jag gillar Aro och Efterlyst starkt. Ett tips!

 

Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Det går fort när man har roligt

2010-02-11 @ 15:22:14Eller som geniet Oscar en gång sa: det går roligt när man har fort...

Hur som haver, tiden går fort. Och idag kom vi fram till att det i helgen är exakt tre månader sedan jag fyllde 18 och vi var på Palladium och firade. På lördag gör vi det igen, men då firar vi att Åse fyller 19. Det är för övrigt också tre månader kvar till maj, månaden som känns som en vecka och där allt händer. Och efter maj vet vi alla vad som kommer. Blir störd bara jag tänker på det. Men idag är det torsdag den 11 februari, det är det enda som räknas just nu. Och idag ska jag skriva klart mitt reportage, plugga på litteratushistoria från 1800-talet, lyssna på Thåström & Johnossi och träna fotboll. Haj.


Härliga Palle-minnen

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nice vårkollektion

2010-02-11 @ 14:40:55

BikBoks vårkollektion är väldigt vårig, väldigt snygg och väldigt vill-haig.


Från glamour.se

Permalink Ina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Motion i stor potion

2010-02-10 @ 22:47:53Hej på er alla!!

Skulle mest bara visa att jag lever. Med mig är allt finemang, allt rullar på och snart blir jag ett år äldre. Har precis varit och tränat, lite jobbigt men nu efteråt är det riktigt gutt. Känns bättre och bättre hela tiden både för mig och för laget. Kan nog bli ganska bra trots allt :)

Igår stod skidåkning i Kisa på schemat eftersom vi hade friluftsdag. Det var en mycket härlig och rolig dag och det enda jag egentligen saknade var solen. Men helt sjuk vad det tar på kroppen att åka skidor. På träningen när vi körde ankgång idag, då kändes skiåkningen i lår och vader kan jag lova. Gå in och lyssa och kolla på denna video. Helt grym! Det är en musikvideo till de som åker till Afganistan.

/ Åse
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ett litet tips bara!

2010-02-10 @ 19:09:10

Ett litet tips från mig bara. Om ni har tv6, vilket vi inte har (bara i mammas och pappas sovrum) se The Vampire Diares imorgon klockan 20.00. Jag har sett hela första säsongen på tvshack och jag älskade det! Visst, det har lite Twilight över sig (eller Twilight har The Vampire Diares över sig för serien gjordes först) och jag gillade inte Twilight, så värst, men det här är bättre. Det handlar givetvis, som alltid i vampyrfilmer- och serier, om en människa som blir kär i en vampyr. Och de båda vampyrbröderna, främst han som är tillsammans med tjejen, är bra mycket snyggare än både Edward och Jacob tillsammans!

Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


La cancion del día

2010-02-10 @ 15:49:30 Fruktansvärt bra låt! Fruktansvärt bra band! Fruktansvärt bra att de kommer till Hultsfred i sommar! Biljetten är bokad och betald (sedan ett tag tillbaka) och jag ska INTE jobba en sekund under denna festival. Punkt. Slut.

Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lite bilder från Just Dance

2010-02-09 @ 10:24:54


Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Typiskt Linnea Ericsson...

2010-02-09 @ 10:02:35... att försova sig när det är en viktig dag i skolan. Bada i Hagadal. Fika. Det enda jag saknar är ju egentligen Hagadal, mitt fika kan jag alltid äta upp ändå. Men jag kan ändå inte riktigt förstå att jag kan sova så djupt klockan 08:30 att jag stänger av alarmet i sömnen och inte ens fattar att jag måste gå upp. Det har ärligt talat aldrig hänt mig förut. Nu sitter jag iallafall här, lyssnar på Hästpojken och har precis ätit upp första delen av min matsäck. Eftersom att min lediga dag kom så plötsligt har jag inte riktigt kunnat planera så mycket. Men jag skulle gissa på att jag kommer att kolla lite på Family Guy, skriva lite på mitt reportage, läsa lite och med all säkerhet äta lite gifflar. Ha en bra dag, allesammans. Glöm inte att vakna bara.

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Störtlopp och annat kul

2010-02-08 @ 21:21:44Imorn är det friluftsdag och då ska jag, Linnea, Paulina, Cicci och Therese kasta oss i bassängerna i Hagadal. Det blir sköj. Hade också varit kul att åka skidor, har nämligen mersmak efter lördagens åk. Det blir roligare och roligare för varje gång jag åker nu. Även att jag blir livrädd när det kommer folk bakom mig som typ åker störtlopp en millimeter från mig, och även att jag ibland skiter i själva slalomåkandet och kör rätt ner för att det känns som det bästa alternativet just då så tycker jag att det är kul att åka skidor.
Skidåk i Kisa i helgen

Fick hem min klocka som jag fick i försenad körkortspresent idag. Den var lite mer rosa än lila än vad den såg ut att vara på bilden, men den var grymt cool ändå. Lyfter en tråkig outfit direkt.Nu ska jag lägga mig och kolla på The Hills, serien med det stora S:et. Hur töntigt och fejkat det än är så är det väldigt underhållande att titta på.

/ Ina
Permalink Ina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Cómo un cielo

2010-02-08 @ 20:23:43Här har ni mammas nya hund, Cielo.


Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


En söndag

2010-02-07 @ 21:41:38Söndagen den 7 februari börjar lida mot sitt slut. För min del har den bestått av lite allt möjligt. Vaknade upp i min lilla säng, efter att ha sovit väldigt gott i säkert tolv timmar. Men lika trött var jag för det och, la mig i soffan och kollade på Glenn Killing i manegen, somnade mot slutet.. Sedan åt jag mat och sedan tränade jag livet ur mig. Bokstavligt talat faksiskt. Visste inte riktigt om jag levde eller inte efteråt. Men jag tror att jag gör det. Lite våfflor har jag så glatt mosat i mig också. Nu kan jag inte skriva mer, för nu måste jag gå ner och öppna åt min älskade Pröppen, som äntligen kommer hit. Ha det gött.


Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


.

2010-02-07 @ 15:29:15Irriterad på allt och alla! Det är precis vad jag är just nu, eller inte alla men vissa!
Dessutom vet jag inte om jag ska gå och gräva ner mig och hoppas att ångesten följer med eller om jag bara ska ta det som det kommer eller om jag ska göra något som jag inte vet om jag verkligen vill.

Vad händer efter min student?
Ja, jag har då ingen aning, vad ska jag hitta på i höst?
Har mina alternativ, men inget är tillräckligt bra..

Ska jag följa med till Norge, jobba där i några månader tillsammans med mina kompisar, men lämna över hela ansvaret för en, eller kanske båda hästarna på min mamma, som redan har fullt upp med allt, som ska försöka agera både mamma och pappa? Det är ju fan tur att hon inte är född i farstun och inte vet hur man byter däck, lagar pannan, kör traktor och isolerar.. Vilken superkvinna hon är egentligen, hoppas jag har ärvt en hel del egenskaper av henne! :)
Det är sjukt att jag kan vara arg på henne ibland egentligen, bättre mamma finns det? Nae! Så som hon ställer upp på mig och mina krav..

Ska jag stanna kvar här hemma, kanske jobba på ica och bara ta det lugnt något år, kanske resa lite? Satsa på pollis?

Ska jag flytta, jobba någon annanstans? och förhoppningsvis kunna ta med mig min ena polle? vad händer med då med den andra? Det är ju inte som att man säljer sin sedan över 10 år tillbaka bästa vän bara sådär! Vissa människor verkar dock inte förstå sådana saker och det är det jag skulle vilja pränta in i huvudet ibland!

Eller ska jag börja plugga med något som jag absolut inte vet om jag vill pyssla med, bara för pluggandets skull?


Nej, nog om detta.. Nu drar jag mig vidare till målilla på middag.. sen mot pollis..
tur att jag har något meningsfullt att pyssla med om dagarna :) annars hade jag nog dött av uttråkning vid det här laget ;o

Hej svej
Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


...

2010-02-06 @ 22:36:10

Att snubbla på mållinjen, missa en avgörande straff eller få total blackout på en dansuppvisning är ungefär samma sak. Är så jävla besviken på mig själv nu så det är helt sinnesjukt. Hur som helst så är jag stolt över att vi gick in och körde även att vi var väldigt osäkra på dansen. Trots allt så gillade domarna och publiken oss, verkade det det som i alla fall. Bilder från dagen och kvällen kommer senare. Linnea får stå för den delen, eller hur?

Vill för övrigt tacka henne och Ina för att ni alltid ställer upp. Spelar ingen roll om ni inte orkar eller vad det nu kan vara, ni ställer upp vad som än händer och det gäller ju även resten av Sum men lite extra mycket åt dom idag. Tack iaf och godnatt allihopa.


Passande bild från nian som illustrerar lite om hur det känns just nu.../Mrs P

Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Läs inte detta

2010-02-06 @ 22:14:42Jag är egentligen för trött för detta. Men för att göra det så kort som möjligt; idag har jag sovit, åkt skidor, ätit mat, kollat på dans och sedan på fotboll. Nu är jag som sagt väldigt trött och kommer sannerligen att somna cirka två minuter efter att jag skrivit klart detta otroligt meningslösa inlägg. Det var väl i stort sett det jag hade att säga, ingenting alltså. Haha, det är ju sjukt att jag ens sitter här och skriver, jag sover nog egenltigen. Jag ber om ursäkt för att jag har slösat bort en tid av ert liv. Hej då.


En väldigt random bild

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ännu mer panik,

2010-02-06 @ 16:09:33

jag kan inte den förbannade dansen som vi ska visa upp om tre timmar! har nog aldrig varit osäker på en dans så som jag är nu. Kul att alla kommer vara supergrymma med. Jag och Johanna var testat på popping, hip hop new style och lite powermoves under dagen och kan ju säga att lärarna var helt sjuka. De ska desstuom vara med och tävla nu. Men vi får se hur det går, man måste vara självsäker. Hoppas ni kommer dit och tittar, det är gratis och kommer helt klart vara värt en liten sväng. Breakdancen börjar vid 17.00 och streetdancen vid 19.00. Nu ska jag åka och förbereda lite i Allhuset. Ses där! Hej så länge.  


Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ja, ni ser ju själva vad det är

2010-02-05 @ 18:34:15

och Paulina tog fotot, som jag fixade till lite..

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Dax för relax

2010-02-05 @ 18:10:47

Linka och Lellka peppar för Relaxen med gratis pizzamage och svidande nyrakade ben. Gutt är det. Snart hoppas vi på sällskap från Tzetz och co. Och sen drar vi ner till Ronja för lite avslappning. Där har ni vår kväll i korta drag. Vi önskar er som inte ska dit en trevlig fredag! Imorgon blir det danstävling @ Allaktivitetshuset kl 19.00. Haj.
Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kärleksmums & Alicia Keys

2010-02-04 @ 21:24:58

Paulina Olefors har gjort det. Hon klarade det. I all stress kom hon på att hon skulle bjuda klassen på kärleksmums. Det var bara att bege sig till affären och fixa allt och sätta igång. Aldrig har jag väl ens tänkt tanken att baka. Men det verkar som det var mitt kall, ikväll. Mina kärleksmums blev väldans bra, får se vad mina vänner säger imorgon. Vill också tillägga att denna låten är underbar. Texten säger allt, musiken resten. Godkväll

Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Thåström + Johnossi = rätt bra

2010-02-04 @ 21:10:35Förresten. Min underbart snälla pappa ska bjuda mig på Thåström-konsert den 12e. Och vilka är inte förband, om det inte är mina älskade Johnossi. Grymt kommer det att bli. Skulle bara säga det... Tja.Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


Linnea allmänt

2010-02-04 @ 17:31:51Jag pratade nyss i telefon med Lennart Persson på SVT. Ganska sjukt. Jag ska i alla fall ha praktik hos honom två dagar och sedan ska jag vara hos en annan kille på ett tidningsproduktionsställe. Det kommer nog att bli väldigt gutt. Nu fattas det bara att Linkan skaffar sig praktik och joinar oss i Stockholm. Annars har vi en liten nödplan... Allt för att vi ska få var tillsammans. Två veckor av ett splittrat sumseven är en lång tid. Nu såg jag på klockan att den är halv sex, vilket betyder att jag ska åka och träna om en kvart. Hur mycket har jag pluggat sedan jag kom hem? Noll. Men det kan jag göra ikväll, i natt eller imorgon som en liten förfest innan relaxen. Det löser sig, det gör det alltid. Och just det, min tatuering blev fruktansvärt skitsnygg och jag kan inte vara nöjdare, bild kan det nog komma upp så småningom. Smärtan behöver vi inte prata om, den är över nu. Bara det roliga kvar, resten av livet. Adios amigos!


Lennart Persson
bild från aftonbladet

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


PANIK!

2010-02-04 @ 17:23:19

jaha, nehe, menee... Just nu känner jag mig en aning stressad. Hela veckan har jag förträngt att vi, Jag, Danni och Johanna, ska tävla på lördag! Herregud. Hur ska det sluta? Vår dans är inte ens klar än! Påminns även om att jag har 150 sidor att läsa på en veckan. Jag hatar att läsa. Eller avskyr passar bättre. Jag vill verkligen gilla det. Jag vill vara bildad. Det var bara en parentes förövrigt. Jag hoppas allt löser sig, även det stora problemet som kallas pengar. Det är en ständig ångest. Blir det sälen eller inte? Ska jag chansa på att jag lever och spara tills senare, eller leva mitt liv som en 18-åring ska och supa skallen av mig och åka skidor efter det? En viktig fråga just nu. Lutar åt skidbacken. Bör ta tag i  in spanska nu snart med. Glosor, dagbok och läsning står på schemat. Har också kommit på att jag börjat säga "ja" till lite för mycket. Läser för närvarande steg 3 & 4 i spanska parallelt. Som tur är överlever vi nog skolan detta år också tack vare en viss Victoria Fors. Tack för det.

Nu känner jag mig lite mindre panikig.

 
Bilden har inget med texten att göra.

Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


YOU GOTTA LOVE IT

2010-02-03 @ 20:11:30


Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


En snabbis!

2010-02-03 @ 19:19:49Med det här inläggen vill jag bara säga att jag är inte död. Jag skriver engelska rapport vilket är ännu värre!!
Morsning!

//Therese
Permalink Therese Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Studentklänning indeed

2010-02-03 @ 15:54:18
Den första bilden från Frida Fahrman, den andra är H&M officiella reklam för kollektionen.


Redan första gången (i december) jag fick se H&Ms The Garden Collection, som är gjort på ekologiska material, ville jag direkt ha den röda på bilden ovan till höger ( och en blommig jättefin som ska komma!). Jag har dock redan en röd partyklänning så det kändes lite onödigt att köpa en till. Men sedan för några veckor sedan såg jag att det ska komma en vit likadan också och då sa jag direkt att den ska jag ha som studentklänning (även fast jag egentligen inte vill ha en vit..). Idag såg jag den för första gången på en "vanlig" människa, på Frida Fahrman, och jag älskar den! Visst är den vacker?Kollektionen kommer ut någon gång i slutet av mars, och klänningen kommer att kosta runt 400 kronor.


Jag vet inte anledningen till varför jag har skrivit på mycket om mode på sista tiden, men jag är i sådan period. Kanske blir inspirerad av Stockholms modevecka som just nu är igång? Nja, den är inte särskilt inspirerande faktiskt. Men kanske är det anledningen.

(skrev detta 15.50 men av någon anledningen syns det inte på bloggen? Nåja, får publicera igen och hoppas att de syns!.)

/Felicia
Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


.

2010-02-03 @ 12:33:07Chena!

Lite dålig uppdatering från mitt håll nu, igen..
men det har inte hänt så mycket i mitt liv sen sist, myste med mina flickor i fredags och rädd som en liten hare som jag är så räckte det med att lyssna på dem paranormala aktiviteterna och ta en tupplur mellan varven och vakna upp till konstiga skrik då och då..
Och i lördags begav sig två modiga flickor till Västervik och Palladium, dvs. jag och therese, väldigt trevligt! :) Vi sov i Adelinns lägenhet, åt mängder med rostade mackor, dansade och dansade lite till, såsom bara extra galna människor kan, vilket har resulterat i träningsvärk i nacke och hals ;/
Hur fan dansar man då?

Nu.. snart... om cirka en halvtimme ska jag iväg till mina kära frisör Anna, kan behövas en aning. Klipp och färg står på programmet.
Sedan hem, äta, pyssla om Parvell, mocka lite skit och sedan på iväg "dansuppvisning" i Hultsfred. Någonstans emellan där ska jag skriva tyska filmrecension också, men det går väl kanske..

Ha det bra!

Tänker lite på mina flickor som är ute och kör på den farliga vägen till Västervik just nu! Var försiktiga!
Ha det så bra! :)


Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Balfrisyr

2010-02-03 @ 09:22:59Någon liknande frisyr skulle jag vilja ha på balen:/ Ina
Permalink Ina Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Onsdag

2010-02-03 @ 09:08:10Cha Cha alla bloggläsare!

Hur är läget med er då? Allt är bra med mej, förutom att jag gjorde misstaget att åka in till skolan vid halv nio fast jag inte ska sätta mig vid en bänk förens klockan tio. Hämtade ut mitt körkort och sen hade jag tänkt göra lite andra ärenden. Men det sket sig. Så nu sitter jag här i ett mörkt, kallt rum där bara jag och Deas tuggade tuggummi befinner oss. Det är bara att vänta in naturen och sen ska jag, Linnea och Paulina ge oss ut på de livsfarliga vägarna. Vi får väl se hur det går. Min mamma var inte den lugnaste mamman i morse kan jag säga.

Tänkte även tillägga att det är cirka 128 dagar kvar tills vi får ta på oss våra vita mössor och springa ut från skolan och skrika "fy fan vad vi är bra". Vi kanske kan göra en liten nedräkning här på bloggen? Det skulle vara på sin plats tycker jag. Hoppas att snön har försvunnit tills dess. Just nu känns det omöjligt.

Ha en bra onsdag söthjärtan!

/Ina

Permalink Ina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


It won't be long

2010-02-02 @ 21:38:01Just nu sitter jag och lyssnar på Those Dancing Days, låten som ska sjungas översatt till svenska av sumseven på min begravning. Det kommer bli en upplevelse, kom och lyssna, alla är välkomna. Jag kan dock inte säga exakt när det blir, men någon gång inom de närmsta 80 åren skulle jag tro. Hur som haver, nu är jag vid liv och det känns väldigt bra. Idag har jag äntligen gjort klart och framkallat alla helvetes bilder. Nu ska jag aldrig mer gå in i ett mörkerrum. Jag har faktiskt också kommit framåt med min engelskarapport och läst 24 sidor i svenskaboken. Livet är ju underbart! Och imorgon ska jag som sagt tatta mig, vilket också känns rätt grymt. Kom dock på idag att det förmodligen kommer göra fruktansvärt ont, hade totalt glömt det. Men det ska jag nog överleva. Nu ska jag lyssna på Kungers tills jag lägger mig i sängen och läser om Oliver Snurra (av Charlie Snoppens...).
Hej så mycket.


De två coolingarna som ska leda mig through the pain tomorrow

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Imorgon är en konstig dag.. och i övermorgon med.

2010-02-02 @ 17:55:28

För exakt ett år sedan, imorgon, hände något speciellt som Linnea och jag kom och tänka på i eftermiddags. Eller speciellt? Nej det var det kanske inte. Hur som helst så ska tjejen tatuera sig i morgon och Ina och jag ska vara fansen. Blir nog en trevlig liten tripp! Felicia, du säger att du är en periodare, och jag tror att jag är det också. Är inne i världens konstigaste period. Drömmer konstiga saker, säger konstiga saker, gör konstiga saker och tänker konstiga saker. Men framför allt så är allt konstigt, världen. Dansen igår var helkonstig, allt gick fel och jag vet knappt inte vad det var vi gjorde, jag och Matilda. Känner mig allmänt konstig, och då menar jag konstig.
Och förresten så saknar jag min lillebror, massor.
Min lille vilding. Det är sjkuligt tomt utan dig hemma..

Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Fashion is my second love

2010-02-02 @ 11:23:14

Det här var en av mina favoritklänningar på Elle-galan, efter Eleonore och Marcella. Malin Bayard i en jättefin klänning. Funderar på att beställa hem den, men jag vet inte? Gillar inte att beställa saker, för då blir man alltid besviken när de inte passar eller inte ser likadana ut som på bilden. Men visst är den fin?

Dessutom har jag shoppat way to much på sista tiden, men jag är inne i någon slags shoppinghysteri. Jag är en periodare, i allt, och det har jag alltid varit. Men det är jobbigt när pengarna försvinner, hehe.

 

/Felicia

Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


RSS 2.0