Spöken-finns de?

2010-02-13 @ 08:37:00

Jag börjar undra lite och det är därför jag skriver såhär tidigt. Inatt hade jag i så fall min första upplevelse. Jag har försökt tänka på alla möjligheter och förklaringar till varför det hände, men jag kan helt enkelt inte förklara det. Kan ni?

Såhär var det. Eftersom vi har gäster här hos mamma så fick de sova i Pernillas och mitt rum på övervåningen. Själv sov jag på soffan. Jag och Björn, min mosters kille, satt och pratade och kollade på tv på kvällen när de andra hade somnat. Efter ett tag somnade även jag. Jag vaknade sen av att han skulle gå och sova. Han släckte alla lampor men hade lite problem att klura ut hur lamporna i vetrinskåpet skulle släckas. Det är nämligen på en liten rullsak som är ganska trögvriden. När allt var släckt så somnade jag som vanligt. Jag vet inte hur länge jag sov, men jag vaknade i alla fall av att jag bländades av lampan, i ventrinskåpet. Den var alltså tänd. Har tänkt på om jag drömde att Björn släckt lampan men jag är helt säker på att jag var vaken. Ska fråga han för säkerhets skull sen när han vaknat, och ändrar jag inget här släckte han. Testade också om det var glapp i något, men inte. Alla sov som sagt. Så... Vem fan tände lampan?? förklaring sökes.






Får se om jag vågar sova hos mamma igen efter det här. Hon berättade att diskmaskinen brukar sätta igång ibland, utan förklaring. Im scared.

Paulina Allmänt Permalink

Trackback
RSS 2.0