att regndroppar faller som tårarna gör det rår inte stjärnorna för

2010-11-08 @ 11:24:58
bjuder på en bild från arkivet i brist på annat material.
Det har varit en fruktansvärt fin helg. Hela lördagen befann jag mig i Göteborg med mamma. Vi strosade på stan, shoppade kitschiga inredningsprylar på Lagerhaus, åt gott på Subway, kollade reor, blev arg på en tant som bokstavligt talat slet ett plagg ur min hand, känt mig lycklig, ätit godis, läst roliga och fruktansvärt konstiga horoskop i tidningen Glaze, varit på bio, sett den fantastiska filmen Himlen är oskyldigt blå, kört från Göteborg till Jönköping, hoppade av för att tillbringa ett par dagar i Sveriges Jerusalem.
Imorgon tar jag tåget till Skövde för att gå på en föreläsning om kriminologi, jag börjar känna nervositeten komma! Men samtidigt ska det så klart bli väldigt intressant och roligt.
Just nu sitter jag ensam här och funderar på vad jag ska hitta på en dag som denna. Jag har hittills tittat på TV6 (vi har nämligen inte den hemma), bäddat sängen, diskat, lyssnat på musik, beställt tågbiljetter till Skövde, ätit frukost, borstat tänderna, sminkat mig och nu sitter jag här och skannar igenom Internet för något kul att göra. Men jag ska strax gå ner till bussen och se om jag på något vänster kan ta mig till A6 för lite strosande och shopping. Sedan måste jag ta tag i kurslitteraturen och läsa ett par sidor inför morgondagen.
Ha det gött!
Felicia Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0