Grattis på födelsedagen bloggen!

2011-04-30 @ 16:43:43

Nu har det gått ett år till och vår lilla blogg fyller 2 år!
Förra året firade vi med tårta och asgrym fest, nu är vi lite överallt lite hur som helst.
Men säg grattis i alla fall, så ska vi fira på något vis!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


önskelista till Felicias födelsedag

2011-04-29 @ 17:35:08


Hej mamma och pappa och alla andra som känner att de vill ge mig presenter på min 20-års dag som infaller den 19 maj

Jag önskar mig:
  • En Iphone 4 - här finns en relativt billig (okej, jag vet att den är dyr, men man kan väl få önska!!)
  • En Macbook - den här är inte särskilt billig heller, finns säkert bättre pris någon annanstans
  • En cykel - helst minst 3 växlar och det allra finaste är röd med beiga däck, men den här rosa var också fin!
  • En mysoverall (så kallad onepiece, fast jag vill inte ha en med det märket. palla 1500 för en sådan?! sjukt.) Det finns en minst lika fin på Gina Tricot. Jag vill helst ha en mörkblå.
  • Redken Blond Glam Schampo och Balsam - jag tror att Bangerhead är billigast, där finns ett paketpris.
  • Björn Axen- hårprodukter - Nytt schampo, balsam och inpackning skulle vara bra, men det har jag för tillfället. Annars Repair Leave-in Conditioner och saltvattenspray (måste tipsa om serumet från Björn Axen, fick det i påskpresent och det är så extremt bra! Bästa hårprodukten jag någonsin testat!) Jag länkar inte här, för jag tror att det är ungefär samma pris på LaClasse.
  • En platt-tv! - jag tror att ni (pappa) kanske är bättre på att veta vilken som är bra, men såg fina på MediaMarkt. Den får inte vara för liten iaf, men inte för stor heller. Den ska fungera i en lägenhet i höst!
Bra-ha-saker till framtiden:
  • Kaffekoppar - gärna prickiga, eller röda. Eller både och!
  • Aschetter (heter det så?!) - har svarta tallrikar sedan tidigare (och skålar) men skulle behöva lite mindre aschetter.
  • Nytt påsklakanset (Obs! Viktigt med två uppsättningar av samma!) - jag gillar H&M Home mycket, speciellt det påslakansetet med körsbär på. (går nog inte länka direkt, men klicka framåt!) Finns även sådana handdukar, som jag gärna skulle äga.
  • Presentkort på Ikea
Övrigt:

  • En resa till Paris eller typ Italien skulle sitta fint..!
  • Ett älghorn! - Som jag har tjatat om ett, när ska det bli mitt?!
  • En lägenhet i Stockholm - hheheheheh.
  • Kläder från Modcloth - Superfina kläder!
  • Typ alla Homeware-saker på UrbanOutfitters.
  • Andra fina Felle-grejer typ som prickiga prylar, vackra klänningar, vita strumpbyxor (har inga, men skulle vilja!) och dylikt. Ni vet!

Ännu mer övrigt:

  • En fin födelsedag
  • Fina vänner och en snäll familj
  • Att få umgås med de jag tycker om
  • God mat (piroger! som jag förresten lagade igår!)
  • Keso
Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


födelsedagsbarn

2011-04-29 @ 17:13:48
Photobooth!
Idag fyller den här token år och det har firats lite smått än så länge. Frukost på sängen och en liten present på morgonen! Ikväll ska vi eventuellt gå ut och äta och gå på bio, om vi hittar någon bra film att se. Det verkar lite torrt på biomarknaden för tillfället! Trist. Det blir nog bra hursomhelst.
Hahahaha, alltså bilden är helt sjuk. Varje gång jag tittar på den får jag skratt i magen. Ser ut som två seriefigurer, hahahaha!
Hahah! Den här är också helt sjuk! Jag ser ut som en... sån där hund? Eller som någon konstig katt av något slag. Hahahaha.
Det finns fler bilder....höhö, men vet inte om jag vågar visa?!
Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ett inlägg som skulle bli några rader men slutade som en halv rapport

2011-04-29 @ 16:50:48

Fredag förmiddag:

Fått några veckors jobb på StayDirt
Kör bil alldeles ensam i Eslöv
Sökt jobb inför hösten
Färgat Håret
Tittat på Kungligt bröllop
Gjort en megastor sallad
Ätit av en megastor sallad
Insett hur bra Prodigy är och hur glad jag är att de kommer till Hultsfred

Rätt fint med semester även om det är lite småensamt här i Eslöv på dagarna. Jocke kommer hem vid 5 och fram tills dess gör jag vad jag kan för att njuta av min semester. Tränade fotboll med Stehag i tisdags och igår, det känns. Blev kallad till match på lördag (av mycket konstig och okänd anledning) men jag tackade nej så kass som jag är just nu. Sist jag spelade var jag 14 år, det känns också. På dagarna försöker jag också undvika panik över att jag på tisdag lämnar Jocke och allt som hör Sverige till i 6 veckor till. Å andra sidan får jag bli lite extra brun och förhoppningsvis bli lite lite lite bättre på spanska. Lite drygt 8 månader i Spanien får räcka för ett tag. Återvända kommer jag definitivt göra, kanske inte till Madrid eller Barcelona. Men sen är frågan vad jag ska göra i Sverige resten av mitt liv och framför allt nu i sommar och höst... Aja, fredag är det och då ska man vara glad och leva. Fint väder och valborg imorgon! Tack för det och Hej.


Minns ni?

Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Eat that up, it's good for you

2011-04-26 @ 20:16:04Jag kan nog inte riktigt beskriva hur underbart jag hade det förra veckan, så jag ska inte ens försöka. Men sol och värme varje dag, söt pojkvän i närheten 24/7, återförenanden med bästa vänner, grymma fester, massa mat och fina myskvällar säger väl ganska mycket. Dock kan jag inte påstå att jag fick nog och skulle gärna ha lämnat kvar en halva av mig själv i Vimmerby.. Nu är jag tillbaka på jobbet i Oslo och det känns väldigt bra, har saknat mina små barn.. Och de hade saknat mig till och med! Idag var de lediga så vi har haft en heldag tillsammans och jag har mest agerat klätterställning, studsmatta, packåsna och sådant där annat kul. Är varken bra på ord eller bild just nu, men något hade jag visst fångat i min kamera, lite var som helst, lite när som helst.


Vi grillade och chillade en skärtorsdag

Cecilia tyckte att det var gött med kött

Mina favoritkillar i hela världen faktiskt

Antagligen världens snyggaste rödhåring (vad fan säger man?!) och världens snyggaste blondin

En snygg Åse-Påse

Snubbar med öl

Världens bästa kusin

Sytisar i fakesmile

En kväll festade vi hos världens bästa Tommy (såklart) och efter det invaderade vi Chaplin

Vet ej

Vet ej

Trots att jag inte riktigt vet vad de två sista bilderna föreställer, så var det ungefär så här min vecka såg ut. Den innehöll verkligen hundra procent kärlek och glädje och det behövde jag. Tack!

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


påskhelgen

2011-04-26 @ 16:01:03

En bild tagen i Jönköping för några veckor sedan.

 

Nu är påskhelgen officiellt slut och jag måste säga att det har varit en underbar helg! Den har innehållit allt en bra helg bör innehålla. Skärtorsdagskvällen spenderades vid Nossen med fina vänner som sedan avrundades med en fin pojkvän. Långfredagen blev en vacker försommardag tillsammans med Marcus, och senare på kvällen blev det utgång på Chaplin - stället som Gud glömde. Lördagen spenderades delvis i Västervik med fint sällskap, där även ett besök på Lager 157 gjordes. Jag råkade visst spendera en sisådär halv dagslön där.... En fin pippitröja som kompletterar min andra pippitröja fint, då den är lång medan den här är kort. Passar därför ypperligt över klänningar. Köpte lite annat krafs också, bland annat ett par shorts och en tröja.

 

Kvällen avslutades hos svärisarna med undebar mat och fint sällskap.

 

I söndags åkte vi till Jönköping, där jag ska spendera en vecka. Avslutades i Stadsparken, som vi även besökte igår. Marcus hade namnsdag och det firades med att jag bjöd på mjukglass/kulglass! Invigde även en av mina nyaste klänningar utan strumpbyxor under! Sommar!

 

Idag har det varit plugg som stått på schemat, både för mig och Macke, men imorgon kommer lillebror och hälsar på! Längtar

 

 

Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Reunion

2011-04-22 @ 10:06:58
Några gamla kömpisar samlades vid en sjö i vimmerby, i en stuga,
med massa mat, två grillar och sånt där roligt.

Och det grillades som sagt,.



Och Cecilia blev galen

Två gamla Solnehultare i en bil påväg mot Hultsfred. Linnea stod för
körandet, Alfred och Dea för blodig silvertejpssång och vi andra,
åtminstone jag, njöt av att vara i samma land, stad och bil som världsklassen.
Bra kväll men ikväll ska bli bättre. Ses på Chaplin!


Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sommartecken

2011-04-19 @ 16:46:18

 

När jag knappt kan röra mig utomhus utan att få andnöd av all pollen

När man kan ta ut täcket ur påslakanet och ha fönstret öppet hela natten

När man bränner sig i solen och är röd och full av fräknar

GLASS! Glass inne, glass ute, stor glass, liten glass, glass till frukost, lunch och middag, hela tiden är man sugen på glass

När det är så varmt att man bara vill slänga sig i sjön, och nästan gör det


Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Crazy little party girl

2011-04-19 @ 12:06:39Jag är tillbaka från en natt hos söstra i Västervik. Har varit mysigt och trevligt. Fint väder, lite shopping och god mat. Extra gött blev det eftersom jag hade rotat fram en extremt gammal skiva att lyssna påvägen ner. På med glajjerna och sen dunka Hanson (säg den som inte var lite smått betuttad i den yngsta killen) , Solid Harmonie, Aaron Carter (en till liten barndomscrush), Daze, BSB och alla dem andra höjdarna :D Fy flän vilka minnen!

Mellanlandar nu i Richards lägenghet för en fantastisk schnitzel och beger mig runt två snåret mot Icis. Känns sådär att sitta inomhus där till klockan 22 när solen skiner för fullt. Tur att jag har goa arbetskamrater som kan liva upp stämningen :)
Helgen har bestått av grill, grill och sen lite grill. Jag tror inte ens det går att tröttna på. Men nu, ny vecka och det är påskveckan som har startat och imorgon skickar jag iväg min andra halva till Södertälje ett par dagar och välkomnar istället två av de tre utflugna små fågelungarna till boet igen. Detta måste såklart firas och vad passar då bättre än en glass i solen :)
Den tredje lille fågeln kommer på torsdag om jag inte tagit fel på dag. Härligt :)

Hörde förresten på radion att Linnéuniversitetet hade fler sökande än någonsin iår. Jädrigt gött eftersom det är precis den högskolan som lockar mest. Jag vill till Kalmar så är det bara. Men som jag sagt tidigare, jag kommer antagligen inte att plugga iår iallafall så det kanske inte gör så mycket trots allt. 

Nehepp, ska ta och fixa och trixa lite. Vi hörs och ses imorgon! :)
Haj
/C.


Undrar om jag någonsin ska komma ihåg hur man lägger upp youtube-klipp, minns lite av det jag en gång i tiden lärde mig men jag ska nog inte ge mig på det där. Ni får helt enkelt klicka lite själva. :)

* http://www.youtube.com/watch?v=u0-jqVdI38g&feature=related
* http://www.youtube.com/watch?v=NHozn0YXAeE
* http://www.youtube.com/watch?v=VetZ830MqdA

Galet bra! :D


Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sverige

2011-04-16 @ 09:55:52

Haleluja, jag har nog blivit kristen. Tänk att Sverige kan vara så underbart bra ibland. Att få vara i detta våriga, trygga och hemtrevliga land är obeskrivligt. Jag har nog aldrig längtat så mycket efter något som jag gjort de senaste veckorna i Madrid. Min lilla flygtur gick inte alls bra, för övrigt. Som vanligt när jag reser själv var flyget försenat, inte 20 minuter, inte 40 utan en och en halv timme. Som om jag inte väntat tillräckligt? Som tur var fick jag lite spanskt gubbsällskap och jag lärde mig ett och annat om Spanien, matlagning och ja, livet. 

När jag äntligen var framme i skåne, fick jag en bukett rosor av världens finaste kille. 10 veckor var rätt jävla plågsamt att vänta men nu är jag här och jag är gladare än någonsin. Lite senare fick jag träffa Julia och det var inte lite underbart det heller. Igår hade jag och Jocke en heldag utan några som helst måsten eller jobb. Framdukad nyinköpt frukost fick jag och sen ut på en motorcykeltur till Havet och Lomma. Jag exploderade av vårkänslor vill jag lova. På kvällen blev det grill med Julia och co. Massa folk, lite öl och hårdrock. Tre-vligt.

Att vänta är supermegaavskedsfest ikväll hos Maria som ska till Afghanistan, åka hem till Vimmerby på tisdag, träffa alla mina underbara vänner och familj hela veckan, festa järnet under påskhelgen tillsammans med världens bästa människor (på riktigt) och sen spendera resten av mina dagar i Eslöv. Avslutningsvis har jag 6 veckor kvar i Madrid från och med 3 maj sen vet jag inte om jag är arbetslös resten av sommaren, pluggar till hösten eller om jag är ute på andra äventyr i världen. Det återstår att se. Nu ska jag i alla fall njuta av min Sverigevisit 17 dagar framöver och det är jag överlyckligt för. Hem underbart ljuva hem.





Trevlig helg Suécia!

Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Det är meningen att Camphund ska få en ny chans

2011-04-15 @ 13:55:20

Jag tror att Hultsfredsfestivalen vill ge vårt lilla camp från 2009 en ny chans att leva. Igår släppte de nämligen Raubtier till årets festival! Så åter igen kan vi stå och skrika sönder våra halsar och hoppa sönder våra ben. Och så måste vi försöka hålla Camphund levande under hela festivalen denna gång. Vi ska vinna över blåst, regn, oinbjudna gäster och tamponger! OKEJ? Bra, nu kör vi.

 



Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Love is all around

2011-04-14 @ 21:06:41Cha Cha alla bloggläsare! Inagörl här!!

Hoppas allt är bra med er. Jag är lite rastlös (därav min töntiga hälsning), kanske beror det på all extra energi jag får av våren? Det har ju varit helt fantastiskt väder idag! Tog en liten runda på stan efter jobbet. Försökte hitta ett fint linne från HM Conscious collection som kom ut idag, men det var såklart slutsålt överallt. Men lite annat hoppade faktiskt ner i påsen.

Imorn är jag ledig, och även på lördag. Mys! Imorn kväll ska jag och Elias gå ut och äta tillsammans på någon mysig restaurang♥ Vi firade nämligen 4 år tillsammans i tisdags och när jag kom hem den kvällen hade han placerat ut 40 rosor runt om i lägenheten. Så himla fint!

På lördag blir det umgänge med Johanna och sen bär det av till dop! Jag har bara varit på dop en gång innan och det var för min minsta kusin för typ 7 år sedan. Så det ska bli mysigt.


Älskar alla fina blommor som dyker upp nu!

Njut av våren och ta hand om varandra!

Puss/ Ina
Permalink Ina Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Ta tag i lifvet

2011-04-13 @ 15:18:32Onsdagseftermiddag och idag har jag äntligen och verkligen i sista sekund sökt till högskola, även om jag är 98 % säker på att jag inte kommer plugga till hösten är det nu gjort iallafall.
Det har alltså varit en väldigt tråkig dag, skulle egentligen ha dragit iväg på roadtripp med min goa sumseven-vän Therese men jag kände verkligen att jag inte hann med det :(


Min polle hade inte ett enda fel i måndags, men jag känner ändå att det är något. Han var lite varm i ena framhoven så det får bli ett veterinärbesök framöver men vi avvaktar ett tag. På ett sätt vill man att de ska hitta något, för att få sina misstankar bekräftade och förhoppningsvis hästen gladare och friskare ändå är det ju hur skönt som helst när de inte hittar någon sned rygg eller fellagda kotor och liknande.
I måndagskväll tog vi en glass på stan i det fina vädret och spelade ett parti minigolf, jag, Richard och Therese. Riktiga vårkänslor! Det är nu allt är som bäst. Även Jimmy kom över en sväng till oss och spelade lite plump, det har nästan blivit som en liten tradition att åtminstonde en gång i veckan köra en omgång.. Jag vann inte denna gång heller, däremot plumpade jag på rätt bra. Det var så himla skönt ute så vi satt ute i solen :)

På min att-göra-lista återstår nu "bara" att hyra ut min lilla skrutt till vintern och hitta ett stall åt Amadeus. Och tiden bara tickar iväg men jag tänker inte hänga läpp för det. Snart är det påsk och då kommer mina underbara vänner hem!! Jag saknar er så jag dör!
En vecka senare är det valborg och ytterliggare en vecka efter är det min 20-års dag :)



Det var nog allt för denna gång.
Puss





Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag har lärt mig att längta är bättre än att ha, för man saknar inte sånt som man har

2011-04-12 @ 18:48:49Jag längtar efter att få pussa sönder min pojkvän som jag inte har träffat på en månad. Jag längtar efter att krama sönder min bror som jag inte träffat på nästan fyra månader. Jag längtar efter att få träffa min lilla mamma, även om det bara är två veckor sedan hon var här. Jag längtar efter att få krama min skäggiga lilla pappa som jag inte sett sedan jag var hemma sist. Jag längtar också efter att äntligen få vara bögig med min Paulina, efter tre och en halv månads distansförhållande. Jag längtar efter att få träffa världens bästa Ina igen, som jag inte sett sedan jul. Jag längtar efter att få se min vackra duva Julia som jag inte träffat på två månader. Jag längtar också efter att få träffa alla andra fina människor, som till exempel Cecilia, Therese, Felicia, Åse. Det kommer bli helt sjukt underbart när hela SumSeven är tillsammans igen, det var faktiskt alldeles för jävla länge sedan (kommer knappt ihåg? juldagen?). 

Slutsats: Jag längtar till lördag. Klockan 14.42 börjar allt med att pappa hämtar mig på stationen i Linköping. Sedan kommer det ena återförenandet avlösa det andra, under mitt lilla påsklov. Risken finns att jag exploderar av känslor och framför allt av lycka. Nu är det redan onsdag eftermiddag, vilket i princip betyder helg i mitt liv. Så wättsvareä så är det lördag och min lyckoexplosion påbörjas!

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


skiftarbete, Frankenstein, lyckorus.

2011-04-11 @ 16:58:59Hej! Tänkte mest bara säga att jag lever. Helgen har varit extremt mysig och hade inte kunnat bli bättre, men nu är det måndag och jag är inne på min tredje vecka som skiftarbetare! Stormtrivs fortfarande, trots att klockan står på 04:50 om mornarna.

Nä, medans alla andra sitter ute i solen ska jag skriva klart min analystext om Frankenstein..

Slutsats 1: jobba inte och plugga 30 hp samtidigt.
Slutsats 2: trots upptagna dagar är jag superglad, för det är vår och allt är så himla fint och bra. lyckorus. <3



Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Helgisgalenskaper

2011-04-11 @ 11:53:17Tjoho såhär på måndagsförmiddagen.
Idag känner jag mig väldigt pigg och glad! Har haft en superhärlig helg, fint väder, partaj, mys och glada miner! :D
Fredagen började med jobb och övergick såsmåningom till partajfredag. En väldigt rolig sådan! Charader, Danny, Musche, busig tripp till Chaplin 45 min innan stängning, dancedance såklart! Kvällen slutade för min del när värdkillen somnade. Av någon anledning brukar alltid jag också somna då.
Mina små tjejer Therese och Michan var såklart här också! :) Men dem fortsatte kvällen ett tag till såvitt jag vet :P
Lördagen började med grillade revben i källängen. Soligt, fint väder precis som det ska vara! Jobb och sen vidare till Therese där en liten spontan fest hade anordnats med några medianer! Kvällen innehöll sanning och konsekvens och Chaplin för dem andra, men jag drog mig hemåt igen och somnade på två röda!
Söndagen blev så som jag helst vill ha dem, lite halvt sega sådär. Ta dagen som den kommer. Skulle ha blivit grillning men vi lyckades inte få tag på en grill och en grillpremiär ska inte ske på en engångsgrill så det fick bli lite annat gött istället.

Nu kör vi en ny vecka, ska jobba i charken några dagar.
Lille Polln ska få träffa en kiropraktor idag och jag hoppas hoppas hoppas verkligen inte att han har något problem!! :/

Ha't gött!
Puss och haj /C
Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Platser där jag skulle vilja vara just nu

2011-04-09 @ 21:58:57




- Hemma hos mamma, där det är släktkalas för broder Edvin

- Med Dea på 50-årsfest ute i skogen

- På ett fett dansgolv med Paulina i Madrid

- Framför tv:n i Julias soffa, Eslöv, Skåne

Just nu, här ikväll, vill jag inte vara helt ensam, uttråkad och hungrig i en källare i Oslo. Men jag har gjort det bästa av denna soliga och fina dag och varit på Zumba med fina Johanna, lagat och ätit en väldigt fin korvstoganoff, kollat på en fin film och ska snart avverka ännu en, tillsammans med lite fin fruktsallad.

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Time flies by

2011-04-08 @ 22:53:26Nu blir det fredagsmys här borta i Spånga. Dock får jag mysa loss själv ikväll då min man är ute och röjer. Har köpt ett kilo lösgodis och har tre filmer att beta av. Himlen är oskyldigt blå, Sex and the City 2 och Eclipse. Får ju passa på när det bara är jag som ska se...

Annars har veckan varit bra. Tiden går fort som attan tycker jag. Jobbar i veckorna och lever samboliv, försöker också träna så mycket jag kan. Och på helgerna försöker jag hitta på massa kuliga saker. Denna helg blir det dock inte utgång för en gångs skull utan imorn blir det middag och bowlingkväll med lite vänner. Jag ska vinna över alla!

Nu är det bara två veckor kvar till påsk och med det menas reunion med de bästa! Jag längtaaaaaaaaar. Ska bli otroligt underbart.

Ha en skön fredagkväll och helg!


Lägger in en snygg bowlingbild på Paulina här. Från januari 2008. Lite drygt 3 år sedan. Tiden går sjukt fort.

Pusspuss/ Ina
Permalink Ina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ut på tur, aldrig sur!

2011-04-06 @ 18:24:20

Nu har det redan gått en vecka sedan mamma kom på besök, herregud vad fort det går! Det var i alla fall väldigt underbart, precis som vädret var den dagen. I fem dagar var hon här och vi har sysselsatt oss med träning, jobb, en asgrym bob hund-konsert, shopping, sightseeing och allmänt mys. Har för övrigt börjat jobba lite extra i Petters barnhage om dagarna, megagutt med pengar! Roligt är det oftast också, igår var vi till exempel på tur. Det var kallt och började regna och jag frös nästan ihjäl, annars asroligt!

Denna vecka har jag än så länge bara jobbat och tränat, och det känns, på alla möjliga vis. Framför allt genom träningsvärk. I måndags var jag på box, för första gången på väldigt länge. Det var askul, men kunde knappt röra mig igår. Det löser sig tänkte jag, och försökte löpa bort det. Det hjälpte inte. Imorse var all värk tusen gånger värre. Det löser sig, tänkte jag, för idag är det ju body pump. Så tänkte inte riktigt Julia. Hon tänkte att vi borde gå på spinning en timme innan body pumpen och nästan dö av utmattning. Det löser sig, tänker jag, och tar vilodag imorgon. Ha de på bade, din gamle sjokolade!

 

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Samson

2011-04-05 @ 12:48:28

Lilla söta Samson har idag lämnat jordelivet. Han måste ha varit en av världens finaste hundar, så klok! Saknar dig redan sötis, men jag tror att du har det bra där du är. <3

 

Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


det snurrar i min skalle

2011-04-05 @ 12:46:53En liten uppdatering efter en och en halv vecka som bryggeriarbetare kanske vore på sin plats! Jag trivs superbra, men jag tänker inte jobba där 4ever. I veckan måste jag söka skolor till hösten. Om jag inte kommer in någonstans flyttar jag ändå och söker jobb vartsomhelst jag hamnar. Helst inte i en mindre stad än Vimmerby, men ja. Vartsomhelst låter prima. Kanske Linköping, Haparanda, Stockholm eller Alingsås (WFT?). Vartsomhelst som sagt. Men givetvis hoppas jag att jag kommer in på mitt förstahandsval, som kommer att vara i Stockholm.

Uppdatering om jobbet var det ju?! Som sagt. Trivs superbra, det är jobbigt att arbeta men hellre det än att sitta hemma såklart. Det värsta är att jag samtidigt försöker bli godkänd i 30 hp. Ljudet också. Ljudet på Åbro är inte att leka med och jag känner mig helt snurrig i skallen varje kväll när jag kommer hem. Förra veckan jobbade jag förmiddag, det vill säga 06.00-14.42. Det i sin tur betyder att jag var tvungen att gå upp klockan 04.50! Så tidigt hade jag inte gått upp på månader. Men det gick! Sedan klarade jag även av helvetesfredagen 06.00-19.00, städdagen. Men hela helgen gick i princip åt att sova. Denna vecka jobbar jag eftermiddag, 14.30-23.12. Det är skönt att slippa gå upp supertidigt, men konstig nog känner jag mig tröttare?!! I sommar kommer jag även att jobba natt.

Andra uppdateringar i livet? Nej. Det händer inte mycket i Vimmerby. Vimmerby har blivit en bitter stad (har alltid varit?) och första chansen här ifrån tar jag. Det är därför jag jobbar, pengar! Bara fem månader kvar i Vimmerbyhålan. Ser fram emot att lämna!

just det, det brann ju för tusan! det är inte var dag.

att jag och Adina alltid har varit stentuffa var ingen nyhet precis, men ändå! det jag gillar mest med bilden är att det ser ut som att Adina har någon slags röd skinnväst på sig?!?!? Haha! Och att mitt rum såg ut sådär en gång i tiden..

och jag har inte spelat sims på flera veckor! sedan Enzo på bilden dog har jag bara inte känt för det.. Men har påbörjat en ny familj så så fort jag har tid över ska jag spela lite!



 


 

Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nostalgi

2011-04-05 @ 11:11:08

Jag är och har varit nostalgisk i, jag vet inte hur länge.. Det är dags för lite bildminnen nu. Ni får gärna fylla på men det här är några av mina favoritminnen mer er:


Hultsfred 09, en festival som aldrig kommer glömmas.

Torska sönder på nattinnebandyn. 3 tjejer, en sönderspelad klubba
och sjukt mycket skratt. Går inte att glömma denna kväll.

Umgås sista dagarna innan en lång resa med dom bästa, ett måste.

Spendera en vecka och ta studenten med världens bästa klass.

Paddla kanot, grilla och titta på greveholm i Åses stuga

Kraschlanda med Ina (och er andra) i Västerviks iskalla vatten

Åka på kryssning med 2000 andra studenter

Grilla, skaffa blogg och fira valborg

Ge roliga saker till varandra i födelsedagspresent

Rida hästapollen, nysa och modella för senaste ridmodet

Det går inte att välja en bild på kos men aja.

Sälen.

/Pål

Permalink Minnen Kommentarer (1) Trackbacks ()


favoritbloggar för tillfället

2011-04-02 @ 11:13:47

Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


10 saker ni kanske inte visste

2011-04-02 @ 11:06:26

jag som liten!

Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0