Tidvis

2011-02-12 @ 20:06:55För tio år sedan var jag en liten nioåring som inte visst så mycket alls. Livet bestod mest av att leka med kompisar och lära sig matte. Fredagsmys på den tiden var tacos med en lycklig familj i ett blått radhus.

För fem år sedan
var det enda viktiga i mitt liv fotboll och mitt enda mål var att bli bäst i hela världen på just det. I skolan hängde jag med fyra killar och dagen var lyckad om vi fick sitta vid ett runt bort i matsalen så att vi kunde spela slå-så-hårt-man-kan-på-den-brevids-arm.

För fem månader sedan satt jag i Vimmerby och planerade för jul, nyår och några månader i Barcelona med min vän Paulina, och det var i princip det enda som fanns i mitt huvud just då. Olyckligt kär var jag då också, om jag inte minns fel, och det var vidrigt.

För fem veckor sedan hade jag bott två veckor i Oslo. Jag hade fullt upp med att lära mig mitt jobb, umgås med nya människor och försöka få två trotsiga barna att gilla mig.

För fem timmar sedan hade jag precis vartit på zumba ledd av snubben med Oslos mest skakande höfter. Julia och jag bastade, duschade och sedan åkte jag hem och åt gårdagens mousaka och utgången mjölk till middag.

Just nu har jag precis sett Australia tillsammans med digestivekex, brieost, salami och marmelad och funderar på vad jag ska roa mig med resten av kvällen (och fruktar för melodifestivalen..)



Linnea Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0