Resumé

2011-01-31 @ 12:28:08

Hej, Hola, Buenos Días. Efter tre veckor här i Madrid kan jag säga att jag gillar staden, mycket. Jag kan inte prata mycket bättre spanska trots att jag försöker varje dag, men det löser sig. Engelskan har blivit en aning bättre dock med tanke på att jag numera umgås med två amerikanskor.

Helgen har varit lugn. I fredags var jag barnvakt åt tre små sjuklingar. Jag mosade i mig alldeles för mycket choklad (som vanligt) och skypeade med Sverige. I lördags var det utgång, fast inte för mig. Hanna, Isabella, Lauren och jag möttes upp på en bar där vi drack Cervezas och smaskade på baguetter med olika konstiga fyllningar, bland annat choklad. Vi gick till lite andra pubar och sen åkte jag hem, tråkig som jag är. De andra körde vidare till halv sju. Igår var en bra dag/kväll. Träffade Isabella på stan. Vi fikade, jag inpulsköpte en jättefin jacka och sen åt vi middag på en restaurang med Hanna, vilket slutade med att vi rullade till metron och hem.

Idag är det måndag. Jag gillar inte måndagar, men idag kan jag överleva. På fredag förmiddag får jag nämligen besök från Sverige och det ska bli otroligt jävla kul. Jag längtar ganska mycket måste jag erkänna.

Här kommer en liten bildresumé från de senaste dagarna:


Besökte ett tre våningar stort H&M, köpte en jacka där och fick många 
mardrömmar om höjder. 

Var på Reina Sofia muséet. Såg olika målningar av Picasso och även
en annan som hette Jessica Stockholder. Gillar efternamnet.

Åt alldeles för många munkar. Här är bild innan.

Och en bild efter.

Isabella, Hannah och jag första barrundan

Mina guapos. Man kan inte annat än älska dom! Tur.


Paulina Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0