En vecka av mitt liv

2011-07-11 @ 12:20:55Nu har jag varit ledig och i Vimmerby i en vecka, vilket har varit helt sjukt underbart. Har haft fullt upp samtidigt som det har varit lugnt och skönt. Direkt när jag anlände drog jag till Ryggåsen för släktkalas med Svenssons och Jonssons och Södlings, vilket nästan blev lite för kul.. När jag hade piggnat till dagen efter så var det återförening med delar av Sumseven, vilket var precis så underbart som det bör vara. Sedan har det hänt lite till som jag inte har några bildbevis på. Massa mys, middag på Åbro, morgonpromenader, stek på balkongen, mer mys och annat kul.


Min bästa vän klippte sig och gick från superdupersnygg till superdupermegasnygg

Vi firade och drack öl med fina killar

Superdupermegasnygga bästisar alltså

Sen var det Dampfestival och vi fick uppleva fredagkvällen i alla fall




Sen åkte vi hem och sov och när jag vaknade var de här fina Eslövsborna i stan. Vi solade och badade och avslutade kvällen med att festa till det.

Sedan var det söndag, jag var bakfull och spenderade dagen med min man. Vi såg på fotbolls-vm på tv, krocket-sm live, badade fötterna, körde hö, åt mat, åt glass och kollade på Family guy. Världens mysigaste dag med världens mysigaste kille. Idag är det måndag och jag ska snart äta lunch med han som är så mysig. Annars ska jag ladda för festival och en vecka i St. Tropez. Hur man nu gör det på samma gång... Hörzzz.



Linnea Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0