I don´t wanna grow up

2011-06-12 @ 18:29:20

Bilder från min Instagram.

Idag har det varit fint väder här i Vimmerby igen. Jag har gått en lång promenad med p3 dokumentär och Schulmans podcast i öronen, jag har ätit rabarberpaj och lax (dock ej samtidigt) och jag har legat ute i solen och pratat i telefon. Men klockan 20.00 slutar denna helg på bryggeriet och jag påbörjar min första nattvecka. Det ska bli skönt att arbeta lite, har inte så mycket annat för mig nu på dagarna när alla jobbar ändå! Och Marcus är i Jönköping. I fredags till exempel (när det regnade hela dagen) spenderade jag från klockan 10.00 på förmiddagen tills tolvslaget ungefär med att spela The Sims 3. Väldigt underhållande, dock är det till och med lite för länge för min smak... Men får skylla på att det var ett par veckor sedan jag spelade!

Nä nu måste jag fixa någonslags matsäck att ta med mig till jobbet. Äta klockan 01.00, det blir en ny upplevelse.. Nåja, är mest rädd att jag ska lyckas somna eller må skitdåligt över att jag inte får! Uppdaterar någongång om hur veckan gick, om nu någon skulle vara intresserad.

Förutom arbete den här veckan fyller två av mina närmaste år; Mamma fyller 41 år gammal (ung?) och Adina 17. På lördag blir det kalas för hela slanten. Dessutom hoppas jag att få tillbringa veckoslutet med min pojkvän, det vore inte helt fel.

Matsäck var det ju.

Ha en fin söndagskväll!

Felicia Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0