lördagskväll

2011-05-21 @ 21:34:56
höhö photobooth är roligt....
Hej!
Jag befinner mig i Jönköping och väntar in min man. Jag slår på stort och lagar romantisk middag! Snäll va? Dagen har varit fin, trots bristen på manligt sällskap förutom en stund kring tre-tiden på mackor på mackmakeriet intogs tillsammans med två herrar. Haft ont i magen sedan dess, wonder why? Var ute efter en fin väska på New Yorker också, som jag har sett figurera online, dessvärre hittade jag den inte i butik. Vad jag däremot hittade var en fin mörkblå sjal, på rea dessutom!
Min dator har gått sönder också... därav photoboothbilden. Vet inte om det är laddaren eller datorn det är fel på dock, för lampan på laddaren lyser men batteriet blir inte laddat och datorn dör. Har inte precis planerat in ett datorinköp i månadens budget, hade nämligen tänkt köpa en iphone 4 (vit!) först. Får se hur det blir med den saken nu.
Nej, nu kallar maten på mig igen. Vill ni veta vad jag lagar? Klart ni vill. Hasselbackspotatis, kött (benfri kotlett tror jag! Låg i en platspåse.. haha), stekta färska champinjoner med en god sås, mozzarella och en sallad med avokado och fetaost! Till efterätt bär (jordgubbar, blåbär, björnbär och hallon) med en klick vaniljklass och lite krossad choklad! Namnam, sikken flickvän alltså! ;)
/Felicia
Felicia Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0