1 år!

2010-04-30 @ 08:16:31God morgon!
För det första GRATTIS BLOGGIS! :D

och nu är det om cirka 1 h och 45 min kvar till dansuppvisning, igen + vilka underbart vackra bilder vi lyckades åstakomma igår

Nehepp, dags att dra mot teater

Haj svaj!
Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()


There is a point

2010-04-29 @ 22:26:54


Och imorgon fyller den fantastiska bloggen SumSeven 1 år!
Så glöm för helvete inte att säga grattis!


Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vad hände med tiden?

2010-04-28 @ 16:02:13

Helt plötsligt så är det:

1 dag kvar till uppvisning med estet
3 dagar kvar till vår Dansshow/välgörenhetsshow
11 dagar kvar till Aktiv Ungdoms uppvisning
14 dagar kvar till Eslöv
17 dagar kvar till Johnossi i Lund
25 dagar kvar till Balen
44 dagar kvar till Studenten
54 dagar kvar till 19 år
70 dagar kvar till Hultsfredsfestivalen


Känns som man ska börja njuta av den lilla tiden man har kvar av sin ungdom ..

Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


What's the point?

2010-04-28 @ 14:18:31
What's the point of doing anything
If you'll never notice
I would sit and wait for you again
Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Happiness a la mode

2010-04-27 @ 20:36:35

Solen skiner. Vinden är varm. Världens bästa mamma köpte ett linne till mig idag. Världens bästa Julia kommer förhoppningsvis hem i helgen. Jag är ledig imorgon och ska lyssna på Johnossi hela dagen och spela match på kvällen. Frizon är klar på torsdag. Det är Valborg på fredag och resten av helgen ska jag leka dansare. Livet är allmänt underbart och det enda som är jobbigt är projektarbetsrapporten, svenska-föredraget, engelska-föredraget och den helvetiska boken 1984. Men jag tror att jag ska kunna klara det också och om sex veckor ta studenten med jävligt gott samvete. Hej så mycket!

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mot Polen

2010-04-25 @ 21:18:51Imorgon vid den här tiden befinner vi på samhällsvetenskapliga programmet oss i Polen. Klockan 13.00 tar vi flyget från Skavsta till Warsawa. Ska bli skönt att komma bort från skolan. Det ska bli oerhört intressant, men jag tror att det även det blir mycket känslor. Resväskan är nu packad, men man har väl antagligen glömt hälften hemma.

Ni får ha det så bra här hemma i Sverige!!
/ Åse 
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


11 000 såg detta igår ..

2010-04-25 @ 17:59:55
Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


The Last BOUNCE!

2010-04-25 @ 11:32:21
Vad kan jag säga? Jag har knappt inga ord. Inget skulle kunna förklara showen tillräckligt bra, men underbar är rätt passande. Kl 3 satt vi på plats nästan högst upp i Globen, jag hade rysningar från att vi gick in tills att vi gick ut. Tänk att få stå på den scenen, bara tanken ger mig gåshud. Vid kvart i sex var allt slut och då var jag den svettigaste personen en människa någonsin skådat. Herregud! Jag tycker synd om er som missade föreställningen ... ärligt talat, det var det bästa jag sett och kommer se tror jag.

För att kunna ge er en inblick filmade jag men när jag ser på filmen så känner jag direkt att det inte är samma sak, alls. Man ser inte så bra heller vad det gör, men det är alltid något. Lägger upp den senare. Nu ska jag till den älskade danslokalen och blir där i cirka 4 timmar, gutt.

Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Destination Krakow

2010-04-24 @ 12:25:11

http://www.cs.man.ac.uk/~milan/KRAKOW.jpg

Dit far jag och Åse med vår lilla klass på måndag. Krakow! Vi ska först till Warzawa, vi landar där med flygplanet, och vandra runt den staden men sedan bär vi oss av mot Krakow och vi ska bland annat besöka Auschwitz-Birkenau. Ser mycket fram emot detta, även om jag är lite rädd för att flyga. Jag har aldrig gillat det, men denna gången känns det mycket värre på grund av askan. Men som pappa sa, det tar en och en halv timme så hur stor chans är det egentligen att råka illa ut? Inte mycket. Enligt Aftonbladet dör 700 personer i flygolyckor varje år. Det kanske låter mycket, men den är en chans på miljonen är vara med om en flygolycka och dö och flyg är fortfarande världens säkraste transportsätt. Jag är inte rädd att vara med om en flygolycka direkt, men jag gillar bara inte känslan man får i kroppen av att vistas så långt ovan mark.

 

Igår var vi hos Therese med lite gött folk, det var en supermysig kväll! Vi spelade Man mot Kvinna, och gissa vilket kön som vann? Kvinnorna givetvis.

 

Idag vet jag inte vad som ska göras. Jag var på stan en sväng förut, skulle lämna tillbaka lite lånade filmer och köpa lite bra-ha-grejs till Polen, som bland annat tomma små flaskor att lägga schampoo och sådant i. Hittade vad jag skulle, däremot slank det ner två klädesplagg i påsen också. En jättefin kofta på Lindex som jag spanat efter länge för 399 kronor men som jag nu fick för 69 kronor och en tröja/klänning för 99 kronor. Kap!

 

Ha en trevlig helg!

 

 

Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Inflyttningsfest

2010-04-23 @ 21:28:34Ikväll ska Marina den fina ha inflyttningsfest i sin alldeles egna lägenhet. Ina, Cissi och
jag är redo, nästan, för att storma stället och försöka ha så kul det går efter denna
utmattande vecka. Känner mig redan vinögd av trötthet, så vi får se hur kvällen slutar.
Det blir nog ingen sån där fest vi hade förra helgen, med vinögdhet utan trötthet. Idag ska vi
vara snäppet mer civiliserade för imorgon blir det ju Stockholm hela dagen.


Ha en bra kväll alla mina små vänner. Sen vill jag hälsa till min älskade S****-lover Linnea också.


Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kan Dee's snygga välgörenhets-tröjor!

2010-04-23 @ 08:52:12

Illustration: Therese


När jag säger Kan Dee vet väl alla vem jag pratar om, Sandra som hon heter. Det är ju tjejen som gör tröjorna med sitt eget målade tryck. Om ni inte vet vem det är kolla in hennes blogg Kan Dee Drawings eller kolla KanDeeShop och köp kanske en tröja.

Nu gör hon ett sammarbete med Gatubarn.nu och har gjort tröjor med trycket Helping Hand. Om man köper en sådan tröja går en viss del av pengarna till gatubarnen i Latinarmerika. Hur fin idé är inte det. Det är kul när människor verkligen gör något för att förändra och förbättra våra orättvisor.

Så jag kände mig på lite extra bra humör och hyllar Kan Dee med en illustration. :D

// Therese
Permalink Therese Illustrerar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Många tankar is going on

2010-04-22 @ 15:09:29
Åh ibland är det så mycket att tänka på att hjärnan luktar bränt. I min hjärna pågår rätt mycket nu. Vad ska jag hålla för tal i svenska c, vad ska jag äta till lunch, vad ska jag göra med mitt liv efter studenten, vad ska jag ha för skor på balen, hur gör vi med Köpenhamn, Johnossi eller inte Johnossi. Min hjärna luktar helt klart inte gått nu. Usch, gillar inte att ha så här mycket att tänka på. Vill bara att allt ska lösa sig av sig självt så att man bara kan njuta.


Dagar då man inte behövde tänka på något annat än att bara leva och njuta.
Permalink Ina Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Roscoe, Roscoe, everything is beautiful to me baby

2010-04-21 @ 21:53:48Haj! Inatt drömde jag att jag skulle åka med festivalbussen och fråga mig verkligen inte varför. När jag vaknade trodde jag att jag var i en mardröm, när jag såg snö ute. Vidrigt är ordet. Sedan väntade en hemskt lång naturlektion fylld med a:n, A:n och Aa:n. Efter det iakttog jag Ina och Cicci när de bakade, sedan när de fotade det de bakade, kollade på bilderna som de fotade på det de bakade, allt för att få äta av det de bakade. Chokladpaj blev det och gött var det och illa mådde jag. När jag kom hem lyckades jag ändå mosa i mig lite pannkakor. Idag har jag också blivit bjuden på bal i Hultsfred av världens sötaste kille, men helvete, rent ut sagt, att det var exakt samma dag som Johnossi i Lund. Apropå, Johnossi. Deras underbart grymma och nya album kommer om exakt en vecka. Tack vare Premium-Paulina har jag nu kunnat lyssna på det lite mer ordentligt, än i en livevideo. Tre veckor kvar. Sjukt! Nu ska jag se ett (eller två, eller tre, beroende på hur mycket 1984 lockar...) Family Guy-avsnitt. Imorgon är det torsdag och sedan är det helg, vilket ska bli jävligt gutt, för då är det Monark X, De lyckliga kompisarna och mys och match och massa annat. Hewwråhh!

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ett inlägg om dans

2010-04-20 @ 19:03:37
  1. Vals och alllt annat som tillhör balen
  2. 15-16 år Streetdance
  3. Basic Beats
  4. Dansshowen
  5. Ledardansen
  6. 2 st estetisk verksamhetsdanser
  7. "Feminine vibe"
  8. Jazzdans fr. 16 år

Dessa danser är lagrade i mitt huvud för tillfället. Fattar egentligen inte hur det funkar. Jag trodde inte att jag skulle gå från att inte alls dansa i ettan på gymnasiet till att leva för det i trean. Kommer verkligen sakna det sen efter den 9 maj ... från varje dag till aldrig mer, i princip.

För att fortsätta på dansspåret har jag precis kommit hem från balträningen med min kära Viktor kallay. Det går bra för oss, trots längskillnaden. Sen när klackarna åker på ska det nog ordna till sig ännu mer! Innan balträningen lärde jag för första gången en 10-årig kille en dans. Isak heter han och ska vara med i vår Dansshow den 1 och 2 maj, hoppas vi! Han lärde sig fortare än jag tänkt och vi hade väldigt roligt! :) Vore kul att ha en mindre grupp också.

En sista sak som berör dans, På lördag ska jag och Johanna beskåda BOUNCE i Globen, jag är laddad. Skulle bara säga det. Ha det fint!
Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Blodigt, köttigt och smaskigt!

2010-04-19 @ 20:13:51

Jahopp, vart ska jag börja.
Nu är jag utan visdomstand och det är förjäkla obehagligt. Jag vågar knappt känna efter, jag vet att de sitter en tråd där och att det är lite blodigt och köttigt! :D ååhh, jag får såna konstiga illamåendespykänslor när jag tänker på det, lite halvt vek som jag är!

Opererade bort den utan problem, lite äckligt men okej. Fick instruktioner - inte äta på 3-4 h, och det är endast flytande som gäller ett par dagar, sedan mosaktig mat.
Hur gick det då?
Jag fick ett svimanfall för att jag inte hade något i magen, fick i mig en varma koppen, mådde lite bättre, svimanfall igen, åkte hem från västervik, mamma fick komma och hämta mig eftersom jag inte lyckades ta mig på bussen, så jag sov i Karros lägenhet under tiden, varma koppen dags igen, sov igen, vaknade, tv, nyponsoppa med glass, mer nyponsoppa med glass, tv och nu dator!

Just nu vet jag inte om jag går till skolan imorrn, känner mig helt utmattad och jag som annars äter något hela tiden får snällt bara kika på allt gott i kylen och jag är så hungrig så jag vet inte vart jag tar vägen!

Kan livet bli bättre? :D:D


Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Här kommer några bilder från lite överallt, som inte har någon logik eller fyller ett syfte, men som jag bara la i ett inlägg och publicerade av ingen anledning alls

2010-04-19 @ 17:59:17


Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


En trevlig helg

2010-04-18 @ 17:05:40Åkte hem från skolan, fick hem en eventuell studentklänning, åkte till Linnea, drack äppelpaj, festade på en väldigt rolig fest, skrattade tills min mage sa ifrån, åt en av de godaste pizzorna jag ätit (på golvet), bytte lägenhet och somnade skavfötters med Cicci på en madrass, vaknade upp av ett sms från Linnea i rummet brevid, åkte hem, sov, bakade en Moussetårta med browniebotten, tog emot en trött Paulina, tog emot en trött Linnea och tog tillsist emot en trött Cicci, kollade på Salad Fingers och Millenium, sa hejdå till en ännu tröttare Linnea och en ännu tröttare Cicci, somnade brevid en trött Paulina, blev aggressiv under natten och tog väldigt bestämt Paulinas kudde, vaknade, sa hejdå till dans-Paulina, gick ut och gick, ligger här vid datorn.

Det var min helg. Den var väldigt rolig, väldigt mysig och alldeles alldeles underbar!


Den här kommer från Nelly.se. Väntar på en från H&M också, sen får vi se vilken det blir!

/ Ina
Permalink Ina Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


Det var en gång en svartvit fest ...

2010-04-17 @ 17:30:55

Flickorna på festen började sin kväll civiliserat med varsitt glas vin/cider.Sen härmade flickorna andras dansstilar. Det tyckte de var kul!Dea och Affe kom och höll oss sällskap. Dea hade köpt en ny iPhone.
Med den kan han gå in på facebook, när han vill, och annat kuligt.Linneas nya glasögon passades runt hela kvällen. Här sitter Ile med dom.Men Linnea var såklart snyggast av oss alla i dom

Cissi var sugen ...Men vem var inte det ...

Världens finaste tjej och förmodligen världens finaste kille = lite sötaMånga var ute efter cissi på den svartvita festen.Hon visade tecken på rädsla ...Pizzabudet kom på besök kl 03.00. Ungdomarna förvandlades till grisarMums med pizza, sa Ina.När klockan närmade sig 05.00 sov två små ungdomar på soffan, 
två i en säng och två på en madrass. Det blev en lyckad svartvit fest.Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tatuerad

2010-04-14 @ 21:33:45Nu har andra sumsevenaren tatuerat sig :D Skulle egentligen ha tatuerat mig igår, men maskinen hade gått sönder så det fick bli idag istället och det gick lika bra det. Tog ungefär en timme. Gjorde det ont undrar ni? Ja det kändes det gjorde det. Men jag lyckades hålla mig utan en min :) Är riktigt nöjd med resultatet och jag lovade Linnea en bild på bloggen, så det är bäst att hålla det jag lovade. Vaden är ganska svullen, men ni får ett smakprov :D
Det ska föreställa en körsbärsgren. Hittade en fin gammal servett med en superfin körsbärsgren hemma så det fick bli den :) Körsbärsblomman symboliserar styrka i Kina och i Japan symboliserar det livets kortvariga skönhet eftersom de vackra blommorna har en så kort blomningstid. De har länge symboliserat dödlighet och skörhet och att alla ting är kortvariga och man ska vara rädd om allt så länge det varar och känna empati för ting, eftersom när tingen försvinner kommer alltid ledsamhet. De kan även symbolisera våren, lycka, kärlek eller moln.

Tyckte att det var en fin symbolik för just körsbärsblomman så det var en anledning till varför jag valde det motivet också. Vad tycks?

/ Åse
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


Fy

2010-04-14 @ 21:06:09

Idag har jag haft en sån där fy-fan-vad-allt-ska-gå-åt-h*lvete-dag. Den började så bra med att jag glömde mobilen i all stress. Visst, ingen stor sak egentligen men när man har planer för hela dagen är det irriterande att inte kunna nås och nå någon. Efter det gick det bara utför ... Fram till att jag kom tilll den gråa, men ack så underbara, danslokalen. Ibland vet jag absolut varför jag dansar varje dag, idag visste jag det ännu mer. Och nu blev jag biten av en mygga ...? Hm. Sängen nästa. Projektarbetet har tagit kol på mig idag så godnatt! Förresten Linnea så är jag inte alls avundsjuk på dig idag. Inte alls.  


Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Välkommen till vår lilla planet

2010-04-14 @ 19:40:57

Igår var en väldigt bra dag och idag har och kommer nog bli ännu bättre. Trots att jag har pluggat rätt mycket, och vet att jag egentligen skulle behöva plugga ännu mer. Men det känns inte som att det spelar så stor roll, det är verkligen inte det viktigaste. Bara vädret gör ju att man blir kär i allt och bara vill springa runt och vara lycklig. Jag har även ägnat mig åt att göra en header och försöka designa bloggen lite. Vad tycker ni? (Thass, du får väl gå in och ändra, om det är något som inte riktigt är som det ska.. ) Nu ska jag läsa lite i 1984, som vi ska läsa på engelskan. Jag kan efter 48 sidor konstatera att jag inte fattar någonting. Jag kan inte ens säga vad den handlar om? Antingen så är det en väldigt konstig bok, eller så är jag jättetrög, eller så har jag tänkt på allt annat än vad jag läser när jag har läst. Sen kommer Deét hit och då ska jag pussa ifatt fyra veckors pussning. Gutt. Hej så mycket!

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Videodags

2010-04-13 @ 19:57:31

Kände för att lägga upp en video från Hultsfred förra året. Fråga mig inte vad Linnea gör haha! Men kul är det. Undra vad killen i bakgrunden ville mig bara ... Han var lite halvläskig kom jag på nu efterhand. 

 

Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Vad är meningen med livet?

2010-04-13 @ 15:20:39Är det att att existera? Är det att producera och konsumera? Är det att ha roligt? Är det att förstå livets innebörd? Är det att tro på ett liv efter detta? Är det att försöka oss och göra livet så bra som möjligt för våra avkommor? Är det är älska? Är det att uppleva allt som går att uppleva? Är det att bli framgångsrik? Är det att bli miljonär? Är det att vara givmild? Är det att festa mycket? Är det att jobba? Är det att plugga? Är det att supa bort sådana här tankar? Är det att ignorera frågan? Är det att köpa ett vackert hus? Är det att engagera sig politisk? Är det att ha många vänner? Är det att vara populär? Är det att bli rik i ung ålder? Är det att ha sitt drömjobb? Är det att ha en man livet ut? Är det att aldrig skilja sig? Är det att aldrig snacka skit? Är det att ta hand om jordklotet? Är det att debattera för mänskliga rättigheter? Är det att tänka klimatsmart? Är det att bevara jorden i så gott skick som möjligt? Är det att leva ett långt liv? Är det att fundera över hur man kan bli bättre? Är det att vara deprimerad för att det inte finns någon mening med livet? Är det att vara rädd för att dö? Är det att dö? Är det att gifta sig? Är det att skratta sig igenom livet? Är det att aldrig vara elak? Är det att lära sig mycket? Är det att resa till USA? Är det att klättra upp på Mount Everest? Är det att uppfylla sitt livs dröm? Är det att skaffa sommarstuga? Är det att alltid ha ett välstädat hem? Är det att alltid ha välstrykta kläder? Är det att ha den finaste bilen i kvarteret? Är det att ha vackra ungar? Är det att vara lycklig? Är det att ha ett perfekt liv utåt sett? Är det att aldrig ha ångest? Är det att alltid tro på mänskligheten? Är det att hata mänskligheten? Är det att tro att hoppet för mänskligheten är ute? Är det att vara positiv? Är det att vara negativ? Är det att knarka bort ångesten? Är det att vara social?

Är det att varje dag av sitt liv försöka göra världen lite bättre än var den var när man föddes? Att engagera sig, försöka ändra på världens villkor, att försöka göra något gott för någon annan? Är det livets mening?

(jag lyssnade i cirka två minuter på ett radioprogram tidigare idag, som inspirerade mig till detta inlägg.)

Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


SUMSEVEN GOES WEIRD!

2010-04-12 @ 15:03:34


AV: ALFRED SVENSSON

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Them drum-machines ain't got no soul

2010-04-11 @ 19:08:05För att slippa öppna engelska-boken eller psykologi-dokumentet, intalade jag mig själv att jag hade något annat att göra och började kolla igenom arkivet på bloggen. Det är egentligen sjukt var mycket underbara minnen vi har, som man ibland helt glömmer bort. Allt behöver inte vara lika stort som vår resa till Kos. Något som jag totalt hade glömt var till exempel vår fiske-tur som ägde rum någon gång i september. Det var nog bland det kontigaste men ändå mysigaste och roligaste vi gjort. Och vi måste göra det snart igen?!

För att övergå lite till nutiden, kan jag mest bara säga att jag i helgen har spelat fotboll och sovit, att jag har två blåa stortåsnaglar som dunkar av smärta och att imorgon är en början på en vecka fylld av ångest, pluggande och samtidigt fruktansvärt mycket kärlek. Nu ska jag lyssna på Bob hund och äta choklad, i väntan på att mamma ska komma hem och massera mina vader.

Och jag saknar Aina, som jag inte sett på jag vet inte hur länge. Men imorgon!!


Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Projektarbetet är överskattat

2010-04-10 @ 19:12:43

Från klockan 11 idag fram till nu har jag och Johanna ägnat oss åt detta förbannade projektarbetet. Vi har lärt ut dansen och nu sitter jag här och har precis börjat skriva rapporten. Den kommer döda mig, om inte allt runt om hinner göra det före.  Showen är om 3 veckor! Tiden är knapp. Inom en vecka ska både den helt ofärdiga planschen upp och likaså broschyren ska vara klar för tryck. Ska en ynka kurs behöva ta upp all tid man har när den knappt spelar någon roll..? Jag har börjat tvivla. Har redan ont i huvudet och då är vi halvvägs på denna långa dag. Vi kommer sitta här ett bra tag till ... beräknad tid 22.00. Men som lite tröst ska vi snart åka och köpa tacos och varva hjärnan och magen med.

Over and out /P.Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Högprov!

2010-04-10 @ 18:21:05Tjoho gott folk!

Nu har jag plågat mig igenom högskoleprovet, men ärligt talat trodde jag att det skulle vara värre, att jag skulle vara helt död nu och att jag skylle spy på min bänk framåt slutet ... Alltså visst det var ju inte som att jag satt och skrattade och inte ville gå därifrån för att det var så kul och spännande, men ändå!!

Måste säga att jag har nog aldrig chansat så vilt på ett prov innan och aldrig kännt mig så himlans lost, MEN nu när jag rättade hade det faktiskt gått ganska bra iaf, däremot har jag typ alla fel i slutet på vissa delar, kanske beror det på att jag är lite seg och därmed bara måste kryssa lite innan tiden gick ut.
Mattestatistiken kan vi ju dock räkna bort från det där med att det gick ganska bra, för den delen bryr vi oss inte ens om tycker jag.

Typiskt bara att den del som gick bäst av de två likadana delarna är den som inte räknas med i resultatet, den är bara en statistikundersökning.

Men som sagt jag har överlevt dagen och är faktiskt inte helt död ännu ;O

Nehepp, dags för käk, det blir Betty-Scabetty och köttfärssås :D:D

Hey svey!
Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tinnitus i hjärtat

2010-04-09 @ 22:38:16


Om fyra dagar kommer han hem och jag tror seriöst att det kommer bli
en av de lyckligaste dagarna i mitt liv

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


i demand a better future

2010-04-09 @ 15:56:38

Den 15 april är det den sista anmälningsdagen för kurser och program på högskola/universitet. Har ni sökt?

 

Jag har, hör och häpna, faktiskt gjort det. Som förstaval valde jag en distanskurs i kriminologi 15 p, och jag hoppas verkligen att jag blir antagen till kursen. Som andraval valde jag kriminologprogrammet i Lund 180 p och som tredjeval kriminologprogrammet i Sundsvall 180 p. Jag är nog inte mogen att ge upp mitt liv här i Vimmerby än och satsa på min framtid än, men jag kanske ändrar mig senare i sommar, vem vet. Jag sökte Lund först, därför att det är betydligt svårare att komma in där än i Sundsvall, och det beror på att betydligt fler vill gå i universitetsstaden Lund. Även jag. Det känns inte lika långt bort som Sundsvall och dessutom har jag min fastero och kusin i Malmö så det känns lite bättre än läskiga Sundsvall. Men , det är lättare att komma in i Sundsvall och dessutom är man garanterad bostad. Men vi får se. Jag kanske känner efter distanskursen att kriminologi inte är något för mig och då får jag satsa om! Men förhoppningsvis tycker jag att det är lika roligt som jag tycker att det är nu (lusläser brottsböcker på fritiden..)

 

 

 

 

 

Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Spuntaont, rääälit å jaeevlit Skååenskt

2010-04-09 @ 11:02:01
Vi tog en bil och åkte lite...

Vi hamnade på McDonald's toaletter....

Vi fikade och det var gött...

Vi hamnade i Skåne...

Vi svängde mot Eslöv....

Vi kom fram till Berga...

Vi tyckte det var bra och varmt...

I Berga bor Julia, som gillar munkar...

Vi spelade fotboll med de omtalade Berga-barnen och vi var jättebra...

En av oss drack öl med en främling...

... och blev också guidad i Lunds stadspark...


Vi skulle bara säga det. Hoppas ni har det bra där hemma, ikväll klubbar vi på 29!

/ Påwlinka och Lellks
Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Vi var på Hajk!

2010-04-07 @ 14:13:50Igår drog vi iväg på hajk! Det blev en aning spontant för min del. Vi klämde in oss i bilen med nerpackad fika och en filt. Destinationen var Kvilleken (Rumskullaeken) och Norra Kvill. Men det hela slutade på en stor sten på en göslad åker! Mys på svinigt hög nivå!


Alfred tog tag i ratten och styrde oss mot okända äventyr.
Vi hälsade på en av Sveriges kanske Världens äldsta ek. Rumskullaeken.
Han hålls ihop med remma den stackarn för att inte falla samman.
Så efter att ha letat och upptäckt att vi inte kunde ta oss till Norra Kvill hamnade
vi på en sten för att inta vårt efterlängtade fika!
På stenen Paulina, Linnea, Cicci och Alfred. Inga kort på mig sorry. ;P

//Therese
Permalink Therese Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


En ganska läskig dag

2010-04-06 @ 15:57:51

Passar på att skriva några rader nu när jag är vid en dator som verkar fungera. Vi sitter hemma hos Elias föräldrar och har ännu en gång tiggt till oss en middag. I utbyte mot ett färdigställt badrum i och för sig. Jag gör inte så mycket åt badrummet utan sitter mest filosoferar över livet.

Innan vi kom hit var vi ute i solen lite. Jag ville mata fåglar nere vid vattnet så vi tog med oss lite ihoptorkade frallor. Ett misstag. De här fåglarna var inga vanliga fåglar, de var smarta, nästan smartare än oss. De såg att jag bar en påse frallor i min hand och var inte blyga att attackera. Elias sprang och jag slängde hela påsen med frallor efter mig. Vi hade nu cirka 20 000 fiskmåsar över våra huvuden, 50 Canadagäss som sprang mycket snabbare än vad man tror och 10 svanar som inte var speciellt snälla. Det var länge sen jag var så rädd.

Efter den 5 minuter långa promenaden satt vi i bilen igen och nu är vi här, fortfarande lite skakade.

I morgon ska jag på arbetsintervju igen, i speed-datingform. Undrar hur det går till?
På fredag bär det av till Vimmerby!

Ha det bra!
Puss/ Ina

Permalink Ina Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Vi gjorde bra TV, helt enkelt

2010-04-05 @ 15:04:59Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva festen som hölls igår. Den innehöll i stort sett allt. Många olika vätskor intogs och vissa uttömdes till och med, på de mest udda ställena. Vi laddade med 90-talsmusik och långa och djupa diskussioner på förfesten, innan vi gick ner till Harrys. Där var det inte speciellt mycket folk, men inte fan gjorde det någonting. Efter en stunds kejdegäspning hemma i det trygga somnade alla inblandade väldigt djupt och vissa sov så djupt att de inte ens märkte att de vaknade, vilket de kanske inte ens gjorde? Här kommer lite bilder, och vi tänkte också slänga ihop en liten film såsmåningom.Råb önskade så gärna att vi skulle ha lite mer bildtexter här i bloggen. Så varsågod, här är din bildtext!

En väldigt konstig, men rolig bild. Ser ut som att båda sitter och skiter väldigt ansträngt.
Det kom helt plötsligt en John och en Jocke, men vi var lika glada för det
Det blev lite bråk...

Men det löste sigDen här bilden säger ganska mycket, fast ändå inte. Vi återkommer med mer info om vasen och dess hårda natt.
Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fullt upp!

2010-04-05 @ 14:33:17Medan ni andra festar på så tar jag det lugnt här. Har varit skönt faktiskt, även om det hade varit kul att festa loss till Spice Girls, Aqua och andra gamla godingar från våra unga dagar ;) 

Vi har umgåtts med familjen Svensson hela helgen och det har varit myspys. Vi har suttit ute i solen och njutit av det 16 grader varma vädret, ätit påskmiddag och massa annan god mat, fått påskägg och förätit oss på godis (inte ens Elias pappa är sugen längre, vilket är ett mysterium), vi har kollat på bra tv, stått ute i solen och tvättat allas bilar, bjudit hem alla till oss och ätit Brownie och glass, spelat Bingolotto och nästan vunnit 346 000 kronor och nu ska vi kolla på Sommaren med Göran, trots Paulinas rekomendationer att inte göra det. Vi har alltså haft en lugn men fullspäckad långhelg!

Saknar er mina fina vänner! Ni är bäst!

/Ina
Permalink Ina Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Jobba ikväll

2010-04-04 @ 19:51:07Medan alla andra festar, så jobbar jag. Ska jobba på Pumpen ikväll, men det kommer nog bli roligt tror jag :D Det verkar som det är många som ska dit. Har match imorgon så jag hade inte kunnat festa i alla fall, så kan lika gärna göra lite nytta :)

Hoppas att alla har haft en bra påsk. Det har jag i alla fall!! :)

/ Åse
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Påskdagen i staden Vimmerby

2010-04-04 @ 18:42:17

http://vimmerby.harryspubar.se/hander-pa-harrys/paskdagen Länken säger sitt!


Ikväll blir det utgång för oss på denna blogg minus Ina (som spenderar sin tid med sin kära pojkvän i huvudstaden). Vi andra ska, som länken visar, på Harrys ikväll där det är 90-talstema, med massa mysiga låtar från när vi var små knattar. Kan det bli bättre? Pumpen kan ta sig, som kostar skjortan. Gratis är gott, och tamigfan godast ikväll. Ha en fortsatt bra Påskdag allihopa. Nui ska jag ladda med lite Spice girls!Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Pppppppalladium!

2010-04-03 @ 16:49:43Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Party party

2010-04-02 @ 13:47:10

 

Sitter hemma hos Anna. Har varit ute och kollat på deras söta kalvar. Snart blir det att duscha och fixa i ordning sig inför kvällen och sen blir det Pumpen :D

Hoppas att ni får det roligt på Palladium ikväll tjejer! :D  / Åse

Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Angående Palladium! :D

2010-04-02 @ 10:52:07God morgon mina små vänner! :)

Tänkte bara meddela lite info om ikväll om ni fortfarande har lust att svira runt på Palle!

* Vi har sovplats! :)
* Fri entré gäller FÖRSTA TIMMEN, annars 100 kr - god tid är det som gäller alltså! :)
* Glöm det med fri garderob, det är 20 kr som gäller, men det både antar och hoppas jag att ni har :)
* Vi har bil att ta oss till och från V-vik med! :)

Ha det så bra och hör av er till researrangören Cecilia Stolt om ni undrar något!
YAAAAHOOOO!

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Äntligen

2010-04-01 @ 18:26:08

Nu har 3 hemska månader gått. Ensamheten försvann direkt, likaså alla leksaker som var samlade på ett och samma ställe. Just nu står han och skriker bakom ryggen på mig och sprider ut alla mina saker. Men jag bryr mig helt enkelt inte. Det är otroligt skönt att de äntligen är hemma igen.Hemskt dålig bildkvalitet men orkar inte lägga mer tid på bilder osv efter en hel veckas Medialektioner.


/Paulina.

Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0