En liten hyllning

2010-01-31 @ 19:46:00

Jag lånade alla säsonger av Jackass av Rasmus förra söndagen. Idag har jag sett alla. Förr tyckte jag inte om det så mycket, men fyfan vad jag skrattar nu. Dom var ju helt sjuka i huvudet. Därför vill jag hylla dom lite nu, några år senare. Jag önskar jag var lika modig/störd ibland så det hände saker och ting, eller kanske inte. Såhär trevlig kan Johnny Knoxwille se ut: 
  

 

Hej på en stund!

Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Åses nyttiga liv??

2010-01-31 @ 16:42:53Ja jag har varit ganska hurtig den senaste tiden. Är inne i någon sådan period nu tror jag. Även att det är svinkallt ute och snö fortsätter att falla. Igår åkte jag längdskidor 2,5 km, för första gången sedan jag var ca 5 år. Det var faktiskt ganska roligt så vi har planerat in ytterligare en gång i veckan :D Man får passa på nu när vi har massor av snö.

Nu har jag precis varit ute och sprungit en runda här hemma. Det gick bra och vårt tempo var faktiskt ganska högt. Vet inte riktigt hur långt vi sprang men några kilometer skulle jag gissa på. Idag var förresten den andra balträningen. Den gick skitbra!! Tommy och jag börjar komma in i det nu :D Vi gjorde rätt till och med, och de andra gjorde lite fel :) känns riktigt bra.

Fast jag måste erkänna att jag även varit onyttig. I fredags festade jag gärnet och hade det riktigt roligt, sen har jag ätit massor av godis och lite glass så här i värmen...... ;)

/ Åse
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Klänning från Monki

2010-01-31 @ 15:21:41

Det är den klänningen Eleonore har på sig på bilden (till höger) som jag har viljat ha hur länge som helst, och försökt att hitta någon som vill hänga med till Linköping för (Sumseven vet nog vad jag menar..åtminstone Åse). Som jag har tjatat på alla, men ingen har lust att hänga med. Jag har tänkt mig den som studentklänning för visst är den fruktansvärt fin?

 

Den klänningen som Marcella har på sig är också fruktansvärt fin! Undrar vart den kommer ifrån?

 

Update: Den kommer från H&M Trend. Den måste jag också ha! Så jävla fin.

 

Puss Felicia (som är lite sjuk idag..buhu. Men pluggar järnet på projektarbet samt filmanalys!)

Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Konstigt var ordet

2010-01-31 @ 14:53:18

Ända sedan vi såg den där förbannade filmen Paranormal Activity har jag mått så dåligt! Jag har sett de flesta skräckfilmerna, men denna spelade i en helt annan klass. Rekommenderar den starkt till de som vill skita ner sig.

Igår var det dansutbildning från 10-16. Det var riktigt roligt, men idag har jag ganska ont, typ överallt. Samma sak gällde idag, men planerna ändrades i natt.  Jag vaknade och mådde illa. Det tog två minuter sen satt jag vid toan och spydde. Min pappas reaktion var ganska rolig dock. -Du är inte gravid då? Haha. Skulle jag kunna vara! Man har ju hört talas om jungfrufödelse. Kanske gror det en liten Jesus inuti mig? Who knows. Om det nu inte är en minijesus eftersom jag mår bra nu, vet jag inte vad det var.

Det var väl ungefär det jag ville berätta. Nu ska jag fortsätta hjälpa min fader med städning.


 

Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lövbiff, ris och grönpepparsås

2010-01-31 @ 13:40:59Igår var vi hemma hos Elias föräldrar och åt middag och kollade på videofilm från när dom var i Thailand. Alltid lika kul med Tompas dokumentärer. Sen blev det lite julafton och jag fick två par fina mysshorts och Elias coola t-shirtar och badshorts. Tack! Vi stannade kvar och kollade på Robinsonfinalen också. Hejade inte på någon annan än Mats så när han inte gick vidare blev det ointressant.  

Just i detta nu kom vi precis från Barkarby och kära Rusta med lite kassar. Blir nog lite hamring och spikning idag också. Men först ska vi laga lövbiff med ris och grönpepparsås. Konstigaste blandningen ever men vi är inte så kräsna.

Det var balträning idag, men vi skippade det den här gången. Vi ska gå på så många vi kan och så får vi se sen hur bra vi det går. Den som lever får se.

Ha en bra söndag!

/Ina
Permalink Ina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Förresten, det är en speciell dag idag

2010-01-30 @ 22:29:43

Och under denna speciella dag har jag inte gjort något speciellt alls. Vaknade upp hos Thassen, som sagt, och vi tog oss sedan ut i den hemska kylan och fotade lite. Resten av dagen har jag mest ägnat åt att äta och hålla mig vaken. Nu ska jag lägga mig i soffan, igen, och äta, igen och kolla på Men in Black. Pusshej.

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Item of the week

2010-01-30 @ 19:25:22

Lördag idag vilket är najs. Gårkvällen var mycket mysig, nja mysig kanske inte var rätt ordet åtminstone inte under filmen Paranormal Activity. Jag som sett den förr hade t.o.m. glömt bort hur hemsk den verkligen var. Till råga på allt gick jag hem själv (typ 40 meter) och gick och la mig själv. Men jag var givetvis tvungen att titta på något annat på teven innan och få tankarna på andra saker. Gissa vad jag såg? Criminal Minds. Avsnittet handlade om en retarded man som jobbade som clown och som mördade två föräldrar medans de tre små barnen såg på. Bra val av tvserie tycker jag men kanske inte nödvändigtvis efter en skräckfilm. Men jag somnade som småningom i alla fall!

Idag var det gratis bio för alla barn, Up (2009), men tråkigt nog kvalificerade jag mig inte som barn. Haha. Men jag och mamma gick runt på stan samtidigt som Adrian kikade på filmen. Och japp. Jag hittade massvis. Jag köpte den randiga tröjan på bilden ovan bakom den oranga och den är 10411 gånger snyggare i verkligheten faktiskt och kvaliteten var supermysig. Sedan hittade jag mig även en långkjol (som är den nya långklänningen i vår och sommar – och som jag älskar långklänningen!) på rea för endast 39.50. Fynd! Jag köpte även en kort kavajliknande lite glittrig sak på JC på 70% rea. Sist men inte minst köpte jag mig en jacka på Cubus på halva reapriset. Dessutom fattades det en knapp (som jag lätt syr fast själv) så jag fick lite mer pengar avdraget. 179 kronor hamnade slutsumman på. Jag är supernöjd.

Ikväll ska jag äta Karamellkungens godis och se på finalen av Robinson. Sedan vill jag även se en film och är det någon som ett bra förslag så får ni gärna säga till! En film som jag skulle dö för att få se nu är Where the wild things are, men den har tyvärr inte kommit på bio ännu.

Kramar Felicia

Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Paranormala aktiviteter

2010-01-30 @ 11:34:22Efter en fruktansvärd natt med paranormala aktiviteter kan vi konstatera att vi lever. Gårdagens häng blev väldigt lyckat med mackor, choklad, nötter, salta pinnar, skratt, gråt, rädsla, exposion, kuddsnack och en mer eller mindre skrämmande film. Nu har Thass och Lell vaknat helt till liv och ätit en stor och fruktansvärt god frukost (av det som fanns kvar efter att Paulina ätit det vill säga...). Linnea är fortfarane omedveten om hennes demon är kvar eller om han lämnat huset. Den höll på att skrämma livet ur Paulina inatt och nästan förstöra vår vänskap... Men vi tror att allt är som vanligt igen, det märks inatt... Nu skola vi göra något annat. Putzputz ssup.


Linnea och Paulina har visst haft sina demontvister tidigare i livet.. eller...?
Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Häng @ thassens place!

2010-01-29 @ 17:24:04Ikväll blir det häng hemma hos mig med varma mackor och film och sova-över-mys! Ensam hemma denna helg och hade planerat något väldigt mycket annat för denna helg. Men livet är som det är, oförutsägbart och det är väl tur att man kan planera om. Och tur är det väl att jag har vänner som alltid är här som man kan planera med! :D

Jag vill att ni kommer nu, för jag känner mig en aning själv i vårt feta hus! :O Bara Pölsa och jag som diskuterar meningen med livet. Han är en redig filosof Pölsa! Vilket Pucko! :P

Ha det gött!!


//Therese
Permalink Therese Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Amerikansk idiot

2010-01-29 @ 16:09:14Det blir inte alltid som man har tänkt sig. Nu har Linnea praktik på SVT och Axess-TV i Stockholm, medans lilla Paulina inte har någon plats alls. Först var det Linka som hade på SVT Göteborg och Lellks var helt utan. Så det kan gå när det går så...

MEN det ska vi inte deppa/hurra för mycket över. För ikväll är det SumSeven-tid hos Thassen och det skola bliva underhållande tycka vi. Annars har denna vecka, som nu lider mot sitt slut, innehållit ganska mycket naturkunskap och allt har annars varit som vanligt. Lellkas prov med Oscar gick för övrigt fruktansvärt bra, vi samarbetade mest men kom också fram till att det var Linnea som vann tävlingen om en öl. Nu skola vi beskåda Familjefadern och hans underbara värld. Lev väl kamrater.



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kyla

2010-01-28 @ 17:29:48

Det är kallt ute. Det är kallt i skolan. Det är kallt hemma. Det är kallt när jag sover. Det är kallt när jag är vaken. Det är kallt när jag duschar. Det är kallt när jag tränar. Det är kallt. Enda gången det inte är kallt är klockan 07:20 i min säng. Och då måste jag gå därifrån. Det är jättekul att det verkligen är vinter och snö och allt, men det behöver väl inte vara så fruktansvärt kallt överallt hela tiden vart man än går? Jag längtar lite till sommaren, eller våren åtminstone. Bara det inte är så kallt.

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lite till

2010-01-27 @ 20:05:19Väntar nog ett tag till med dom där böckerna. Nu börjar Robinson och det ligger kladdkaka på min tallrik.




/ Ina
Permalink Ina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Trött på snö..Men här kommer mer

2010-01-27 @ 17:24:37




Det snöar en del här i Solnehult. Vet inte om jag varit med om såhär mycket snö någonsin. Man börjar tröttna lite smått nu faktiskt. Jag håller med Ina. Ge oss lite vår och värme men framför allt ljus. Det är mörkt hela dagarna!
Har, som de andra medianerna, varit ledig idag. Ätit, kollat på The ruins och Beta house, tvättat lite kläder och tittat på tv. Ja, det är ungefär allt. Naturen ligger på sängen och väntar ivrigt på mig. Den får vänta lite till. Nu ska jag nog titta på Jackass säsong 2. & förresten grattis Rasmus på 19 års-dagen!


För er som rastlösa, kolla på http://familyguylol.com/ så är resten av vintern räddad.

Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ge mig vår!

2010-01-27 @ 16:04:08Vackert väder vi har? Lämnade bilen för en halvtimme när jag var inne på skolan och när jag var tillbaka var den helt igensnöad. Kan inte annat än att längta till våren nu. Tycker också att det är dags för en ny layout på bloggisen :)


Jag vill ha vår!

Även om jag vägrar att inse det så har jag en stor hög med läxböcker bredvid mig i soffan. Jag blänger lite på dem då och då, men det hjälper inte. Måste nog ta tag i det ändå. Jag ska skriva klart mina frågor till intervjun jag ska göra med en ledare på Friskis och Svettis imorgon, sen är det bara att hugga in på naturen och tyskan. Ibland blir man trött.

Fast, ett tag till ska jag vägra. Jag lägger mig under en filt nu och sätter på en film och äter upp våra semlebullar (som vi egentligen skulle ha kvar till semledagen.. eh?). Ska nog försöka sätta upp lite filtar för fönstrena också så att jag slipper se ut.

/Ina
Permalink Ina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ebba Grön byttes mot The Berndt

2010-01-27 @ 15:14:24

Äntligen. Mitt liv är typ fullbordat. Seriöst. Jag är lycklig nu. The Bernt har släppt en skiva och finns på Spotify. Detta är en av de bästa dagarna på mycket länge. Tack gode gud. (om det nu är hans förtjänst..)

LYSSNA

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


We're only in it for the drugs

2010-01-27 @ 12:27:27

Idag är det en ledig onsdag. Och för en gång skulle tänkte jag att jag skulle göra något vettigt. Än så länge har jag sovit, duschat, ätit choklad och lyssnat på Ebba Grön. Hyffsat vettigt enligt mig, men bättre ska det faktiskt bli. Så fort mitt hår har torkat ska jag åka ner till stan och uträtta lite ärenden. Sedan är det också tänkt att jag ska studera en sväng. På fredag har vi test i naturen och då ska vi vara två och två och svara på frågorna. Lyckligt lottad som är jag fick jag vara med klassens geni Oscar Gustavsson och vi har till och med slagit vad om en öl på Harrys om vem som kommer kunna mest. Förlorar jag detta vad kommer jag aldrig att kunna visa mig bland folk igen, det vore en hemsk skam. Hur som haver, nu skola jag börja finula på mitt CV, som sedan ska skickas till Norge. So long, suckers.

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


.

2010-01-27 @ 11:03:10Okej, nu har jag absolut kommit till insikt om Det ...

Jag lever för mat helt enkelt, eller inte mat egentligen utan snaskigheter! och det känns inte bra utan snarare lite smått hemskt! Jag gör ju inte annat än river efter något hela tiden.. och det är då min egna lilla bortförklaring smyger fram .. man måste få unna sig ibland, ja ibland var det!! ;(

Nog om det! Idag ska jag iallafall först ta en bit mat på stan med min kära familj för att sedan bege mig ut till Frödinge och få min intervju överstökad. Hm, märkte även att jag glömt diverse viktiga böcker och papper i skolan så jag kanske borde försöka få tag på dem också, hur ska annars naturprovet gå?

Nej, nu får jag nog ta och fräscha upp mig lite, sitter här som en annan sunkis!
Ha de!






Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Studenten inom en snar framtid!

2010-01-26 @ 21:02:53Om några månader är det student och det innebär en massa roligt! Fester, god mat, skrik, glada sånger och flakåk. Men innan dagen D ska man hitta sin vita drömklänning. Har börjat kika runt lite för att få inspiration. Här är några favoriter!


Klänningarna är från Asos.com, Modekungen.se, Forever21.com, StyleByStars.com och Ginatricot.com.

/
Permalink Ina Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Hästpojken till Hultsfred

2010-01-26 @ 15:52:21Underbart



Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Basta

2010-01-25 @ 21:53:09









Systrami och jag maxade upp bastun och svettades lite förut. Det var skönt, skönt var det. Nu sitter jag här, uttorkad, trött och exposed. Men framför allt är jag nyfiken på hur det kommer gå på balträningen imorgon! Wuhu. Jag längtar lite faktiskt. Nu hade jag inte så mycket mer att säga. Eller jo. Idag har jag och Matilda börjat på dansen och vi är väldigt överens om att den kommer bli svinbra! Hoppas på duktiga elever (?) som vill lära sig. Snart blir det nog lite Jackass avsnitt och sängis. Ha en bra kväll. Över och ut.

Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


En sjukgymnast i familjen

2010-01-25 @ 21:20:00Ville bara önska min storasyster grattis som idag kom in på sjukgymnastlinjen i Linköping. ÄNTLIGEN! Som hon har sökt och velat det. Det är hon värd! Jag är oerhört glad för hennes skull :)



Obs! Pausan tyckte att mitt tidigare inlägg var för långt så nu gör jag raka motsatsen och skriver ett jättekort. Nöjd Paulina? ;)
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Som att yttra ordet paint på en medialektion

2010-01-25 @ 18:03:29Jag sitter och försöker hitta lite vettig fakta som jag samtidigt kan förstå, om astrologi, till min engelskarapport. Jag hamnade på den här sidan och, yrkesskadad som jag verkar vara, nästan skrattar och gråter på samma gång. Det är underhållande att man kan göra en så fruktansvärt hemsk websida, men samtidigt tragiskt och synd om den sate som skapat den. För seriöst, det var nog det värsta jag sett. I stil med Glossip, för er medianare som fattar. Usch och fy.

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Just nu känns livet väldigt exposed... (som att vara utan läppstift typ)

2010-01-25 @ 17:47:17... och det var vad vi kom fram till under lunchen idag när våra panikångestar samlades i en stor klump och halvt avsvimmade oss. Ingen, med betoning på ingen, kunde ha sagt det bättre än Maria Montazami.


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snabbt från Therese som fortfarande lever!

2010-01-25 @ 10:54:52Jag gör en snabb uppdatering innan Hakim och Knappen kommer tillbaka.

Jag är hemma i Sverige från en vecka i Ukraina med en familj som knappt förstår engelska. Det har varit ... interesting ;) nää men kul och har sett mycket. Varit något hela tiden verkligen. Massor att berätta men int ejust nu.

Nu sitter jag på MTG och hälsar på Nrj radio för att intervjua Hakim Transby. :) nu kommer det! Chiao!

// Therese
Permalink Therese Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Stor tumme upp

2010-01-24 @ 21:06:32

Nu känns det lite bättre! fick lite att läsa nu i all hast. Springer mellan sängen, handfatet, köket och datorn för jag är så stressad, av någon anledning. Har varit i stan hela dagen tillsammans med Rasmus och Johanna. Vi mixade ihop alla låtar till projektarbetet, skönt! efter det plockade jag upp syrran och vi tog oss en tripp till Kusin Tom för lite filmredigering av vår blivande Madeirafilm. Nu är jag äntligen hemma och till min förskräckelse såg jag Cickans inlägg.. haha! det är ju pinsamt så dålig stavare man varit en gång i tiden. Svenska var nog inte min starkaste sida. Men jag håller fast vid det jag skrev, är du kär i någon? säg till i så fall!! jag vill veta. Fyfan så störd tjej. Nu ska jag bädda! Puss



Puss på dig lille cickis.

Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ett litet fynd bland all bröte

2010-01-24 @ 18:09:09

Haj haj, tog en liten paus i mitt röjande i mitt egna lilla "förråd" och satte mig här...

När man städar där inne kan man verkligen hitta vad som helst, till exempel en massa brev som skrevs under vår tid på Storebro skola. Tänkte bjuda på ett från Påwlinka, hon har till och med använt skrivstil och dessutom en väldigt fin layout på det hela med ett litet hjärta och en häst i hörnet.. :)

Kopierar det rakt av och såhär lyder det:

HEJ CECILIA

Hur mår du? Jag mår bra. Vad gör du? Jag skriver brev till dig som du kanske märker.
Du är jätte snäll om du väntar på mig i duchen. Jag är jämt sist in i duchen.
Är du kär i någon? Skriv till mig i sonna fall. Lova!! Jag vill så gärna veta det. Du kan väll ringa mig någon gång så kan vi va. Jag vill jätte järna gå påsk kärring med dig nästa år igen. Jag hoppas att du vill det. Du är bra på fotboll tycker jag och bra kompis också. Hoppas du får en riktit bra vecka med din familj. Kram Paulina.



Ärligt talat blir jag alldeles tårögd när jag har läst brevet! Så fint. Alla dessa gamla brev ska jag spara 4-ever and ever ;D
En bild på brevförfattaren kan vi allt slänga in här tycker jag.


Nopp, nu kan ja inte sitta här och skriva mer, känner för att ta mig en rejäl dusch, kanske få bort allt damm som jag samlat på mig under dagen. Såklart är städandet inte på långa vägar klart, men det tar vi imorrn eller något.. Som vanligt har jag en tendens att inte orka mer efter halva, men men.
Ha de gott kära ni, vi ses imorgon.
Sovis till 10 känns väldigt bra.. :D





Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Vals och dambyte

2010-01-24 @ 15:25:27Idag har vi varit på balträning, jag och min kavaljer. Det tyckte vi var kul, eller? Jodå. Kanske? Ja...

Det var mycket att tänka på. Höger fot fram, eller var det vänster? Jag kommer att gå höger, vänster, höger. Vänster höger vänster. I resten av mitt liv. Och så vidare och så vidare. Avslutade med lite dambyten.

Så, nu har jag uppdatarat som det bads om!

Puss och kram! Ses i skolan imorn.

/ Ina och hennes älskare
Permalink Ina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Take me out

2010-01-24 @ 14:22:42Egentligen har jag inte en aning om varför jag tryckte på Nytt inlägg, för jag har absolut ingenting att säga. Jag spelade cup igår, kom hem mitt i natten och har ont nästan överallt idag. Just nu sitter jag och lyssnar på Franz Ferdinand, drömmer tillbaka till festivalen i somras och längtar fruktansvärt mycket till årest festivaler. Har drömt om festival flera nätter den här veckan och det suger när man vaknar upp, tittar ut och inser att det bara är januari. Nu ska jag nog sluta skriva innan det blir allt för onintressant. Imorgon är det måndag och då är våra ukrainska medianer tillbaka. Wuhu! So long..



Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


En händelselös helg i världens ände

2010-01-23 @ 22:06:10Hej allihopa!

Jag får ta åt mig av Paulinas tidigare inlägg. Uppdaterar väldigt sällan nuförtiden och det beror på att jag varken har motivation eller något vettigt att skriva. Det känns inte som att det är så roligt att läsa om min tråkiga vardag då dagarna nästintill ser lika dana ut.

I helgen, än så länge, har jag gjort absolut INGENTING! I alla fall inte på kvällarna. Igår efter skolan satte jag mig och skrev lite på filmanalysen. Ja jag pluggade en fredag, i brist på annat att göra. Fredagskvällen bestod av datorsittande, tv-tittande och häng med mamsen medan många andra festade och hade det roligt.

Trött som jag är, var det jobbigt att gå upp 07.30 en lördag. Skulle iväg och städa på Skanska för att klirra in lite pengar till lagkassan. Efter ungefär en timmas städning var vi klara och då var det bara att bege sig hemåt för att hämta mamma. Mamma och jag har haft en heldag tillsammans vilket har varit trevligt. Vi åkte till Linköping för att handla lite födelsedagspresenter till mig eftersom hon inte visste vad hon skulle ge mig. Så jag vet nog allt som jag kommer få på min födelsedag (13 februari), vilket känns lite tråkigt. Jag trodde faktiskt att det skulle vara ganska lite folk i Linköping idag eftersom det är helgen innan löning, men tvärtom.

Förnyade i alla fall min festgarderob ytterligare. Det har blivit en del festklädersinköp på sista tiden och jag har fastnat i det mesta med paljetter på.. Hur som helst köpte jag ett linne, tröja, klänning, smycken och så en ny digitalkamera som jag ska få när jag fyller år. Lördagskvällen har inte sett roligare ut en fredagskvällen. Har varit väldigt trött idag och inga aktiviteter har dykt upp, så jag har spenderat kvällen precis som igår, framför datorn, tv:n och godisskålen.

Jag har i alla fall bestämt mig för att försöka sluta att äta godis och andra onyttigheter (i alla fall i veckorna)samt att börja motionera lite mer. Detta är svårt, då mamma häller upp massor av godis i en skål och jag är en riktig godisgris. Jag tror att jag får vänta till detta efter min födelsedag för jag vet att jag kommer få massor av godis då. Jag har inte nämnt det här på bloggen, men jag har slutat med innebandyn. Saknade motivation och tid så nu har jag bara fotbollen. Tyvärr kommer jag bara kunna träna fotboll en gång i veckan, på grund av att balträningen ligger på samma tid på söndagar framöver. Så jag ska bege mig ut och springa lite mer samt att försöka utnyttja gymmet i skolan lite mer. Böjra lite smått i fredags. Imorgon blir det en löptur med Albin efter balträningen. Skönt att ha någon att springa med så att man blir lite mer pepp.

Imorgon börjar som sagt balträningen och jag börjar bli smått nervös. Jag är helt värelös på att dansa, men jag tror att det kommer att bli okej tillslut. Ska i alla fall göra mitt bästa :) Jag är säker på att jag och Tommy kommer ha det roligt även om vi är totalt värdelösa=) Balen är den 22 maj och jag hoppas att det blir den bästa dagen i mitt liv och att jag kommer få känna mig som en prinsessa. Balklänningen är köpt, nu ska den bara sys upp och dragkedjan ska fixas.

Nu var det slut på händelser i min ointressanta helg så jag säger godnatt!
Hoppas att ni andra har haft en bättre helg än mig :)

Puss & Kram Åse
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


En liten uppdatering kanske vore på sin plats?

2010-01-23 @ 15:23:40Ja! Paulina, du har så rätt, vi andra har inte varit de aktivaste varelserna här. Men, jag ska iallafall försöka skärpa mig även om jag inte har ett skit att informera om.
Just nu sitter jag vid datorn, konstigt vore det ju annars. Resten av dagen ska jag inte göra ett skvatt, inte vad jag vet iallafall. Har varit hos min kära polle på morgonen, han kan ju behöva lite uppmärksamhet och mat då och då.

I veckan väntar förmodligen några timmar hos Emmelie för intervju till mitt reportage, dessutom har jag hand om onlineuppdatering till Frizon denna gång, så ni som ingår i min grupp, var beredda på att jobba!... Hårt!

Hade funderingar på att bege mig till Harrys igår, men sen orkade jag helt enkelt inte. Var inte upplagd för att vimla runt bland 40+:are, som Harrys nu består av ;S 


Nehepp, kanske ska bege mig neråt köket, har nämligen små ljuvliga varelser som väntar på mig där..
Bakade en dubbel sats chokladbollar igår så kylskåpsdörren har öppnats och stängts i ett hela dagen idag, konstigt.
Vad kan vi nu lära oss av detta? Baka aldrig dubbel sats, för fy sjutton vad man äter! ;/ men gott är det!

Tschüss!


Haha, förresten ... väldigt bra initiativ att lägga upp bilder från Therese fest förra året..
Vissa bilder är ju ohyggligt roliga!!! ;D behöver nog inte säga mer.
Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Lite mer bloggande

2010-01-23 @ 14:26:20

Är lite besviken på det dåliga bloggandet nu för tiden. Känns som det är jag och framför allt Linnea som skriver mest, kolla bara alla senaste inlägg. Ni andra måste nog bli lite bättre på det. Skriv vad som helst.. Jag vill läsa! Hoppas ni har en bra helg annars. Idag/ikväll kanske det blir balpartnerhäng, vi får se. Annars händer det inte mycket här ute i Solnehult. Har en katt som förföljer mig och en tv som visar Brooke knows best, det är väl ungefär allt. Skulle bara säga det.. och grattis Fredrik på födelsedagen!


Puss&hej.

Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Minnen: Psykad, oseriös fjortisfest

2010-01-22 @ 17:59:12För snart exakt ett år sedan ägde denna fest rum hos Therese. Den innehöll många blandade känslor...



Permalink Minnen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens låt

2010-01-22 @ 13:21:57

Fruktansvärt bra.

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lite hjälp skadar inte

2010-01-21 @ 18:23:52

Jag gjorde precis som Linnea och skänkte en slant till Läkare utan gränser så de kan ge någon liten stackare hjälp. Visst att man inte är rik och kan köpa sig allt man vill, men tanken på att det finns människor som inte ens kan äta får ju all girighet att försvinna för en sekund. Det känns faktiskt väldigt bra att kunna hjälpa till. För er som inte gjort det hittills, gör det. 10, 30 eller 50 kronor är inte hela världen för oss, men därnere är det verkligen det.

Telefonen ringer oavbrutet hos Läkare utan gränser efter Aftonbladets kampanj 


Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Där va vi förenade

2010-01-20 @ 18:25:54


Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Han hade mycket att säga

2010-01-20 @ 17:38:40Nu har jag väntat hela, med betoning på hela, dagen på att få höra min grekiska gud Andreas Grega och hans nya skiva som släpps idag. Jag gick till och med upp 20 minuter tidigare för att lyssna på den på Spotify innan jag drog till skolan. Och när vi kom hem hit efter en åktur med körkorts-Ina, då hade det äntligen kommit upp! Så nu har jag lyssnat på hela skivan typ tio gånger, och den är så fruktansvärt bra.
Ett enormt stort fantastiskt musiktips. Andreas Grega - En sak i taget.

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Me duele tanto. Voy a morir

2010-01-19 @ 19:48:40

Mina ben, aajjj. Kan inte sitta, stå eller gå knappt. Emelie det är ditt fel! Höll på att slå ihjäl mig ute på gatan förut för mina ben viker sig under mig av denna hemska träningsvärk. Pyggmédatten är att rekommendera om man gillar självplågeri. Förövrigt, mina hårstrån blen klippta förut av Anna på Ahead. Vi snackade också lite om min kommande balfrilla. Som det känns nu kommer den bli megastor och svinsnygg. Balen blir dyr men det kommer den föroppningsvis vara värd! Träningarna börjar om exakt en vecka! Det närmar sig..


Nu ska jag ta tag i naturkunskapen och försöka att inte kräkas allt för mycket på böckerna. Puss&hej.


Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Woho!

2010-01-19 @ 17:10:50Nu har den sista sumsevaren tagit körkort! Känns väldigt bra kan jag säga :) Hade tänkt ta en liten runda med de andra, men familjen hade visst styrt upp med fika och middag här hemma så det får bli ett premiäråk nångång när det passar alla ;)

Nu ska jag bara ligga här i soffan och slappna av. Har varit två hektiska veckor!!
Ha det bäst! Puss och kram
Permalink Ina Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Bygg något vackert som krossar allt

2010-01-19 @ 14:51:42Jag tänkte försöka skriva något bra men det gick inte. Det känns som att jag har så fruktansvärt mycket känslor inom mig som inte kan komma ut. Jag kan inte koncentrera mig på något, jag bara svävar runt. Så Kent får säga det mesta istället.



Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Har du 30 kronor?

2010-01-18 @ 17:33:39
Bild: Aftonbladet

Ingen av oss har väl missat vad som har hänt på Haiti och det blir bara värre och värre. Varje gång jag läser, hör eller ser något om katastrofen får jag en klump i magen som får mig att vilja kräkas på alla hemskheter. Så idag kom jag fram till att jag istället kan hjälpa till och göra något åt min klump och för alla andra.

Om man skickar ett sms med ordet MÅNAD till 72 990 skänker man 30 kronor i månaden från sin mobil till Läkare Utan Gränser och pengarna går just nu i första hand till att hjälpa människor på Haiti och i andra hand till andra behövande. För 30 kronor kan sex fall av hjärnhinneinflammation botas eller tre barn räddas från kolera. Och 30 kronor i månaden för mig är absolut ingenting och jag har en känsla av att det inte är det för dig heller. Så varför inte skicka ett sms och göra lite nytta för de som behöver?

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Kommando Hultsfred

2010-01-18 @ 16:55:46
"Här kysstes Pontus och jag för första gången!"

En söt trummis

En av monarkerna

En annan monark, som för övrigt mådde skit, men inte fan märktes det




Troget fan

Fler trogna fans



Trots stor bakfylla, tappad röst och sömnbrist på vissa håll, tycker jag att vi gjorde det bästa av kvällen. Vi lyckades hålla oss vakna och körde vårt allra hårdaste på den allra bästa spelningen - Monark X. Jag har aldrig sett puben på Metropol så fylld med människor och alltihop var fruktansvärt grymt. Tack för det och hej.


Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tåg påväg till Arlanda!

2010-01-17 @ 20:49:04Nu har tåget gått. Fastnade 20 minuter i Linköping för de hade tydligen ingen förare. Vilken tabbe! Annars har det gått bra sitter i första klass hela vägen till Stockholm.

Förresten ni vet den där känslan man har att man har glömt något. Det där man känner precis innan man åker. Joo jag har kommit på vad jag glömt. Mitt objektiv och blixt. Tabbe av mig!

Ha det bra så länge!

// Therese
Permalink Therese Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Paulina Olefors & Viktor Kallay?

2010-01-16 @ 17:52:17

Världens kortaste – möter världens längsta


Jag kan känna vissa likheter mellan detta klipp och den kommande baltiden. Tummen upp för oss!  




Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Glitter, glamour och etanol C2H5OH

2010-01-16 @ 12:33:02























br>
Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bäbis, jag kan se din gloria

2010-01-15 @ 19:29:04
Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


SumSevens helgplaner

2010-01-14 @ 18:58:05Fredag Glitter- och glamourfest i Folkets Park, inträde tjugo riksdaler. Förfest och efterfest hos Linnea. Tag med dig själv och ett festhumör. Tid: obestämd och frivillig



Lördag Kommando Hultsfred i... Hultsfred! Helt gratis, men man får skänka pengar för att stödja festivalen om man känner för det. Monark X, Wild Rover, Det sista skriket och 3 Vise män spelar på Metropol under kvällen och det börjar vid 21:00.



Vad jag vet så har Linnea, Paulina och Ina anmält intresse för båda aktiviteterna och Felicia för lördagens bravader, övriga lite osäkra. Vi får se vart vi slutar.

Åse snackade om körv och grejer i Krön på lördag dag också, får väl se hur det blir med det?


Hur som helst - trevlig helg på er.

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Fågel är ordet

2010-01-13 @ 21:38:25

Nu har jag kollat klart på "Bird is the word"-avsnittet för tredje gången idag. Skrattar fortfarande lika hysteriskt. Förutom Familje far har jag myst med Linnea, vräkt i mig alldeles för mycket Tacopaj, stirrat på naturboken, köpt hårspray på ÖB, åkt bil och skrattat med Cickan, badat i bubblor och hjälpt syrran med att skriva CV. Och nu ska jag fortsätta att må illa som jag gjort senaste timmen.


Bilden får inte kopieras utan mitt tillstånd.   /Paulina.
 fin va?

Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Do you or do you not know about the bird?

2010-01-13 @ 16:44:28
Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Det närmar sig

2010-01-13 @ 15:30:43Körkort, körkort, körkort. Det är det enda som får plats i mitt huvud nu så det är därför jag har varit lite frånvarande från bloggen. Hela denna vecka har jag något som har med körkort att göra och sen gäller det. Då får vi se om jag har mitt körkort eller om det blir om 20 år.

Sen är det den här jävulska naturen som Linnea verkar ha samma problem med. Jag kanske får skylla mig lite själv eftersom jag inte var där när vi fick reda på att vi skulle ha prov, och vet därför inte vad jag ska plugga på (vad är det för punkter dom snackar om att vi ska kunna?), men ändå. Tycker det är tråkigt med prov. Därför ska jag kolla på film nu. Det är roligare.

Hejdå.

Permalink Ina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gitarrer & bas, trummor & hat

2010-01-13 @ 12:53:39Dagens låt



Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Det går om man vill

2010-01-13 @ 12:13:16Om två dagar har vi naturprov. Eller nej, det är ju bara ett läxförhör, men det spelar ingen roll för jag är fortfarande lika trög. Och om två dagar har vi engelskaprov på 22 ord som jag aldrig hört i hela mitt liv. Eller nej det är ju bara ett quiz, men jag har fortfarande aldrig hört orden. Och på grund av min tröghet och okunnighet har jag inte ens insett att jag måste börja plugga på detta. Naturen känns faktiskt hopplös, för jag fattar inte ens vad det är jag ska försöka lära mig. Ju mer jag tänker på att jag måste plugga, desto sjukare känner jag mig och snart tror jag att jag är sjuk på riktigt. Iallafall på fredag, det vore underbart... Idag är jag iallafall ledig, vilket ju ger ett ypperligt tillfälle att studera. Än så länge har jag sovit, frusit och letat efter ställen att ha ont på. Men snart borde min ångest vara stor nog för att jag ska kunna ta tag i mitt liv. Hoppas jag. I väntan på det kommer jag att försöka hålla mig vaken genom den underbara världen Internet. So long suckers!

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jahoooopp!

2010-01-12 @ 08:38:33Jahoooopp! Jag visste att de skulle bli såhär och varför är jag då så trög och beger mig in till skolan när vi ändå inte gör något!?! MEN jag sa till mig själv imorse att jag måste fota sedan så det blir nog bra ändå!
Sitter och spelar gamla hederliga oxie nu. Såklart.
Dessutom kan jag inte lata mig idag eftersom vi faktiskt är lediga imorgon.


Vilket otroligt tråkigt klagoinlägg detta blev, men nu har ni fått en liten uppdatering! ;D

Hej svej!


Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag har ett liv

2010-01-11 @ 19:05:22Jag tror knappt att det är sant och jag skämt nästan för att säga det, men jag tror att min fotbollsnördhet har börjat avta. Idag är det en vecka sedan jag tänade fotboll och det värker inte i ens i benen på mig, vilket det annars brukar göra efter två dagar utan fotboll. Jag börjar nog växa upp lite och är kanske lite mer normalt fotbollsintresserad och inte sugen på att spela fotboll 24 timmar om dygnet. Jag har fått ett liv, helt enkelt. Det känns ganska bra faktiskt. Men jag älskar fortfarande min sport och nu ska det bli riktigt skönt att träna röven av mig i två timmar och springa tills jag nästan kräks. Puss och hej.



Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Att man ska behöva sakna allt och alla hela tiden

2010-01-10 @ 18:31:00

Är det inte pojkvännen så är det hunden, är det inte hunden så är det lillebrodern. Jag hatar känslan av extrem saknad. Det är precis vad jag känner nu. Kan inte sluta tänka på förut när Jason sa "Påninna ledsen" och pussade mig sådär ultragulligt som bara en lillebror kan. Nu sitter han och Wan på flyget till Thailand för andra gången och det blir bara värre ju större han blir. Förra gången var det 2 månader, nu är det 3! jag kommer avlida. Vem ska reta mig och skrika nakenfis varje morgon?! och vem ska slå och pussa mig? Det är frågan. Hoppas de får det svinbra därborta och kommer hem helskinade. Saknar dom redan.. tiden måste gå fort.

jag och pappa har alltså haft en heldag tillsammans. Åkte vid 7 imorse och kom hem precis nyss, runt kl 6. Vi turades om att köra till Arlanda och det gick bra. Stannade på McDonald men annars har det varit full rulle hela dagen. Egentligen ville jag absolut inte hänga med, för jag hatar "hejdå-grejen" den är fruktansvärd, men ville inte att pappa skulle få sitta helt själv i 4 timmar så jag ställde upp den här gången. Det gick rätt fort ändå.









/Paulina.

Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


I brist på annat

2010-01-10 @ 12:52:49

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bigfoot?

2010-01-09 @ 17:57:18

Mystisk varelse fångad på film i skogsområde i USA

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Idag balklänning har köpt vi!

2010-01-09 @ 16:54:05Imorn blir det tillbaka till verkligheten. Känns både skönt och jobbigt. Skönt att få träffa mina vänner igen som jag har saknat så att mitt hjärta har gjort ont, men jobbigt för att jag måste lämna min andra vän. Och för att skolan börjar och allt som har med körkortstagning att göra.

Idag har jag iallafall hittat min balklänning! Det gick mycket bra och Elias hängde på och var smakråd. Hade tyvärr ingen kamera med mig så det blir inga bilder. Men jag tror den kommer bli skitbra :)

Vi kom precis in från de 18 minusgraderna vi har här ute. Vi har lekt i lekparken och gungat enorma gungor i snön! Mina fötter är fortfarande stelfrusna så jag tror jag ska gå och sätta på spisen nu och ställa mina fötter på plattorna ett tag.

/ Ina
Permalink Ina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Harrys - Där lamkött möter gamlingar

2010-01-09 @ 16:01:15



Vidrigt. Jag har från och med igår börjat ogilla Harrys. Igår var det
majoritet med sliskga 40+ gubbar som var ute efter en sak. För min
del blir det nog ett uppehåll från Harrys ett tag framöver som det
känns nu. I övrigt var det väl kul såklart, men är man nykter på ett
sånt ställe ser man verkligen hur alla skämmer ut sig och håller på.
Skönt med en nykter kväll så man kunde komma hem med gott samvete.

Tack för en rolig kväll tjejer.

/P.

Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Pulkaåkning

2010-01-09 @ 15:43:35Jag, min syster My och hennes pojkvän begav oss iväg med snowracern och den trasiga pulkan till Brunnsparken här i Södra Vi. Vi har ganska dåligt med pulkabackar här, men detta är en av de bästa. Fast det är en ganska farlig backe med massor av gupp och grenar i vägen och jag blir inte förvånad om man har fått lite blåmärken. Lite kallt ute, men det är vackert när solen ligger på. När vi kom hem tog vi fram en engångsgrill och grillade lite korv och drack varm choklad. Mums! Tog en del härliga kort så här kommer några:








/ Åse
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Det kan va så förfärligt, det kan va så bra

2010-01-08 @ 17:41:31Idag började skolan. Det känns jobbigt, skönt, roligt, sorgligt, skrämmande och underbart på samma gång. Det är sista terminen, tjugotvå veckor kvar till studenten, och det kommer antagligen gå fortare än vad vi någonsin kan föreställa oss. Det allra hemskaste med studenten kommer att vara att SumSeven kommer att splittras. Inte totalt helt för alltid, men ganska mycket på väldigt oviss tid. Bara taken på att vi inte kommer att ses varje dag, festa var och varannan helg och bara vara får mig extremt gråtfärdig. Men samtidigt blir jag väldigt glad när jag tänker på att vi har tjugotvå veckor på oss att ses och umgås som aldrig förr och ta vara på varenda jävla dag med varandra. Och jag har en känsla av att vi kommer att göra denna termin ganska så oförglömlig.

Åter till skolan då. Den var som vanligt, så klart. Kändes som en måndag som var som en torsdag fast det egentligen var fredag. Och detta ska vi ikväll fira med att hälsa på Harry och hans Club 29. Gutt blir det. och idag fick jag lite skivor in i brevinkastet, som jag tack vare  det feta presentkortet från Astrid Lindgrens Värld inte betalat ett piss för. Tack för det.

Trevlig helg



Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Pulkaparty!

2010-01-08 @ 15:56:53En kväll var tre små flickor ute i den kalla snön och åkte pulka. Det började som en helt vanlig pulka-tur i VOK-backen. De tog sig upp för den branta och farliga backen med sin pulka, sitt tefat och sin plastbit. Ner kom de alltid, men mer och mer skärrade för varje gång. Det kom också fyra stora och skrämmande pulka-pojkar till den branta backen. De åkte med sina gröna pulkor från den allra brantaste backen med den allra toppigaste toppen. Flickorna blev rädda. De flydde i sin blåa pulkamobil. De åkte och åkte och kom nästan fram. Men plötsligt kom det något stort och vitt och tog tag i pulkamobilen. Det var snön! Pulkamobilen slungades från höger till vänster och från vänster till höger! Till slut tog det stopp. De dansande dagarna hade dansat den sista dansen. Fast var de i snön. För alltid? Levde de? Ingen vet. Men ryktet säger att de numera bor i en snödriva i Lundagatans snöigaste och isigaste håla. THE END.

Här är en liten film som sammanfattar vår natt ganska bra. Dock är den mycket sämre än vad den borde vara, då moviemaker spelade oss ett spratt. Och den är antagligen inte så rolig för er som inte var där, men om ni anstränger er ska ni kunna känna en känsla av humor. Enjoy!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nu är det synd om Hans!

2010-01-08 @ 14:56:31Nu är det så att jag måste ju försöka hjälpa Hans på något sätt. Hans om du läser detta det är mycket viktigt!!
Du ska till operation på måndag klockan 8.30 på ögonavdelningen.

Nu har de ringt 3 gånger och lämnat 1 medelande på min mobil från något sjukhus någonstans. Så förmodligen vill de att jag ska informera Hans.

Nu är det faktiskt riktigt synd om Hans. Tänk om han dör om han inte får komma till ögonläkaren och ta bort hans livshotande skada! Vem vet!!

// Therese
Permalink Therese Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Snart.

2010-01-07 @ 21:45:40


2 ynka dagar kvar... vem ska nu reta mig varje dag, hela tiden?
Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Donnerstag in Stockholm

2010-01-07 @ 20:12:22

Victoria´s secret fashion show på tv och en kladdkaka i ugnen = myskväll. Men Victorias hemligheter kommer snart bytas ut till något annat om jag känner min pojke rätt.

Igår hade vi fullt hus här hemma för älsklingen fyllde år! Elvis (Elias kusins hund) var också här och vi är nästan en matta mindre. Mattor är tydligen gott? Men idag var Elias tvungen att jobba så jag har kollat in mellandagsrean lite mer. Vi åkte också hem och tittade till lillebrorsan som ska ha huset för sig själv i två veckor eftersom att deras föräldrar åkte till Thailand igår. Haha, kom nog lite olägligt...

Hoppas att allt är bra där hemma. Saknar er mina muppar!!

Puss

/Ina

Permalink Ina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Booouuuwla!

2010-01-07 @ 19:00:56



Idag har vi boooouuwlat!

// Therese och Linnea
Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Musik non stop

2010-01-07 @ 16:23:08

Eftersom att jag strävar efter att vara lika cool som Paulina, tänker jag nu berätta vad jag lyssnar på dessa kalla dagar.

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


All I've got are these photographs!

2010-01-07 @ 09:47:15

Heres a little story I gotta tell
'Bout this boy I know so well
Back in the day was cool and all
He fell in love I fell in love
I thought he was the one for me
Other boys I could not see
and look what happened to our love
I'm like how could it be

It shoulda been me and you
It coulda been you and me
But boy you broke my heart
and now I'm standing there
It shoulda been me and you
It coulda been you and me

Now all I got are these photographs
All I've got
Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lite av varje

2010-01-06 @ 18:03:15




HEJSAN HOPPSAN!

Snart är vårt absolut sista jullov slut. Jag har hunnit spendera mycket tid med min älskade Linnea men också en del med resten av gänget minus Ina. Henne träffade man iallafall på nyår och det var väldigt skönt att ha henne hemma då. Idag hann jag svänga förbi i Boda för lite korvgrillning vid sjön. Maria, Cornelia och Johanna var det som medverkade. och kallt var det! kom in för en stund sen men mina tår är fortfarande känsellösa.

Efter detta ska jag krypa ner i sängen och kolla igenom mina Robbie Williams Dvd:er. Har fått ett plötsligt uppsving av mitt fanatiska gillande av denna lilla kille. För er som inte kände mig för några år sedan kan jag berätta att mina väggar var fulla med allt som hade med han att göra. Almenacka, affischer och bilder. Skivorna, alla filmer osv finns i min lilla RW-samling. Hoppas han kommer tillbaka till Sverige snart.

Tänkte tipsa lite om vad man kan lyssna på i dessa kalla dagar. Dessa är i majoritet på min spotify:

 /Paulina.

Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


This Charming Man - The Smiths

2010-01-06 @ 13:04:47


Jag är med i en tävling i denna blogg. :) Nu hoppas jag givetvis på vinst!
Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tur att vi har familjefar

2010-01-05 @ 22:33:13Alla barnen festar förutom Paulina och Linnea, för dom sitter hemma och kollar på Familiy Guy. Guttre. Hewråh!

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Musik säger mer än 1000 ord!

2010-01-05 @ 08:06:26Jag tycker att den här låter kan sammanfattar året 2009 riktigt bra! Det krävs inga ord för det man känner när man lyssnar på vissa låter. Musik väcker något inom en, eller så är det bara jag som känner det. Jag får vibbar från allt som hänt under året från varje låt som spelas har sin alldeles egna betydelse.
Vissa saker i ens liv, vissa perioder, vissa platser allt influeras av musiken!



//Therese
Permalink Musik Kommentarer (2) Trackbacks ()


Indiepop is just for kool kidz

2010-01-04 @ 14:17:11Hey dudes. Idag är det måndag, men inte vilken måndag som helst. Den första måndagen på 2010 och den sista måndagen på det sista jullovet i mitt liv. På fredag börjar den sista skolterminen i mitt liv på mycket länge. Åter till jullovet. Det har varit ett jullov ganska likt alla andra, fast ändå så fruktansvärt olikt. Jag kan inte påstå att jag har gjort speciellt mycket under lovet än så länge. Firat jul och nyår, umgåtts med vänner och familj, tränat och spelat fotboll. Lite kärlek har kommit och hälsat på i mitt lilla liv och gjort mig ganska så lycklig också, det går inte att förneka. Denna måndag då, den 4 januari 2010. Snart ska jag, Therese, Paulina och Cecilia sätta våra rövar i en blå bil och köra den mot staden Västervik. Där vet vi väl egentligen inte riktigt vad vi ska göra, gå på stan och glo, äta och filosofera lite kanske. Gutt lär det bli iallafall. Hao de brao!

Jag tänkte också passa på att ge ett litet musiktips dagen till ära. Detta är The Berndt. Dom är svinbra, enligt mig. Och detta är Monark X. Bara för att, haha.


Hittade en liten bild från skolan och tyckte att den såg ganska lycklig ut, så det passade ju

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Sönens dag

2010-01-03 @ 22:11:54

Idag har det inte hänt så mycket vettiga saker. Vaknade och käkade en gigantisk frukost. kollade på tv och var "barnvakt" åt min broder tillsammans med Perskilla och Jocke. Eftersom jag varit rastlös de senaste dagarna tog jag tag i livet och åkte en sväng till Freddrick.

Vi slogs lite, som alltid, och kollade på världens mysigaste film- Förtrollad. Sen åkte jag hem för han skulle jobbe. Men när jag skulle öppna bilen gick det inte! vet inte varför? och där stog jag. Usch! jag fick helt enkelt göra ett hemskt inhopp på vårt hemliga sätt eftersom vår bil är lite halvtrasig här och var. Som tur var såg ingen mig. Hade jag sett mig själv skulle jag skrattat ihjäl mig. Man kunde nog tro att jag ville stjäla bilen så nervös som jag var att någon skulle se mig. Men jag kom hem tillslut. Skrattade en del i min ensamhet påväg hem. haha! Pinsamt.


Sovgott alla mina små vänner. /P.



Lilla Freddan i somras. :) haha.

Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nyårsafton

2010-01-03 @ 21:20:32SumSevens lilla nyårsafton började ju på lite olika håll, men majoriteten drog igång hemma hos mig runt 16:00. Vi fixade oss, pratade ikapp lite och lyssnade på Kos-musik. Klockan 18:30 gick vi vidare ner mot den så kallade Viktor Kallay. Där fanns det några välklädda herrar som vi förtärde en mycket god middag med. Det kom också lite andra små filurer till huset och framåt tolv drog vi alla ner till torget. Vi hämtade upp lilla Felicia på vägen också! Vi stod och frös på torget i högst en kvart och sedan gick vi in på Harrys. Där var vi ett tag och hälsade på hela Vimmerby och många fler. Sedan gick vi en sväng till en död fest och efter ett litet strömavbrott(?) vidare till Rasmus. Natten avslutades nog runt 04:00 hos mig, med fem färdigfestade personer som somnade fruktansvärt fort. Det var ett mycket bra avslut på 2009 och en mycket bra början på 2010! Bilder.














Tack för den dagen.

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemmafrun och den händiga gubben

2010-01-03 @ 13:40:56Hejsan alla glada!

Jag är hemma hos min sötnos nu och vi har det mys här i lägenheten. Nu är den riktigt fin och många små detaljer har gjort den ännu finare!

Just i denna stund sitter jag i köket och har precis satt in lite klyftpotatis och kyckling i ugnen (har intagit min roll som hemmafru) och väntar på att det ska bli klart. Hör min man spika upp gardinstången inne i sovrummet (han har intagit sin roll som händig gubbe) som jag sedan ska få klä med gardiner!

Har haft fullt upp sedan jag kom hit. Igår var vi och köpte lampor och kuddar hela dagen och när vi kom hem spelade vi NHL 2009. Jag var bäst. Imorn ska vi ha shoppingdag (mellandagsrea) och på tisdag har vi tvätt- och städdag och på eftermiddagen ska jag, Elias och hans lillebror hälsa på deras gulliga mormor. På onsdag fyller älsklingen år och då kommer släkten hit så då måste vi fixa med mat och gottis!

Så står det till med mig, hoppas att det är bra med er!

Kramar
Permalink Ina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Twilight/Harry Potter

2010-01-02 @ 19:28:06

Jag, precis som många andra tjejer älskar twilightfilmerna. Nu sitter jag och kollar på Harry Potter på tv:n och upptäckte att Robert Pattinson (Edward i twilight) är med även de i filmerna. Jag kanske är sent ute med att se det? Många tycker ju att han är grymt snygg men är många medvetna om att han är med i Harry Potter? Det var inte jag i alla fall men jag ligger säkert tusen år efter också.




/ Åse

Permalink Åse Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()


Dagens låt & video

2010-01-02 @ 15:16:18

/P.
Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


På med mössan!

2010-01-02 @ 12:55:24

Alldeles strax ska familjen+jocke ut i det fina vädret och elda lite nere vid sjön. Lite körv och bröd, lite kyla och massa snö där har vi en hederlig vinterdag i Solnehult. Så nu är det bara termosarna och jackan som fattas. Här är en bild från förra året vid denna tid. Ha en bra dag allesammans.




/P.

Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Min julafton

2010-01-01 @ 18:20:53Jag är lite sent ute, jag vet, men jag laddade in bilderna på datorn nyss. Här är i alla fall min julafton!


Grötfrukost hos farmor och farfar

Adina.

Mamma, Pappa och Stefan.

Min kusin Michaela som (går)dagen till ära flyttade hem till Sverige från Spanien med sina föräldrar. Så efterlängtat! Och Adina sitter bredvid.

Bella ville också fira jul.

Släkt.

Julklappspengar!

Mamma och pappa gör en fjortispose!

En till!

Middag hos mormor och morfar.

Vackra Isabella.

Tomten!

Isabella.

Mina julklappar!: En babyliss iCurl (superbra plattång som kan kan locka med), Parfym Carolina Gynning Ego Girl, leopardsjal, godis, torrschampoo, två tallrikar, en bok, en 5-årsdagbok, en spikmatta, presentkort på Önska, presentkort på Lindex, ett par jättefina örhängen, ett armband, prickiga strumpbyxor, plus ett namnhalsband! Sedan fick jag också pengar, se bild ovan, av farmor/farfar, Birgit och Massa. Är supernöjd med mina julklappar!


/Felicia
Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


RSS 2.0