Sånt som är fint

2011-05-31 @ 18:37:00
Helgen som jag spenderade med de människorna, vilka jag kan hata och älska lika mycket på samma gång. Men mest älskar jag de nog, även om de kör skiten ur mig så att jag somnar klockan nio söndag kväll..

Att man, när det inte är vattenmelonväder, kan sitta inne och titta på regnet och spela kort hela dagen med Julia. Det är dock mindre fint att hon flyttar härifrån om två veckor.. Inte alls fint faktsikt, bara fult.

Mamma, som man skulle hylla lite extra i söndags. Min är helt underbart bra och utan henne skulle jag inte vara speciellt mycket alls.

Att jag på lördag får träffa den här Julian i solen i Göteborg, shoppa sönder, steka loss och... Just det, se HÅKAN HELLSTRLÖM. I princip så fint det bara kan bli.


Nu ska jag se ett avsnitt O.C och sedan ut och springa bort chokladen som visst råkade vara billig idag.. Det är förresten också fint. Choklad och att springa. Pusshej!

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


ajphånn

2011-05-31 @ 11:55:10

 

Morsmors. Idag far jag till Jönköping igen, det skulle varit med bil men det blir istället med buss/tåg. I söndags beställde jag den där vackra saken på bilden ovan, nästa vecka levereras den! Jag längtar!!

 

Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tusen och en natt

2011-05-27 @ 15:35:26Tjenixen! Hoppas allt är bra med er. Med mig är det okej, har varit sjuk hela veckan och legat hemma i feber och haft tråkigt. Inte okej. Hatar verkligen att vara sjuk. Idag mår jag bättre och febern har lämnat min kropp. Så ikväll ska jag ge mig iväg och träffa lite vänner, skönt! Får se vad vi hittar på, men nåt skoj blir det alltid!

Nästa helg är Elias och jag bjuda på "Tusen-och-en-natt"-fest så jag har börjat titta runt lite på internet efter inspiration till kläder. Är det någon som har ett bra tips? Vi ska ge oss iväg till någon maskeradbutik imorn och se vad som erbjuds. Sjukt kul ska det bli i alla fall, teman borde man ha oftare på fester!

Nu ska jag hitta något fint att skicka till mamma på mors-dag! Önskar att jag kunde vara hos min mama på söndag!

Ha en skön fredag allesammans!

Puss och kram/ Ina

Permalink Ina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


imorgon ska jag bli fredagsfin

2011-05-26 @ 14:20:35
Imorgon är det en stor dag för gubben min. Därför gick jag på shoppingrunda igår (bra ursäkt va?!) och köpte mig en fin klänning, ett par fina skor och en jeansjacka. Fint va? Skorna fanns även i brunt, svart och blått. Jag funderade lite på de blåa också, men i affären fanns inte de i storlek 36 så det fick bli de röda. Klänningen var nedsatt till halva priset, gav alltså endast 100 kronor för den! Vilket kap! Jeansjackan köpte jag även den på H&M för 300? nånting.
Nu ska jag ut på stan och leta mors-dag-present till min mamma såklart och kolla födelsedagspresent till mamma och Adina. Vad ska ni köpa till era mammor?
/Felicia
Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Intervjun som spårade

2011-05-26 @ 13:58:42Robbie Williams, Gudarnas Gud och framför allt Min Gud.



P.
Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


morgonstund har guld (och keso) i mun

2011-05-26 @ 10:00:12


Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Alla dessa känslor

2011-05-25 @ 22:22:08Ikväll har jag en sån där jobbig känsla i kroppen. Man vet inte om man är trött eller pigg, eller rastlös eller uttråkad. Man vill göra något, men ändå verkar allt vara tråkigt och jobbigt. Man känner hur mycket man borde fixa med men tar ändå inte tag i något. Man vill inte sova men ändå orkar man inte ens kolla på en riktigt bra film.
Man börjar fundera över livet och vad man ska göra för att allt ska bli så bra som möjligt för en själv och alla viktiga personer runt omkring en.

Jag hatar denna känsla och känner mig som världens tråkigaste person i denna stund.

Vad händer annars då? Inte så mycket, har en hel del jobb nu. Men helt okej när lönespecen kommer.
Aprillönen var helt OK!! Tur att man kan glädja någon - sparkontot :)

Längtar till lördag klockan 17.30, då tar jag ledigt för helgen och beger mig ut i vimlet i öltältet :D

Kände bara för att dela med mig av denna känsla. Någon mer måste väl ha känt såhär.

Pussss
/C.




Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Att vara svettig, känna sig överlyckligt ledsen och äta köttbullar

2011-05-25 @ 21:55:34

Jag kan uppdatera alla ovetandes om att det är 30 sinnesjuka grader här i Madrid nu, 22:00. I mitt rum 250°c, minst. Detta är inget klagande, bara ett faktum att jag svettas hela tiden och orkar knappt ta stegen upp till terassen innan jag är uttorkad. Men det känns bra! Jag är utomlands och det har jag fattat för första gången nu när värmen kom. Dagarna går fort och jag har hunnit vara på ett nöjesfält, besöka Parque de Juan Carlos, äta svenska köttbullar på IKEA och trycka i mig tre delikatobollar. Solat har jag gjort också varje dag och tog första toppet i poolen förut... brrr. Jag saknar min lilla skånepojk men gläds över att det är halvlek idag för om tre veckor exakt är jag i Sverige igen. Vale la pena, eller vad säger ni.









Om man kunde flytta med sig alla man ville dit man var, hade jag inte klagat. Just nu är den tanken utbränd i min hjärna... Att räkna dagar och timmar när man har allt man önskar sig framför ögonen är varken klokt eller hälsosamt.

P.

Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


hej från ett kyligt Jönköping

2011-05-25 @ 13:37:53
Upptäcker Photobooth, och missar bussen.. hehe!
/Felicia
Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Åh gud det gör så ont att nåt så nära kan va så långt bort

2011-05-24 @ 18:29:41





Så här såg min helg ut, typ. Plus massa mys, god mat, hotellfrukost, bad och sjukt mycket promenader. Allt var så fint att jag nästan var gråtfärdig hela tiden. I söndags eftermiddag lämnade de fina människorna Oslo och nu är det lite drygt tre veckor tills vi ses igen. Vidrigt som vanligt, men tiden går fort. Och ännu fortare om man har roligt, och det har jag tänkt att ha. Bland annat genom att umgås med fina vänner och fina barn, se Håkan Hellström i Göteborg, se på friidrott i Oslo, ha megafest för Julia och säkert massa mer som inte riktigt går att förutse. Just nu ska jag se på O.C, det är också väldigt fint. Haj så länge!

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Balen 2011

2011-05-23 @ 20:52:15Nu har det gått ett helt år sedan vi upplevde den helt fantastiska studentbalen. Det är sjukt vad tiden har gått fort! Det känns som om det var igår. I lördags när vi var och kollade på de fina balparen i Källängsparken blev jag grymt sugen på att gå igen! Det var många som jättefina. Och vädret gick absolut inte att klaga på det heller.

Jag ger er som inte befann sig i Källängsparken ett smakprov på några av de fina paren.


Josse med balkavaljern Hampus


Kajsa och Robin


Sara och Lennte



/ Åse
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hårvana

2011-05-23 @ 12:10:53
Tänkte bara tipsa om ett schampo och en inpackning. Jag är lite smått nördig när det gäller hårprodukter, nöjer mig inte med vad som helst utan det ska vara bra och "dyrt" schampo. Därför har jag provat väldigt många olika märken, men aldrig har jag varit så nöjd som jag är den här gången.
Loreal Absolut Repair-serien är bäst och jag har använt det i cirka två veckor och märker redan skillnad på mitt hår (det blev ju även fräschare efter klippningen, men jag tycker ändå att det har blivit bättre). Jag köpte mitt set på Lyko.se, just nu har de kampanj på Loreal Absolut Repair Schampoo 500 ml och inpackning 500 ml för 349 kronor. Lätt värt tycker jag, då flaskorna även är stora. Får se hur länge de räcker, men ett tag åtminstone.
Nästa märke jag har tänkt att prova är Redken Blonde Glam Schampoo och balsam, men nu när jag är så nöjd med ovanstående märke kanske jag stannar kvar! Annars brukar jag använda mig av två olika sorters schampon samtidigt; en som passar blonda hår (vanligtvis John Frieda) och ett för skadat hår. Blondschampon (obs ej silverschampon) brukar oftast göra håret lite torrt tycker jag, men det blir en fin blond färg i håret. Därför kompletterar jag med ett schampo för skadat hår, som vanligtvis gör håret extremt lent.
Provade även silverschampo för första gången häromdagen, även det beställt från lyko.se och även det från Loreal Absolute repair. Jag har, trots att jag varit blond större delen av mitt liv, inte provat det tidigare. Snacka om att jag blev chockad när jag pumpade ut en klick, det var mörkblått nästan svart! Men det fungerade, tycker att slingorna i håret blev ljusare och även det som inte är färgat (utväxten).
Vilken lång utläggning det blev om schampon.. Tipsa gärna om andra hårprodukter i kommentarsfältet! Vad brukar ni använda?
Andra favoriter jag har är serum från Björn Axen. Extremt bra. Fungerar mot allt. Gör att håret torkar snabbare när det är blött, vilket är bra för mitt tjocka hår. Motverkar klyvna toppar (det funkar!) och gör att håret känns bättre. Lättare att frisera.
Jag har också ett torrschampo från Björn Axen som jag fick i födelsedagspresent. Det har tydligen vunnit priser och grejer, och jag har bara hunnit använda det en gång hittills men det var superbra. Man såg inte alls på håret att det var smutsigt, dessutom luktade det gott vilket torrschampon inte brukar göra.
Hårspray från John Frieda, anpassat för blonda hår. Också väldigt bra, men dyrt har jag för mig.
/Felicia
Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Skön helg

2011-05-23 @ 10:19:40Hallå hallå!

Denna helg var jag och Elias hemma på ett litet spontant snabbbesök! Vi åkte i lördags morse, Elias tvingade upp mig klockan 6, och kom hem igår. Men det var väldigt välbehövligt efter denna vecka. Vi bara tog det lugnt och låg ute och solade, gosade med Asta och åt god mat. Vi lyckades även trycka in en kväll ute hos herr Ankarman på hans Melodifestival ute på logen. Var riktigt roligt och en exotisk upplevelse för min lille Stockholmspojk. Haha!

Annars då? Är ledig idag och tänkte fortsätta på det lugna spåret. Min man är hemma och är sjuk så jag får väl ta hand om honom lite också...

Ha en skön måndag!

Puss/ Ina
Permalink Ina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


lördagskväll

2011-05-21 @ 21:34:56
höhö photobooth är roligt....
Hej!
Jag befinner mig i Jönköping och väntar in min man. Jag slår på stort och lagar romantisk middag! Snäll va? Dagen har varit fin, trots bristen på manligt sällskap förutom en stund kring tre-tiden på mackor på mackmakeriet intogs tillsammans med två herrar. Haft ont i magen sedan dess, wonder why? Var ute efter en fin väska på New Yorker också, som jag har sett figurera online, dessvärre hittade jag den inte i butik. Vad jag däremot hittade var en fin mörkblå sjal, på rea dessutom!
Min dator har gått sönder också... därav photoboothbilden. Vet inte om det är laddaren eller datorn det är fel på dock, för lampan på laddaren lyser men batteriet blir inte laddat och datorn dör. Har inte precis planerat in ett datorinköp i månadens budget, hade nämligen tänkt köpa en iphone 4 (vit!) först. Får se hur det blir med den saken nu.
Nej, nu kallar maten på mig igen. Vill ni veta vad jag lagar? Klart ni vill. Hasselbackspotatis, kött (benfri kotlett tror jag! Låg i en platspåse.. haha), stekta färska champinjoner med en god sås, mozzarella och en sallad med avokado och fetaost! Till efterätt bär (jordgubbar, blåbär, björnbär och hallon) med en klick vaniljklass och lite krossad choklad! Namnam, sikken flickvän alltså! ;)
/Felicia
Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


F R E D A G. V I E R N E S. F R I D A Y

2011-05-20 @ 22:48:30

!Buenas Noches! Jag sitter barnvakt men befriades från jobb under dagen och i onsdags. Jag har en mycket rättvis hostfamilj och det uppskattas. I veckan har jag solat, sprungit 2 km på 9:40, doppat fötterna i poolen, lekt med barnen, bråkat med barnen, sett ett barn bli halvt ihjälmosat av en gigantisk spegeldörr, varit i Retiroparken, träffat tyskar och lite sånna saker. Imorgon däremot blir det andra bullar. Parque de atracciones är det som gäller för mig och Isabella. Finns det något bättre än nöjesparker? Lite tveksom om denna slår Barcelonas dock.. Senare blir det fest någonstans på något sätt.. Det ska bli en givande lördag och helg, hoppas jag.

Innan jag avslutar mitt ointressanta inlägg ska jag ge en liten tanke till min syrra och Jocke som inte haft den bästa veckan någonsin. Imorgon är det bal och vidrigt nog missar jag den.. Och en sak jag funderat över. Tänk så mycket man kan tycka om en person som man bråkar med dagligen och som snor alla ens kläder när man inte är hemma. Perskilla Pilla LillaKo Illa Pomperipossa Mulan Perks, du är den ultimata lillasystern på den här jorden. Tack mamma och pappa för den julklappen.






Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ja vi elsker dette landet!

2011-05-19 @ 11:26:41I tisdags var det 17 maj, vilket är Norges nationaldag, för er som missat det. Vi firade såklart.


Vi började med frukost. Pannkakor, scones, glass, jordgubbar, melon...

Sedan tog vi oss ner till stan och tittade på alla människor och tog en liten öl.



Studenterna avslutade sin festperiod på 17 maj. Varje klass köper en buss för någon miljon, pimpar den och åker runt och super konstant i fyra veckor. Sedan har de sluttest.

När vi var slut i benen satte vi oss på t-banan och drog hem till mig och grillade och åt allt som är gott. Fin dag!

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Grönan

2011-05-18 @ 14:56:02Såg i Metro igår att det kommer vara jäkligt många bra konserter på Gröna Lund framöver. Bland annat Säkert!, Flogging Molly, Bryan Adams, Alice Cooper, Oskar Linnros, Daniel Adams Ray, Håkan Hellström, Slagsmålsklubben. Jag blir sugen på att se allihop! Så hojta till om nån av er också skulle vilja se nåt, då hänger jag gärna på.





/Ina
Permalink Ina Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Satan i gatan

2011-05-18 @ 14:42:57

Bra låt.
Permalink Ina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


länge leve sommaren

2011-05-18 @ 13:11:53Hej bloggen!

Såg precis på Apollos hemsida att det fanns en sista minuten till Sevi Sun...lite sugen man blev på det då. Jag kollar resor för fullt är extremt sugen på att åka utomlands, helst kanske Paris igen? Eller Skottland.. mitt drömresmål. Å andra sidan vore en solsemester inte heller helt fel, men det lockar inte lika mycket.

Hm, jaha, varför började jag att skriva ett blogginlägg om ingenting?! Tristess kanske. Tristess och väntan på att gå till jobbet om cirka en timme. Fick jobba en här veckan också, alltid gött med lite cash! Då kanske jag har råd att dra utomlands! Eller köpa en iphone....

Imorgon fyller jag 20 år gammal. Firade dock min födelsedag i lördags med familj och släkt eftersom jag jobbar eftermiddag 14.30-00.00 och därför inte hinner se familjemedlemmar under min födelsedag. Blev så sjukt glad över mina presenter. Det allra bästa av allt var en jättefin servis från Green Gate som jag fick av mamma och pappa. Det var fina skålar, kaffekoppar och fat med mera. Här finns kaffekoppen att titta på om ni vill se! Skulle gärna önska mer av det märket, tycker det är superfint!

Fick i överlag mycket flytta-hemifrån-saker så man kan inte säga att min längtan efter ett eget place har minskat.. Till 1 september har jag sagt upp "hyreskontraktet" är hemma så då måste jag ha någon annanstans att bo. ;)

På fredag drar jag till mitt andra hem, Jönköping, får se hur länge jag stannar där. Beror lite på om jag får jobb nästa vecka eller inte.

Annars rullar allt på! Har avslutat en kurs! Två kvar, men det ska nog gå det med.

En snabb update från Tallängsgatan, hoppas ni har det bra kära Sum7are! Saknar er.


Bilder från stugan för några helger sen, när man kunde sitta ute i bikini! Vart tog det vädret vägen?!

Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Flashbacks i nya skor

2011-05-18 @ 10:30:18Hooy!

Vaknade med tuppen idag och är nu tillbaka från en morgonpowerwalk och fy tusan vad skönt det är! Gick svängen uppe vid Åbro och Vimarvallen.. Och när jag gick där väckte jag sådana otroliga minnen. Bullerby Cup! Kommer ihåg det så väl. Vi spelade mot Lindsdal och förlorade med cirka 100-0. Inte konstigt vi kom sist i hela cupen ;O
På min promenix hade jag självklart på mig mina nya Easy Tone. Jag har nämligen införskaffat mig ett par sådana. Måste helt enkelt testa om det är någon skillnad.. Får väl återkomma med en bild på min välformade rumpstek när dojjerna har gjort sitt jobb.


Börjar jobba klockan 12 så jag ska hoppa in i duschen nu. Men först värmer vi nog en kanelbulle eller två.
Puss
/C.
Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Söndassyssla

2011-05-16 @ 18:44:40Har startat en ny tradition, nämligen att titta på en Disneyfilm varje söndag. De är ju helt sjukt bra! Hittills har vi sett på Lejonkungen och Aladdin, och nästa söndag röstar jag för Pocahontas. Så de senaste två söndagarna har vi åkt hem till Elias föräldrar, eftersom de har kvar sin VHS, och kollat på Disney. I like!
Permalink Ina Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Ett inlägg om snygga killar

2011-05-13 @ 23:12:04

Jag fick en uppenbarelse förra veckan och insåg att jag saknar O.C (de första säsongerna i alla fall, innan allt ballade ur..) Nu har jag sett åtta avsnitt på typ tre dagar och hade verkligen glömt bort hur jävla bra det är. Jag hade också glömt hur jävla kär jag är i Seth Cohen, som spelas av den här snygga saken, Adam Brody.

 

 

Det här är inte den längsta mannen på jorden. Men en av de snyggaste. Kristian Matsson, aka The Tallest Man On Earth, hittade mina öron med sin vackra röst tack vare att han ska spela på Hultsfred. När jag googlade honom hittade hans vackra ansikte mina ögon.

 

Josh Duhamel. Behöver inte säga så mycket mer. Har precis sett en ny film med honom, Life as we know it. Den var så bra att jag inte ville att den skulle ta slut och jag grät till och från i en timme och 49 minuter.

 

Men jag gillar inte bara långa killar med mörkt ruffsigt hår. Den allra snyggaste och bästa killen jag vet är min Dea. Och om exakt en vecka är han här hos mig, antagligen halvt sönderkramad.

 

Det var väl i princip det jag hade att säga denna sena fredagskväll.
Hoppas ni trivs med livet.

 

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Back on track

2011-05-12 @ 15:40:54

Skrev precis en uppsats om den senaste veckan men den försvann visst. Hoppsan. Ville mest berätta att jag ska till Oviedo hela helgen vilket betyder jobb. Kul men förmodligen ganska jobbigt också. Hur som helst, såhär har min senaste tid sett ut:


Varmt och gött vid poolen. (Har inte badat än)

Papa Americano och waka waka på mitt rum

Barsöndag

Tisdagslyx på Gran Vía

Hejdå till USA-Hannah.

Stekas och lyssna på fågelkvitter blandat med
byggmaskiner och Bob Dylan-musik.

Ta hand om, oftast, söta och glada små pojkar

Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fågelungen har tänkt att bli stor

2011-05-12 @ 09:26:36Okej, nu måste jag släppa denna jäkligt tunga, jobbiga, hårda sten. Nervositeten är så stor att jag mår illa!
Jag ska flyga till USA, SJÄLV!!! Jag skulle egentligen aldrig ens få för mig att flyga själv, men jag måste!! Jag vill verkligen gära detta och då får man försöka ta sig i kragen. Tänkte försöka hinna boka biljetten idag och sedan fixa allt utöver. Faaaaaan, kommer jag klara detta, flyga från köpenhamn, mellanlanda på Heathrow som sägs vara hur jäkla stort som helst och sen förhoppningsvis hamna i LA.
Jag är en av dem absolut räddaste personerna i denna värld, jag måste ha trygghet och någon till hands. Jag är expert på att tänka på risker och allt som kan hända. Jag måste alltid ha en plan och veta vad som ska hända. Men nu får det bli såhär. Huuu! När jag däremot tänker på hur det kommer vara när jag är framme blir jag helt sprallig och kvittrig! Ett gott tecken antar jag :)

Åhhhh, herregud.. Hm, nu tänker vi på något annat känner jag. Jag är ledig idag och mina planer är att först och främst ta mig upp ur sängen, käke lite och sen åka hem till Storebro. Känner verkligen för en lång promenix med Theo och en tur ut i skogen med Amadeus. Blev inget sånt igår, höll till på lindängsgatan hela dagen och tog mitt första dopp! I pool iochförsig men ändå. Riktigt skönt faktiskt!

Nehepp, upp och hoppa var det.
Ha en bra dag, jag har inte en aning om vädret ännu men vi hoppas på fint :)
/Cicci


Gött att möta en sån här på samma plan till exempel.

Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Görbra helg, döh

2011-05-11 @ 14:30:31Börjar sakta men säkert återhämta mig efter en helt perfekt helg, som innehöll allt som är bra. Glömde totalt bort att jag har två kameror att använda, så nödfotade lite med mobilen ibland.


Johanna, Julia och slottet

Julia, grillarna och havet

Jojänna

Det var fint

Väldigt fint. Och varmt.

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Summerbeats

2011-05-10 @ 13:14:28Här är några sköna låtar jag lyssnar på just nu:

Na Na Nah - Movits!
Say Jambo - Mohombi
Mr. Saxobeat - Alexandra Stan
Abracadabra - Jessie J
Danza Kuduro - Don Omar, Lucenzo

Permalink Ina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


mitt liv sett från min mobilkamera

2011-05-08 @ 13:44:05
En enorm spindel, dock ser man inte dens faktiskta storlek på den här bilden...huvva.

Provade att sminka en sotning, har aldrig haft det tidigare då jag inte tycker jag passar i det.. Vet inte om jag gör det fortfarande? Känns inte som jag.


Åkte tåg och läst Frankenstein.


Spelat Farkle!


Våffeldagen!


Köpte en jacka jag sedan lämnade tillbaka. Den var lite pajsig.


Köpte istället den här, gillar massor!


Middag hos mormor och morfar.


Sa adjö till sötaste Samson som skulle avlivas dagen efter....


Åkte till Jönköping igen och bakade den här extremt goda kakan som man blev totalt besatt av.. Jag vet att det ser ut som typ lasagne på bilden, haha, men den var svingod.


Åkte hem och jobbade lite. Gött med pengar, men fy för hårnätskepsen!


Åt årets första kulglass med den här donnan!


Hela Sum7 samlades i Vimmerby, bra bild jag fick på det..... en sum7are på bild! ;)


Stadsparken och hälsa på finaste djuren, bland annat lamorna och getbebisen.


Fick dom här fina Conversen i påskpresent av min gubbe, har knappt tagit av dom sedan dess!
Adrian hade påsklov och kom på besök. Spelade tv-spel!


Medan jag gräddade pankisar.

Nu måste jag gå, det är snart dansuppvisning där bland annat min fina syster ska dansa lite! Resten av bilderna kommer en annan gång.


Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Trassel

2011-05-08 @ 13:25:08I fredags lät jag barret klippas av.

Före



Efter


Behöver jag säga att jag är supernöjd! Inget mer trassel och trasiga toppar..!


Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ord från ett födelsedagsbarn

2011-05-07 @ 14:05:24Goddagens! :D En underbar dag idag. Min dag :) Solen skiner och jag sitter just nu och väntar på mamma för lite käk. Blir antagligen planka på sweet chili. Andra gången på mindre än en vecka, det gillar vi.

Firade lite smått igår med några goa vänner. Slutade på Chappe och var mycket nöjd med kvällen när jag gick och lade mig, ett år äldre. Har faktiskt tagit lite bilder som kommer upp inom en snar framtid.

I måndags gnuggades ju min första tatuering in också. Det kommer bild på det med :)

Har små planer på att kanske dra till Chappe ikväll igen. Huvudlinjen har spelning och det kan ju vara lite småsköj. Vi får se hur allt slutar. Idag känner jag bara att jag vill ta dagen som den kommer!

Återkommer snart igen!
Hoppas ni mår bra flickor! :) Jag saknar er!
Pussss
Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Efter slask och is och snö fanns plötsligt nåt att leva för, när allt som vintern gömt sköt upp ur marken

2011-05-06 @ 09:33:19Idag skulle jag egentligen ha jobbat i barnhagen, så jag stressade imorse för att hinna laga mat och all skit innan. Men tjugo minuter innan jag skulle börja ringde de och sa att han som var sjuk, helt plötsligt blivit frisk. Så nu har jag ingenting att göra på hela dagen. Tur att jag har Julia, för snart kommer hon och hämtar mig och så ska vi handla. Kul fredagssyssla! Baka muffins ska vi tydligen också göra, kanske lite roligare. Annars är livet som vanligt. Jobbar, tränar, chillar. Och precis som Paulina, förföljs jag av en vidrig saknad av min pojkvän, som "bara" är 55 mil och några veckor ifrån mig. Helgen kommer att bli ganska ultimat med myspys ikväll, zumba, shoppingrunda, tacos och eventuellt utgång imorgon och en liten söndag med båtåk till en ö med grillchill. NU ska jag hänga tvätt!


Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vidrighetens höjdpunkt

2011-05-05 @ 11:18:58

I tisdagsmorgon, 05.59 för att vara exakt, var det vidrigaste klockslaget jag någonsin varit med om. Avsked är hemska. Det var värt att komma hem och uppleva de bästa dagarna i mitt liv men det var destu värre att åka tillbaka. Jag borde ta vara på tiden mer än vad jag gör men HUR gör man det när man saknar någon så man nästan dör. Idag har Jocke och jag tre hemska och underbara månader tillsammans. Lite därför jag beklagar mig lite extra. Man vill ju vara i samma land åtminstone. Dessutom har jag inte riktigt hunnit inse att jag vaknade upp från en 19 dagars underbar dröm. Här kan ni få se en pytteliten del av hur den såg ut:
















Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


....

2011-05-03 @ 17:31:03Hallå i stugan alla vänner och de jag inte känner. Det var ett tag sen sen sist. Jag har fullt upp för tillfället så jag sitter inte mycket vid datorn just nu. För er som inte vet det har jag fått en vikariat på förskolan i Rumskulla som sträcker sig ett par veckor. Blev erbjuden längre, men jag ska jobba på Netto i sommar. Jag började förra veckan och det känns bra. Jag tycker att det är roligt att det händer saker. Vi håller på och experimenterar en del, vi har varit på en bondgård och kollat på söta lammungar och lite annat bus. Nästa vecka är det hälsovekca vilket innebär lite mer ordnade aktiviteter i gymnastiksalen för barnen.

I övrigt så hade vi en trevlig valborg ute i vår sommarstuga med härliga människor. Vädret var inte det bästa, det var svinkallt men så är det ibland. Var dock väldigt trött för jag har en trälig förkylning hängandes som aldrig vill försvinna plus att vi hade match dagen efter som jag tillslut ändå inte kunde vara med på. Jag hoppas attni andra hade en bra valborg och att allt är bra med er.

Adios amigos! / Åse
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Äta dygnet runt

2011-05-02 @ 18:54:57Halli hallå. Kom vintern tillbaka eller? Usch, det är bara fem grader ute och jag sitter här och fryser. Jag vill ha sommar ju!

Tänkte berätta lite små och stora saker som har hänt i mitt liv sen sist! Jag har varit hemma i Vimmerby och firat påsk med min fina familj och umgåtts med mina underbara vänner som jag saknat ihjäl mig efter. Kändes sjukt bra att ha alla tillsammans igen, då känns det som att man är hel. Och så kommer det alltid vara.

Jag har ätit dygnet runt, festat lite, solat i härliga vårsolen, ätit typ 10 kilo godis, grillat, spelat kubb, deklarerat, suttit i bilköer, åkt årets första båttur (grymt!), fiskat, bakat kärleksmums, firat valborg, ätit 2 liter tzatziki och 18 vitlöksbröd och luktat gott, busat med vovve och gymmat lite. Ungefär det har hänt, allt och ingenting. Ikväll ska jag och Elias plocka fram GameCubet och spela gamla hederliga underbara Super Mario hela kvällen. Men först blir det god vitlökskyckling till middag!

Ha det bra alla fina!

/Ina
Permalink Ina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Låttips

2011-05-02 @ 18:38:53

Mr. saxobeat - Alexandra Stan

... och även den värsta kvällen i ditt liv blir bättre, tro mig, jag är där nu.

Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0