Ny Header

2011-09-27 @ 15:13:25Till mina bloggvänner:

Jag tänkte som sagt ta tag i vår header när alla skickat bilder på sig själva. De som inte gjort det innan söndag väljer jag åt om jag inte hör något annat. Om ingen protesterar mot att jag försöker mig på en ny? Ha inga stora förhoppningar dock. Hur eller hur känns det som det är dags att lägga stundenten bakom oss nu. Skicka helst en bild som är stående och från huvud till midja ungefär. Om någon har förslag eller tips är de ytterst välkomna. Har inga storslagna planer och mina photoshopkunskaper är inte av bästa slag.


MVH från er gamle vän Paulina, ni vet hon den där.
Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Blågglöving

2011-09-23 @ 15:39:11

Egoinas blogg var egentligen det första, och ett tag enda, blogg jag läste. Hon var den enda som inte skrev om sånt som jag tycker är allmänt ointressant (mode, smink, skvaller osv.). Hon är så sjukt underhållande och är sig själv till 100 %. Jag ÄLSKAR Egoina!




































Floras blogg vet jag inte riktigt hur jag hamnade på, men jag fastnade ganska fort, mest för att hon skriver och fotar så fint. Sedan har jag inte kunnat slita mig från bloggen och hennes liv. Smart, unik tjej med snygg stil.



Josephine Bornebusch har jag alltid älskat som skådespelare och komiker, men hade ingen aning om att hon bloggade. Tills för några månader sedan, när jag hittade hennes blogg på något vis. Och hon är så jävla klockren! Driver med sig själv och annat, skriver om allt och inget, och det är så läsvärt.



Det är i princip de bloggar jag läser, lite PSL också och såklart SumSeven. Så, nu vet ni det också! Idag är det en solig och fin fredag i Oslo och det känns helt underbart med en nästan helt oplanerad helg. Ha det!



Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Jag måste ju!

2011-09-22 @ 21:02:25Åh, ja, jag måste också göra en snygg-lista!


1. Jude Law - Grrr


2. Jake Gyllenhaal - Fast inte som Felle med massa burrskägg utan sådär lite lagom




3. David Beckham
- I rufsigt, halvlångt hår.



4. Jared Leto - Har dessvärre sett snyggare bilder men denna får duga. Han ser ju helt ok ut ändå



5. Rahlenfeldt - Jag smäälter!! Typ..



/C.



Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Personer jag är hemligt kär i

2011-09-22 @ 15:13:00Jag gör en Egoina: men förstår varför.


Jake Gyllenhaal -Sexig, speciellt med skägg!


Soran Ismael -
Extremt söt och så jäkla smart och rolig.


Ola Rapace -
Vad behöver mer sägas? Hans skratt är fantastiskt (det är lite därför jag har sett några avsnitt av Maestro..)


Rupert Grint-
Min etta! I sista Dödsrelikerna satt jag och flämtade typ. Så extremt snygg, men jag måste erkänna att hans rollkaraktär i Harry Potter spelar in en hel del.. Perfekt.

Så, vilka är era hemliga crushes? ;)

(jag bloggar på idag --> 3G-nätet är bra, vilket det inte är särskilt ofta här ute...)





Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Troy Davis

2011-09-22 @ 14:41:13Jag blir så jäkla förbannad. Hur kan ett modernt land som USA fortfarande tillåta att människor mördas när de har begått ett brott? Jag vet inte om Troy Davis är skyldig eller inte, mycket talar ju mot det, men dödstraffet borde avskaffas. Jag kan inte tycka att det är rätt att ta livet av en människa för att han har tagit livet av en annan. Brottsprevention någon? USA satsar enbart på hämnden. Det som skrämmer mig mest är att det känns som om att så många av USAs medborgare är för dödsstraffet. Hur kan man vara det? Det förstår inte jag.

Dödsstraffet är omodernt och hjälper inte till att förebygga brottslighet. Dödsstraffet handlar bara om hämnd, inte om att visa att det är fel att begå brott. Mord som mord, eller hur? Det det amerikanska rättsväsendet gör är minst lika mycket mord som vilket annat mord som helst.

Jag har ingen kunskap över hur många amerikanska fångar som USA har avrättat oskyldigt. Men vad jag vet är att det sitter och har suttit dussintals oskyldigt dömda på Death-Row. Flera av dem har efter många år där frigivits. 118 dömdsdömda brottslingar i USA har frigivits efter moderna DNA-test, enligt en artikeln i DN. De har förlorat många år av sina liv, men tänk om de hade avrättas? Då hade de förlorat hela sitt liv, för ett misstag rättsväsendet har begått.

Om Troy Davis är oskyldig, hoppas jag att det uppdagas, för att dödandet i det amerikanska rättsväsendet ska få ett slut. Det är inte rätt att mörda, men det har inte USA förstått.

Slopa dödsstraffet och ge alla individer rätten till liv.

Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


The Life of Felicia

2011-09-22 @ 14:12:46God eftermiddag.

Här sitter jag i min ensamhet och försöker hitta på saker att göra så att jag slipper diska, slipper plugga, slipper duscha, slipper gå och köpa tejp osv. osv. Då kom jag på att jag inte har bloggat på länge!

Imorgon är det en vecka sedan vi flyttade in i vår mysiga lägenhet och blev sambos på riktigt. Det har gått så himla fort! Vi har kommit någorlunda i ordning, men det är en del saker som står på inköpslistan.. Bland annat en dammsugare. Det är rätt dammigt här nu..

Sedan behöver vi köpa ett köksbord (vi har ett tillsvidare-bord här nu, men det är egentligen får stort för denna lilla lägenhet tycker jag..). Vi har hittat smarta bord på Ikea där man kan göra borden större/mindre beroende på hur många man är som ska äta. Vi måste också införskaffa oss stolar, då vi får tillfället inte har några. Köket är också pluttigt, men det finns ett hörn där ett avlastningsbord skulle platsa. Sedan behövs det köpa småsaker, som dörrmatta (har en som vår hyresvärd lämnade kvar) och duschdraperi (har även där ett som inte är vårt). Gardiner skulle även vara trevligt, har en vit längd just nu. Men jag vill ha färg! Men fönstret är så jäkla dumt, för det är typ en fransk balkong + ett fönster och det går inte ha att ha långa gardiner på båda sidorna, och ha korta gardiner skulle se dumt ut på den franska balkongen.. Funderar på en gardinkappa. Ett nytt överkast i färg vill jag också ha. Orange kommer bli lite temat i vårt sovrum/vardagsrum (bor i en etta) eftersom det är en färg som både jag och Macke älskar.

Hm, ja någorlunda i ordning är vi! Hyllorna gapar lite tomt, men det beror mest på att det bara är mina flyttkartonger som har körts upp av min mamma. Mackes kommer om ett par veckor. Så än så länge ser det ut precis i min smak! Haha, eftersom allt är mitt i princip (förutom det nyinköpta på Ikea).

Vad händer annars i mitt liv? Jag har haft självstudiedagar nu i ett par dagar, och det är inte bra för studierna.. Jovars, lite får jag gjort men det blir mycket Glee-tittande och annat trams.

Min fina mamma var här i helgen och hjälpte oss att komma i ordning och ge tips på vad man bör köpa för städprylar m.m. Sånt är sjukt svårt ju! Sedan såg vi tre självfallet The Arks sista spelning på grönan i fredags.. Oerhört emotionellt och väldigt sorgligt och vackert.

Imorgon kommer min fina syster hit och gör oss sällskap ända tills på tisdag morgon! Happy! Jag och Macke har taggat här hemma med storhandling av matvaror och "vet-du-vad-som-händer-på-fredag?-Adina-kommer-yeeeeaah"-utrop. Hehe. Vi längtar efter henne.

Vi ska gå på Veronica Maggio på grönan imorgon och dansa loss till Välkommen In. Det var tydligen någon Vintagemässa i Stockholm i helgen, funderar på att ge den ett besök. Sedan blir det en massa syskonhäng och förmodligen också shopping!


jag bara önskar att min lillebror var här också.

Vi har inget Internet i lägenheten ännu (sitter på 3G-nätet från min telefon just nu..) och 3Gn är skitkass här ute i Råcksta. Dessutom har min dator fått spunk så den känner till exempel inte igen några externa grejer man pluggar in (tex. kamera och mobil) så några nya bilder kan jag inte fixa. Men så fort det funkar igen eller när jag har köpt en ny dator lovar jag bildkavalkad!

Och just det! Jag har tonat håret mörkt/rött! Det är bara en toning så det går väl ur rätt snabbt (bara att fylla på i och för sig) men jag trivs med det! Vågade inte riktigt färga det, och kommer nog inte göra det heller, för jag minns sist (på högstadiet) jag gjorde det och att få tillbaka min blonda färg tog evigheter.. Men en toning är perfekt! Nöjd som tusan! Världens bästa frisör hade jag också. Macke!

Hoppas ni har det bra vart ni än befinner er och vad ni än gör.

Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Gotttigotti på G

2011-09-22 @ 10:25:12Tjoho! :D Har egentligen inte tid med detta. Sitter i bara linningen och ska träffa Paulina på Bakfickan vid elva. Innan dess ska jag hinna hämta orangea faran på Karlbergs också.
Det var hemskt imorse vid klockan sex när mitt monster till pojkvän sådär gulligt väckte och påminde mig om att jag hade lovat att lämna bilen vid sju och därmed också få mig en burrig promenad sådär på morgonkvisten.
Jag överlevde, jag somnade om och nu har jag ätit lite frukost också :)

Börjar jobba vid tre så en och annan godsak på Bakfickan ska vi nog hinna få ner. Det står dessutom en halv kladdkaka i kylen också så jag ska nog klara mig.

Helgens planer ser ut att bli jobb och målning av litet rött hus i Storebro, men nu är vi rätt många som ska dra med penseln så det borde gå rätt fort.

Nu måste jag verkligen masa mig upp från soffan.
Ha en bra dag allihopa!
Puss
/C.
Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nu kan jag somna gott

2011-09-21 @ 22:14:40 Magnesia om Saker som...:
hej! hittade er blogg genom att googla på "körtlar", haha jaa jag vet det låter konstigt men jag är så glad!!

ni har verkligen gjort min dag med er humor och charm! tror jag älskar er blogg! kommer absolut tillbaka, och det med råge!


Kram kram och ha en fin fin dag!


Puss o kram

En helt (o)vanlig tjej från Borås!

Puss o kram!



Så himla kul!
Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bildsvep från Nolle-P

2011-09-21 @ 18:30:16
Läkarnas överfadderi

Fadderfjäsk


"Klasskamp" som blev en fyrkamp pga vädret

BMA: s festeri

Kräftskiva


Medsex, läkarnas festeri

Vårt överfadderi som var läskiga!! Till kräftskivan skulle varje Nollegrupp skriva fyra sånger och sjunga för överfadderiet plus att vi skulle baka till dom också.

Välkomstsittning. Olydiga nollor som fuskat med att använda skylten fick straff.

Oralspex, Logopedernas festeri. Skitgrymma!!


Skattjakt på stan. Då dök det upp två från "skitsnacket". De ville att vi skulle baka kladdkaka till dom och lämna på Ärtor och Puschsittningen

Oralspex jycklade på vår Ärtor och Puschsittning

Det gjorde även sjukgymnasternas festeri. (vi hade ärtor och puschsittningen tillsammans med sjukgymnasterna)

Och en bland grupp som kallar sig analspex


Bilderna är inte i ordningen. Utan det är ett bildsvep på några av aktiviteterna vi gjorde under de två Nolle-P veckorna. För er som inte vet vad ett festeri gör, så är det en grupp i varje program som jycklar, dvs uppträder på olika sittningar osv, samt fixar fester. De har skrivit roliga sånger och är jätteduktiga!!

I övrigt kan jag bara meddela att jag trivs bra än så länge i Linköping!! Och jag har bott i mitt korridorsrum i tre veckor snart och det känns bra det också. Visst skulle det vara skönt med eget kök, men samtidigt behöver jag aldrig känna mig ensam. Det är bara att komma och hälsa på när ni har tid!!


/ Åse
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Saker som...

2011-09-21 @ 13:35:11jag älskar: brieost, salami, mango, öl, att sova, pilla mig i öronen, iskall mjölk och att springa
jag älskar lite för mycket: choklad, att sova, fika och äta mat
jag hatar: att vakna, att steka pannkakor (älskar dock att äta dom), när det inte blir som jag tänkt mig och all ondska i världen såklart
gör mig glad: att vara kär, att äta, att ha fina vänner, att se på Family Guy, sol och att att det bara är tre månader tills jag flyttar från Oslo
gör mig ledsen: när mina vänner är ledsna, sorgliga filmer, sorgliga låtar, sorgliga, böcker, att prata om känsliga saker och att det bara är tre månader kvar tills jag flyttar från Oslo
jag längtar till: helgen, när Dea kommer hit, när mamma och brorsan kommer hit, när jag ska på Wakey! Wakey! med IdaNina, min födelsedag, när jag ska på Veronica Maggio med IdaNina och till att jag får vara med alla sumsevenare samtidigt
jag vill ha: en klocka, en boxningssäck, evigt liv och en ny kompaktkamera

Skulle bara säga det.. Hewråh!




Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


KattHund

2011-09-18 @ 12:52:20


Det var länge sen jag skrattade såhär mycket! Fick torka tårar
och svett efter att ha lyssnat klart.. kan inte låta bli att tänka
på vår gamla Hund Boy och min katt Sara. Klockrent. För er som
inte har djur är den förmodligen rätt kass men värd att lyssna på ändå!



Åå vad jag saknar honom. Den finaste hunden man kunde tänka sig. 





Analog bild från ett fotoprojekt i trean om katter. Rätt passande nu.



Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


20+

2011-09-16 @ 17:29:36Här kommer lite bilder från min fösledagsfest! Entlich.


Förvirrad efter en väldigt hemlighetsfull morgon och biltur öppnade jag min fina box,
innehållandes... Vattenskotersafari!!


Glad tjej!


Efteråt tog vi ett dopp i plurret.


På kvällen blev det finbesök av vänner, med mat dricka och andra kuligheter.


Jag fick en tårta med ett fint ljus på ♥


Runt midnatt drog vi till Lobby och dansade loss tills det stängde!

Otroligt underbart bra födelsedag!

/Ina
Permalink Ina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Idag kommer hon - kvinnan, myten, legenden

2011-09-16 @ 15:01:02



Om två timmar landar hon och om två och en halv får jag krama sönder henne. Det kommer bli en bra helg.

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Benjamin Knapp

2011-09-15 @ 10:42:25Så, nu har jag ännu en gång tjutit till Benjamin Knapp. Senaste gången var i Sälen med er mina bästa vänner. Filmen var lika fin som jag minns den, när vi låg där i dubbelsängen och grät. Den ena värre än den andra.

Men nu ska jag ska försöka ta tag i dagen här. Det hänger tvätt på varenda liten del av den här lägenheten så den kanske borde in där den ska vara. Sen ska jag hem till Storebro en sväng och motionera liten häst.
Hoppas vädret är vettigt idag, har inte stuckit ut näsan än. Jag är ju faktiskt ledig idag!
Tänkte försöka att slänga upp någon Turkeybild eller två lite senare.

Ha det så bra så länge
Pusss
/C.



Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Varning för megahoppigt inlägg!

2011-09-14 @ 15:54:31

Jag kan nog inte med ord beskriva hur mycket jag längtar utomlands till riktig stekhet värme. Jag vet, jag kom nyss hem från 30 graders daglig värme men någon svensk sommar fick jag faktiskt aldrig. Typ. Därför dagdrömmer jag ibland om att ta mina pengar, kidnappa Jocke och dra iväg i två-tre månader. Men det får såklart bli sen... Senare. Kanske? Att läsa Fokis blogg varje dag gör INTE saken bättre. Bo i Bangkok med sin pojkvän i världens finaste lägenhet med utsikt man kan svimma av, äta glass och sola hela dagarna... Helt okej för mig. Har kollat flygstolspriser till Kina, Chile, Kambodja, Vietnam, Nya Zeeland och Indien bland annat. Inte så att jag vantrivs i snart iskalla Vimmerby utan pojkvän och bästisar, faktiskt inte, MEN ibland tror jag att jag kanske inte riktigt hör hemma här, trots allt. Men vart jag hör hemma vet jag heller inte. Är hemma där man bott hela livet eller där kärleken håller till eller på en ö mitt ute i ingenstans? Oerhört svårbesvarad fråga. Återstår att se.

I övrigt har jag:


I fredags såg det ut ungefär såhär:






Ja, detta blev värre än jag trodde. Aja, Hejdå nu ska jag fixa mig inför jöbbet!

Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


En alldeles för kort helg

2011-09-13 @ 11:07:47






Finns inte så mycket mer att säga. Allt var jättefint, megamysigt och svinkul. Och allt gick för fort. Nu vill jag bara att det ska vara fredag igen, för då får jag besök och det ska bli minst lika underbart.

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jodå, jag finns kvar

2011-09-12 @ 13:58:32Detta har hänt sedan sist jag använde min dator:


Jag har fyllt år! Och på denna stora dag åkte jag vattenskoter med de här coolingarna!
Grym födelsedagspresent.


Varit på utomhusbio med tre mobilnördar...


Haft mysiga fiske/grillkvällar med tre skogsmullar och en hund.


Jag och min kära var hemma en helg och då fick jag äntligen lite tid med mina finisar.


Jag har gått och färgat håret mörkt!


Njöt av det fina vädret i lördags och åkte ut till Ljusterö och åt megagod lunch med hjärtat.

Och så några grejor som jag inte har bildbevis på:

Varit på Håkan Hellström på Gröna Lund där jag skulle hänga med Felle och hennes crew men jag kom tyvärr aldrig fram till dem. Haha. Så jag lyssnade på fem fina låtar och sen tog jag en promenad hem. Var värt det ändå. Daniel Adams Ray på torsdag någon?

Var ute i lördags med Sandra. Men som vanligt finns inte en enda bild därifrån. Börjar bli tradition att glömma kameran på våra utgångar.

Det var lite av vad som har hänt sedan jag öppnade min dator senast. Får inte så mycket tid över till att göra det numera, därav den dåliga uppdateringen. Inom kort lovar jag också att lägga upp fler bilder från min födelsedag! Väntar bara på att fotografen Maria ska skicka över dom.

Puss och kram/ Ina
Permalink Ina Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Det värsta

2011-09-12 @ 13:21:47...Att säga Hej då och inte veta när man ses igen. Vidrigt.


Positiv tjej, nej.
Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vad jag gör i Stockholm och sånt

2011-09-10 @ 15:27:40
Posar/plattar håret i photobooth
"hej jag är 12 år och visst är jag söt"
spextajm!
hej hej nu är håret lockat!
asså åååh så snygg
hahahaha livet är så roligt i Stockholm, hihihihihihi
annat rum, andra kläder, annat hår, men lika söt som tidigare.
köpte nya assnygga skinnpjucks förra helgen. kanske dags för premiär idag??
pluggar skitmycket, men det är assköj. Yep (tänker inte ha den där tröjan på mig utomhus..)
När man pluggar blir man assmart och får skitstor hjärna
hihi
nä hejdå gott folk. nu ska jag antingen plugga eller dra in till stan och möta upp tha gang.
See ya later!
Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jeg er gla!

2011-09-08 @ 21:05:54


Nu är min jobbvecka slut. Det har varit väldigt upp och ner, med det mesta. Ibland har det varit storm och åskväder, ibland har det varit solsken och underbar höstvärme. Ibland har jag velat ta barnen och slänga dem i väggen och ibland har jag velat pussa och krama dem i all evighet. Ibland har jag brutit ihop och velat ta alla mina saker, sno en bil och köra hem och ibland har jag älskat varenda del av den här staden och det här livet mer än någonsin. Just nu vill jag bara att det ska vara fredag klockan 15:46, då jag kramar om min mamma på stationen i Vimmerby. I helgen väntas middag med (nästan) alla fina jag känner, mys med min kille, bröllop i Tuna och sedan en bakfull tågresa tillbaka till Oslo. Intensivt men garanterat helt underbart.

I övrigt så
- var min förra helg helt sjukt bra. (kanske lite för mycket) Öl, massa kul på Liseberg, en galen natt i Göteborg med Nina och en spännande men vidrig bussresa hem
- längtar jag otroligt mycket till nästa helg när min finaste kusin Julia kommer till Oslo!
- är norska Idol megabra, tycker lite synd om alla som missar det (juryn är bäst med Hank von Helvete/Cornelis/Hans Dyvik Husby i spetsen)
- ska jag försöka överleva en hel lördag i klackar i helgen, vilket jag inte har försökt med sedan balen, då jag misslyckades ganska stort
- klarade jag, precis som Paulina, det första provet i vår lilla kurs - skönt!
- ska jag nu packa ner mina finaste kläder, borsta tänderna och ställa alarmet på 05:30 och sova så gott jag bara kan

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sånt som händer

2011-09-07 @ 21:37:30
Mycket är på gång just nu. Folk börjar olika utbildningar, flyttar hemifrån för första gången och sånna stora saker. Väldigt roligt att det händer något och att man faktiskt blivit sådär stor som man en gång önskade att man skulle bli. Det är också förbannat tråkigt att just Vimmerby blir den staden alla flyttar ifrån, men jag stannar kvar i. Typiskt. Jag som trvis så bra här. Men vad är man utan sina bästa vänner egentligen? Det kan man undra.

Som tur är kommer min bästis hem på fredag, även om vi förmodligen bara hinner äta en måltid med varandra. En annan stora händelser i mitt numera Vimmerbyboliv är att jag börjat plugga Rättspsykologi på 30 HP. Första delprovet är redan avklarat och det var en riktig befrielse. Det är svårt att läsa texter på invecklad engelska men jäklar vad man lär sig och intressant är det också.

Vad mer? Jo.. I måndags var det 7 månader sedan jag satt på en mur i Segovia med den finaste killen jag vet. 7 månader sedan vi åkte rulltrappa upp och ner i metron, åt festivalfrukost med huvud på en tågperrong och sov i folkvimlet i solen jämte Disneyslottet. Det var 7 underbara månader sedan och Det var en bra dag. Imorgon får jag träffa honom igen. Äntligen. 



Jag har precis fixat photoshop, döm mig inte, jag räknas som nybörjare ännu.
Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nya lyan

2011-09-04 @ 21:08:11Idag har jag flyttat mitt pick och pack till mitt nya korridorsrum i Linköping. Har styrt hela dagen med det, handlat grejer till rummet, fixat och donat, städat, tvättat, lagat mat och fixat matlådor m.m. Har inte fått i ordning på allt än utan bild kommer så snart jag har städat och plockat upp allt.

På återseende! / Åse
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Rätt gött liv

2011-09-04 @ 15:35:21Jaha, dags för en liten uppdatering från storstaden kanske! Skolan har kickat igång på riktigt, varit på tre föreläsningar denna vecka och på tisdag är det dags för det första GX:et med titeln "Vad är kriminologi?". GX går ut på att vi har några skriftliga frågor vi ska svara på (med källor) och sedan är det en gruppdisskussion på några frågor. Denna gruppdiskussion ska enligt schema pågå i tre timmar.. Så ja. Jag vet mer efter tisdagen hur det kommer att gå! Sedan framöver har vi i alla fall en sådan här gruppdiskussion/skriftliga frågor per vecka, plus cirka tre föreläsningar på tre timmar vardera. Även en tentamen per kurs (jag läser sammanlagt tre, men en i taget).

Hittills har det i alla fall bara varit roligt att plugga, men det är mycket att göra.

Vad händer mer här i Stockholm? I onsdag hade Ina, Johanna och jag biokväll, Baksmällan II, och sleepover. Mycket mysigt. I torsdags var jag på Oskar Linnros med Macke och igår köpte jag nya fina skinnkängor! Igår var vi även och tittade på en lägenhet som vi kommer att flytta in i inom en snar (förhoppningsvis) framtid. Vi ska bara bli godkända av någon förening. Längtar efter lite egna rutiner och pluggtid och dessutom att bli sambo på riktigt med min fina. Kommer bli toppen!

Ja, livet är rätt gött här uppe, fast jag saknar förstås alla hemma.

Nä, lite kaffe på det kanske. Ha det bra vänner!


En glad mupp och mustaschmannen.

Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Livet är en schlager

2011-09-01 @ 18:25:50Å mi lård, vad det går fort. Slutar aldrig förundras över tiden och hur den bara far iväg fortare för varje dag. Jag hade tänkt lägga upp bilder från min helg, men det blev liksom aldrig av. "NU", tänkte jag och så är det ju för fan torsdag kväll och helg om typ en sekund igen. Men det skiter jag i - så här såg min helg ut!


Jag hjälpte Ida med familj på födelsedagskalas i fredags. Matade tolv små pojkar med korv, pizza, tårta, kaka, gelé och godis.

Sedan åkte vi i spöregn upp till Ninas vinkällare, hittade lite lökar och rotselleri och lagade middag.

Så här gött blev det till slut, med en liten drink till.

Sämst bild, men vi var på tekniska museét i lördags. Det var gratis inträde och det regnade så vi satte oss på en spårvagn och åkte tills det tog stopp.

Efter dusch och powernap vad vi laddade för en schlagerkväll med fanta och rosé hos Ida.

Ida gjorde som vanligt den starkaste blandningen.


Det var en väldigt rolig och fin helg med roliga och fina människor. Nu ska jag plugga rättspsykologi, vilket också är roligt men lite mer krävande på hjärnan. Det ska jag dock komplettera med massa öl och dans i Göteborg i helgen. Och Liseberg! Tjohej!

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


PERFECTION!

2011-09-01 @ 10:44:00

Yammas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009-08-21 @ 22:52:25

we are a little drunk. this is fucking awesomeeeeeeeeeeeeeeeeee.
idag har vi akt badbat. PERFECTION! nu ska vi till FASHION, alla bara dancear.... TAURON!
souvlaki . bira er gott. FRESCHT. paradiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis

cha cha



Hahahah :D Åh, så underbart härligt!
Jag laddar lite för Turkey just nu.

Idag har jag en sån där jobbig känsla i kroppen. Jag älskar att kolla tillbaka på gamla minnen, jag saknar och längtar tillbaka och undrar varför man inte alltid kan ha det så. Jag saknar skolan, jag saknar media, jag saknar Sumseven! :(
JAG SAKNAR INFORMATJÅN, PERFECTJÅN OCH LEKTJÅN! med Pattrick, Touny, Ann-Sofie, Tobbe, Bosse och alla dem andra :)


För ett år sen trodde jag absolut inte mitt liv skulle se ut som det gör nu.
Jag trodde aldrig jag skulle ha ett jobb efter sommaren, jag trodde aldrig att jag skulle träffa den finaste killen i världen, jag trodde inte jag bara skulle flytta en mil hemifrån. Jag var helt säker på att jag skulle börja plugga denna höst och veta precis vad jag vill här i livet. Det gör jag inte!
Men som det är nu är allt så fantastiskt bra, förutom som sagt, denna jäkla saknad efter er :(


Imorgon drar jag iväg till Linköping eller något annat spännande place där det finns ett IKEA, på lördag är det stadsfest och på söndag hälsar vi på turkarna.


Och, jag tror nog vi lämnar jackorna hemma.

Puss
/C.
Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0