Scrapbooking

2009-10-04 @ 21:51:48Skulle egentligen ha pluggat hela dagen. Istället blev det ingenting, fastnade med scrapbookingen. För er som inte vet vad scrapbooking är:

"Scrapbooking är en engelsk term som kan användas när man i stället för att bara sätta in foton i album även sätter in en massa andra saker. Man klipper, klistrar och sätter in klistermärken, biljetter, dikter osv. Direkt översättning av ordet scrapbook är utklippsbok.

Scrapbooking innebär alltså att du dekorerar dina fotoalbum. Man monterar foton på färgade och mönstrade papper, skriver dokumentation om bilderna och lägger kanske med små minnessaker". (http://sv.wikipedia.org/wiki/Scrapbooking).

Jag har helt fastnat vid denna hobby. Jag tycker att det är riktigt roligt att sitta och klippa och klistra. Synd att det är så dyrt att köpa grejer bara. Helt sjukt vad fint man kan göra om man har tillgång till rätt material.

Här kommer tjuvkik av från mitt album:





Jag är fortfarande lite av en nybörjare. Om jag hade haft tillgång till det material jag vill, hade allt blivit mycket finare. Men man får använda sig av det man har istället!

Förresten hittade jag en liten mus under min säng förut. Snuttan hade burit in den och dödat den. Stackars :( Tur att jag upptäckte den annars hade det nog börjat lukta ganska illa på mitt rum snart.

/ Åse



Åse Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: My

Haha wow, hon lägger möss på andra ställen än på mitt rumt alltså?:)

2009-10-05 @ 13:04:49
URL: http://mysamuelsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0