Goder Afton!

2009-09-30 @ 19:56:46God Kväll på er alla, nu är det återigen Tzetze som sitter här och knapprar :) Såg att Felle hade spått sumsevens framtid och det var väldigt kul att läsa måste jag säga, mycket fint hörrö! Tänka sig att det var lilla jag som till slut skulle få Nisse ... och leva på Kos dessutom :P Iallafall så har jag inte gjort så väldans mycket idag på den lediga dagen, tog mig en lång sovis och så har jag fixat och trixat lite bland mina pollestuffs, behövdes! Dessutom kom mina små medianer hit med en godispåse, sådär lite spontant ;) Tack kära vänner! :D mycket mysigt, även om man bara sitter och glor på Kos-bilder/videosar för 100:e gången ;D
--------------------------------------------
Morgen gehen wir wider zu Schule, Toll!!! :D
och morgonen börjar med .... tro det eller ej ... TYSKA :D :D
Åh, jag längtar, måste nästan vara höjdpunkten, särskilt när man har med sig sin tyskabok hem och har pluggat järnet på läxan!
vad halvhatiskt och tråkigt den där lilla texten blev nu märkte jag, aja, den handlar om tyska iallafall!
--------------------------------------------
MEDDELANDE TILL SUMSEVEN, ELLER JA, EN FÖRFRÅGNING:

ÄR DET NÅGON MER ÄN JAG SOM ÄR VÄLDIGT SUGEN PÅ LITE HÅLLIGÅNG, KANSKE TILL HELGEN ELLER NÅGOT? ETT HEMMAPARTAJ?! :) VORE VÄLDIGT LATTJO TYCKER IALLAFALL JAG :D


Ha en trevlig kväll kära bekanta och obekanta! :)
Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lycko mig!

2009-09-30 @ 19:47:13Idag hittade jag en kanonbra sida med hårprodukter, plattänger och parfymer. Ja de har lite allt möjligt, även tips för hur du sköter ditt hår. Verkar hur bra som helst och de har mitt schampo och balsam i kampanjpris och det är de stora flaskorna jag pratar om!!
Jag är som beroende av mitt nya schampo/balsam från L'Oreal, håret blir stark och friskt och jag känner verkligen skillnad. Tyvärr har mitt schampo/balsam varit slut ett tag och det känns. Så nu har jag beställt det från Lyko.se och har jag tur kommer mina varor imorgon redan!

Jag betalar bara 359 kronor för schampo & balsam 500ml och eftersom jag handlar för över 300kr betalar jag ingen frakt! Kanoners! Jag kommer nog fortsätta att beställa grejer från Lyko.se för de har alla bra märken till riktigt bra pris!

//Therese
Permalink Therese Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fortsättning följer...

2009-09-30 @ 18:59:47... ikväll börjar det. Kanal 5 21:00

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sumseven om 10 år

2009-09-30 @ 18:01:10

Åse gifte sig med Johan efter de tre månaderna i Norge som vänsterhänt industriarbetare och snart kom fyra barn som hon tjatade hål i öronen på. Hon trivs bäst med att sitta hemma med barnen och scrapbooka men hon jobbar även extra som knattetränare till det lokala fotbollslaget. Johan, Åse och barnen Frøydis, Hildegunn, Åsmund och Haakon har precis bestämt sig för att flytta de få milen från Strömstad till Oslo för att ”finna sina rötter”.

Paulina gick på Danshögskola efter gymnasiet och sades bli ersättaren till Fredrik ”Benke” Rydman i Bounce som fick snygghetsvansinne och hamnade på mentalsjukhus. Efter två år som betald proffsdansare kom nästa generation av Aktiv Ungdomare upp till Stockholm och tog hennes plats i dansgruppen.  Nu jobbar hon som bakgrundsdansare till Markoolio när han uppträder på Finlandsfärjan.

Ina valde att fria till Elias eftersom han aldrig kom sig till att göra det på grund av att han tappat ringen i bajs på jobbet. De flyttade till en lyxig villa på Lidingö med högt i tak och vitmålade väggar och skaffad boxern Bo och Golden retrivern Go. Ina valde bort jobb för att istället inreda huset de flyttat in i och efter ett år som egeninredare valde hon att söka jobbet som tv-inredare/baktipsare i Sommartorpet 22 som numera endast går på Svt24 och har cirka 50 000 tittare.

Linnea fick Guldbollen år 2011 för sina insatser i den svenska damlandslaget i fotboll och fick snart kontrakt i Fc Barcelona som Svennis nyligen tagit över. Efter  ett skandalrikt första år som Svennis unga älskare blev hon gravid med tvillingar och hennes karriär som fotbollsproffs var över. Idag har Linnea trätt på sig klackarna och är en riktig MILF som dagligen går till lekparken med sönerna Lasse och Messi.

Therese flyttade till Stockholm efter gymnasiet för att söka lyckan i reklambranschen. Hon flyttade in med sin syster som skaffade henne kontakter och namnet uppskrivet på gästlistan på både Spy Bar och White Room. Snart var hennes syster för gammal för att kunna synas på mingelbilderna på stureplan.se så Therese tog glatt över hennes plats, till systern förtvivlan. Hon blev utsparkad och flyttade in med frisör-Bobby -hennes nya bästis! Snart färgade hon håret platinablond och operade tuttarna till storlek DD och hamnade på finest.se hånglandes med bloggaren Rahlenfeldt. Reklamkarriären? Vem behöver kunskap när man har utseendet med sig!?

Cecilia gav sig av mot Kos efter studenten för att ge ön dens andra bargata tillbaka. Hon startade upp bar efter bar och var snart det mest ökända namnet på hela ön. Men hon var inte ensam. Nils, fördetta anställd på Jackson´s, visade sig vara en riktig gentleman och efter två veckors konstant sjungandes med gitarren i högsta hugg under balkongen i hennes lyxiga lägenhet blev de ett par. Snart fraktade Cicci dit sina älskade hästar och startade Kos första hästgård och det dröjde inte länge förrän Kos hade förlorat sin status som partyö och istället blev familjeön nummer 1.

 

Ja, jag har lite tråkigt haha. Tänk på att jag har gjort det här i ironins tecken, så bli inte ledsna och arga på mig om ni tycker att jag har varit taskig :). Som ni ser finns det ingen gjord på mig, kände lite att det bara skulle bli platt pannkaka om jag gjorde en på mig själv. Men är det någon som känner sig manad är det fritt fram! Kram och Puss!

 

 

Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


I väntan på Thass

2009-09-30 @ 11:16:48

Igår spelade Barcelona i Champions League mot nåt mindre lyckat lag som jag inte brydde mig om att komma ihåg namnet på. Det missade jag på grund av Viasat som inte ville visa matchen på en kanal som jag har och på grund av en allmänt störd dator som inte ville visa matchen överhuvudtaget. Men som vanligt, fixar mina älsklingar segern ändå, så jag behövde aldrig riktigt oroa mig.

Nu sitter jag vid en extremt seg dator i skolan och väntar på att Therese ska sluta. Då ska vi äta och sedan ska jag till körskolan tror jag. Igår klarade jag fas A! Ett steg framåt minsann. Ikväll ska pappa börja flytta in i sin nya lägenhet. Den ligger cirka 2 minuter till fots ifrån mamma, så det kan nog inte bli så mycket bättre. Även att de bodde på samma gata innan, var det i var sin ände av stan, vilket inte alltid var så smidigt för mig.
Nu ska jag kissa. Ha en bra onsdag, mina vänner!


Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag hatar att jag älskar dig

2009-09-29 @ 19:27:32

Och jag skäms för att säga att du är kvar i mig,
skratta åt det, för då kommer jag kanske över det


Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Paulinas låttips

2009-09-29 @ 18:23:58

Jag har inget bättre för mig än att helt enkelt tipsa er om mina favoritlåtar just nu.




Bilderna är tagna från Google.se


Samma musiksmak som mig? Lägg en kommentar och tipsa om en bra låt då :) 





                                                                                                                 

Permalink Musik Kommentarer (3) Trackbacks ()


Studentkryssning, ja tack!

2009-09-29 @ 17:17:38Trots att jag läste bloggen senast i måndags känner jag att jag har missat väldigt mycket. Det verkar ha hänt mycket i era liv sen dess :)

Igår hade jag inte tid att sätta mig vid datorn. Städade rummet när jag kom hem och sen åkte jag till Mariannelund och spelade innebandy. Vi spelade nämligen träningsmatch mot herrarna, min pojkvän Johan och hans lag. Ja man skulle väl kunna säga att vi blev totalt utklassade. Men vad förväntar man sig egentligen. Vi gick inte igång någon vidare spel utan det kändes mest som vi jagade boll. Blev nedputtad några gånger och har fått ett blåmärke på benet av Johan, snäll pojkvän jag har va? :P hihi. De var lite bussiga mot oss så vi fick leda med 5-0 från början. Dessutom fick vi fem straffar, trots att det inte skulle spela någon större roll, men det är bra träning. Jag tror jag har bestämt mig för att spela innebandy i Mariannelunds damlag i år. Än så länge tycker jag att det har varit riktigt roligt, ännu bättre bli det väl när man lär känna alla och så med. Känns fortfarande lite stelt på den fronten.

Idag har varit en kort dag i skolan. Jag har haft en lektion idag, som började vid tjugo över två. Trots det kändes det väldigt segt. Gick bara och väntade på lektionen hela dagen. Hade varit mycket bättre om det var första lektionen. Var och fikade med Sarah P innan. Det var trevligt. Har inte träffats på evigheter, förutom harrys sist.

JAG HOPPAS ATT VI FÅR ÅKA PÅ STUDENTKRYSSNINGEN VI MED JU FELLE. Har du fått svar av Sofie?

/ Åse

Permalink Åse Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kort, men ändå lång dag i skolan.

2009-09-29 @ 16:15:44Att en lektion kan bli så lång? I och för sig är den 3 timmar lång men ändå... Det känns som om den aldrig ska ta slut. Vi skrev i alla fall Offerter idag till vårt kommande fotoprojekt. Jag har kommit fram till ungefär hur jag vill ha det. Min låtsaskund är tidningen SOLO och jag ska göra deras modesidor. Therese ska vara min modell och vi ska fota när vi är i Stockholm. Jag vill ha lite cool statsmiljö. Antingen Gamla Stan eller nåt riktigt betongigt område. Vad tror ni om det? Ge mig tips!

Efter den långkorta skoldagen gick jag till Körskolan och klarade av B och C-fasen, ändrade om lite körlektionstider och sen gick jag en sväng på stan. Är ju rätt sugen på att köpa en skinnjacka på Cubus, men jag skippar nog det. Vintern är snart här och det är bättre att investera i en mysig vinterjacka. Nu är jag hemma och har prcis smällt i mig ett kokt ägg och kikar på Top Model Australien.

Ha en fin solig tisdag! Imorn är jag ledig, tjoho!

Puss,
Permalink Ina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


SAAB, jag är såld!

2009-09-29 @ 13:53:15Jag är helt såld på SAABs reklam, låten är helt underbar!! Jag kan lyssna på den hur många gånger som helst!
Den är så fin, skön, underbar, vacker, jaa den är allt! Jag kan bara säga tre ord om den här låten; Jag Älskar Den! Var bara tvungen att lägga upp den innan jag går och lägger mig.

Någon mer som tycker den är sjukt bra?



// Therese
Permalink Therese Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tjejkväll = Damkväll?

2009-09-29 @ 13:49:22Som jag skrev igår skulle jag på tjejkväll på Materialmännen, tjejkväll var kanske att ta i men många kvinnor/damer var det där. Material Männen är kanske inte första stället man tänker på när det gäller tjejkväll och det var en aning speciellt. Man fick testa på att tapetsera och kakla. Så var det som jag trodde en massa tävlingar, men det var inget viktigt för vi vann inte! Så nu släpper vi det.
Annars var det lite mysigt med mat och dryck, ett gratis läppsyl och en tidning fick jag med mig hem iallafall. Här är litebilder ni kan underhålla er med.


Allt började med en väldans massa badankor!


Det blev tipspromenad.


Mamma körde sura-minen-looken hela av kväll.
Hon trodde hon skulle vinna tipspromenaden på det viset. Vilket visade sig fel. :P


Jag stod mest i ett hörn och fikade.


Och Jenny såg allmänt trevlig ut och minglade med gästerna.

/Therese
Permalink Therese Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Höstjacka?

2009-09-29 @ 13:36:49

Det var den här jackan jag menade Ina! Visst är den fin? Den kommer iallafall från Bikbok och kostar 699 kronor. Om jag inte hade en bra höstjacka från förra året skulle jag definitivt köpa den här...har jag några pengar kvar längre fram i höst kanske jag köper den ändå...

Idag kom min mobil och den ligger just nu på laddning! Provade touchskärmen förut och det gick bra om än lite ovant. Men den är skitsnygg!

Idag har jag varit i Västervik med mamma som ville ha sällskap till läkaren och snart ska jag bege mig till skolan för dagens enda lektion, Naturkunskap. Inte särskilt roligt med andra ord.

Föressten blir det förhoppningsvis studentkryssning för mig och Åse också!

Ha det bra!

 

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


ÅH! Nostalgi!

2009-09-28 @ 19:01:03


Jag älskar nostalgi. Jag älskar känslan när man hittar en bild eller hör ett ljud av någonting man älskade (eller hatade för den delen) som liten. Det bara pirrar till i hela kroppen och en oförklarig värme spritter runt i hela kroppen. Helt plötsligt känns allt i livet underbart och man har ingenting att oroa sig för. Alls. Jag älskar verkligen nostalgi. Bilderna ovan är någonting som fick mig att bli oerhört nostalgisk, glad och ledsen på samma gång. Det var min favoritbok som liten, Vildingarnas land har jag för mig att den heter, fast den var så himla läskig. Det var med skräckblandad förtjusning som jag läste den, och faschinationen för läskiga saker finns kvar än idag. Jag älskar att känna mig rädd, fast jag tycker att det är läskigt. Jag älskar skräckfilmer och jag älskar tanken på spöken, Loch Ness-sjöodjur och våldnader. Kanske, kanske har det att göra med Vildingarnas land. Vem vet?

Nu ska jag gå upp och leta efter boken!



Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Det är tanken som räknas

2009-09-28 @ 18:56:30ÅH! Jag vet egentligen inte alls vad jag vill skriva eller varför jag ska skriva. Ibland tänker jag nån tanke på nåt intressant. Men lika snabbt som tanken kommer till, försvinner den. Min hjärna är bra på att slarva bort de allra viktigaste tankarna. Till exempel fick vi fyra läxor i engelskan i fredags, och jag har inte lyckats komma ihåg en enda. Dock kan jag komma ihåg extremt meningslösa saker som hände för flera år sedan. Det mest intressanta jag har lyckats komma ihåg idag är att det snart är derby, AIK - Djurgården. Kan bara sluta på ett sätt - gulsvart, underbar seger och ett steg närmare SM-guld. See ya, dudes.


Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Måndag = Media-dag

2009-09-28 @ 18:26:45Ännu en måndag och så väl media-dag är över. Vi börjar verkligen komma någonstans på vår nya webb-tidning. Det går sakta men säkert framåt. Vi har pratat om ledord och innehåll, en person som hette Mats Konrad kom även och berättade att han ska starta en ny tidning och vill att vi ska vara med och skriva i den! Super roligt tycker jag! Kunna synas på lite andra ställen än bara i vår lilla skoltidning Frizon.

Praktikplatsen är fortfarande inte fixad och lite smått panik ligger över mig. Något måste jag väl hitta, får ta tag i det igen, imorgon.

Ikväll ska jag, mamma och min brors fru till Materialmännen för tjejkväll. Så det blir en äkta TJEJ-kväll för oss. Vet inte riktigt vad det kommer innebära men det blir fixa och tävlingar och lite sånt.

//Therese
Permalink Therese Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ett sällsynt exemplar

2009-09-28 @ 18:22:00Ju mer jag lyssnar på Lasses nya skiva, desto mer älskar jag den. Ju mer jag älskar den, desto mer älskar jag honom. Ju mer jag älskar Lasse, desto mer längtar jag till den 11 december. Ju mer jag längtar till den 11 december, desto mer lyssnar jag på Lasses nya skiva.




Permalink Lell & Lasse Kommentarer (1) Trackbacks ()


Back to Bloggen

2009-09-28 @ 18:06:09

Hej!

Kommer ni ihåg mig, Ina? Kan knappast tro det. Var himla länge sedan jag skrev i bloggen nu och jag ber om ursäkt för det. Har helt enkelt inte haft något att skriva, inte för att jag har det nu heller men jag känner mig lite tvungen.

Sitter här med en godispåse framför mig och tänkte fortsätta så resten av kvällen. Mamma ska iväg på jobb och pappa har nån "tjej-kväll" på jobbet. Haha kommer ihåg när jag var med på en av de kvällarna när jag var liten, det var grejer det. Benny som vann Farmen var där? Kommer ni ihåg Farmen?

Påwlinka nämnde ju Studentkryssningen och jag är sjukt sugen! Tror det kommer bli jättekul, särskilt om hela klassen hänger på!

Imorn har vi bara en lektion som vanligt på tisdagar, Fotografisk bild. Vi ska börja med ett nytt projekt, nämligen ett reklamprojekt och jag funderar på att göra ett fint modereportage! Ska titta lite i tidningar ikväll så jag får lite inspiration.

På tal om annat, nån som har tips på varma men ändå snygga vinterjackor? Vart finns dom?


Ha en bra kväll och ta vara på er ♥

Permalink Ina Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Studentkryssning 2010!

2009-09-28 @ 16:18:36Okej. Med snabba steg känner jag nu att vi närmar oss friheten. Idag fick vi Medianer besked om att i morgon, senast, måste vi beställa studentkryssningen! Är det inte helt sjukt? Snart tar vi studenten! Det finns inte en tvekan om att jag ska med. Det kommer garanterat vara värt tusenlappen/arna. Webbsidan ville tydlinge inte vara med i mitt inlägg så sök på funcruises så får ni se vad jag hetsar om.



!Adios mis amigos y amigas!

/Paulina

Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Lagfest+pumpen

2009-09-27 @ 17:54:09Gårdagen blev grymt lyckad. Lagfesten, som också var en avslutning, började klockan fyra på restaurang och pizzerian Wasa i Södra Vi. Trots att vi hade beställt vilken mat vi skulle ha, flera dagar innan tog det en hiskelig tid för oss att få vår mat. Vi fick maten runt halv sex tror jag. Men maten var grymt god och det var trevligt det. Det var sjukt mycket folk som åt på pizza i Södra Vi igår i alla fall. Hela tiden var det folk som kom och hämtade pizza eller åt där, så de hade en hel del att göra. Det blev en och en annan slant i kassan för dem.

När vi ätit klart gick vi ned till pumpen för att ta stämpel. Eftersom vi hade lagfest fick vi inträdet gratis vilket var gutt. Vi drog sedan vidare till Magda för förfest. Jag höll igång hela kvällen och dansade från att vi kom till att vi gick. Jag var sjukt pepp och kanske inte helt nykter.

Hemma hos Magda var det jätteroligt tyckte jag. Synd att vi inte haft någon lagfest innan i år tycker jag för vi är ett härligt gäng. Vi gick till pumpen runt halv elva och redan då var det MASSOR av folk. Det var väldigt mycket lag där. Vimmerbyherrarna gick runt med guldhattar på huvudena eftersom de vunnit serien, Kisas damlag var där, Gullringens herrlag, VH var där och några i Johans innebandylag tror jag. Det var riktigt mycket folk och stämningen var på topp. På pumpen träffade jag inte så många i mitt lag, vet inte vart alla tog vägen. Men jag och Louise hade det riktigt roligt i alla fall.


Födelsedagsbarnet









Sista bilden är från pumpen. Det enda jag hade det ifrån också. Bilden är det spelare från Gullringensherrlag och så jag och Louise från damlaget. Pratade spanska med brasilianarna tror jag. De förstod faktiskt lite av det jag sa.

Hade en grymt roligt kväll. Börjar faktiskt gilla pumpen mer och mer för varje gång.

/ Åse
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


DaNcE

2009-09-27 @ 17:51:40Är helt och hållet slut. För en stund sedan kom jag hem från vimmerby. Träffade matilda och vi gjorde dans i ca 2 timmar. Jag är mycket nöjd över vår insats idag. Vi kom en bit och det ser jättebra ut.

Vet inte om jag sagt så mycket om hur det är att vara dansledare? Men hur eller hur så är det bland det roligaste som finns. Jag trivs verkligen med gruppen och det finns nästan bara positiva saker att säga om hela grejen. Därför tänkte jag nu fira detta med lite dansbilder. Har hunnit med rätt mycket under de två år jag dansat.




Senaste dansuppvisningen


I väntan på Audition till musikvideo. Gick inte så bra för min del.


Min första dansuppvisning någonsin


Tema byggarbetare julen 08


Inför uppvisningen på Bounce summercamp 08


Bounce och uppvisningsdags


Här dansade vi under Bounce summercamp


Vår lilla Hälsobanksgrupp "Engergy" tränar inför UKM.


Energy


Innan dansuppvisning i Teatern


Dansuppvisning idrottshallen. Haha fy, hoppas ingen kommer ihåg det.


Klicka på länken för att se hur en lektion kunde se ut: Bounce summercamp


Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Detta har hänt

2009-09-26 @ 19:33:20Just nu sitter jag hemma och käkar tortelini och dricker mjölk. Paulina och Kenny kommer och hämtar mig såsmåningom, för att vi sedan ska återvända till The house of Påwlinka. Där vet jag inte vad som händer, men troligtvis inte för mycket. Idag har jag spelat match, mot Rödlse, vilket innebar att jag sprang efter en 42-årig före detta polsk landslagsspelare i 90 minuter och hindrade henne från att göra mål. Det var jobbigt och efteråt dog jag lite. Sedan levde jag lite till och kollade på när herrlaget gick upp i division 2. Efter det tränade jag tydligen. Årets lugnaste träning som tur var, eftersom att jag var så trött att jag knappt orkade stå på mina ben. Imorgon ska jag vara med a-laget och vi ska stanna kvar i division 2.


Påwlinka


Hade ingen bild på Kenny på den här datorn. Men ja, Kenny Starfighter... same shit!

Kiss & Bajs.


Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Sista chansen att röst?!

2009-09-26 @ 12:56:26Idag är det nog sista chansen att rösta på Sumseven i Veckans blogg! Så rösta på oss ni som inte redan gjort det!
Gå in här och rösta på nummer1, Sumseven!!
Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Pumpen tonight!

2009-09-26 @ 12:03:50Idag känner jag mig ganska seg. Jag vet inte varför, men det är ganska mörkt och tråkigt ute tror jag. Gårdagen var skön. Satt och kollade på idol och kändisdjungeln och åt godis.

Nu måste jag snart hoppa in i duschen och börja göra mig i ordning. Ska äta middag med laget om några timmar, sedan blir det FEEEST! :)

Det är nog det sista ni hör från mig idag skulle jag tro. Hoppas ni hade det roligt på festen igår. Var det mycket folk och så eller?


Jag och min storasyster på bilden

/ Åse

Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tillåt mig att gå in i väggen

2009-09-26 @ 11:04:00

How did you become so obnoxious?
What is it with you that makes me act like this?
I've never been this nasty
Can't you tell that this is all just a contest?
The one that wins will be the one that hits the hardest

P!nk-Please don't leave me



Jag kände att denna text speglar mycket av mina tankar just denna morgon. Speciellt med tanke på min gårdag. Har sagt det förr och jag säger det återigen, Det finns bara ett ord för sådana som dig, och det är ondska. Haha! Patetiskt. Nu snart ska jag hämta systra mi hos hennes idiotpojkvän. Vet inte om jag har något hopp kvar när det gäller killar? Ibland önskar jag att jag vore en, så jag kunde bevisa för mänskligheten att det inte är megasvårt att behandla en tjej normalt. Dessutom skulle jag vilja ge mig själv en fet käftsmäll för att jag ibland är så pantad. Dags för mig att glömma, helst förtränga. Det är nog bäst så.

Men innan dess, tillåt mig att gå in i väggen.

Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Internet!

2009-09-25 @ 18:23:24Äntligen har pappa tagit tag i bredbandsfrågan. Han köpte ett nytt modem så jag också kan ha internet på min dator. Så nu framöver kommer jag vara lite mer aktiv på den här lilla bloggen.

Har inte tid just nu. Måste duscha och sen ta tag i kvällens planering. I korta drag ser den ut såhär nu:

  1. Duscha
  2. Äta
  3. Åka till Vimmerby
  4. Säga hej till Snyggkenny
  5. Köra syster och co. till Solnebo
  6. Festa

Nu drar jag mig, med ett stort leende på läpparna. Äntligen har jag fått tillbaka internet.
Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ibland finns det inte mjölk till maten

2009-09-25 @ 16:42:46Trots detta lyckades jag ändå låtsas som att jag förstod någonting på naturlektionen idag. Alla atomer, protoner och neutroner blir som världens krångligaste och längsta ord tillsammans, som definitivt inte vill ta sig in i min hjärna. TZYND! Hela dagen idag har i övrigt varit väldigt oseriös och okonsentrerad. Om detta beror på mjölkbrist eller att det är fredag vet jag inte. Den enda normala lektionen var väl engelskan. Där är vi minsann alltid mycket extremt seriösa och får 4 läxor i veckan. Allt för att lära oss så mycket engelska som det bara får plats i våra hjärnor. "You need to prepare for university" tydligen. Men jag känner lite så här, att jag skiter i universitetet, efter som jag nu går på GYMNASIET! Det kan dock uppenbarligen vara svårt för vissa parter to understand. Helg, weekend, fin de la semana, helsch (tyska?), är det hur som helst, iallafall, hur overkligt det än känns. För denna vecka har enligt mig gått fruktansvärt fort. Så fort att jag igår upptäckte att min väska som jag hade till pappa förra helgen, fortfarande stod väldigt ouppackad på golvet i mitt rum. I den låg skrynkliga kläder som jag tog på mig. Sedan fyllde jag väskan med andra kläder och drog till pappa. Min fredagkväll ska jag spendera på Storgatan 4 tillsammans med tacos, vatten, pappa, Lars Winnerbäck och soffa.

I övrigt så
... är det 48 dagar kvar tills jag fyller 18 - det går framåt!
... är det 16 dagar kvar tills jag ska på Green Day - obegripligt underbart!
... har jag lite ont i nacken pga. för mycket du-vet-vad, Påwlinka. (vi kanske måste döpa det?)
... spelar jag imorgon den sista serimatchen för denna säsong, mycket sorgligt men mycket sant - det borde vara fotboll året runt!
... önskar jag er en helg - hur den blir får ni bestämma själva!

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Haha

2009-09-25 @ 16:09:09Hittade detta i en blogg. Är inte det det sjukaste ni läst på länge? Kan man göra annat än att äcklas och skratta åt det? Jag tror inte det.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5849221.ab


Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemmakväll med familjen

2009-09-25 @ 15:52:08Trots att jag enbart gått tre hela dagar i skolan känner jag mig helt utmattad. Jag vet inte om det beror på att det är den deppiga årstiden höst eller att jag fortfarande har en förkylning i kroppen. Däremot är det väldigt vackert med alla fina färger på träden. Men alltid på hösten blir man lite deprimerad och har ingen energi. Det är en mörk och tråkig årtid.

Det ska faktiskt bli skönt med en hemmakväll idag. Min lillasyster Linn fyller 16 år imorgon, så vi ska fira henne idag eftersom vi inte kan göra det imorgon. My åker till Stockholm och spelar pingis och jag och linn ska äta middag med fotbollslaget och sen ha lagfest. På kvällen blir det pumpen, så vi får hoppas på mycket folk! :)

Vi ska äta god mat idag och efterrätt sen blir det väl en myskväll framför tv:n med godis och så.

/ Åse

Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I väntan på nånting större

2009-09-24 @ 22:45:25





Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Jag lever fortfarande !

2009-09-24 @ 18:43:34

Ja alltså, Tzetze har ju inte vart den aktivaste bloggerskan i detta gäng på ett tag... hoho, jag vet inte varför, lite bloggtorka förmodligen?!

Sitter just nu med en gose-mos i knät och lyssnar på Shania Twain, inte igår de hände sist... ska förmodligen snart pallra mig ut på promenix med parvell och gusse! Kan behövas av många olika orsaker men kan ju nämna att det är en del choklad inblandat! Nog om saken...

Det var ju lite kul att vi lyckades komma på delad första plats i den senaste bloggtävlingen, men nu brudar ser vi till och vinner hela schkiiiten!

Tänkte inte skriva så mycket mer nu men känner för att lägga in lite bilder, gamla som lite nyare ..

jhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhggggggggg (Hoppsan en liten hälsning från Agge-Bagge-Bogg fick vi där
mitt i allt!)  

Jaja, de gör inte så mycket, han kan vara värd att synas lite eftersom han har bott hos oss ganska exakt t.o.m. i klockslag -- 3 veckor idag, typ nu då.. :)

*********************************************************
Iaf, här kommer några pictures!!


 











Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Pluggis? Inte just nu i alla fall

2009-09-24 @ 16:58:51Skoldagen har varit ganska okej. Sovmorgon och endast två lektioner. Men det var projektarbetsmöte idag klockan 3 så jag fick stanna kvar. Det var bara 15 min, fan att jag gick dit. Hade varit hemma en och en halv timme tidigare annars. Tankarna bara flyger omkring i mitt huvud. Hur ska jag lägga upp mitt projektarbete? Vad ska jag göra? Trots att jag nu vet att jag ska ha hälsobanken vet jag inte vad jag ska göra. Om någon har några tips får ni gärna säga till. Jag hoppas att det blir bra till slut i alla fall. Måste sätta mig och göra upp en plan i alla fall för det skulle man tydligen lämna in sen.

Idag blir det att ta det lugnt och försöka plugga lite. Jag har blivit jätte lat på den fronten och är redan skoltrött. Just nu känner jag bara att jag vill ta studenten direkt och bara försvinna från skolan. Men jag hoppas att min studiemotivation kommer tillbaka eftersom det är långt kvar, plus att jag vill ha bra betyg.

Ja jag är en ambitiös tjej som hela tiden strävar efter högsta betyg i alla ämnen. Fast det kan jag såklart inte få. Jag har vissa ämnen som jag absolut inte klarar att få mvg i, så där får jag nöja mig med vg. Jag har nog alldeles för höga krav på mig egentligen, men jag vet ju inte vad jag vill bli i framtiden. Kanske behöver jag ha kanonbra betyg för att komma in på det jag vill på universitetet?

/ Åse
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Delad etta!

2009-09-23 @ 21:50:43SumSeven spurtade på slutet och tog sig upp till delad förstaplats. Men tävlingen fortsätter, så rösta igen!

SumSeven
Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut

2009-09-23 @ 21:38:41

Alla har vi väl någon gång mått dåligt utan att riktigt veta varför? Det känns som ångest, fast man ändå inte riktigt känner den. Det känns tomt, meningslöst och allmänt dåligt. Det är som en ångest som ligger på ytan och bara gnager. Man vet inte vad den kommer ifrån, varför den finns eller om den överhuvudtaget finns. Det kanske bara är en känsla, som man heller inte vet varför man har. Ibland kan det vara värre att känna så än att ha ångest över något som man faktiskt vet vad det är. Tanken på att må dåligt utan att veta varför, gör bara att man mår sämre. Man tänker bara djupare och djupare på vad det är som händer och till slut mår man dåligt över allt. Allting känns hopplöst och det går inte att under några omständigheter se något positivt i någonting. Man blir illamående av alla tankar och känner ibland bara för att kräkas ut allt som finns inom sig. Bara för att se om man mår bättre då. Man blir medveten om varenda del av sitt liv, sin kropp, sina tankar och allt känns bara sämre och sämre ju mer man tänker på det. Det blir som en ond cirkel och det känns omöjligt att komma ur den. Jag brukar komma ur den genom att lägga mig i sängen och gråta mig till sömns. Återigen, utan att egentligen ha något att gråta över, men det känns så.

Att jag känner mig så här deprimerad händer inte ofta, väldigt sällan faktiskt, men när det händer vill jag bara lägga mig ner och dö tills jag blir glad igen. Jag antar att detta är ett normalt beteende att ha någon gång ibland? Om inte, kanske jag borde läggas in nånstans. Nu ska jag bli glad.

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Det har kommit!!

2009-09-23 @ 19:14:55

Det är så bra. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag är så lycklig. Det är så bra.


Permalink Lell & Lasse Kommentarer (2) Trackbacks ()


Donera organ!

2009-09-23 @ 17:30:33

Nu har jag anmält mig för donation av mina organ efter min död. Gör det du också!

Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mina vinterskor

2009-09-23 @ 17:01:07Felle ville så gärna se mina nya vinterskor så ni får se en bild. Detta är faktiskt första gången på MÅNGA år jag kommer att ha vinterskor. Jag har gått runt i mina tygskor året om och frusit tårna av mig. Men har aldrig hittat några som jag tyckt om. Det är ett par fodrade svarta, stövlar, troligen lite hala för de är ganska platta. Ser ut som helt vanliga stövlar så det är inte så mycket unikt med dem.




Har förresten varit iväg och spelat skol DM i Västervik hela dagen. Skulle egentligen bara haft en lektionen idag men jag fick offra mig. Det var sådär roligt tyckte jag. Vi hade betydligt mycket sämre lag i år än förra året och vi var inte särskilt bra. Vi kom inte sist i alla fall det var ju skönt. Men nu är jag ganska trött så jag funderar på att gå och vila med en stund. Men skulle egentligen behöva plugga lite. Jag känner mig redan skoltrött, vilket känns ganska jobbigt eftersom det är långt kvar. Vad kan man göra för att få lite motivation?

/ Åse
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


6 h i ikano-huset, hur lyckas man?

2009-09-23 @ 16:26:50Eftersom jag var ledig denna härliga tisdag tog jag och Sarah bilen och styrde kosan mot Linköping. Resan dit gick bra, men när vi väl kom till Linköping svängde vi för tidigt så vi hamnade mitt inne i centrum. Detta var första gången jag körde själv utan mamma i Linköping. Men jag var faktsikt ganska lugn hela tiden och det gick kalas.

Vi var framme i Linköping ungefär halv ett. Vi lyckades med bedriften att vara i Ikano-huset i sex timmar och då hann vi inte ens gå på ikea. Jag vet det låter otroligt, men vi lyckades i alla fall.. Tiden gick oerhört fort och vi vimlade runt och sucktade efter allt. Vi hittade verkligen hur mycket som helst som vi ville ha. Men som tur var köpte vi det inte direkt, för när vi gick tillbaka andra gången insåg vi att de faktiskt inte var så snygga. Det kan vara bra att göra så ibland. Lite bättre för plånboken i alla fall..

Det var i alla fall en kanonbra dag, sen slutade ganska sent. Införskaffade i alla fall ett par vinterskor, en mössa, och jacka och scrapbook saker.






Tydligen är det varje tisdagkväll är det specialerbjudanden i hela Ikano-huset. Alla affärer hade olika typer att rabatter och liknande. Det bjöds på ostkaka och för er som känner mig vet att jag tycker om att pyssla och hålla på med scrapbooking. Det stod skåp med olika pysselgrejer i och vid ett bord där satt några kvinnor och scrapbookade. Jag gick såklart dit och pratade med dem och kollade på deras fina grejer. Deras är absolut mycket finare än mina, men de har lite mer material. Tyckte det var roligt att kolla och kanske till och med få lite inspiration.

/ Åse
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kos: Söndag

2009-09-23 @ 13:57:32Vi hade ställt klockan tidigt för att komma med bussen till "Paradise Beach" som det så fint heter. Vi traskade iväg mot busstationen, en aning bakfulla. Värmen var ett faktum. Till vår besvikelse kom vi på att det var söndag och bussarna hade redan gått till denna omtalade strand. Vi fick därför åka till en mindre, men mycket fin, strand som hette Tigaki (?!?!). Måste bara berätta detta tjejer hoppas ni inte blir arga, men några av oss solade faktiskt toppless för första gången någonsin, haha! Man kan ju säga att alla gränsen som vi trodde fanns, inte fanns på Kos. Men vi vare såkart inte ensamma om detta plus att det inte var mycket folk där.

Åse hade vid det här laget blivit förkyld och låg mest och sov i en solstol. Vi andra badade och solade oss egenom denna dag och det var som att leva i en dröm. Vi tog bussen tillbaka till Sevi Sun. Kvällen närmade sig sakta men säkert och vi gjorde oss i ordning. Denna kväll åt vi på en restaurang nära hotellet som hette någonting? Kvällen slutade här för både Åse och Cissi som inte kände sig så bra. Vi andra gick till Harem, ett mysigt litet vattenpipsställe vid havet, och rökte vattenpipa med smak.

Kvällen avlsutade vi med några drinkar och en timmes dans på bargatan. Detta är därmed den lugnaste och kanske också den mysigaste kvällen av de vi hade därnere. Här kommer lite bilder:






































Permalink Resa i Världen Kommentarer (3) Trackbacks ()


Har jag blivit mosad av en elefant?

2009-09-21 @ 21:58:23Igår hade jag så äckligt hemskt ont in huvudet. Jag somnade vid halv tio. Sov tio timmar. Var extremt trött, men hade inte ont i huvudet. Slog i huvudet i en lampa i skolan. Fick ont i huvudet igen. Kunde inte hålla ögonen öppna på sista lektionen. Kom hem vid 2, somnade och sov till 4. Har tränat nu och har dubbelt så ont i huvudet som innan och är minst lika trött. Vad är det för fel på mig? Huvudvärken kan ju vara den mycket felplacerade lampans fel, men varför är jag så konstigt trött?

Trots trötthet och huvudvärk har jag lärt mig nåt nytt idag: Innan jag somnade i soffan förut, så tittade jag på National Geografic av nån okänd anledning. Det var nåt program som handlade om elefanter och hur arga dom kunde bli och när dom blev arga så dödade dom oftast människor. Det var nåt i deras kropp som tryckte på nåt annat i kroppen som gjorde att det kom ut nån slags vätska som hette nåt som jag inte kommer ihåg. Då blev dom helt galna, hatade typ alla människor, fick panik och visste inte ens vad dom själva gjorde. Intressant tänkte jag och skrev nu om det i bloggen. Så om ni, precis som jag inte visste detta, vet ni det nu.

En till rolig sak! Kanske inte lika intressant, men jag måste berätta. När jag sedan låg i soffan och sov så gott, drömde jag att jag skulle spela match och under uppvärmingen skulle jag göra ett ryck. Precis när jag drömde det började mina ben sprattla, i verkligheten alltså, så att jag höll på att ramla ner från soffan. Jag flinade lite åt mig själv, la mig på rygg istället och drömde nåt annat.

NU ska jag sluta skriva långa inlägg om konstiga saker som händer i mitt liv. Tack för att ni lyssnade.

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Innebandycomeback?

2009-09-21 @ 20:58:45Ikväll har jag varit och tränat innebandy i Mariannelund. Det var så himla roligt att jag funderar på att börja igen. Var extremt nervös innan men det gick ganska bra. Problemet är bara att det är så långt och på onsdagar tränar de i Ingatorp. Så jag hopps nu på att klubben betalar reseersättning så att jag kan fortsätta! :) Det verkar vara ett bra gäng tjejer med. De tyckte att vi skulle börja så det kändes roligt. Måste erkänna att jag saknat innebandyn en hel del. Jag spelade för tre eller fyra år sedan, och slutade för att det helt enkelt blev för mycket träning i och med att jag då spelade i fotboll i Vimmerby. Men jag tycker innebandy skulle vara den perfekta vintersysselsättningen för mig, nu när det inte är någon fotboll och roligt!



/ Åse
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Titta vad jag hitta!!

2009-09-21 @ 19:21:58Vad glad man blir när folk säger något fint om ens blogg. Det är som en kram som går rätt in i hjärtat. Jag hittade det här idag på Sverigesbloggar. Ta en titt vettja och säg om ni tycker det stämmer!? Är vi kanske lite som systrar i jeans?

Jag blir så varm och glad i själen! Nu vill jag bara krama alla mina söta sumseven:ar för de är så himla bra!!




// Therese
Permalink Therese Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Lillplutten har blivit storponken!

2009-09-21 @ 18:20:27

På bilderna Benzo
Foto: Therese


Det är väl sjukt vad djur växer, människor med för den delen. I maj var Benzo lika liten som på översta bilden och nu är han stor som på nedersta. Han har vuxit så det knakat på ca 4 månader!
Lille plutten har blivit stor och större kommer han bli! :O Fast även att han inte är valp längre så är han fortfarande sjukt söt! Eller vad säger ni?

// Therese
Permalink Therese Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tack Spotify och Lars Winnerbäck!

2009-09-21 @ 17:05:46

Just nu sitter jag och lyssnar på Lasses nya album. Skulle fått hem boxen i fredags, men den är försenad. Vet inte när den kommer, men snart hoppas jag?! Men tack vare Spotify kan jag ju ändå lyssna på skivan. Trots att jag hört hans låtar miljarder gånger ryser jag lika mycket varje gång jag hör hans röst på nytt. Och texterna går lika hårt in i mitt hjärta som de alltid har gjort. Jag förstår inte hur han gör det. Ibland känns det som att han är i mitt huvud och sjunger sånger om mina tankar. Och han gör det så vackert. Världens enklaste ord gör han till det finaste och underbaraste jag hört. Och har jag inte tröttnat efter 13 skivor, 2 live-dvd:er och en sångbok, kommer jag nog aldrig tröttna på Lars Winnerbäck. Han känner mig vid det här laget. Och jag känner honom.




Permalink Lell & Lasse Kommentarer (1) Trackbacks ()


Berg av böcker, papper och sånt där skoltrams..

2009-09-20 @ 19:08:49Skolan har dragit igång sen fyra veckor tillbaka och mina läxor byggs på hög. Jag har fortfarande inte vant mig vid att allvaret i skolvärlden har dragit igång än. Tidiga kvällar och tidiga mornar har jag glömt existerade och läxorna behöver vi inte prata om. De ligger där och blir bara fler och fler. Dags att börja ta tag i det här och vända på trenden, nu! Men det är inte lätt när vädret är så skönt och man vill göra allt annat än att plugga. Jag vill vara ute, träffa mina vänner, umgås med min familj och mysa med min pojkvän!

Igår åkte jag just för lite pojkväns-mys och det blev tacos och tv-tittande. Vad mer begär man inte av en lördagkväll. Det var helt klart underbart och vi vaknade till strålande väder och var ute ända tills han skulle iväg och spela fotboll. Då åkte jag hem och har nu stirrat på mina skolböcker sen dess. Det går extremt sakta framåt.


På bilden Nicklas och Shadow (hunden)
Foto: Therese

Hoppas ni också haft en kanonhelg!
// Therese
Permalink Therese Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


En händelserik helg

2009-09-20 @ 18:58:56Gårdagen var riktigt trevligt. Vi lagade tre-rätters middag, spelade spel och pratade. Till förrätt gjorde vi skagenröra, varmrätt pepparstek med potatismos och parmesanost och efterrätt chokladpudding. Det blev en väldigt lyckad måltid, men ack så mätt jag blev. Kändes som om jag skulle sprängas.

Lasse har nog världens finaste lägenhet, helt sjukt vad mysig. En sån skulle jag kunna tänka mig framöver.







Söndagen började med att jag vaknade upp hos Johan med extremt ont i nacke och rygg eftersom hans säng är ganska hård. Därefter kollade vi på lite idolavsnitt, sen skulle han åka iväg på match. Då åkte jag krönvägen hem och såg att pappa var vi Krönsbro, så jag stannade och fiskade i några timmar. Jag fick inte jättemycket men pappa fick. På andra sidan stod Elias och Ina och fiskade. Vimmerby är tydligen inte så stort ;) hehe.

När jag kom hem därifrån följde jag med mamma och plockade blåbär. Och sedan har jag läst ut svenskaboken och börjat skriva på inlämningen. Känner att jag har varit ganska duktig idag faktiskt.

/ Åse
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Blåst brud

2009-09-20 @ 10:07:00
Tråkigt att inse det men förmodligen är jag en sådan. Av väldigt många anledningar. Kan ju ta några av de senaste exemplena:

Det värsta är att jag kommer dansa på måndag igen, trots att jag vet vilka konsekvenser det kan bli. Men vad ska man göra när man är en blåst brud.



/Paulina.
Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Myskväll väntar

2009-09-19 @ 17:01:24Nu var årets sista fotbollsmatch spelad. Efter en riktigt riktigt dåligt match lyckades vi tillsist vinna. Samtidigt blev det klart att vi inte var vinnare av serien utan tvåa, en ynka poäng efter Lojal.

Snart ska jag snart bege mig in till stan för lite umgänge med min syster, hennes pojkvän Lasse och Johan. Känner på mig att det kommer bli en kanonbra kväll. Vi ska laga tre-rätters middag, basta, spela spel och ha det allmänt trevligt.


Bild från 2007 då vi var i Bulgarien


Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sumsevens fotbolls-kort?

2009-09-19 @ 13:22:20
På bilden. Övreraden från vänster: Maria, Cicci, Therese och Ina.
Undre raden från vänster: Paulina, Felicia, Linnea och Åse.


Skrammlade ihop en liten bild från igår. Elias tog bilden och han ville skapa fotbolls-kort-känsla. Visst lyckades vi med det?!
Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vinnaren i Gissa Kändisen!

2009-09-19 @ 11:57:42
Självklart var det ZAC EFRON!!


Nu har Vinnaren korats i vår tävling och det var väldigt många som gissade rätt. Men den som gissade rätt och var först var Julia som har bloggen Just Fabolous Me! Hon kommer nu vara länkad i vår blogg i en månad! :)

I julias blogg får ni läsa om allt från shopping och kläder man bara vill ha till massor med bra musik. Du får även ta del av hennes liv och läsa om vad Julia gör om dagarna! Så varsågod att läs vidare här.
Permalink Tävlingar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag är inte skyldigt nån nåt längre

2009-09-19 @ 11:22:08Last night WAS a good night. A very good night till och med. Det bästa var nog att hela SumSeven var med nästan hela kvällen, vilket alltid gör det som roligast. Sen att övriga världen skänkt mindre lyckade människor spelar inte så stor roll, när vi är så bra som vi faktiskt är. Kvällen avslutades inte alltför sent hemma hos mig med Paulina hostandes i rummet bredvid. Vaknade gjorde vi dock alltför tidigt, enligt mig. Men Paulina var tvungen att dancea och jag var tvungen att äta och börja ladda för match. Laddar gör jag just nu med Håkan Hellström och nudlar, mycket mycket bra. Ikväll vet jag inte vad som händer, vet inte ens när jag kommer hem från matchen. Men mat ska jag väl då få i mig på något vis. Barcelona-Atletico Madrid är det iallafall också och det ska jag se. Egentligen har jag väl inte speciellt mycket intressant att skriva. Kände mest att jag var uttråkad och ensam och ville skriva något. Så det gjorde jag. Nu ska jag återgå till mina nudles... Have a nice fucking day, people!



Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I've got a feeling, that tonight's gonna be a good night

2009-09-18 @ 16:17:31Yes I do. Och tiden går alldeles för sakta. Men när tiden är framme kommer iallafall SumSeven hit och säkert några fler varelser. Då börjar festen. Vart och hur den slutar är svårt att säga. Mitt mål är ju att överhuvudtaget komma in på Harrys... Snart ska jag laga... hamburgare och pommes!

Glöm inte - SumSeven nummer 7!!
RÖSTA PÅ OSS SOM VECKANS BLOGG


Kiss.
Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Invigning av Vimmerby Gymasium, yeah!

2009-09-18 @ 16:11:39





















Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Party party tonight

2009-09-18 @ 15:38:44Dagen idag har varit ganska slapp. Det har nämligen varit invigning på Vimmerby gymnasium. Dagen började med att vi samlades med klassen. Sedan var det dags för tal osv som var supertråkigt. En hel del uppträdanden genomfördes. Alla uppträdanden var bra tycker jag. Runt om på skolan har det funnit ställen att äta på. Har gått och småätit hela dagen. Det fanns t.ex. asiatisk soppa, ostkaka och pizza. Dessutom har jag gått och proppat i mig godis. Känner mig lite fet nu faktiskt.

Idag bjöds vi på en "festmåltid". Det serverades kycklingfilé, klyftpotatis och tzatsiki. Det var supergott! Till efterrätt bjöds vi på chokladmousse. Tänk om vi alltid skulle ha sån god mat! :) vilken lyx.

Ikväll är det party party som gäller. Det är klubb 29 på harrys ikväll så där kommer de flesta om inte alla i sumseven att befinna sig.



Ha en bra fredagskväll alla.
/ Åse

Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tävling! Ledtråd 2

2009-09-17 @ 16:15:49Det verkade som första ledtråden var för svår så nu kommer ledtråd 2. Bilden är inte så lik så jag förstår att man inte kan se vem det är. Men det är iallafall en manlig skådespelare. Nu borde ni kunna lista ut det här för man ser nästan hela bilden!

LYCKA TILL!!!




Permalink Tävlingar Kommentarer (10) Trackbacks ()


Roadtripp till Västervik

2009-09-17 @ 16:03:23Efter skolan tog jag, Casandra och hennes pojkvän Erik bilen till Västervik. Vi gick på stan, åt och kollade på hockey. Casse ville kolla på Martin så jag följde med till Västervik. Vimmerby mötte Västervik och fick storstryk. De förlorade med hela 12-3 och vi tyckte att det var en rätt tråkig match. Men det var trevligt att komma iväg lite.

Kunde tyvärr inte följa med de andra i sumseven till Oskarshamn och bada eftersom jag var tvungen att gå i skolan. De lyckostarna var lediga :)




käkade på Mc Donalds





Det var sjukt kallt i ishallen. Höll nästan på att frysa ihjäl om fötter och händer. Det var till och med varmare ute.

Men det var en trevlig dag!

/ Åse
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Efter 246,5 centimeter har han växt klart

2009-09-17 @ 14:57:28Världens längsta man har slutat växa. Sultan Kosen är 26 år och 246,5 centimeter lång. Han har även världens största händer, 27.5 cm och världens största fötter, 36.5 cm. Hans fot är därmed lika lång som min underarm och hand tillsammans! Det är ju faktiskt helt jävla ofattbart. Han började tydligen växa så mycket pga. en tumör. Men nu är den borta och han siktar på att hitta en bil han får plats i och skaffa familj.



Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Praktik vart är du?

2009-09-17 @ 14:30:25Det drar ihop sig mer och mer inför vår praktikvecka! Jag har fortfarande ingen plats men fick ett par tips från Cicci Fritz, tack för dem!! Så nu är det bara för mig att ringa, ringa och ringa! Förhoppningsvis är det någon som tar emot mig!

Tänkte bara påminna er om veckans-blogg-tävlingen som vi är med i! Röst på NUMMER 7, SumSeven!!
Gå in här och rösta :)

Ha det bra!!
Permalink Therese Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Minitrip till Oskarshamn

2009-09-16 @ 21:19:51

Idag, Onsdag, har fem 5/7 av sumseven varit ute på äventyr. Vi tog bilen och bara körde, rakt i ett badhus. Jag badade trots att jag i morse intalat mig själv att stå över. Men dom som känner mig vet att jag aldrig kan ta det lugnt. Jag måste alltid vara med på ett hörn hur sjuk jag än är. Såhär kan det se ut när vi badar:













 

Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Årets fotbollsmatch i Milano

2009-09-16 @ 20:13:36

Åh, vad jag hatar Viasat. Dom vet verkligen inte hur man skaffar tittare. För det första så visar man Barcelonas matcher på kanaler som majoriteten av landets invånare har och för det andra så visar man Barcelonas matcher på kanaler som majoriteten av landets invånare har. Till exempel TV3 eller TV6. INTE Viasat Motor, Fotboll eller nåt annat som jag ärligt talat inte känner en enda som har. Igår spelade Manchester United mot nåt jävla soppigt turklag och DEN visade de på 6:an. Men inte när det är årets match i Champions League mellan FC Barcelona och Inter. Det fattar ju faktiskt vem som helst. Om jag har tur kan jag se den på nån taskig internetsida med dålig kvalité och tyska kommentatorer. Om jag har tur.
Hur det än blir, så är det dessa underbara fotbollsvirtuoser som klockan 20:45 och nittio minuter framåt ska vinna mot FC Internationale.



Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Rahlenfeldt illustration

2009-09-16 @ 14:16:50Ingen har väl undgått Rahlenfeldt-hysterin som äger rum nu för tiden. Han klättrar bara högre och högre upp på blogglistorna. Så vad passade inte bättre än en liten Rahlenfeldt-illustration.
Har ni missat att läsa hans blogg gå in här.

Ser ni någon likhet?
Lämna gärna en kommentar om vad ni tycker. Som sagt all kritik är bra kritik!
Permalink Therese Illustrerar Kommentarer (6) Trackbacks ()


SumSeven som veckans blogg?!

2009-09-16 @ 13:39:07Vi kan nu bli veckans blogg! Tycker ni att vår blogg är rolig och intressant så tveka inte att rösta!!
Självklart är SumSeven nummer 7, lätt att komma ihåg! Så rösta på oss!

Lämna gärna en kommertar ifall du röstat på oss, så kikar vi mer än gärna i på din blogg och kanske lämnar en kommentar!

Ha en bra dag!!
Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


What a beautiful day!

2009-09-15 @ 19:27:24
Kjol från H&M, har ingen bild på den från Cubus. Och jag gillar inte att ta outfit-bilder så den får bli en hemlighet.

Som alla vet har Sumseven studiedag. Vilket för de flesta inte innebär studier, det betyder LEDIGT!!
Jag strosade ner till Ciao Bella runt två-tiden och mötte upp min lille mor för att ta en fika. Vi gick förbi Cubus och plånboken blev en aning lättare när en kjol följde med hem. Men jag har ju suktat länge efter den. Plus att mitt paket från H&M kom. Så nu blev det två nya kjolar till höstgarderoben!

Over and Out!
Permalink Therese Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Studiedag

2009-09-15 @ 18:52:50

Så där ja. Då har jag anmält mig till Högskoleprovet den 24 oktober. Kommer göra provet i Stockholm då jag är där just då. Känner på mig att det kommer bli supersvårt, men desto större anledning att göra det redan nu så att man kan göra om det igen innan man ska söka högskola.

Idag har vi haft studiedag och den enda gången jag har satt mina fötter utanför huset var när jag drog till körskolan för lite plugg med Lell. Annars har jag bara legat inne och slöat. Är så himla trött, konstigt nog. Trycker faktiskt i mig massa vitaminer och Rosenrot, men det funkar la inte då. En hederlig promenad kanske är det som verkligen funkar. Så jag och mamma ska ge oss ut i det sista av dagens höstsol och gå en liten sväng innan allt bra på tv börjar!

Fick förövrigt ett sms av Gina Tricot att mitt paket har anlänt, till Stockholm då eftersom att de inte skickar hit till lilla futtiga Vimmerby. Tänkte att Elias kunde hämta ut det och ta med det på fredag men sen kom jag på att man måste visa upp leg och grejer, hmm. Hoppas det funkar ändå, hans moster jobbar ju på uthämtningsstället så det löser sig nog.

  

Här är lite av det jag beställde. Bra basplagg inför hösten!

Imorn drar vi till Orskarshamn för lite bad!

Ha en bra tisdagskväll!

Permalink Ina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


R.I.P Patrick Swayze

2009-09-15 @ 16:18:50







Bilder i urval från Ghost och Dirty Dancing.

Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lever sumseven?

2009-09-15 @ 13:03:05Jag tycker att det är lite dåligt uppdatering här på bloggen nu på den senaste tiden. Vi måste skärpa oss :)

Idag har vi studiedag. Väldigt skönt måste jag erkänna. Fast den låg på helt fel dag eftersom vi endast skulle ha haft en lektion idag. Men man ska väl inte klaga. Snart ska jag bege mig in till stan för att umgås lite med Casandra. Vi skulle gå powerwalk och gå på stan, men vi får se om vi hinner det eftersom tiden är knaper. Ikväll blir det träning och sitta bänkad framför tv:n. Det är nämligen både idol och andra avenyn som väntar. Älskar tisdagar på så vis :) hehe.



Bild från Sälen med Casandra i april. Längtar tillbaka! :)


Ni får ha en kanonbra dag ute i solskenet! / Åse
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


You got nothing on me

2009-09-14 @ 21:57:26Idag har vi äntligen kommit igång lite med vår tidning, eller webtidning som det ju mest är. Det känns bra, hoppas bara att vi genomför allt så bra som vi vill och kan. Efter skolan hängde jag lite med Paulina, vi snackade ifatt oss efter två dagar utan varandras fysiska närvaro. Skulle även ringa Green Day tänkte jag, men sket i det.. Sedan tränade jag och nu sitter jag här och lyssnar på The Hives. Imorgon klockan 10:30 har jag min första körlektion. Det känns lite blandat. Är nervös, laddad, rädd och lugn på samma gång. Så jag vet inte riktigt hur det kommer gå. Men det märks. I övrigt har vi denna vecka 6 lektioner, helt okej va. Badbrudar på onsdag och invigning av vår "skola" på fredag. Och för sumseven:are - jag har två lediga lägenheter i helgen, som jag vill vara i med er, möjligtvis troligtvis festandes? Antagligen, om ni samtycker. Jag har lite fotboll att spela också, men det ska jag nog klara än då. För att sikta ännu längre, fyller jag 18 år om 59 dagar. Det ska bli roligt, eller hur? Nu ska jag nog knarka lite Green Day, vi höööörs.

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()


Visst är sex and the city sjukt bra? :D

2009-09-14 @ 15:50:08Sitter och kollar på Sex and the city avsnitt igen. Jag tror knappast att man kan tröttna på dem. Finns så många avsnitt att man nästan glömmer bort det.

Skolan idag har gått ganska snabbt. Skulle egentligen inte ha kommit hem så tidigt men det var idrott och hälsa B sista lektionen och jag har ont i halsen så jag skippade den. Denna vecka kommer gå oerhört snabbt och det känns kanon. Imorgon är det studiedag, onsdag tre lektioner, torsdag vanlig dag och fredag invigning på gymnasiet.

Idag ska jag väl inte göra något speciellt. Hade tänkt att plugga lite, men hur det blir med det återstår att se. Senare kommer Johan hit :D

/ Åse
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bilder från igår.. igen

2009-09-13 @ 20:59:16

Preciiiiiiiiiiis när jag skulle logga in och lägga upp bilder från igår såg jag att Ina precis gjorde det. Men här kommer några till.






Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Bilder från igår

2009-09-13 @ 20:31:49

Här kommer lite härliga bilder från gårdagens partaj!














Permalink Ina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vilsen i skogen vandrar vi omkring

2009-09-13 @ 20:20:47Pappa och jag gav oss ut i skogen för att plocka svamp. Det var en mycket skön dag, med värme och pyttelite regn. När vi skulle gå tillbaka till bilen, hittade vi inte staketet trodde vi, så vi började gå ett annat håll. Men vände strax därefter igen. Vi var alltså inte vilse en längre stund utan var egentligen rätt från början, bara att vi inte gcik tillräckligt långt. Vi hittade ungefär en korg med kantareller där.

Vi åkte sedan vidare till nästa ställe. Där hittade vi också väldigt mycket. Men dessa kantareller var betydligt svårare att hitta eftersom de gömde sig under blåbärsrisen. Där fanns det även mängder med blåbär. Det var helt tjockt. Passade på att äta lite och tog med lite blåbärsris hem också.

Sammanlagt var vi nog borta nästan 3 timmar. Jag tycker att det är jätteskönt att gå i skogen. Däremot är det lite läskigt med alla vildsvin som springer omkring i skogarna. Pappa och jag har nog stått och rensat svampen i 3 timmar också. Det är det värsta med att plocka svamp. Det tar så oerhört lång tid att rensa allt.


Hela diskhon var full med kantareller

Hittade flera stora kantareller

/ Åse



Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Pumpen - Larz Kristerz

2009-09-13 @ 19:51:01Sarah kom till mig klockan fem. Då började jag göra i ordning mig inför kvällen. Sarah var redan klar så hon ville sminka mig, vilket blev superfint. Hon lockade även mitt hår. Vi satte igång drickandet lite smått och bara tog det lugnt och pratade. Vi halv nio drog vi till pumpen för att hämta stämpel. Sen kom Casandra och Elin till mig också, så vi satt på mitt rum och drack och pratade. Det var riktigt trevligt. Väl på pumpen var det massor av folk i blandade åldrar. Vi buggade till Larz Kristerz, eller jag försökte åtminstone och dansade inne i baren. Vi hade det riktigt roligt. Kvällen var riktigt riktigt roligt och jag ångrar absolut inte att jag gick. Det var kanon! Synd att det slutade redan vid ett bara eftersom vi bara var där två timmar typ och hade det jävligt roligt.


Sarah och Casandra

Jag och Elin




Han till höger, sångaren i  Larz Kristerz, kom och "dansade'" med mig och Sarah.



Tack för en kanonbra kväll! :) / Åse

Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kos dag 5 : Apollos Westbeach och barrunda!

2009-09-13 @ 17:57:47Efter en härlig fredag med en badbåtsutflykt, hopp från båten mitt ute i Medelhavet, extremt höga vågor (jag sov tack och lov annars hade jag spytt som en kran), fulla ungdomar som åt mat och fick ta taxin hem relativt tidigt var det dags att göra lördagen fantastisk!

Vi vaknade upp, ganska utvilade för en gångs skull då de flesta av oss kom i säng runt klockan ett. Vissa hade kanske druckit lite för mycket dagen innan och toaletterna var välbesökta... Efter lite frukost begav sig hela gänget iväg till Apollos strand West Beach där vi trivdes som fisken i vattnet.

Efter lite sol och sömn på de sköna och gratis solstolarna tänkte vi inta lunch på restaurangen. Där fick vi höra av kvinnan som ägde restaurangen (kommer dock inte ihåg hennes namn..) att Carmen Electra skulle komma förbi och spela in en tv-show. Dessutom var det ett norsk charterprogram som var i krokarna och filmade...




På bilden kan man se delar av Carmen Electras shows crew. Tyvärr dök donnan själv aldrig upp.. Men personerna runt omkring var minst lika roliga!



Den förmodade programledaren i blå skjorta!



Programidén gick ut på att både de manliga och kvinnliga modellerna, bland annat hon påbilden i prickig bikini, skulle gå runt på stranden och fråga de de skulle kunna tänka sig att dejta om de ville hängamed ut på en tvåveckorskryssning med Carmen Electra med vänner. De betalade för allt, även flyget hem.  De frågade killen i vit keps på bilden och även han i mitten men bara en av de åkte och det var han i mitten. De var dessutom svenskar, vilket var lite coolt och flög med samma plan som oss både dit och hem! Dock var en av killarna ej med på vägen hem..förståeligt eftersom han säkert i samma stund satt och hånglade med Carmen Electra på en lyxbåt mitt ute i Medelhavet. Showen skulle visas på E! Entertainment någon gång för er som är intresserade!







Efter en härlig och lugn dag på stranden, med lite spännande kändisar som sprang runt, begav vi oss hemåt till vårt skrutthotell Sevi Sun. Där tog vi en tupplur på några timmar och började därefter att fixa oss i ordning och förfesta på rummet. Därefter gick vi den långa vägen ner till vår absoluta favoritrestaurang Jacksons! Där beställde vi in fantastisk god mat och dessutom fick vi en fishbowl med 3,5 liter cocktails i på köpet!








Nils tog den sista bilden! Bara det räcker till att bilden ska bli en favorit, men sen gör det ju ingenting att vi ser ut som Milliondollarbabies på bilden också! Världens bästa tjejgäng!











Efter myset på Jacksons blev det en traditionell barrunda med massor av gratisdrinkar och shots, jag tror att vi kan räkna på ena handen hur mycket drinkar vi faktiskt köpte på en vecka. Absolut inte vårt fel, vi är inga snåla människor men säger de att vi får gratis drinkar och shots om vi går i på deras bar, klart som fan vi går in då!













Kvällen var f-a-n-t-a-s-t-i-s-k och helt enormt underbar! Jag måste säga att det var en av de bästa kvällarna för min del, även om de flesta var underbara, men alla var lagom fulla och dansade på som tusan! Världens bästa tjejkompisar!




Permalink Resa i Världen Kommentarer (1) Trackbacks ()


Så kall, så rå, men ändå så grym

2009-09-13 @ 13:28:39Metropol och Monark X igår var extremt jävla kul. Det var vi, Trummis-Dea och hans kompisar och 70 pers från Hultsfred som vi aldrig sett förut. Vi hade förfest på golvet hos Cicci, alla kom in på puben (!), spelningen var grym och vi hade lika kul som vi alltid kan ha. Vi köpte deras skiva, som hade ett mycket bra pris - 10 kronor. Även om jag själv tycker att den är värd mer. Vi fick den signerad och vi fick hänga backstage med bandet. Det sämta med kvällen var att den tog slut. Så kul hade jag. Och jag drack inte en enda droppe. Så bra är jag. Bilder kommer nog såsmåningom från nån av oss små själar som var där. Nu ska jag åka och spela match. Tzez!

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sjuk, frisk, sjuk, frisk... Sjuk.

2009-09-13 @ 11:15:17Än så länge är jag inte 100 % frisk, men det börjar närma sig hoppas jag. Fick däremot hemska besked från sjuksköterskan när jag tog prover att det kunde vara körtelfeber. Jag ska dit i morgon igen och ta prover och se, men från min sida känns det inte som körtelfeber direkt. Av det jag har hört, kan man ju knappt stå på benen eller svälja, och det kan jag ju.

Hur som haver, i morgon är det måndag och efter det studiedag och sen ledigt på onsdag. (Tack vare vårt schema) Sen är det torsdag och fredag och sen helg igen. Känns som att veckorna flyger iväg och jag har ingen kontroll alls över det. Det stämmer nog som dom säger, "När man blir äldre går tiden fortare." I mitt fall är det inte bra eftersom jag inte har en förbannad aning om vad jag ska ta vägen efter studenten. Men det löser sig väl då?

Okej. Söndag. Min helg har, som de två senaste, varit väldigt lugn och sansad. Tjejmys i fredags med Ina och Linnea hemma hos mig, Västervik med god Harrysmat och nya Beck på bio igår och idag blir väl som alla andra söndagar. Ni vet ju själva antar jag. Jag har inget utbud av nya bilder, förutom 3000 från KOs, men jag lovar att bli bättre på det. Ni får helt enkelt nöja er med mina tråkiga texter ett tag till.


Jahopp, men om man kanske skulle gå och bli frisk nu då. Kanske är det nästa gång jag skriver. På återseende.
Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Metropol av alla ställen?!

2009-09-12 @ 18:19:21Ikväll drar vi 5 stycken av oss Sumseven:are till Hultsfreds Metropol. Japp, vi ska återse vårt gamla fjortisställe där vi som små högstadieelever festade förr. Det var en evighet sen jag var där sist. Senast var nog Backyard Babies som var där en Rockiefestival för många många år sedan!

För att inte har varit där allt för många gånger har jag en del minnen. Vad jag minns var jag blond när vi hängde på dansgolvet i Hultsfred kommun. Polisen tog oss drickandes en öl-bucket. Elias fick böta. Sliskiga typer slingrade sig runt benen. Killen med hål i örat. Backyard Babies "efterfest". Det finns mer att ta av från mina minnen långt där bak. Men vad ska man säga alla har vi varit där, någon gång..


Bild 1: Felle, Jag, Ina   Bild 2: Felle, bucket, Ina

Men denna gång är det inte vilket band som helst som ska spela och inte vilken person som helst som ska trumma! Dea ska trumma och Monark X är det som ska stå på scen! Jag tror detta kan bli en bra kväll och jag önskar vår lille Dea många lycka till!



Måste ju lägga in vår käre klasskamrat Alfred också ;)



// Therese
Permalink Therese Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Seger

2009-09-11 @ 21:03:19Besegrade His/Mais med klara 7-1. Vi gjorde en riktigt riktigt bra förstahalvlek, med sex mål. Kanske till och med var vår bästa halvlek för i år. Andra halvlek var mycket sämre, precis som alltid. Vi slappnar av och orkar inte. Men det kanske inte är så konstigt när många tränar en eller ingen gång i veckan. Ska vi upp i fyran nästa säsong måste det bli betydligt bättre med det. Lyckades i alla fall stänka in 3 baljor och jag är riktigt nöjd över min insats.

Lojal besegrade Rosenfors med 1-0, vilket vi tycker är skit. De leder serien med 1 poäng mer än oss. Men vi har 8 bättre i målskillnad. Det känns lite surt. Men antagligen ska inte de gå upp eftersom de redan har ett lag i fyran. Men då måste vi kvala för att få spela där tror jag.

Nu ska jag kolla på Pirates of Caribbean på kanal 5 och bara slappa och njuta av seger :)

/ Åse

Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Åhh, jag är lycklig nu (citerat fredagen-på-kos-Ina)

2009-09-11 @ 18:26:13

Andreas Grega ska vara förband till Lasse på turnén! Nu kan ingenting bli speciellt mycket bättre.





Permalink Lell & Lasse Kommentarer (0) Trackbacks ()


Summer has come and passed

2009-09-11 @ 17:08:46Idag är det fredag. Och eh ja.. det var kanske inte så mycket mer jag hade att säga. Det är skönt. Jag är trött. Jag ska äta tacos. Sen ska jag umgås med mina vänner, på nåt vis, nånstans, nångång. Jag är fortfarande festsugen, men får förhoppningsvis släppa ut mina känslor på den fronten imorgon.
Hasta la vista!


Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


11 september

2009-09-11 @ 16:13:26Ska snart gå ned och hjälpa pappa med att rensa svamp. Snart ska jag åka till Gullringen och spela match. Idag möter vi His/Mais och inget annat en vinst finns. Det är bara vinst och tre pinnar som gäller så ni får hålla tummarna. Idag spelar även Lojal mot Rosenfors, som är en oerhört viktigt match för oss. Lojal måste tappa poäng mot dem för att vi ska vinna serien.

Ikväll var det prat och tjejkväll. Men jag vet inte hur det blir med det. Ska ju spela match som sagt och kommer inte vara hemma förrän framåt nio tiden. Så antagligen blir det inget häng med tjejerna denna helg för mig. Är det någon som är sugen på att ge sig ut i skogen och plocka svamp någon dag? :)

För övrigt händer det inte mycket intressant i mitt liv just nu. Läxor och inlämningar börjar radas upp nu. Och jag börjar känna mig lite stressad. Men jag ska försöka ta tag i allt och göra klart saker som ska in om några veckor. Bara för att slippa allt stress då. Nu är det i alla fall bestämt att jag ska ha hälsobanken som projektarbete, men jag vet inte riktigt vad mina uppgifter blir. Men sådant som märks.

Idag är det 11 september vilket betyder ett datum som verkar bringa mycket olycka. Det var åtta år sedan flygplanet som kapades, störtade in i tvillingtornen, World trade center. Felicia sa även att det var just detta datum som Anna Lindh dog efter att ha blivit knivhuggen. Något mer som ni kommer på som har hänt detta datum?

Hoppas att alla får en bra fredagskväll! / Åse
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Distraherad

2009-09-10 @ 21:59:49Sitter och kollar på "Överlevarna" på TV4, men av någon konstig orsak blir jag distraherad av annat hela tiden. Typ; Istus som jamar, min mobil som vibrerar, en påminnelse om att söka i ordböcker till svenskan, en mobil som vibrerar igen och en fluga som sitter på mattan, ja och så vidare. Vill koncentrera mig på denna serie nu! Skulle bara säga det...

Förövrigt blir det ingen Gos här i helgen. Vi kom överens om att vi väntar till nästa helg. Hur ska jag överleva? Nä då, det ska nog gå. Men då vill jag umgås så mycket som möjligt med mina vänner! Vad ska vi hitta på för kul i helgen flickor?! (Förutom Metro då..)

Ha en mysig kväll allesammans! Nu ska jag försöka fokusera på min lilla TV.

Lite bilder från vår fisketur i Onsdags:


Puss och svejs.
Permalink Ina Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


En fredag på KOS!!

2009-09-10 @ 19:50:55

Äntligen har jag fixat in bilder på denna dator så nu hade jag tänkt knåpa ihop en liten fredagsberättelse från Kos!

Sega och trötta efter torsdagens buserier fick vi ändå ta och pallra oss upp tidigt på fredagsmorgonen för att åka badbåt, med häftiga waterslides och go musik :P








Vi stannade först på Kalymnos och där fick vi besöka ett oerhört intressant place, nämligen en svampfabrik ;) uuh, väldigt skoj... 

Två sumsevare har iallafall förmågan att kunna posa med en liten sponge :P




... och Ina posar på sitt lilla vis
Heeeiij!




Räddningen mitt i hettan! Vi åkte de berömda waterslidesen ner i vattnet (tyvärr finns inget bildbevis på detta, men iallafall) och så hoppade vi förstås, och här är Påwlinka in action!





Självklart blev det lite dans på hemvägen och vi var ju inte sena att hänga på kan jag ju lova ;)




Hela gänget!




And now it´s partytajm!!


Linnea is telling us a little, funny (?) story!




Kul?!




Sumseven tillsammans med sin trogna servitör!!













Permalink Resa i Världen Kommentarer (2) Trackbacks ()


Han har säkert nio liv också

2009-09-09 @ 22:53:36Får ju passa på att säga grattis till Uno, medans det fortfarande är hans födelsedag, 090909.
Läs mer här.



Söt snubbe för övrigt. Godnatt!
Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Sjuk dag

2009-09-09 @ 22:21:43

Sjuk på många sätt:


Det var allt för mig denna kväll. Kanske skola i morgon, halsen avgör. Go'natt.

Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Wake me up when September ends

2009-09-09 @ 20:42:46

Ibland undrar jag om jag går i skolan eller inte. Efter en ganska långsam huvudräkning kom jag fram till att jag varit i skolan totalt cirka 8 timmar på tre dagar. Det är en liten skillnad från förra läsåret när vi var i skolan 8 timmar om dagen 5 dagar i veckan. Men jag ska inte klaga, jag bara konstaterar det. Idag när vi så glatt slutade vid halv 12 tog vi en sväng till Yxen och feskade. Och fesk feck vi! Det var väldigt roligt, annorlunda, slemmigt, mysigt, fikigt och feskigt. Nu sitter jag och är väldigt medveten om min kropp och dess delar tack vare min enorma träningsvärk. Nacke, armar, mage, axlar, ljumskar, framsida lår, baksida lår, vader, benhinnor och skinkor. Skönt men smärtsamt. Nu ska jag kolla på Kroatien-England, som förhoppningsvis spelar en aning bättre fotboll än vad Sverige gör.

En random bild på det. NY TÄVLING: GISSA VEM DET ÄR!?



Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sumsevens första tävling!

2009-09-09 @ 18:55:20


Varsågod att gissa? Vem tror du att det är?
Blir det för svårt att se vem det är så kommer det nya ledtrådar lite då och då. Lycka till!


Ledtråd 1


Permalink Tävlingar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hard work work

2009-09-09 @ 18:35:32Idag har jag varit ganska duktigt. När jag kom hem tvättade och dammsög jag och My våran bil. Så nu är den skinande ren, nästan. När vi var färdiga med det, rensade jag svamp i några timmar. Igår när vi kom hem hängde det nämligen en påse med svamp på dörren. Det var rätt gött, fast lite mindre gött att rensa.

Däremot har jag varit mindre duktigt på att göra mina läxor. Jag vill inte! :(

Nu ska jag kolla på fotbollen, Sverige - Malta så vi får hoppas på vinst. Efter fotbollen blir det att kolla på idol :D

Hoppas att ni får en bra kväll! :) / Åse
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Är ni sugna på fest?

2009-09-09 @ 17:53:52Hallå alla bloggvänner!
Jag är festsugen och har varit sen vi kom hem från Kos. Jag vill dansa och släppa loss.
I helgen spelar Monark X på metropol är det någon mer än jag som vill dit på ett återbesök i Hultsfred?
Det var evigheter sen jag var på metropol kanske flera år till och med. Men jag känner på mig att det kan bli lite drag denna gång. Det vore kul om vi alla Sumseven:ar kunder gå? Vad säger ni?

Over and out
Permalink Therese Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kroniskt förkyld.

2009-09-09 @ 10:25:37Nej cickis, jag är inte lat. Det är så att jag är sjuk, sedan 15 dagar tillbaks. Vill gå till skolan, vara lite social, vara med på lektionerna och allt sånt men tyvärr har jag en arg mamma som skriker på mig så fort jag rör mig ur soffan. Förstår henne lite. Jag är inte direkt sammarbetsvillig. Ligger mest i soffan och surar över att jag inte kan vara ute i det fina vädret, dansa ikväll, träffa människor eller över huvudtaget vara frisk.

Nu är jag så fruktansvärt trött på att hosta! Därför tänker jag inte röra mig förrän jag är frisk, åt helvete med studiebidraget, men jag måste bli frisk nu! Blir nog inget festande på varken pumpen eller ute i fredriks stuga denna helg heller. Ingen dans på fredag och har ingen aning om hur jag ska klara av Showdansen eftersom den är upplagd under hela den kommande helgen.

Jag vet att mina senaste inlägg inte är de mest positiva men det är för att hela mitt liv består av feber och äckliga mediciner. Nu tänker jag fortsätta ligga här i soffan och bli helt frisk.


Ha en bra onsdag!

Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bra program på tv:n idag! :)

2009-09-08 @ 16:40:45Har haft en lektion idag. Naturkunskap som började vid tjugo över två. Det var väldigt skönt kan jag lova. Sov till halv ett :)

Åh jag vill också ha en sån lista med saker som händer. Men jag har ingenting planerat :( Får väl ta tag i det och planera in lite. Jag vill ha saker att se fram emot så att skolan blir betydligt lättare och så att den tråkiga hösten blir roligare.

Ikväll blir det fotbollsträning om jag kan röra på mig. Har sjukt mycket träningsvärk idag. Sen blir det idol och andra avenyn. Happy :) Det är wipeout med, men det är samtidigt som idol så jag får prioritera.

Ses fram emot att läsa Ciccis inlägg om fredagen på Kos. Hoppas att den kommen snart :)

Jag tycker att en tävling låter superbra Therese :)

 / Åse
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag funderar...

2009-09-08 @ 15:13:01... om man kanske skulle ta och dra igång något. Hur blev det med tävlingen. Vad tycker ni? Ska jag dra igång med tävlingen ikväll kanske?

ha det gött!

Permalink Therese Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hoy Hoy!

2009-09-08 @ 09:56:07


Fick bara för mig att skriva några rader, vet inte om vad men iaf ... Vi medianare, förutom Påousis som är sjuk eller lat?! ;), sitter just nu i datasalis och skriver om bland annat kommersiell fotografering.. + att jag är den lilla pluggisen i vårt lilla gäng och därmed har matte c sen ;O jag överlever nog ändå till klockan 2.

Och jag tänkte bara säga till alla berörda att fredagsuppdateringen kommer inom en väldigt, oerhörd, fruktansvärt kort framtid. :) förmodligen, kanske idag?! :)

Nehepp, back to work, jag har skrivit hela ... hm ... 15 rader idag kanske...

Sätt fart Tzetzelia
Bye!


Slänger in en bild på en jätte tzöt pojke tillsammans med en jätte tzöt flicka!


Visst är han verkligen stans tzötaste! :D kanske inte ... :P

Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Happy up here

2009-09-07 @ 22:32:31

Jag ser fram emot hösten och vintern, faktiskt...

 

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Lite klagomål

2009-09-07 @ 21:30:50

Innebandyträningen gick helt okej. Vi var dock bara åtta stycken med tränarna vilken var lite tråkigt. Dessutom är det lite dumt att det är så många olika åldrar. Men så blir det när det inte finns något 16 års lag. Fast å andra sidan skulle väl de inte få ihop lag annars. Jag tyckte det var ganska roligt i alla fall, men jag skulle uppskatta ett mer seriöst lag. Jag tycker att innebandy är riktigt riktigt roligt, men ser det ut som det gör nu, blir det nog inget för min del. Mariannelund har iof ett bra och seriöst lag, men jag tycker det är lite långt att pendla. Jag får se hur det blir.

Vi körde i alla fall en hel del styrka på träningen. Det känns som jag inte har tränat på evigheter. Fast jag har ju varit sjuk precis vilket gör det lite tyngre, men jag har inte jättebra kondition och har blivit ganska klen. Men jag lovar att jag kommer ha träningsvärk imorgon. Men det är då man vet att träningen ger något.

Förra gången hade det tydligen varit folk som aldrig spelat innebandy innan. En riktigt oseriös och träning. Vibk hade tydligen sagt att vem som helst fick komma och då blir det så.

Det är även synd att medlemsavgiften är så dyr. För några år sedan när jag spelade låg den på ca 1000 kr vilket jag tycker är dyrt. Nu när det inte är ett seriöst lag känns det ännu dyrare. Det återstår alltså att se hur jag kommer att göra.

/ Åse

Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nytt och hett, kanske?

2009-09-07 @ 20:23:01Så var ännu en måndag gången. Efter en välbehövlig sovmorgon och en seg skoldag. Nu sitter jag här och gör min textkommuniktations uppgift som går ut på att jämföra tryckta tidningar med nätupplagan. Läser mest artiklarna och det finns en hel del "roliga" nyheter.

Fastnade för nyheten om en reklamkampanj mot aids. Det är en reklamfilm som visas men jag har själv inte sett den ännu. Det ska tydligen vara en sexscen i ett mörkt rum och till slut avslöjas mannen och det är Hitler. Budskapet är Aids är massmord. Jag tycker idén är ganska fiffig, hur moralisk denna reklam är kan man ju däremot diskutera.
Vad tycker du bra eller dålig reklam? Den väcker iallafall tankar i mitt huvud.

Ha det bra!
Permalink Therese Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Innebandy

2009-09-07 @ 17:50:23

Jag känner mig lite nervös. Ska strax åka in till stan och träna innebandy, för första gången på några år. Jag vet inte vilka som tränar, jag vet inte om jag fortfarande kan spela och jag vet inte om det är roligt. Men för att få reda på något här i livet måste man undersöka saken. Linn vill inte följa med längre så nu blir det bara jag. Linnea skulle träna fotboll så hon kunde inte följa med. Det var synd. Ni får hålla tummarna för att det går bra för mig.

Ni kanske får en uppdatering senare om hur det går. Men jag lovar inget.


Fotograf: Therese

/ Åse

Permalink Åse Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


It's a cruel cruel world to face on your own, a heavy cross to carry alone

2009-09-07 @ 10:53:58

Ja, jag sitter och lyssnar på The Gossip, även kallat Skvallret i vissa sammanhang. Bra som svin iallafall, in case you didn't know.

Har en liten sovmorgon idag, till 12. Men jag gick upp vid halv 10 för att jag tänkte vara duktig och göra textläxan. Sen kommer jag på att den är till nästa måndag och Paulina säger att jag ändå inte kommer hinna göra den nu, så jag sket i det. Och det betyder att jag egentligen kunde ha legat i min underbar säng och sovit en underbar sömn nu och i 15 minuter till. Men det kan jag ju göra en annan gång. Ska åka lyxåk till skolan med Linka sen, coooooolt. Grafisk kommunikation med Lenny och psykologi b med boooooo har vi på schemat idag. Nu har jag inget mer att säga. Tzez tzen, tzuckerz!


Och ett litet festivalminne på det - Aina och jag på The Gossip <3

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Måndag morgon

2009-09-07 @ 10:52:57

Då var det en ny vecka igen. Jag vet inte om jag tycker att det går långsamt eller snabbt framåt. Jag bara rullar med. Åkte hem från Elias igår, det är alltid lika jobbigt. Man kan tycka att jag borde vänja mig vid detta, men det gör jag inte. Det gör ingen av oss. Att man dessutom ska till skolan dagen efter gör det inte lättare att åka hem. Aja, sånt är livet, I guess.

Så, vad har hänt i helgen? Väldigt mycket men ändå inget särskilt. Vi har haft något att göra hela tiden men det har inte varit några speciella saker. Det är så det ska vara. Vi har varit och kikat på Elias kusins och hans tjejs nya tillskott i familjen, nämligen världens sötaste Rotweiler. Söt som socker, men redan en liten stridsvagn. Vi har även varit på Ikea och gått runt i kök, vardagsrum och sovrum och blivit inspirerade inför framtiden. Och så har vi firat lilla mig. Börjar bli en vana att höra födelsedagssånger och äta tårta. Men nu är det bara ett firande kvar.


Här har vi honom...Elvis! En framtida mordmaskin. Nä, han kommer
nog bli
världens snällaste. Ena stunden satt han och grymtade på folk
som gick förbi och trodde han var tuff, för att sedan halka omkring som
bambi på hal is på trägolvet i vardagsrummet. En hund med olika personligheter.



Har ni haft en fin helg? Vad har ni gjort för skoj?

Skolan börjar vid tolv idag så jag kan ligga i sängen ett tag till! Och efter skolan ska jag hämta mitt objektiv, woho! Ha en bra måndag!

Permalink Ina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Therese, död?

2009-09-06 @ 21:21:55Nej nej absolut inte! Tänkte bara medela det att jag har inte dött. Det rinner fortfarande blod i mina ådror, det rinner lite långsammare bara. Jag har haft fullt upp med det ena och det andra, tänkt en tanke och en till. Suttit på min stol och stirrat i väggen, räknat matte C. Funderat och funderat lite till. Men nu ska jag väl vara tillbaka och fit for fight!

Jag har desutom fräschat upp bloggen lite. Kände att vår gamla partybild behöde bytas ut mot en modernare partybild! Hoppas ni gillar det?! :)

Puss och Knull mina hjärtegull! <3
(ser ni inte designen eller den ser konstig ut testa att rensa cookies)



Permalink Therese Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


Beroendeframkallande röst

2009-09-06 @ 20:50:14

Jag kan fortfarande lyssna på Mammas gata med Promoe, Andreas Grega, Timbuktu & Supreme fem gånger i rad en gång om dagen, utan att tröttna på den. Och nu har jag blivit minst lika beroende av Dom hade mycket att säga med Andreas Grega. Han är ju för fan helt underbar! Snygg som ett svin också, kan vara för att han är grek. Njut och va glad!








Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Square one here I come

2009-09-06 @ 17:05:53

Precis när min hjärna mådde som bäst utan tankar på jobbiga saker, ska det komma tillbaka. Tankar som jag haft ett helvete med att få bort, återvänder lagom tills jag vant mig vid att de är borta. Så nu är det bara att börja om från början igen. Det värsta är att jag varje dag kommer att bli påmind och det kommer nog ta ett tag innan jag vant mig vid det och kan tänka på något annat. Det lättaste vore om jag denna gång kunde tänka tankarna väldigt snabbt och få det överstökat så de försvinner så fort som möjligt. Men min hjärna är väldigt okontrollerbar och jag kan egentligen inte göra någonting åt något. Tankarna får tänkas och ta över mitt liv och mina drömmar. Det är jobbigt men jag börjar bli van vid saker som etsar sig fast. Men det värsta jag vet är att älta saker som jag redan ältat och som jag egentligen inte vill älta, men som automatiskt ältas av min något störda hjärna. Det enda som egentligen hjälper att att göra saker som kräver lite andra tankar så att det inte finns plats för de jobbiga tankarna. Eller att skriva av sig. Ni kanske inte fattar ett piss av vad jag snackar om, men det spelar ingen roll, för det måste ut nånstans. Så om ni idag funderat på hur Linneas hjärna mår och vad som händer där, har ni nu fått en liten uppdatering. Jag lär återkomma med mer resultat i hur det går med utrotningen av mina jobbiga tankar.

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


PS. I love you

2009-09-06 @ 16:55:36Linnea du hade helt rätt om filmen. Rakt igenom filmen satt jag och tjöt här hemma. Redan från första början satt jag och grät. Jag är riktigt svag för sådana filmer. Den var så fin samtidigt som den var så himla sorligt. Alla brev Gerry hade skrivit var så fina och varenda gång Holly läste breven började tårar att rulla ner för min kind. Det var så himla vackert och det var verkligen äkta kärlek.

Jag älskade verkligen filmen!



/ Åse
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Kos dag 3: Min födelsedag

2009-09-06 @ 08:33:01

Jaja, jag vet. Skulle ha skrivit detta inlägg i fredags men vi har haft så fullt upp så det kommer nu istället.

Efter en galen och helt underbar natt med ett antal ja må hon leva och glädjetårar så vaknade vi upp till ännu en molnfri och stekig dag. Vi tog oss lite sovmorgon och gick sedan ner till hotellets pool och la oss tillrätta. Vi pratade om gårdagen, svalkade oss i poolen, låg i sköna ringar och levde livet helt enkelt. Vissa av oss skrev även vykort hem till våra nära och kära. Vissa kom fram till Sverige, och vissa försvann någonstans på vägen...


På väg ner mot poolen.









När vi kände att vi fått nog av solen så duschade vi av oss och gick in till Kos stad för lite shopping. Fanns väldigt många affärer att välja bland men utbudet i alla var detsamma. För min del blev det inte så mycket köpt. Men något vi köpte allihopa var likadana armband, som härmed är våra vänskapsband. Roligt att ha och kul att ha köpt dom på Kos där vi hade det underbart. När vi sett samma smycken och handdukar överallt så tröttnade vi och köpte upp oss på ett barinnehåll och drog hem istället. Där började fixandet inför kvällen och så blev det lite födelsedagsfirande med bara oss inbjudna.


Vid Kos hamn.




Våra vänskapsband.

Sen fortsätter det. Dag blev till kväll, kväll blev till natt och vi dansade tills vi stupade, ungefär. Jag tycker att det är så svårt att beskriva det och om jag skulle försöka skulle det ändå inte visa hur det egentligen var, så jag förklarar i bilder istället.


Provade världens godaste cider för första gången.


Cicci lyckades välta en hel del saker denna vecka. Denna kväll en flaska.


Födelsedagsmiddag


Ägaren bjöd på kaka och jag var glad.


Det var jultema på West.




Dri(n)ckpaus.



Denna bild får avsluta denna dag. Min 18-årsdag. Något jag aldrig i hela mitt liv kommer glömma.

Permalink Resa i Världen Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ladys night tonight

2009-09-05 @ 15:38:58Ikväll väntar tjejkväll för sumseven. Fast idag saknas Ina och eventuellt någon mer. Det blir väl mys framför tv:n, snack och en hel del skratt.

Sitter och tittar på tatueringar jag med. Jag är sjukt sugen på att göra en på vaden. Men först och främst måste jag vara helt säker och ha hittat den perfekta. Någon som vet någon bra sida för tatueringar? Jag är lite inne på någon snygg blomranka på vaden och Samuelsen med kinesiska tecken bredvid. Vet ni någon snygg får ni gärna mejla [email protected]. Vart kan man översätta Samuelsen till kinesiska?



/ Åse
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


-Doctor, I think im sick.

2009-09-05 @ 15:26:51

Jag vet att det är fult att svära, men f*n vad jag blir arg på min förkyldning. Nu är det snart två veckor sedan jag var helt frisk, fick vara det i sådär 5-6 dagar och sen kom den tillbaka. Kan inte göra någonting och jag missar massa saker. Festa är inte ens att tänka på och inte träna/dansa/springa heller. Skolan tar man sig igenom men det är knappt. Jag längtar efter den 24 september då jag kan få svar på vad det är. Svininfluensan är det ju inte i alla fall. I morgon ska jag dansa med Matilda och sen är det idrott och dans på måndag, dans på onsdag och dans på fredag. Snälla, kan jag få bli frisk snart...



/Paulina.

Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kollar lite tatueringar...

2009-09-04 @ 22:52:44

... en del är sjukt roliga och en del bara sjukt sjuka. Jag är iallafall sjukt sugen på min nästa, men tror inte att det blir någon av dessa.






Min.

Nu ska jag fortsätta se på V for vendetta.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Nu är det dags för fredags mys....

2009-09-04 @ 21:43:13Äntligen är det helg. Har precis varit iväg och spelat match mot Rosenfors. Jag fick hoppa in och ställa mig i målet eftersom jag inte var tillräckligt kry för att springa. Där stod jag och hostade som en svin medan vi spelade kanon. Vi pissade på dem och vann med 4-0 :) Gött att hålla nollan.

Nu gör jag inte så mycket. Skulle umgåts med Marina, men när jag kom till henne hade hon visst åkt till hennes syster i Hultsfred. Det blir alltså en skön hemmakväll för mig.

Har inget mer att berätta för idag. Ha en bra kväll! / Åse
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag hugger i sten

2009-09-04 @ 20:02:13

Ensam igen. Therese ser på Splash. Chokladen slut. 2-0 till Norge i halvtid. Ina har inte skrivit om sin dag på Kos än. Fortfarande festsugen. Cirka 24 långa timmar till SumSeven-time. Det är jobbigt nu. Ska försöka ta mig igenom detta med en apelsin, men det kommer bli svårt. Ska nog kolla på Kos-bilder och filmer sen, det lär göra allt bättre. Glad är jag iallafall över att Thass och jag köpt biljett till Lasse - 11 december, Cloetta Center. Mums.

Heddå heddå.



Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Algot?

2009-09-04 @ 16:00:36
Ska han heta Algot? Svar: Ja förmodligen, eftersom jag tycker det namnet är perfekt för honom! :)

Som jag inte sagt, men tänker säga nu, jag har blivit kattägare för andra gången, eller ja, sist vi fick katt var jag sisådär 2 månader gammal ;O

Tänkte bjuda på någon liten bild, dock inte de bästa i denna värld, men det kommer fler jag lovar er, varesig ni vill det eller inte ;)


Och jag kan ju bara säga såhär, Theo har ingått i en mamma-/papparoll och han gör det verkligen bra så Algot tror att han bör snutta från Theos eh ja, privata ägodelar ;O 

och jag kan ju säga såhär också han är lika liten som en sån där låtsaskatt som burrar ihop sig i en korg, om ni fattar vilka jag menar, aja skitsamma här kommer han! :)




Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


I'm so huuuuuuuuuuungry

2009-09-04 @ 15:12:26

Yes I am. Och jag är totally alone and must laga egen mat. Och då vet vi alla vad som gäller - hamburgare och pömmes! Kvällen kommer annars bestå av fotboll och choklad. Just nu sitter jag här och får panik på MTV som spelar den ena Kos-underbara-minnen-dance-låten efter den andra. Och då skämtar jag inte. Ända sedan jag kom hem och satte på tv:n har det BARA varit låtar från Kos. Det hjälper ju inte mitt festhumör dirket, utan gör att jag snart spricker. Och när man är så här ensam hemma en fredagkväll känns det som att man är skyldig att ha fest. Plus att det tydligen är club 29. Så även om jag skulle ha fest skulle jag ju få avsluta den helt ensam när alla går till Harrys och lever sitt +18-åriga liv. Blir bara mer frustrerad för varje vecka, 17 är utan tvekan världens sämsta ålder. Nu ska jag resa på mitt trötta arsle och börja laga lite mat, innan jag kolapsar. Kanske tar lite choklad till förrätt...

Lite saker jag kom på att jag tack vare/på grund av Kos nu upplevt i mitt lilla liv:
- jag har festat ganska hårt 6 dagar i rad
- jag har badat ganska naken i Medelhavet
- jag har blivit biten
- jag har fått näsblod för första gången i mitt liv
- jag har varit i Turkiet för första gången i mitt liv
- jag har varit haj
- jag har sett en kackerlacka
- och jag har framför allt varit på världens bästa resa med världens bästa vänner. <3

Nu vet ni det också. Kiss & bajs, vi hörs.

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Najs

2009-09-03 @ 22:22:11Sjukt snygga skor. Kräver en närmare titt.

Permalink Ina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ännu ett hatmejl

2009-09-03 @ 20:01:29

Så där ja. Då har jag skickat iväg ännu ett hatmejl till SJ. Är inte ett stort fan av det företaget. Men nu har jag iallafall fixat biljett och klockan fem är jag i Stockholm imorn, blir en lång resa men det är det ju värt♥

Imorn är det min tur att berätta om torsdagen, min födelsedag, på Kos. Lovar att göra det så fort som möjligt när vi kommer hem. Men först blir det en shoppingrunda på stan. Måste inhandla lite viktiga saker såsom block och andra skolsaker. Har nämligen gått runt och skrivit i ett och samma block hela veckan. Sen vill jag spana in denna jacka från H&M också...


Bild: hm.com

Snart kommer mamma och pappa hem från en vecka i Grekland. Ska bli kul att höra vad de har gjort!

Ha en bra torsdagskväll!

Permalink Ina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


När en träningsnarkoman blir sjuk

2009-09-03 @ 18:38:18

Nu sitter jag inne på mitt rum och tänker på träningen som pågår just nu och som jag inte är på. Varje gång jag är hemma fast inte tränar, har jag alltid samma känsla. Och den är hemsk. Det känns så fel och som att jag "skolkar" från träningen. Jag är inte van att stå över träningar helt enkelt, det händer väldigt väldigt sällan i mitt liv. Och anledningarna är oftast samma de få gånger jag inte tränar. Antingen så är jag inte hemma (och med hemma menar jag utanför staden eller landet, inte hos nån kompis tre kvarter bort) eller så är jag lite sjuk och mamma tvingar mig att vara hemma. Det är aldrig jag själv som tar beslutet och säger att jag inte ska träna, det går inte. Jag vill ju träna, så varför skulle jag inte? Min hjärna och kropp är programmerad att träna fotboll varje vecka och spela match varje helg. Blir det inte så, så mår jag lite konstigt. Ikväll var det mamma som tog beslutet och sa att jag var sjuk och skulle skicka sms till tränare Håkan. Min sjukdom grundade hon på att jag hade hostat inatt och sovit två timmar i eftermiddags. Och så regnade och blåste det ute och det är ju inte bra...? Jag själv tycker inte att jag mår sämre, snarare bättre, än tidigare i veckan när jag tränat och i helgen när jag spelade match. Jag kallar mig förkyld och sitter nu hemma och har lite ångest. Men det har sina fördelar. För mamma kom hem förut med en GOAL-tidning med väldigt mycket Barcelona och La Liga, en Sportmagasinet med ännu mer Barcelona och en 200g Marabou Daim. Jag försökte för övrigt dokumentera detta, men tröttnade på att bilderna blev så dåliga och sket i det. JAG VILL HA MIN ERNST-ERIK!!! Eller någon lite bättre än min lilla tönt till kompaktkamera. Hur som helst - jag tror inte att jag kommer att bli rastlös ikväll. Tidningar och choklad och antagligen lite Simpsons och Family Guy - det ska jag nog bli frisk av.

En liten blid kan jag faktiskt bjuda på, som inte är för dålig. Min Green Day-biljett, som jag är väldigt stolt över. Ska förhoppningsvis få lite ackreditering och sånt så jag kan skriva nåt bra till Frizon. JAG LÄNGtaaar...





Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kos: Dag 2

2009-09-03 @ 16:45:14Denna dag var helt j*vla underbar! Jag känner på mig att detta inlägg kommer bli ganska långt....

Vi vaknade upp i våra lägenheter efter en natt bestående av en hel del gal från extremt jobbiga tuppar. Det var tydligen någon hönsgård eller något liknande i närheten av hotellet. Det var inte "kuckiliku, klockan är sju", utan det var ringrostiga tuppar som inte verkar sova ett jota. Färdig pratat om tuppar.

Nåja, vi var väldigt stressade denna morgon. Det var nämligen så att vi skulle på apollos välkomstmöte klockan 10.00 för att lyssna på vilka utflykter de hade att erbjuda och vad man kunde göra i Kos stad. På informationsmötet bjöds vi på drinken "sex on the beach". Resten av dagen tillbringade vi i apollos solstolar på Westbeachen där Pippi gick runt och agerade servitör. Inte ett moln syntes på himlen och det var helt underbart att glassa på stranden, i solstolarna. Solen stekte på våra kroppar och som tur var kunde vi svalka oss i det någon kallare vattnet. Vid lunch bjöds vi på resans i särklass godaste shorts, frozen lemon shots var helt fantastiskt goda.

Efter att vi fixat i ordning oss inför kvällen var det dags att skruva upp volymen på stereon och korka upp drickan. På kvällen väntade beach party på Strand caféet. På väg dit stannade vi på Four Roses för att dricka lite drinkar på Happy Hour. Tag 2 betala för en. Här skedde ett litet missförstånd. Vi alla trodde att man kunde välja två olika drinkar för samma pris, vilket visade sig vara fel. Servitören kom in med dubbelt så många drinkar som vi hade beställt. Där satt vi med 16 stycken drinkar och vi var sex personer som drack. Ina och jag satt med fyra drinkar var framför oss. Vilket vi nu i efterhand absolut inte ångrar. Det blev faktiskt helt perfekt! Eftersom vi hade lite bråttom till beach partyt fick vi ta med oss drinkarna. Våra förväntningar på beach partyt var kanske lite för höga. Maten, barbequen, var god och så, men vart var alla festsugna ungdomar? Det var ingen mer än vi sju som dansade. Var en konstig skrattande man där. Han skrattade åt allt och var riktigt jobbig. Vi får väl vara glada för att han bjöd oss på frozen lemon shots i alla fall. Vi hade roligt ändå, men vi fick nog en och en annan blick. Vi drog till Jacksons med några konstiga killar. Tjejerna shotade och rökte vattenpipa med dem, medan jag, Felle, Cicci och Therese drog till Grabbarna Graus och dansade.

På Grabbarna Graus var det konstigt nog inte så många fler som dansade, men vi dansade och hade riktigt roligt. Strax innan 24.00 gick jag och Felle och pratade med en som jobbade där och berättade att vår kompis Ina blev 18 år om några minuter. Näst sista låten de spelade där innan de stängde var Happy Birthday och Ina grät av lycka :) Sista låten som spelades var I´m yours och stämningen var på toppen. Alla på stället stod i ring och dansade och sjöng med. Det var tänkt att vi skulle följa med dem till bargatan, till Cactus, men istället bestämde vi oss helt spontant för att ta en nattdopp topless. Utan att tänka efter tog vi av oss kläderna och sprang i. När vi gick upp sprang det runt några tröga grekiska ungar och filmade eller lös upp. Ina, födelsedagsbarnet, blev islängd med kläderna på av de konstiga killarna. Det var alltså bara för oss att gå den EXTREMT långa sträckan på några kilometer till vår hotell och byta kläder och underkläder.

Äntligen var vi klara och redo för att möta den "kända" bargatan. De var tydligen där alla ungdomar höll till. Där sprang vi, sju galna tjejer runt mellan barerna och dansade. Kvällen var helt galen. Alla var lagom fulla, glada och danssuga. Vi dansade på bardiskar på många av de olika barerna som fanns, vi dansade vid en strippstång på ett dött ställe, Wild Bull och drog in folk. Vi bjöds på shorts och drinkar. Det spelades bra musik, dock kanske lite enformig. Natten slutade ungefär vid halv fem. Eller vi var hemma i lägenheterna då. Vi var alla otroligt nöjda med dagen, kvällen och natten.

Detta tycker jag var det bästa dagen. Allt var helt perfekt! Sju bästa vänner på Kos, kan det bli bättre? Nej!


På välkomstmötet


Stek på beachen



Lek i vattnet






På Four Roses med alla drinkar


Dans på bardisken på West


Bargatan

Som ni ser på bilderna hade vi helt underbar dag.

/ Åse

Permalink Resa i Världen Kommentarer (1) Trackbacks ()


Den som väntar på något gott........

2009-09-02 @ 20:39:19Uppdatering av Kos, dag 2 kommer förhoppningsvis imorgon. Missa inte det! :)
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kos dag 1: Upp och ner

2009-09-02 @ 19:52:51

Vår resa till Kos började klockan 09:15, då vi satte oss i två olika bilar i två olika delar av Vimmerby. Jag, Therese och Felicia möttes i en röd Honda vid gula kiosken. Det första jag såg när jag tittade på bilen var två väldigt stora leenden i baksätet. Jag log minst lika stort och sedan det ögonblicket kunde jag nog inte sluta le förän resan var slut igen, så lycklig var jag. Off we went och Linköping var första anhalten. Där stod vi och pratade vett med Therese föräldrar i några minuter innan resten av vårt crew anlände med Åses pappa. Gruppkramar, skratt och en väldigt intensiv återförening togs snabbt över av hejdå-kramar, ha det bra och ta hand om er! Tåget som skulle ta oss till Arlanda gick 11:05. Vi tog en vagn för oss själva, drog igång stereon på ganska hög volym, pratade om allt och inget, skrattade åt allt och inget och läste väldigt många tidningar. Stämningen var nog sammanfattningsvis väldigt lycklig. Alla var helt lyriska och kunde knappt inte hålla sig från att spricka av glädje, förväntningar och en aning nervositet. Jag vet inte exakt hur långt tid tågresan tog, men jag personligen tycker att det kändes som att den varade i en kvart.

Väl framme på Arlanda började röran, förvirringen och osäkerheten ta över. Var ska vi? Ska vi äta? Var är vi? Vad ska vi äta? Vad gör vi? Vart ska du? När ska vi gå? Vart ska vi sen? Och sen? När åker vi? Vart är planet? Vad är klockan? Vad gör vi med det? När ska vi kissa? Vad är klockan? Vi hade väldigt god tid på oss, men jag tror att alla kände sig väldigt stressade. Det enda problemet vi hade var Ida Stövle och Drake Gustavsdalberger... typ. Bra gick det iallafall och efter toabesök, McDonald's och väldigt många blickar på väldigt många skyltar satt vi till slut vid gaten. Vi ringde hem, åt äpplen och kissade innan det var dags för påstigning. Nu började alla känslor ta över igen och vi blev lite konstiga. Men efter mycket skratt satt vi på planet. Jag, Therese och Ina på plats 6a, b och c och de andra på 17 eller nåt? Det var en bit ifrån iallafall. På vår rad gjorde vi lite allt möjligt. Pratade, ritade, skrev, fotade, skrattade, såg på film utan ljud, åt och så vidare. Vi gjorde ett litet besök hos våra vänner och de såg också ut att må bra. Klockan cirka 23:30 landade vi på Kos flygplats och ön mötte oss med värme.

Efter att alla fått sina väskor, en del mer trasiga än andra, satte vi oss på bussen till hotell Sevi Sun. En sovande, knarkande dansk reseledare pratade, men ingen fattade vad hon sa, så vi läste i papprena istället. När vi kom fram kollade vi runt lite innan vi somnade in till den ljuva stämman av vår vän tuppen Goliat.






















Detta var den första dagen på vår Kos-resa. Det var en väldgt lång dag som innehöll det mesta. Vi hade allt framför oss, allt att längta till och inget att förlora. Och vi hade framför allt inte en aning om hur underbart perfekt denna vecka skulle bli. Vi visste ingenting. Vi var inte ens i närheten av att kunna föreställa oss vad vi skulle få uppleva tillsammans. Vi hade förväntningar, men jag tror inte att vi riktigt visste vad de innebar. Vi väntade på något som vi visste skulle bli bra, men vi visste aldrig hur bra. Det vet vi nu.

/Linnea.

Permalink Resa i Världen Kommentarer (3) Trackbacks ()


Dumma hosta, försvinn!

2009-09-02 @ 16:02:30Dagen har bestått av tre timmar samhäll med Tobbe. Fast jag är lite förvånad över att det gick så snabbt. Kanske överlever trots allt. Min schema kommer antagligen att ändras till det sämre. Om det blir som min spanska lärare sa kommer jag inte att sluta tidigt något dag varannan vecka (om vi har PA på torsdagar). Hoppas att det inte blir så för då kommer jag spy på skolan.


Ha förövrigt inte så mycket att berätta. Min hosta vill inte försvinna. Har legat vaken hela natten och hostat. Det var hemskt. Är det svininfluensan? Jag blir lite oroligt. Alla verkar vara sjuka nu. Igår hade det tydligen bara varit fem stycken från mitt fotbollslag och tränat.


Tänkte på det vi pratat om att alla ska skriva om var sin dag om resan. Ska vi göra det i ordning så det blir rätt? I sånna fall måste någon skriva om tisdagen innan jag skriver om onsdagen.



/ Åse

Permalink Åse Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


The final break

2009-09-02 @ 14:08:58

Eftersom att jag har varit lite upptagen de senaste måndagarna med Kos och drömmande om Kos och lite annat, håller jag nu på att se de allra tre sista avsnitten av Prison Break. Än så länge har jag sett ett av dem, och jag grät. Paulina sa att jag var en tönt, men hon förstår inte. Om världens godaste människa dör, då gråter man. Michael Scofield är min och alla andras hjälte och jag kommer alltid att älska honom. Och jag kommer alltid att älska Wentworth Miller för att han har gjort Michael så underbart vacker.

I väntan på att avsnitt 23 och 24 ska komma ner till min dator ska jag tvätta mina skor (som för övrigt legat på balkongen täckta av jord sedan festivalen, den 12 juli) och äta en apelsin.



Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag får liksom ingen ordning

2009-09-02 @ 09:16:20

Nu är det exakt en vecka sen vi kom hem från Kos flickor! Exakt exakt exakt! Det känns som en evighet sen. Men jag tycker i alla fall att vi ska börja lägga upp varsitt inlägg nu. Tyvärr kan jag inte börja eftersom Linnea har mitt USB med bilderna på. Men om någon börjar så fyller vi på och så får vi (Therese, som kan) göra en ny kategori också, som vi sa. Resor eller något? Om ni inte kommer ihåg alla dagar så kan ni säga till för jag har ju det nerskrivet ;) haha tönt som jag är.

Idag är vi medianer lediga! Vårt schema är gaaaanska så underbart i år. Tack Viktoria för det! Slutar sent en dag bara. Igår kom jag hem kl 12.45 och så tidigt har jag nog inte varit hemma sen 4:an kanske. Min dag blev därimot ganska meningslös. Somnade 12.49 och vaknade igen vid 17.30 någongång. Men sova behövs det mer av. Vet inte riktigt om jag är helt återställd efter Kos än. Verkar inte som det eftersom min förskyldning nu är på sin topp. Någon läkartid får jag inte förrän 24 september heller. Är det Sverige vi bor i väl? Eller Afghanistan?

Danslektionen i måndags gick superbra! 24 söta små tjejer och en liten söt kille var uppskrivna på listan. Matilda och jag klarade oss mycket bra måste jag säga. Kom inte så långt på själv dansen kanske, men vi körde stenhård uppvärmning så till och med vi två blev trötta och lite diagonaler osv.

Jaha. Ledig idag. Ska antagligen träffa SurFredrik senare när han slutat. Han var inte så glad när jag inte var med han och tjejerna i fredags, men vill han träffa en sjukling så ska han väl få göra det. Det finns baciller kvar så jag kan ge dig förskyldning också.



Ett måste att lägga upp den här bilden från festivalen. Fredrik försöker här förklara för mig att man inte
kan brottas med Linnea mitt i publiken på Mando Diao eftersom de kan bli arga. Och han hade ju faktiskt
rätt. 

Nu ska jag kolla på lite youtubeklipp och njuta av att ha tillgång till internet här hemma hos mor.
Ha en fortsatt bra dag så hoppas jag att ni snart får se lite av vår Kosresa i bilder och text.

/Paulina.

Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0