R.I.P som en elektrisk chock genom skelettet

2010-06-30 @ 17:02:02

 

Igår kväll, runt halv elva (det var i alla fall då jag fick reda på det..) så gick Rockparty ut med att Hultsfredsfestivalen ställdes in. Vilket såklart är supersorgligt, ytterliggare en era som går i graven känns det som.. Det som är mest ledsamt är Kent-konserten. Fast jag måste säga att folks reaktioner är lite roliga, hej livet tar inte slut. Jag tycker faktiskt att det är lite komiskt, jag blir lite sådär nervös och fnittrig när jag tänker på det, för hur ofta är det en festival ställs in en vecka innan den ska vara! Aldrig! Därför tycker jag att det är lite kul, för det är inte ofta det inträffar.

Hur som helst, det var egentligen inte det det här inlägget skulle handla om, utan det skulle handla om Arvikafestivalen. För äger man en Hultsfredsfestivalbiljett så kan man med hjälp av den köpa en biljett till Arvikafestivalen för 500 kronor. Ordinariepris är 1200 kronor tror jag. Det finns dock bara ett fåtal kvar så skynda!

Arvikafestivalen går av stapeln 15-17 juli. Klara artister är bland annat Babyshambles, Hästpojken, Familjen, Maskinen, Johnossi, Takida och Kent.

Dock jobbar jag fredag, lördag, söndag den veckan..

Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


En mardröm ... mn sen var de inte det :pPP:pPPPpp:PPpP

2010-06-30 @ 13:18:06

... När jag vaknade imorse kunde jag inte känna något annat än ångest. Festivalen är något som alltid har funnits även när man inte visste varför unga killar och tjejer gick omkring och vinglade och snubblade den här tiden på året. Men nu? första gången jag fått ledigt från jobb så "slänger de i handuken". Pengarna lär man ju aldrig mer se igen heller ... jävla skit det där. De måste förstått för länge sen att de aldrig skulle gå men ändå väntar de in i det sista så att de kan få in så mycket pengar som möjligt. Bullshit.

Inget Johnossi, Empire of the sun, Kent, Hästapojken, Two door cinema club, Familjen, Maskinen, Fibes oh fibes, Bob Hund, Monark X eller Veronica Maggio. Och framför allt, inget The Hives! Jag blir vansinnig, jag ville så gärna se dem i år ... Jag visste inte ens att det gick att ställa in en festival, men uppenbarligen var det helt okej, EN VECKA INNAN!!!!

Nu ska jag gå och skjuta mig. Men innan dess lite Hultsfrednostalgi från förra året. Hej.


















/Paulina den ledsna

Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vi förtjänar nog ändå och få hitta lite tröst och så

2010-06-29 @ 23:55:39

Jag är väldigt tom, men ändå helt fylld av känslor. Hat, ilska, irritation, chock och allmän jag-vill-dö-känsla. Så länge jag kan minnas har jag gått på Hultsfredfestivalen. Hand i hand med pappa eller tillsammans med alkohol och vänner. Nu kommer det aldrig mer att hända. Sorgligt, vidrigt, hemskt och ofattbart.

Just nu orkar jag dock inte tänka på det mer, för då kommer jag aldrig kunna somna. Det jag ska tänka på är att imorgon ska jag åka till Ryggåsen och fira det bästa halvåret i mitt liv med den bästa killen i världen. Godnatt

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hultsfredsfestivalen inställd.

2010-06-29 @ 22:43:00WTF???????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!
Permalink Ina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hoppet.

2010-06-29 @ 22:38:40









...
Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


En midsommarnattsdröm

2010-06-28 @ 23:15:22Platsen var skogen. Människorna var många och underbara. Maten var grillad och god. Alkoholen var flödande och evig. Myggen var närvarande och bitska. Midsommarafton var perfekt.

Morgonen efter vaknade jag med bulor i huvudet, en stukad fot, skrapsår och blåmärken över armar och ben och myggbett på varenda, med betoning på varenda, del av min kropp. Men det gjorde inte speciellt mycket och jag kunde ändå spela bakfylle-fotboll och äta chips.












Sedan hade jag inte så mycker mer bilder, och det beror på väldigt många olika saker. Mest på att jag gjorde annat än att fotografera resten av kvällen. Puss och haj.


Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


om man är född bland proletärer

2010-06-27 @ 22:24:32
Blåsbubblor och en fin syster.

Bad och en fin bror.

Tysk öl.

Vår fina båt.

Adina.

Krocket!

God midsommarmat.

En gubbe.

Många gubbar.

Sedan gjorde jag Adinas hår och ögon innan hon skulle in till stan på äventyr.

jag är sjukt nöjd!

min vackra, vackra syster.

Visst ser det mysigt ut?

jag och min söta lillebrorsa.

Solnedgång.

Adrian på bryggan.

Vackert.

Åh!

När solen gick in smög vi in och tände lite ljus.

och lekte lite.

sedan övernattade alla utom Adina i stugan, och jag hade äntligen en egen säng! Dagen efter tog vi det lite lugnt i soffan.

och hängde lite med Mr. Barnaby.

sedan fick vi gäster och då blev det kalasmat igen.

Efter det åkte jag och Adina hem eftersom båda två skulle jobba tidigt på söndagen. Men dagen tog inte slut där utan då mötte jag upp Therese och Rikard Westers gäng för lite prat och kubb i kvällssolen. Mycket mysigt!





Tack för den finaste helgen på länge och tack solen för att du lyser!



Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Härliga sommar

2010-06-27 @ 15:59:25Jag älskar verkligen det här vädret! Om varje dag i sommar kunde se ut så här. Funderar på att skicka ett tackkort till solen.

Det var en vecka sedan jag uppdaterade er om mitt liv nu men det har faktiskt inte hänt så mycket. Förra veckan var ganska rutinmässig men otroligt härlig; Jobba, grilla, åka båt. Det säger jag inte nej till. Veckan avslutades här hemma i Vimmerby på midsommarafton ute i Ishult. Färden dit tog två timmar på grund av missförstånd och krångliga vägar. Väl framme firade vi vår midsommar på ett väldigt klassiskt och mysigt sätt. Grillning, mys framför brasan, dans på bänkar, därimellan lite konstigheter, och sen avslutade sju små nakna stjärtar sin kväll med ett dopp i månskenet. Underbart mysigt. Två av de sju små sjärtarna blev dock utsatta för getingstick och fick genomlida en otrolig smärta. Natten tillbringades i en bil. Har inga bilder från kvällen eftersom min kamera dog när jag skulle ta första bilden. Övriga får fylla på med fotografier.

Lördagen tillbringade jag i soffan med film, och idag har jag varit placerad i en solstol. Nu börjar min kropp sakta vakna till och jag kan tänka och röra mig lite snabbare. Det ska jag fira genom att baka en kladdkaka till mig och fotbollstittarna här hemma. Sen ska jag och mamma ta ett kvällsdopp.

Ha det gott!
/ Ina
Permalink Ina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mosh!

2010-06-26 @ 12:48:57Min mobil är sönder, den är riktigt illa tilltuffsad. När batteriet tar slut dör den. Jag känner mig naken, exposed och tom.
Permalink Therese Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Midsommarafton

2010-06-25 @ 13:35:03

Som sagt förr, idag är det midsommarafton som ska firas på olika sätt. Min har börjat med väldigt mycket
 tjat hit och dit och kommer fortsätta med mat snart. Senare ikväll blir det grill, Rom och Cola, tre vänner,
några bekanta, en hel del främlingar, tält, fest och allt annat som hör till en midsommaraftonskväll.


Nu tänker jag önska alla er som inte är med ikväll en bra dag och kväll!
 och grattis till mig, Therese och Cicci som har haft körkort i ett år (igår)




/Paulina

Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Wooooow, wäääääej och waaaasch

2010-06-25 @ 12:56:58Här kommer lite bilder från Drömhacket.
















Nu firar vi midsommar, wuhu!

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vi jobbar och vi trivs

2010-06-23 @ 20:47:25Dags för JOBB!

Nu har vi snart jobbat denna korta vecka. Det har ändå hänt en hel del fast vi inte gjort så mycket. Vi har inte riktigt kommit igång, allt är inte fixat än. Vårt kontor är litet och mysigt. Där inne sitter vi med chefen och funderar över reportage, annonser och annat nödvändigt. Egna muggar har vi fått med. Jag är katten och michaela hunden.


Idag hann vi till och med hem och schtekte vid poolen på lunchen. Vi tog en glass och bara myste loss. Vi hann även låsa oss ute på balkongen på jobbet. Visste inte att dörren saknade handtag på utsidan. Klantigt, tur att Mats kunde komma och hämta oss så vi kunde fortsätta att sälja annonser.

Det är tur att jag har en bra arbetskamrat att vara med om dagarna. Det förgyller min arbetstillvaro. :D
Permalink Therese Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Allting går att leva på, men man nästan måste vara två

2010-06-22 @ 20:24:36Haaaallåå, som man skulle sagt på DH. Dreamhack var för övrigt bra, mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Det var aldrig tråkigt och det var antagligen tack vare sällskapet. Slänger nog upp lite bilder någon dag, när jag fått tag på några. Sömn har vi dock inte fått för mycket av, så det ska bli underbart att sova min lilla säng sen. Just nu sitter jag bara här helt ensam och gör absolut ingenting, rätt ogutt. Lasse har jag dock alltid med mig och tur är väl det. Messi ska jag också träffa snart när han ska krossa Grekland. Ibland är det bra att ha lite extra-pojkvänner/vänner. Jag har också börjat jobba lite smått, förresten. ALV var som vanligt och det kommer nog bli en ganska bra sommar, även utan några Sum7-vänner i parken.
I'm out.



Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Zickans dagbok

2010-06-22 @ 10:18:44Tänkte bara uppdatera lite här ...
Jag lever kan vi börja med att konstatera och jag jobbade min första, ensamma dag igår. Jag kan ju säga såhär, jag har aldrig tidigare haft så mycket konstiga saker och frågor, så jag skende och frågade hela tiden kändes det som, höhö

Idag får jag även fint besök från Stockholm av mitt låtsaskusinbarn för att vara exakt, hon stannar här till lördag tror jag, så nu ska vi se vad som finns att hitte på i Vimmerby och framförallt Storebrooo :D



Dessutom har jag något väldigt väldigt fantastiskt att meddela --> JAG ÄR LEDIG HELA HULTSFREDSFESTIVALEN!!!
woooooooooooooooooooooooouuuuuuuuuuwwww!! :D


Dessutom är det midsommar på fredag och det betyder trevligheter! :)
Paulina, vet du något om huset ännu? :)

och till Ina kan jag meddela att vi har ännu en intresserad av vår lilla bok! :P
Hoppas du har det bra där uppe i huvudstaden och att det funkar bra med klockor, smycken och sura människor.

Hoppas även att ni andra har det bra där ni nu är!


Ha't gött!
Puzz och Kjamizar (haha, detta fick mig att tänka på årskurs 5-6, zå zött med mazza z:an överallt)
/Zickan.



Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


First day at work

2010-06-21 @ 16:58:52Idag var det även min första dag på jobbet hos Ur & Penn. Jag har fått laga klockor, plocka upp varor, lärt mig kassan och lite annat smått och gått. Det har faktiskt varit väldigt bra! Jag har träffat två av mina jobbarkompisar än så länge och de är jättesnälla. Det känns skönt. Nu blir det jobb till och med torsdag och sen åker jag till Vimmerby igen för att fira midsommar med mina finisar.

P.S. Grattis världens bästaste finaste Paulina! Glöm inte bouleträningen på söndag!!

Ha en superbra dag!

/Ina
Permalink Ina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Första dagen, det nya jobbet

2010-06-21 @ 16:29:28Jag kom nyss hem. Första dagen på det nya och första jobbet, Tidningen Vimmelby, är avklarad och vi fick komma hem lite tidigt idag. Nu har det satt igång och det känns på riktigt. Tidiga morgonar, nya kolegor och planera massa lunchlådar (vilket är extremt tråkigt). Idag har vi sålt annonser, försökt få iordning på kontoret och planerat för nästkommande dagar. Det är inte mycket att hurra över än så länge, men imorgon kanske vi får en dator. Förhoppningsvis. Kan ju ta med kameran imorgon och visa den lilla skrubb vi kallar kontor.

I övrigt kan det här bli bland de bästa sommarjobb som jag någonsin haft. Jag har verkligen haft tur som fick ett så roligt jobb. Att får göra det som jag tycker om direkt efter skolan. Skriva, layouta och fotografer en hel sommar och kanske även lite i höst. Jag kommer inte vakna varje morgon och tycka det är en pina att går till jobbet. Det är det viktigaste när det gäller jobb tycker jag. Att trivas är prio ett.

Permalink Therese Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hultsfredsfestivalens spelschema 2010

2010-06-20 @ 16:53:35http://www.hultsfredsfestivalen.se/spelschema
Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ledighet

2010-06-20 @ 16:36:39

Ni vet ju vad som brukar sägas om bilder. Här har ni mitt liv de senaste dagarna. 


Hunden var hos frisören och gick från hårtuss till bara hårig.


6/7 paddlade, grillade, mös och kollade på Greveholm i Åses stuga.


Ute vid krön var det fint.


Maxito och jag har lekt med den råttätande hunden.


Åse, Ina och jag stekte vid Nossen. Första doppet!


Efter det åt sum7 kinesisk mat för att avsluta kapitlet som barn.


En tomte kom på besök och vågade knappt åka hem efter the Groudge 3.


Snyggconne hade studentskiva, världens bästa. Min vita helg blev inte vit.


Träffade mysa människor under hela kvällen.


Sång för "födelsedagsbarnen" Alexandra, Johanna, Cornelia och mig.


Just idag har jag inga planer förutom danspass vid kl 18.00 om jag kan
ordna upp, det ständiga problemet, skjuts. Ha en bra dag! Nu lever vi livet.

/Paulina.

Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Studentskiva

2010-06-19 @ 15:37:29

Heeej

Snart är det dags för Cornelias studentskiva. Igår tog hon studenten och jag hoppas hon hade lika roligt som jag/vi hade förra fredagen. Senare blir det förmodligen Harrys, men skjuts hem har verkligen inte löst sig. Fyfan vad jag hatar att bo på landet nu ... denna sommar kommer bli jobbig på det sättet. Men det löser sig som allt annat, hoppas jag. Nu börjar det omtalade bröllopet! Måste se en sväng. Ha en bra dag och grattis till Alexandra som fyller 19 idag. På måndag är det min tur.

God eftermiddag



Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


fyi Linnea aka Lell brb goes lol 1337 ftw ffs

2010-06-18 @ 22:00:04Nu ska jag gå och lägga mig och ladda för fyra dagar på Dreamhack med de här två pungkliande snubbarna och andra okända och kända människor. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra där, men definitivt inte spela dator, så det behöver ni inte oroa er för. Elleeeeeeeeeeeer... Hej då på er i alla fall.



Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dom dansande dagarna

2010-06-17 @ 22:58:43Cha cha bloggen! De senaste dagarna har bestått av Sumseven och endast Sumseven och det har varit hur gutt som helst. Vad vi än har gjort och vart vi än har varit har vi intagit föda. Bullar, kakor, pastasallad, godis, chips, popcorn, grillat, Kina-mat och gud vet vad. Inte ens han vet nog.. Det mesta har slinkit ner, så att säga. Det som har slinkit ut har varit prat om allt - framtiden, dåtiden, nutiden och allas vår favorit - st*cken. På torget i stekande sol skildes vi åt för en vecka framöver, då Aina drar till Stock(undra vad hon ska göra där.....)holm fram till midsommar. Här kommer några små bilder från våra senaste häng.









Övriga inblandade kan ju fylla på, om ni har något mer roligt.


Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bartenderskola?

2010-06-17 @ 21:47:17

Oj oj oj. Det är nästan så att jag tar mitt pick och pack och drar nu med en gång. Läste precis om en bartenderskola på Gran Canaria som bara kostar 13 000 kr. Nu på sista tiden har jag börjar fundera på barntender, bara som ett vid-sidan-om-yrke senare. Musik, människor och dans och sen tjänar man pengar samtidigt - underbart. Dessutom är utbildningen bara 3 veckor lång och hålls i spanien - underbart. Om någon känner sig sugen att hänga med mig kan ni ju läsa mer på denna sida http://www.gcbar.se/se. Ska fråga min snälla farfar vad han anser om detta.





Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sol och bad

2010-06-16 @ 12:06:18Nu ska Tim och jag iväg till Hultsfred för att fixa nya pass så att det inte blir problem när kommande äventyr dyker upp.

Och senare åker vi ut till Åses stuga vid Krön för sol och bad. Senare ikväll blir det grillning och filmmys. Vi stannar över natten! Ha en bra dag i solen och njut av ledigheten (om ni är lediga)!


Bild från Kos augusti 09

/Ina
Permalink Ina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Virums älgpark!

2010-06-15 @ 22:38:41Nästan hela sumseven åkte idag på utflykt till Affe och Virums älgspark för kolla på bebisälgen som är ungefär en vecka gammal.Vad söööt bebisen var! Det såg ut som han skulle gå av när som helst när han stod på sina långa och smala ben.  Det var en mysig utflykt med tjejerna! :)










/ Åse

Permalink Åse Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Finbesök!

2010-06-15 @ 21:37:34Bilder från vårt lilla besök imorse ...



Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


!Vamos!

2010-06-15 @ 21:28:52

Jag och Maxito tog oss en tur på moppen och sedan en liten promenix ner till sjön. Det är nästan sjukt hur fort man kan lära känna varandra. Sist vi sågs gick jag i 6:an och då kunde vi bara göra oss förstådda genom charader och nu 6 år senare känns det som vi känt varandra hela livet. Det kan bero på att vi kan prata med varandra, att vi är lika gamla eller att vi har samma humor, svårt att säga.









Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


SPME kommer alltid att finnas kvar!

2010-06-15 @ 12:48:10Tiden, studentveckan den bara flög förbi! Nu är det sommar och vi är klara för vad framtiden har att erbjuda. Jag hoppas allting löser sig och blir bra för min och alla studenters framtid.

Men jag måste bara säga att jag kommer sakna min kära media-klass + lärare. Jag kan med handen på hjärtat säga att detta har varit den bästa klassen jag gått i. Jag har fått många goda vänner som jag alltid kommer minnas. SPME: klassen som alltid kommer vara Megabra!

Snart blir det Hajk!

// Therese

Permalink Therese Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Början på livet

2010-06-15 @ 12:34:33Jag tror att alla våra läsare (som för övrigt har blivit jättemånga fler de senaste dagarna - fortsätt så!!) har förstått att SumSeven har tagit studenten. Veckorna innan var för mig mest fyllda med ångest och vemod, men nu efteråt känns det helt jävla underbart. Nu har vi hela livet framför oss, och vi är så fria som man bara kan bli. Jag hatar att vara fast någonstans, vara tvungen att planera flera veckor framåt och inte kunna göra vad jag vill när jag vill. Nu har jag alla möjligheter som finns att göra vad som helst. Jag har inte en aning om vart jag är i höst och det gör absolut ingenting. Jag vill heller inte börja planera det in i minsta detalj nu. Jag vet ungefär vad jag vill göra ett tag framöver. Vart, hur, med vem och alla andra frågor behöver jag inte veta svaret på nu. Det kan hända fruktansvärt mycket på en sommar som man inte kan förutse och som kan förändra allt.

Just nu fokuserar jag på att ha en underbar sommar med mina vänner innan vi sprids ut över hela världen och inte vet  när vi ses nästa gång. Allt annat kan vänta en stund. Nu ska vi hajka till Virum Älgpark. Putz!

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Överraskningstajm :)

2010-06-15 @ 10:14:23Igår när jag mötte mamma efter besöket hos Therese, fick jag ett paket som hon hade hämtat från posten. I det låg det en Nikon d3000 :)


Förre året när jag fick pengar till en systemkamera, var jag inte lika intresserad, men nu när jag vet att vi inte längre kommer åt våra små d60:sar i skolan, så hade Karro fixat med en på posten lagom till min student, MEN posten hade stängt i fredags när de skulle ta ut den och därför fick jag en liten överraskning igår :P


Dessutom vaknade jag av en liten överraskning till imorse, haha, det stod en ko på vår gård!!
Hon verkade trivas så bra utanför mitt fönster under en stor buske så hon la sig där och njöt av livet :D
Bilder lägger jag förmodligen in lite senare idag.



Idag blir det antingen ett besök hos Alf eller hajk med resten av SumSeven :D





Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


11 juni, en dag att minnas!

2010-06-14 @ 15:48:06Varför då? Jo som vi nämnt tidigare här i bloggen så tog vi studenten detta datum, det var då vi tog steget ut i vuxenlivet på allvar. Nu möts vi att en rad olika val, val som vi måste ta inför framtiden. Vi kan inte längre lita på att våra föräldrar ska göra allt för oss, det är nu dags för oss att göra våra egna val. Vi kommer alla så småningom flytta hemifrån, vart vet vi inte.

11 juni var i alla fall en oförglömlig dag full av lycka! Jag sprudlade av glädje, kände mig fri och stämningen var kanon. Jag fick träffa mina få, men kära släktingar och några av mina bästa kompisar. De delade lyckan med mig, såg hur lycklig och glad jag var. Jag fick oerhört fina presenter som jag är oerhört tacksam för.

Och på kvällen var sumseven samlade för att dela lyckan med varandra, innan vi styrde kosan mot slutmålet, Harrys. Hela dagen från och med att vi var i kyrkan var helt underbar! Tiden gick hur snabbt som helst och jag tror inte riktigt att det var någon som förstod vad det var för dag. Allt kändes så overkligt. Jag vet inte om någon av oss har insett det ännu. Nu har vi efter 12 år studier lagt skolan bakom oss. Eller åtminstone ett tag. Det ska bli spännande att se vart alla hamnar sen och vad alla kommer att jobba med.




/ Åse
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Meddelande till mina kära kompanjoner!

2010-06-14 @ 13:41:09Tjenna Brudar :D

Vi har ju pratat om att hitta på något idag och för att alla ska få likartad information och för att ingen ska misstolka något eller känna sig utanför så skriver jag lite av de vi har pratat om att göra idag!


Tips och förslag på vad vi kan göra:

1. Hajka
2. Laga mat
3. Baka
4. Äta glass i den lilla solen som skiner eller fika
5. Äta på Kina - OBS! Efter klockan 5.
6. Sitta och titta på en fläck i taket
7. Sitta eller stå och bara snacka loss

Fler förslag kan självfallet skrivas till så släpp loss fantasin!


För att alla ska kunna vara med och känna sig delaktiga och för att alla ska hålla ordning på varandra så står det till såhär:

Cecilia (jag själv):
Åker med en buss hemifrån vid 15.15, måste fixa lite grejer och sedan kan jag göra vad    som helst, hur som helst, fram till klockan 9 ikväll.

Ina: Såvitt jag vet har hon möjlighet och tid från ungefär då jag kommer in till stan.

Åse: Som jag har fattat det hoppar hon in i våran aktivitet runt halv 6 då hennes studentfotografering förmodligen är slut. Hon har föreslagit att äta på Kina senare idag.

Linnea: Har möjlighet till aktivitet från klockan 4 fram till klockan halv 7, då hennes träning börjar. Däremot saknar hon pengar till att äta på Kinaplacet.

Paulina: Kan ta sig in till stan till klockan 4 ungefär, så mycket mer information har inte jag, förutom att hon vill deltaga i den/de aktiviteter som vi ska hitta på.

Therese: Den enda information jag har är att hon vill delta i våra aktiviteter, jag tror att hon kan när som helst.

Felicia: Information saknas! Däremot har jag ryktesvägen hört att hon vill deltaga.


Nu tar jag mig friheten att bestämma lite, kanske att vi kan ses vid 16.00 hos någon, typ Therese?? Bara för att vi ska få något bestämt ...


Är det något som inte stämmer eller ni undrar något, tveka inte att höra av er!!


Puss och haj :)

//Cecilia!






Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Chilenskt besök

2010-06-14 @ 13:34:05






Jag har just introducerat er för min nya nikon d 3000 och även min morfar och morbror.
I två dagar nu har jag "pratat" spanska konstant med dom och det känns ovanligt bra.
Förstår inte riktigt allt, uttrycker mig kanske inte helt korrekt men i det stora hela
förstår vi varandra i alla fall och det är riktigt roligt. Det är inte säkert hur länge de ska
stanna hos oss. Minst 3 veckor och kanske upp till ett år beroende på lite olika saker.

Nu ska jag dra iväg till stan och köpa en ny mobil eftersom min förra tog sig en simtur
i Harrys toaletter. Hoppas även på att få träffa mina fina små summare en sväng.
Studenten var förresten den bästa dagen i mitt liv, tack för det allihopa! Nog med
tjat. Hej på er och ha en bra dag! Ssup




Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mot Stockholm!

2010-06-14 @ 11:13:26På torsdag eller möjligtvis fredag (beror på vad mina vänner vill göra) så åker jag till Stockholm. Blir ingen omedelbar flytt men vi ska testa över sommaren och sen får vi se vad som händer. Väldigt spännande, men också väldigt skrämmande. Att åka ifrån familjen och alla vänner är verkligen inget jag vill men man måste våga ta nya steg i livet. Och jag kommer åka ner så ofta jag kan och jag hoppas att dom tänker detsamma.

Men som sagt, på torsdag eller fredag drar jag så då hoppas jag att alla vill hitta på något de här dagarna innan!



/ Ina
Permalink Ina Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


Bilder säger mer än tusen ord

2010-06-13 @ 18:51:21
































Permalink Ina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


13 juni 2010

2010-06-13 @ 13:36:04Två dagar efter studenten känns allting ändå väldigt bra, bättre än jag trodde. Kollade igenom den inspelade videon från den stora dagen förut!! Herregud vad jag gärna skulle uppleva dagen en gång till ..
Vi måste kolla på filmen tillsammans någon dag hörrni.

Däremot är jag lite rastlös just nu, så om ni inte har något för er senare idag så kanske vi kan hitte på nåt? :D
Vi sa ju från början mys med klassen, men jag vet inte hur många som har tid och lust idag.

Först ska jag iaf till mina små pollisar.

Lite bilder lär kanske dyka upp någon dag annars får jag väl hänvisa till Facebook, där alla vi numera finns tillgängliga ;P

Hör som sagt av er om ni har lite sådär halvtråkigt :)

Ha det så bra!
Vi hörs.
Puss
/C.

Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lyckligaste dagen i livet

2010-06-12 @ 13:34:21Igår tog vi i Sumseven studenten. Det var en bland de lyckligaste dagarna i mitt liv. Känslan att gå paraden och skrika med klassen, ruset man fick när vi sprang ut på trappan och sjöng vår underbara låt och blev fria studenter, den rena lyckan man fick i kroppen när vi stod på flaket och dansade och sjöng, glädjen man kände när alla nära och kära samlades för att fira att man klarat av skolan, och sen att avsluta kvällen med att dansa skiten ur sig på Harrys. Ja det var ren lycka.



Fler bilder kommer sen. Nu ska jag åka till Paulina på studentskiva och ikväll ska min och Elias familj äta mat på Brygghuset.

Puss! /Ina
Permalink Ina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


STUDENTEN

2010-06-11 @ 05:26:18NU KÖR VI!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


så känns det DAGEN INNAN STUDENTEN ...

2010-06-10 @ 19:07:15

Japp japp japp! Om mindre än 24 h har vi tagit studenten, mina kära vänner. Alla känslor som far runt inom mig just nu går inte att kontrollera. Det är en enorm mängd glädje, lycka och lättnad och samtidigt som rädsla, ångest och sorg tar över då och då. För tillfället skulle jag kunna börja gråta ... Jag vill så gärna börja leva mitt eget liv nu, men jag vill inte lämna dessa 3 sjukligt underbara år bakom mig.

PANG! säger det och sedan står man vid en väg som grenar ut i en miljard andra vägar. Gå vilken du vill! Mina fina fina fina vänner som ingen annan i hela världen kommer kunna ersätta, alla dessa kommer jag träffa allt mindre, men förhoppningsvis kommer denna blogg hålla oss samman ett tag framöver iaf. Ingen kan förstå hur bra det känns för mig att veta att någon alltid står bakom mig, vad det än gäller. För det är verkligen så det är och har varit i tre års tid. 

Inte lite sentimental jag är nu. Trött efter en vecka av (fest) ytterst få timmar sömn och framför allt bra sömn. Dusch nu och somna innan 21.00. Morgondagens schema är fullproppat. Med mina sista krafter säger jag en sista sak:


Nu kör vi!




Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Utspark

2010-06-09 @ 14:31:46Är besviken på min klass!! Vi var anmälda åtta stycken till klasskampen men vi var bara  tre stycken som dök upp. Vi fick ragga upp några andra som fick vara med oss och ingen utklädnad blev det. Men vi gjorde vårt bästa, vann en gren, äggroulette mot EC :)

Ikväll blir det TOGA-fest för hela slanten!

/ Åse
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Klasskamp!!

2010-06-09 @ 12:19:30Nu kör vi.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vi är redo!!

2010-06-09 @ 12:03:11Snart är det dags för klasskamp och jag kan avslöja att SP07A är oerhört redo i sin nya styling!

Ännu kan vi inte avslöja något, men ja tror nog att bilder kommer ;)

NU KÖR VI!!!!!

/ SP07A
Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Häng med klassen

2010-06-08 @ 12:49:53Nu drar SP07A ut mot Linneas stuga för lite grill, chill och umgänge. Blir mycket kvalitetstid med varandra nu när slutet är nära.

Igår var några av oss i Källängen. Kvällen blev ju inte riktigt som vi hade tänkt på grund av pissvädret men vi satte oss runt brasan och spelade gitarr, sjöng och umgicks. Det blev faktiskt en lyckad kväll ändå.

Nu är det endast 3 dagar kvar innan det är dags. Innan vi tar S T U D E N T E N. Fattar ni? Det är helt sjukt.

Ha en bra kväll!


Bild från förra onsdagen på Harrys.

/ Ina
Permalink Ina Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Studentveckan

2010-06-07 @ 12:54:32

Nu är studentveckan påbörjad. Ikväll firar vi att det är sista måndagen innan studenten med fest!!  Hoppas på rejält drag:D



/ Åse

Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens outfit

2010-06-06 @ 22:50:56







Och vinnaren av bästa outfiten är.........



Paulina aka Triangelpåsen Olefors!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Walking on a dream

2010-06-06 @ 11:29:38



Som vi redan nämnt här i blögga, har vi haft klassfest och den var underbar. Jag var så lycklig vissa stunder att jag till och med grät, i en garderob dessutom. Det var fint. Efter en konstig natt i en alldeles för liten skinnsoffa åkte jag hem till stugan i Nossen och firade min 48-åriga fader. Flintastek, solstek och tårta, innan vi drog upp till Vallen och kollade på fotboll. Resten av min lördag bestod av en kycklingrulle och en säng. Efter tolv timmars sömn sitter jag nu är och laddar för match. Sedan är den sista helgen i mitt skolliv slut. Det var väl i stort sett det jag hade att säga. Haj.



Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Studenter, älgar och en himlans massa sprit

2010-06-05 @ 14:06:35

SP07A har äntligen har sin första klassfest tillsammans. Allt gick bra, tror vi. Ingen dog i alla fall, trots att det fanns tillfällen där många kunde gjort det. En del åkte moppe, några andra dansade halvnakna, vissa kollade på, en slog halvt ihjäl sig och skrapade upp armbågarna (jag), en blev påkörd och fick hjärnskakning (Ina), en flög över styret på en moppe, en ville åka skylift, många drack alldeles för mycket alkohol, två gifte sig, en spelade gitarr och sjöng väldigt bra, en kräktes upp den underbart goda pastasalladen vi blev bjudna på och därimellan hade vi fruktansvärt fruktansvärt fruktansvärt roligt. Tack för det!





























SP07A, klassernas klass.

Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Lill lördag och Harrys

2010-06-03 @ 16:05:25Onsdagskvällen slutade med ett besök på Harrys. Innan det var det ett kort besök i Källängen hos alla mygg. Stämningen på Harrys var på topp, man kände en oerhörd glädje från alla kommande studenter som befann sig på plats. När karaoken satte igång var det ett riktigt drag där inne. Även att det var onsdag var det sjukt mycket folk, både studenter, alvare och andra. Kul!!

Imorgon blir det partaj med SPSP07! Förfest och grill hos Felle innan det bär vidare mot Harrys för mer fest. Det är också på tiden att vi skriver vår studentsång. Hoppas att vi kommer enas och lyckas med det. Jag är lite skeptisk eftersom vi inte lyckas enas om så mycket annat. Men det blir säkert bra!

Lite underbart väder det är nu också!! Hoppas hoppas hoppas att det blir soligt på vår student! Blev lite ledsen när jag läste Inas väderrapportering som hon gjorde häromdagen. Men såg den nya rapporteringen nu vilket gjorde mig glad. Imorgon är det som sagt en vecka kvar till vi tar studenten. Hur underbart är inte det? Älskart!

/ Åse
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lite bilder

2010-06-02 @ 19:42:03Här kommer lite bilder från Norrköping!

Lite surt är dock bara att jag fick köra på min digi, eftersom jag inte fick med mig någon systemkamera upp, vilket hade varit lite bättre, lite roligare och lite mer intressant.
Men men, håll till godo med dessa oredigerade, lite dåligt ljussatta bilder. Mästerfotografen har varit i farten!! :)















Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nytt hopp!!!

2010-06-02 @ 18:25:02Tjejer, det finns hopp om en fin, solig student. Checkade precis SMHI och då var det soligt, lite moln och över 20 grader varmt!! Heja det fina vädret!!

Annars då, Påwlinka är här hos mig och gör sig fin, jag hamnade här eftersom jag gav upp allt vad smink och sånt heter ... Ikväll vankas det mys i Källängen och sedan drar vi och myser loss hos Harran!

Jag har även fixat mina studentbilder nu, efter lite poser i Gästgivarehagen har Björnan nu lite att gå igenom, så nästa vecka får vi se resultatet, höhö.

Gött äre!!

Slut på inlägget.
Hej svej!
Ha en trevlig kväll allihopa! :)

/Cickis (och Påousis)
Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Världens bästa bandsläpp

2010-06-02 @ 16:26:54

Eh, si. Johnossi är antagligen världens bästa bandsläpp och om Hultsfredsfestivalen ska bli misslyckad nu, krävs det typ att jorden går under. Annars är den fan fulländad.
Tack!



Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Folkmusik för folk som inte kan bete sig som folk

2010-06-01 @ 19:42:49

Har inte haft mycket vettigt för mig de senaste dagarna och har därför nördat spotify en del. Här är några bra låtar som är värda att lyssna på. Finns ju inget bättre än sommarväder och bra musik. Imorgon blir det sommarkläder och onsdagspub på kvällen och fint ska det faktiskt bli.


7 days - Craig David
Alejandro - Lady gaga
Alors on danse - Stromae
Amazing - Inna
Come back home - Two door cinema club
Dead end - Johnossi
Från och med du - Oskar Linnros
Gettin' over you - David Guetta
Hey hey - Dennis Ferrer
I'd rather dance with you - Kings of convenience
Love - Inna
Starstrukk - 3OH!3
Tommy-Gun - Royal republic
Turn the lights off - Kato
Walking on a dream - Empire of the sun


Och nej, jag har inte alls blandad musiksmak.


Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Studenten närmar sig med stormsteg!

2010-06-01 @ 19:37:00Idag blev betygen satta, mina slutbetyg är klara! Nu kastar jag allt som har med skola att göra rätt ner i papperskorgen. Äntligen tar jag studenten och lämnar denna murkna skolan. Det är väl varje elevs dröm, dagen D är snart kommen.

Men samtidigt i all lycka, glädje och klassträffar inför studenten så känns allt så overkligt och läskigt. Om en och en halv vecka blir jag arbetssökande, förmodligen projektanställd. Men vad händer sen och sen och efter det? Det är det minsann ingen som vet.

Och alla våra stunder på media! JÖSSES, vad jag kommer sakna det! Ibland kan man störa sig på varandra men jag kommer sakna våra störda samtal, manipulerade bilder, fikastunder, festandet, älgarna och skratten som får det att knipa i magen. Jag kommer sakna SP07(ME). Tro det eller ej! ;)

//Therese


Permalink Therese Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Väderflickan

2010-06-01 @ 19:03:38De senaste åren har det ju varit rent jävla skitväder på studentdagen. Veckorna och dagarna innan har det ju varit jättevarmt och soligt, men sen har det vänt om lagom till dagen man ska springa ut. Tänker bara på er som gick ut förra året, nio grader och regn eller hur var det? Ni kanske inte ens minns det, för vädret kanske inte är så viktigt just den dagen när man väl står där och bara skriker av glädje.

Imorn och dagarna framåt ser det i alla fall ut att bli väldigt fint väder och nördig som jag är har jag suttit och kollat olika långtidsprognoser men kan bara se fram till torsdag den 10 juni. 30 grader och sol. Ganska gutt? För bra för att vara sant tänkte jag och letade febrilt efter längre prognoser och jag lyckades.



Hahaha. Går inte annat än att skratta åt. Torsdag: 27 grader. Fredag: 17 grader med regn och åska.

Menmen, är ju som sagt ett tag kvar och vädret har ju ändrats förr. Och vi studenter kommer nog uppleva vår bästa dag någonsin ändå! Även om det är regn och åska eller sol och varmt. Men det vore ju lite roligare med det sist nämnda...

En liten väderprognos från väderflickan.
Permalink Ina Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0