Skönt med sommarlov snart!

2009-05-31 @ 21:46:45Nu har ännu en helg paserat. Har varit duktig och skrivit klart två arbeten i helgen så får känna mig lite nöjd. nu återstår bara guidning, seminarie, muntlig redovisning och opponering denna vecka. 

Precis som cicci så ska jag också guida imorgon. vi beger oss då mot försjön för att besöka Amaliagrottan. Känner mig inte så nervös just nu. men tror det kommer imorgon. vill inte ha en sån där mikrofonväst på mig. då pratar jag hellre högt med mig egna röst. men jag kan iaf det jag ska säga, så det känns bra. blir borta hela dagen imorgon, vilket känns skönt.

tisdag kommer också gå i rasande fart. munlig redovisning i filosofi på morgonen. och seminarie i samhäll/historia hela eftermiddagen.

onsdag är det Eu-val och vårshow d.v.s inga vanliga lektioner.

torsdag blir det vanliga lektioner och fredag ska jag vara fanbärare på studenten. det är alltså inte så många hela dagar kvar i skolan,. vilket känns väldigt skönt.. har panik över mina betyg bara. har inte den blekaste aning om vad jag kommer få för betyg.

aja. godnatt på er alla !
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndagsångest

2009-05-31 @ 21:30:21

Jahopp, då var ännu en helg överstökad och ångesten kommer krypades som en äcklig spindel...
Jag är trött och vääldigt rädd för morgondagen, känner mig inte förberedd någonstans eftersom jag slängde ihop det jag ska säga, för 5 min sen... + att jag inte har kollat på rättskunskapen något. Bra Cecilia!!
jajja, snart sommarlovis!!

Tävlade lite med pollis idag, fick bara bli en klass för solen höll på att koka både mig och Parvell!
Det gick iaf bra, kunde gått bättre, men jag ska fasen vara nöjd..åh, det har jag alltid så svårt för..
Mamma filmade iaf så ska nog lägga mig och kolla igenom det... hittar alltid massa konstiga specialitéer som man har samlat på sig under åren.. ;)

Japp, guidning imorrn som sagt och vi är pepppepppepp!!! KUUL :D svar: nej!!
I tider som denna känner jag bara att jag vill vara ett år äldre och ta studenten på fredag.. fast innerst inne är det nog bara själva ordet och själva dagen jag vill uppleva..vad händer sen då? inte fasen vet jag... sabbatsår förmodligen.. :)


Nee, nu sitter jag bara här och skriver en massa skit, som vanligt..
Ha de gött gott folk...


Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gäsp

2009-05-31 @ 20:02:02
Åkte ut till stugan och grillade med pappa och bror. Farsanfarsan och farmor var där.

Ännu en helg har gått. Fotboll, sova, fotboll, pizza, tåg, film, mys, sova, tåg, grilla, extremt jävla trött och seg i väntan på Söndagsparty. Vet faktiskt inte vad jag ska skriva annars. Har en konstig känsla i själen. Men så kan det ju vara ibland. Allt kan inte vara okonstigt.

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


En solig Söndag utan sol

2009-05-31 @ 18:04:20För sol har det ju varit, men det har inte kännts så. Dagen har bara varit ledsen och ångestig. Lämnade precis Elias och har forfarande gråten i halsen. Ni förstår, ibland är det riktigt jävla förbannat jobbigt att bo så här långt ifrån varandra. Det går nog inte att förklara för dem som inte har det så. Det är iallafall den värsta känslan som finns att gå ifrån honom utan att veta när man ska ses igen.

För det vet vi inte denna gång. Var på Kröngårdsmötet idag (mitt sommarjobb) och där fck vi våra scheman. Och som det ser ut nu kommer jag och Elias inte att träffas förens 16 augusti. Jag jobbar varje helg och jobbar ungefär till nio-tio-tiden varje arbetsdag. Orkar inte gå in på alla detaljer men jag vill inte sätta min fot där igen.

Så jag är inte på världens gladaste humör idag kan man säga. Dessutom måste jag titta på det jag ska säga inför alla sextio personer jag och Cicci ska guida imorn. Sen begraver jag mig i sängen.

Hoppas att ni har haft en bättre dag än jag iallafall.

/Ina♥
Permalink Ina Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


We like it hot

2009-05-31 @ 13:41:08Sol, sol och lite mer sol. Inte ett enda moln så långt mina ögon kan nå. Vaknade tidigt som vanligt. Varför kan jag inte få sova skönt som alla andra på helger? Rättskunskapen mördade min sömn, jag skyller helt enkelt på den. Hur som helst hoppas jag de kommer några till träningen sen ikväll vid 18.00. Annars lägger jag nog ner. jag vill inte vara den enda som tränar till slut. Vill bara tillägga att jag är en sån människa att när jag väl ger mig inte på något tar jag det seriöst och inte bara lite hipp som happ. Många gör det. Säger en sak och gör sedan motsatsen. Visst är jag en envis och konservativ liten tönt ibland, men som sagt har man gett sin in i leken kan man ju ta det på lite allvar iaf. Fotbollen är ett bra exempel på vad jag snackar om.

Nu ska jag åka till pappa. Hej då Internet. Förresten vill jag tacka Johanna och Maria för en mycket lyckad lördag. Jag fick äntligen mitt hår slingat.

/Paulina.
Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


tur och retur!

2009-05-31 @ 10:31:55Godmorgon!
Jaha, idag är det dags att åka hem, hem till den lilla staden Vimmerby. Det blev ingen shoppingtur för mig i Stockholm. Men då sparar jag ju de pengarna som skulle flödat iallafall.
Nu är det packat och klart, dags att åka!


På bliden: Syster Lina, Pappa Janne, Mormor, Sylvia, Jag Therese, Mamma Anette!
En gammal bild på familjen! det är systerns dator så det är hennes bild
och jag är fullt medveten om att den är suddig.


Jag vill också ge en liten grattis hälsning till min mor!! Har ingen bilden men hon är den bästa morsan man kan ha.... Ibland iallafall ;)

Ha en underbar dag i det soliga och varma vädret!!
// Therese
Permalink Therese Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Zoombies!

2009-05-30 @ 22:00:30

Nu är Robinson avslutat för säsongen, Ellinor vann! Vad tycker ni om det då? Värdig vinnare eller inte?
Jag vart faktiskt förvånad över henne att hon klarade sig så långt. Goo girl!

Idag har min syster och jag varit på seminarie och det var mycket bra. Handlade om självutveckling och mycket annat. Fick lära mig allt från vad mod är till att skriva ett bra CV. I början var det mest föreläsningar och mycket sitta, men oj så intressant. Mats Gabrielsson från teverogrammet "Draknästet" och supermodellen Emma Wiklund var där och föreläste,
Cosmopolitans chefsredaktör hade också några ord att säga.
Självklart måste jag ge ett försök i tävlingen de annordnade också. Man kan vinna 2 veckor praktik på Cosmopolitan redaktionen. Det vore så coolt, men vi får väl se vad som händer med den saken.

Här kommer ett par bilder

På bilden: Sebastian (Vd för life leader), Maja Persson (chefsredaktör Cosmo)
och Emma Wikund (modell)



Efter Seminariet, satte vi oss i Humlegården och då kom det ett gäng med zoombies!!
Läskiga, Stockholm hade tydligen zoombie walk! Vissa var redigt äckliga!

Tack för mig!
// Therese

Permalink Therese Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Party party!

2009-05-30 @ 21:59:51

Som Cicci skrev i tidigare inlägg var det verkligen jätteroligt i öltältet igår. Det lär vara det roligaste jag gjort på länge, tror jag. Var faktiskt lite sugen på att gå ut idag med, men tänkte att jag kanske skulle bli besviken då eftersom det var så roligt igår. Vi dansade i ett, från klockan nio till två på natten, i princip. Snacka om att man var lite trött i benen efter. Till en början kände vi oss ganska små där, men ju mer klockan blev desto fler i vår ålder :) min syster sa att det blev slutsålt med. de tog in 1500 pers. det var sjuk mycket folk. undrar om det är lika många ikväll?

Något som inte borde vara tillåtet på dansgolv är klackskor och dricka. Man blir trampad hela tiden, så fötterna blir blåa och ömma. Drickat kan de oftast inte dansa med utan att spilla på någon. Någon idiot kastade upp öl när vi dansade. inte så fräscht! Vi var nyktrast på stället, men ack så modiga. Vi fick igång andra att börja dansa, när dansgolvet var tomt. Grymt stolt över mig själv som vågade dansa. Jag som skäms i vanliga fall, även när det är mycket folk. Och detta gång var vi först ensamma på dansgolvet.

Här kommer lite bilder från kvällen!



Min systers pojkvän, och hans band Kompaniet spelade :)


Lifvens spelade, men jag och Cicci väntade på att de skulle sluta spela, så att vi kunde dansa! 

 
Cicci var på partyhumör!


Och jag med! :)





Tack för en sjukt rolig kväll Cicci! Bra att du följde med mig! =)

Permalink Åse Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Alegre

2009-05-30 @ 13:07:57Sitter hos simon för tillfället. Lite gladare än sist. Han är rätt bra på att få mig på bättre tankar. Tåbrottades lite förut, innan han gick ner till marknaden med Ken. Det var kul. Gårdagen var mysig. Inget ölande för vår del. Vi är alldeles för små för sånt ännu och det slutar ändå bara i kaos, oftast. Om sådär 30 minuter kommer en Volvo och hämtar upp mig. I den sitter Johanna. Sedan bär det av till vvik där cornelia har sin bal idag. Så fin hon kommer vara :) ingen tvekan om den saken. Blir lite käk efter det och sen har jag ingen aning om fortsättningen på denna lördag. Hoppas på att få mysa lite med Maria och Johanna kanske, annars åker jag nog till mor min. Skolan har börjat lugna ner sig. Bara novell och rättskunskasprov kvar nu. Dessvärre kommer ju halkbanan, risk 1:an och stadskörningen nästa vecka. Blir en hel del frånvaro från min sida, men vi gör ändå inget vettigt på lektionerna nu för tiden. Körkortet först! snart gäller det. Gah! om jag inte klarar det blir det inget körande denna sommar. Verkar vara totalt uppbokat ändå fram till september. Men känn ingen press, känn ingen press... Ha en skön helg! Det är ni alla värda efter allt slit i skolan. /Paulina.
Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Öltältet

2009-05-30 @ 11:34:35Felle, du missade något... Öltältet var riktigt skoj igår! Måste nog faktiskt säga att det var den bästa festen på ett tag :) Blev en massa dans, sång och glada miner, hihi.. Åse och jag spiknyktra som vi var, var vi ändå helt klart modigast på hela plejset, vi dansade när alla andra stod och smuttade på sina öl runt omkring, de som inte vågar dansa! Senare framåt kvällen blev det lite mer liv i luckan, mer "smått" folk kom.. Och jag säger bara en sak; Harrys dj kan slänga sig i väggen, den här var kanonbra och spelade för en gång skull lite bra låtar, lite som man kan sjunga till och sådär.. ;) Däremot var det inte sådär superkul att få ett glas öl rakt i håret och ner på kläderna, så det var bara till att duscha igen när jag kom hem. men vafasen gör det egentligen..man lever bara en gång, men så jätte fräscht var det inte...luktar fortfarande öl och rök.. :( Blir ingen marknad för min del idag. Brukar inte vara så mycket att ha. Ska vara hemma lite idag istället, träna pollis och kanske se en film :D Jahopp, nehepp..kanske man ska bege sig ut i solen, ni vet den som smyger fram några få gånger om året.. Hej svej / C.
Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Framme i den stora staden Stockholm

2009-05-29 @ 22:51:48

Nu sitter jag här i den stora staden Stockholm hemma hos min syster, jaa för oss vimmerbybor är Stockholm stort! Jag och min familj kom fram runt niotiden och jag körde halva vägen upp. Snart kan jag det där med motorvägar och omkörning, känns kanon. Mamma skriker i baksätet och Pappa viftar med armarna och gormar hur jag ska göra. Ingen krock så jag kan min sak!

Imorgon ska jag och min kära syster till Life Leader på en kurs i personlig utveckling och kommunikation. Lärorikt, hoppas att det kommer ge mycket och det kommer det nog göra också. Vet inte riktigt vad kursen innebär, men nu har jag stora förhoppningar på det här. Och första priset i tävlingen  som de annordnar skulle ju inte sitta fel, 2 veckors praktik på Cosmopolitan redaktionen. Men det är väl bara att drömma om.

Nu är det dags för sängen eller soffan för min del!!
Sov så gott!!
// xo Therese
Ps. har tyvär inga bilder på syster ysters dator, hoppas ni överlever!

Permalink Therese Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Svartvitt

2009-05-29 @ 21:24:35


Felicia
Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Adina

2009-05-29 @ 21:15:49


Adina, min syster gör sig bra på bild.

Felicia
Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Födelsedagsfirande

2009-05-29 @ 21:00:58



Igår var vi alltså och firade mig och Cicci som fyllt 18! Grattis till oss! Mina presenter ses på bilderna ovan: en badring (ska tas med till Kos!), ett par jättefina örhängen och "ploppar", Keso! Alltså Keson...mm! För er som inte vet så är jag G-A-L-E-N i Keso, helt fanatisk. Det är det bästa jag vet.  Det var en underbar present (dock börjar volymen i den sjunka.. jag har redan ätit mycket av den.)

Tack så jättemycket för presenterna, tjejor!

Felicia
Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag!

2009-05-29 @ 18:22:21Äntligen helg, väldigt efterlängtat faktiskt...
Känner mig som en mosad sill just nu, trött och seg... herregud hur ska jag orka med öltältet ikväll?! hihi, de spörs och se ;)
Vad ska jag göra till helgen annars då? Det var en bra fråga, imorrn har jag inga planer faktiskt...bara ta det lugnt tror jag...Ska iaf bli himlans gutt.. och på söndag ska Parvel och jag tävla lite :) Det var snart ett år sen sist hiho, och inte har vi tränat särskilt mycket heller...aja,.. min prins är alltid bäst hur eller hur ;)

Börjar redan bli lite smått nervoous för måndag. Dags för guidning då ju för min och Inas del.. Åse med :P
Jag ska börja hela dagen och berätta om Stångåns historia, tjena, för det kan jag ju väldigt mycket om. Men jag antar att detta också kommer att lösa sig..Allt gör ju det förr eller senare.. men ändå nästan 60 pers...

om exakt 12 dagar slutar vi skolan, om jag inte räknat fel..herregud, 12 dagar är ju för fasen ingenting.. och snart har jag/vi uppkörning..fasen, det känns inte som om jag någonsin kommer att klara det ;S

jahopp, kanske borde berätta om födelsedagsfirandet igår då...
haha, jaa vad ska man säga...jag måste ju iaf ha de knäppaste kompisarna i denna värld.. alltså.. jaa.. kan ju säga såhär iaf...fick en något barnförbjuden present, glasikar och armband!
Hahah, tack för allt brudar... mer i detalj ska vi nog inte gå in.

Nehepp, snart dags att laga lite käk tills mammi kommer hem, sen in i duschen för att sedan fara in till den stora staden och kanske parta lite ;D får la se om det är något att ha..



Lille Parvellvante!

              
Crazy people is going out tonight... fast Åse ser iofs inte så crazy ut men ändå

Ha de bra allesammans!
Pusshej
Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Helg!

2009-05-29 @ 16:13:07

Japp, nu är det helg! Så himla skönt. Ska verkligen bara ta det lugnt i helgen, det är den första på länge som jag inte har behövt plugga.

Om tio minuter ska vi åka ner och hämta min bror som har varit i Norge och jobbat sedan nyår! Ska bli jätteroligt att träffa honom igen. Samtidigt som det känns som att han inte har varit borta alls länge så känns det som att han har varit borta en evighet, iallafall när man tänker på allt man gjort under tiden. Kommer knappt ihåg hur han ser ut :) Efter det kommer Elias, yippie!!

Har precis bakat en nougatkladdkaka, visst låter det gott? Vi ska nämligen fira min brors 20-årsdag imorn eftersom att han har fyllt år när han har varit borta, så då tyckte jag att jag kunde baka nåt gott till min broder.

Nej, nu måste jag dra! Ha en bra fredag allihopa!

/Ina♥



Asta smyger omkring som en tiger bland blommorna.

Permalink Ina Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


.

2009-05-29 @ 10:06:29

Jag är så fruktansvärt arg just nu! jag kan inte beskriva det med ord ens! Jag fick precis reda på att jag får G i samhällskunskap som jag har lagt ner mest tid på av alla kurser i historien. De två uppsatser ajg skrivit har jag bara fått G+ på trots att jag lagt ner maaaaaaaaaaaaaaaaassa tid på båda. Jag har till och med lidit mig igenom att stå och prata inför 3 klasser bara för att göra enkäten till den sista uppsatsen. Men får man något för det? NEJ! Ett fittigt G får man. Förövrigt samma betyg som oscar (som aldirg var på ett enda seminarium, lämnade in uppsatserna 1 månad försent, skolkade, tog sovmorgon under uppsatsskrivandet) okej. Så ni kanske förstår att jag kännerr mig värdelös nu.



:(

Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


inlägget får tala för sig själv

2009-05-28 @ 22:48:09Du har så underbara ord
Du kan le så att jag smälter
Du kan ge så jag tar åt mig
Jag skulle gärna ha ditt mod







Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bilder från födelsedagsfirandet

2009-05-28 @ 20:51:37

Här kommer lite bilder från dagen! Bilderna får tala för sig själva.


 


   




 
Cicci blev väldigt glad över ett av sina paket ;) Hon får
berätta mer om det i hennes nästa inlägg!


  Gissa vad som låg i det här paketet? 2 kg Keso :)
  Snacka om att hon blev nöjd!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ina här

2009-05-28 @ 16:45:14Tjenixen!

Kom precis hem från en mysig fika med mina små tjejor. Hoho vad kul det var att se Felle och Ciccis miner när de öppnade paketen! Bilder kommer senare ;)

Yes, nu är jag alltså hemma och klickade direkt in mig på SJ:s hemsida för att beställa biljetten hem från Arlanda när vi kommer hem från Kos. Hade ju lite otur sist då de höjde priset massa, dock hade de gjort det nu också men bara med 16 kr. SJ is a biatch.

Nu ska jag äta lite mellis och sen göra klart de sista geografifrågorna.

Have a nice thursday! Puss och hej.

/Ina♥
Permalink Ina Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


tack och lov.

2009-05-28 @ 10:03:34Vi överlevde seminariet Cicci. Det är rena rama miraklet. Du, jag och Bjurris i 90 minuter. Två uppsatser! Det är helt sjukt. Men nu är kursen snart avslutad, skönt. Vid halv 1 gäller det igen, seminarium på psykologin. Fram tills dess ska jag försöka bli klar med uppslagen och ta lite bilder på två huliganer. Efter skolan blir det fireri på hög nivå. Paketen är förberedda och vi är sugna på att få se cissis min när hon öppnar sitt fina paket och Felle också såklart.

Pusshej!

Förresten kan ni som vill se bilderna från mitt fotoprojekt på www.olefors.jimdo.com Om ni inte vill, ja men skit i det då!

/Paulina.
Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


TjabbaTjenaHallå

2009-05-27 @ 14:08:24Sitter i datasalen medan de andra oponerar på uppsatserna..jag får väl ta och göra det på fredag eller något eftersom det som vanligt strular sig när det gäller vissa personer...

Idag ska jag nog inte göra sådär himlans mycket. Kanske ta mig en sväng till skogs :)
och försöka skriva någon lite ynka mening på geografin eftersom jag verkligen borde det!
Gutt med en liten fikastund med alla flickor imorgon eftermiddag, jag hoppas på sol och värme eftersom jag gärna sätter mig med en fet bulle i källängen.. Det låter det :) kanske en parisis?!! ;D

Är det någon mer än jag som känner behovet av att shoppa upp alla få slantar man har.. Min garderob är för fasen tom sedan länge, finns inget plagg som är värt att bära där inne :( bara gammalt skruttigt, men men det är så man får leva om man är en fattig student som försöker leva på 1050 kr/månad och med dessa ynka slantar vill jag även försöka att betala en lite pjuttedel på allt mina pollar kräver.. dem är ju också hungriga lite då och då,,. :) men det är bra det.."lite rund, go och gla är det man ska va"!!! :D

Slänger väl in några bilder för nöjes skull, oftast är dessa lite roligare än texterna...särskilt mina texter eftersom de alltid lyckas bli uppsatslånga..hm, undrar varför...



 
LINNEA  "LELL"                                                  THERESE "THERESE" OCH INA "INA" SOM MODELLAR


PAULINA "PÅOUSIS"


CECILIA "CICKIS"


ÅSE "PÅSE"


FELICIA "FELLE"

TROR DET VAR HELA TJEJLIGAN ;)


ett litet utvik kan vi allt få med också...lilla oscar på bild..oerhört muskulös



PUSSHEJ FRÅN

Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()


Onsdag

2009-05-27 @ 12:36:47Slutade redan vid kvart över elva idag. Nu sitter jag här och ska snart skriva på det extremt jobbiga psykologiarbetet som jag aldrig blir klar med. Det är väldigt några dagar kvar i skolan, men så mycket att göra.

Fick tillbaka min spanskanationella idag. Blev inte ig, men det gick inte bra. Jag är verkligen värdelös på de delarna. Undrar vad jag får för betyg där.

Fick veta igår att mitt engelska betyg, kommer sänka övriga betyget. Det är nämnligen det enda ämnet jag kommer att ha g i. men det känns jävligt surt.

Igår spelade vi match mot Tjust. Vi vann med 6-2, men det gick väldigt dåligt för mig. Tror att det är något fel på mig. Varje jävla match får jag, någon som jag inte vet vad det är, i magen så att jag inte kan stå upprätt eller springa.. det hugger i magen och jag tror inte att det är mjälthugg. ska iaf till skolläkaren imorgon och kolla upp det.. är så trött på att alltid få det.. skolsköterskan visste inte vad det var för något. .. Har fått ont i halsen och mitt knä också. så vi får se hur det blir med de två övriga matcherna vi har denna vecka.

kände att detta inlägg lät ganska negativt.
men nu ska jag fortsätta skriva på mitt arbete

förresten liggen snuttan, vår katt, på stolen bredvid och snarkar :P

Hasta luego!
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mitt första IG

2009-05-26 @ 21:46:25Idag blev det bekräftat. Jag fick IG på matte nationella. Det visste jag ju nästan med 100% säkerhet innan, men hade ändå ett väldigt litet hopp kvar om att jag skulle få G. Men nä. Har i och med detta börjat att väldigt seriöst återigen tänka igenom ifall jag verkligen ska läsa matte C i trean. Känns inte riktigt som att det är min grej. Får väl se vad Patte Med Röven säger imorgon. Fast jag kan ju erkänna att jag inte är speciellt sugen på att gå upp vid 07.20 imorgon för att komma till skolan och se mitt IG och ha ångest över det i 90 minuter.. Men hur det än känns nu eller när jag vaknar om nio timmar och trettiofem minuter, så kommer jag ju antagligen att gå på matten ändå. Jag har för mycket diciplin för att skolka. Och för bra kompisar att skratta med igenom de allra jobbigaste lektionerna. Imorgon är det för övrigt, för er som inte visste vilket antagligen ingen av mina vänner gjorde, Champions League-final mellan FC Barcelona och Manchester United. Och jag är extremt jävla nervös. Och redan stressad, eftersom att jag själv har match klockan sju och det blir lite smått bråttom hem. Men det klarar vi! Nu ska jag läsa en rapport om AD/HD som jag ska opponera på imorgon, vilket jag inte har en jävla aning om hur man gör? Vad betyder ordet opponera ens? Men det ska nog gå bra. Pusshej
Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Seize the day

2009-05-26 @ 20:12:29Två saker att stryka från listan med läxor. Nu är det inte mycket kvar. Var bara tvungen att meddela det! Jag kanske klarar skolan trots allt. Och så mycket bättre känns det när jag lyssnar på den här låten!

Seize the day med Hoffmaestro
Enjoy!


// xo Therese
Permalink Therese Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


HalliHallå

2009-05-25 @ 18:40:52

Nu får engelskan vara färdig, orkar inte bry mig mer. Det känns ändå inte som någon jätte grej..
borde egentligen ta tag i geografin eftersom jag råkar befinna mig på fråga 2 fortfarande, som jag varit på nu i flera veckors tid, och detta ska vara inne på fredag och det känns som om alla andra är färdiga, woupsidaysi!

Blir nog inte till att ta tag i pollis idag, även om både han och jag skulle behöva det..eller förresten vadå? jag var ju för fasen på fotbollsträning igår, eller träning och träning...jo det var träning..jag och några till gjorde ett försök..kul iaf :) var ett tag sen jag rörde en boll sist...så nu blir det landslaget nästa!!

Idag tänkte jag lägga in lite foton, har varit lite dålig på det, har varit lite dålig på att uppdatera bloggis överhuvudtaget :O

  
Var bara tvungen att slänga in denna glädjebild...


Fast, det är inte riktigt så mycket blodigt allvar som
det ser ut, mest busbusbus



Lillan! Behöver inte säga så mycket mer :)


Tror det var allt för idag...har inte så mycket att berätta för folket

Pusshej

Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Måndag

2009-05-25 @ 17:04:41Nu har man gjort sitt på pluggfronten för idag. Har suttit ute på altanen med datorn och gjort klart engelskan och fixat lite med min foton. Har även skrivit klart (tror jag?!) min vetintevaddetheter-grej till mitt uppslag. Så nu tänkte jag bara skriva ett kort litet inlägg på vår kära blogg och sen slå ihop datorn och placera mig i en solstol med lite rabarberpaj. Mums.

Jag kan inte fatta att det bara är 2 veckor kvar till skolavslutningen nu! Nyss var det ju flera månader. Tiden går så fort och jag hinner inte med. Känner mej som en förvirrad stekpanna som bara ligger och tittar på. 

Elias och jag bestämde oss trots allt för att han kommer på fredag. Vi har blivit lite bortskämda nu och orkade därför inte vänta längre. Får väl se hur det blir i sommar sen. Vi har inte planerat något speciellt men vi har tänkt på att kanske åka till Smögen nån vecka. Sen blir det ju en hel del olika små utflykter när han har bil, det blir så mycket enklare att hitta på saker då! På söndag ska jag iallafall på möte på Kröngården där jag ska jobba på cafet i sommar. Hoppas på ett bra schema! Men det bli säkert från den 11 juni till den 16 augusti när det stänger, varje dag, varenda helg. Nä, ska vara lite mer positiv. Woho, kul med pengar så att man kan leva livet i sommar! För längre kommer pengarna inte att räcka...

Så var det med det. Tycker att det har hänt ganska mycket i lilla Vimseby när jag har varit borta. Bal, det var tydligen asa folk på Harrys i fredags (what?) inklusive tyskharen(!) och brand i Linneas grannhus! Inte dåligt det för att vara Vimmerby inte.

Och till er tjejer, ni är bäst no matter what!

Puss till alla er andra!

/Ina♥

 
Permalink Ina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jagkommerintepånågonrubrik

2009-05-25 @ 11:57:28

Just nu är det häng i datasalen. Ingen idrott för mig och Ina av olika anledningar. Har precis haft körlektion och det gick förvånansvärt bra för att vara jag. Muy bien Paulina! Kanske får du ditt efterlängtade körkort till sommaren endå? Håll en tumme eller två för mig, snälla. 

Snart blir det till att utföra ytterligare en hemsk muntlig redovisning, på engelska denna gång. Filosofin gick väl helt okej förut med tanke på att vi inte hade någon som helst planering. Vi skulle egentligen ha läst 70 sidor tills någon dag nu snart, men en halv fick räcka för min del. Förövrigt ska två megafeta arbeten vara inlämnade i morgon. Är en bit på vägen men min nyhetsartikel går för närvarande rakt åt helvete. Men okej. Det löser sig?

Tror att det bara är 15 dagar kvar till den 10 Juni, alltså skolavslutninen.

JAG/VI KOMMER KANSKE ÖVERLEVA TROTS ALLT? KANSKE? ELLER? TROR NI INTE?


/P.

Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


El fin de semana de Linnea

2009-05-24 @ 22:47:32Min helg, eller lång-helg kanske vi ska kalla det, kunde nog inte ha blivit så mycket bättre. Den har bestått av det mesta faktiskt, fest och mys och pys och fotboll och slapp och sömn och säkert massa annat som jag inte kommer på just nu. Lite dramatiskt har det ju också varit, kom jag på nu. I fredags när jag kom hem från tha party, som för övrigt slutade alldeles för tidigt för oss 17-åringar, brann det visst i huset mitt emot. Fullt med brandbilar och ambulanser och brandmän som sprang hit och dit med sina slangar. Det är inte var dag man får se det inte. Men det gick bra med alla, förutom han som bodde där branden började, som fick hoppa från andra våningen och bröt benet. Hur som helst. Linnea har haft en bra helg. Imorn är det måndag och en ganska jobbig vecka i skolan börjar. Efter det är det nog absolut inget jobbigt kvar innan det är sommarlov. Fyfan, skiter nästan på mig så fort jag ser det ordet. Känns som att det här har varit det snabbaste läsåret i världshistorien. Och snart är det slut! Wie. Nu ska jag sluta skriva, detta har redan blivit längre än vad jag planerade.




Ganska dålig bild på den dramatiska branden som ägde rum natten mellan fredag och lördag.

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Helgresumé

2009-05-24 @ 13:33:41Japp. Exakt just i detta tillfälle sitter jag i simons datastol och skriver ett blogginlägg. Han har precis gått ner till staden för att göra lite grejjer. Min helg (inklusive kristihimmelfärdshelgen) har bestått av att festa lite. Jocke hade 20-års fest där jag Cissi och Linnea var minstingarna. Det kändes bra enda tills halv 12 då alla skulle dra till Harrys. Så det fanns ju inget annat val än att traska hemmåt. fem ynka veckor kvar till födelsedagen... Det känns lite surt, men hade hur som helst jättekul tills dess. När jag egentligen borde pluggat sönder dessa dagar (skriva en nyhetsartikel, novell, och 2 redovisningar) har jag istället åkt moppe ute i skogen med Simon, lekt med Jason, kollat på den uppmärksammade Balen, kollat på film med Maria Th och Simon och festat då, som sagt. Men i månaden maj är det okej. Tre veckor framöver kommer döda både mig och mina mediankompisar, så lite pluggfria dagar kan man allt unna sig.

Min dag kommer att forstätta när mamma kommer och hämtar mig vid 14.00. Hem och plugga för att sedan träna fotboll :) jag kan verkligen inte beskriva den känslan av att få börja spela igen. Vår och allt, kan det bli bättre? trots att vi bara kör för skoj skull så är det hur kul som helst. Om det är någon som har lust att vara med på våra träningarna är det bara att komma till storebro kl 18.00 varje söndag nu framöver. Vi är ca 8-10 st, men fler behövs.

Som ni kanske märker har jag inte fått skriva av mig på länge. Det är för att vårat förbannade internet har gått sönder, IGEN. Jag fick njuta i två dagar (TVÅ) sen kom åskan och tog det. Ibland undrar jag om min pappa är en otursgubbe, med tur i oturen. Eller nej, jag undrar inte, det är fanimej konstaterat nu. Kylaren på bilen gick förresten sönder för ett tag sen med. Jason hoppade in i bilen och startade den och körde iväg på startmotorn, raaaakt in i en stubbe och pang där gick kylaren för 8000 kr! Aa jag vet, det låter sinnes, men det är faktiskt sant. Jason a.k.a Terroristen 2,5 år har kört bil för första gången.

Ha en fortsatt trevlig söndag! Och förresten, Therese, du var jätteduktig igår med din lilla fana. :)

Over and out.

 /Paulina.


Två är lika med allt. Me gustan a lot.
Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Balen 09

2009-05-23 @ 20:38:51

Var och kolla på alla fina balpar i Källängen. De hade grymt snygga klänningar, snygga håruppsättningar och smink. lite synd att det regnade bara. Men längtar verkligen till nästa år då det är vår tur! :) Det är en upplevelse för livet som jag absolut inte vill missa.

Här kommer fina bilder på grymt fina par!


Mjölkis med flickvännen Emelie,



Erik, Casandra, Maja och Kim


Macke och Maja



Massor av fina par


Therese och Affe var fanbärare

Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Harrys! :)

2009-05-23 @ 20:27:48

Blev utgång för mig igår. Var egentligen med allt och alla där. Började dricka lite i min systers pojkväns nya lägenhet. Jag drog sedan vidare till Sofa Berg på förfest. Där satt vi ett tiotal och spelade ölspelet.. Det var riktigt trevligt!:) Vi drog sedan vidare till harrys, där det igår var klubb 29. Inträdet kostade 29 kr fram till 23.30, sedan höjdes det till 60 kr. och drickat kostade 29 kr hela kvällen. Det var massor av folk i blandade åldrar. Träffade en hel del roligt folk ... Hade en riktigt rolig kväll!!  


Syster och jag hos hennes pojkvän


Jag och Olivia


folk. haha snygg min jag gör då



Drags att dra till harrys!

Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag bara älskar Rolands röst!

2009-05-22 @ 20:36:49
                                                      Modell: Åse
                                                      Foto: Therese


Vänster, vänster, vänster! Så låter det på balträningarna och alla försöker förbrilt att komma till sin plats, sätta stegen och hålla takten. Det börjar faktiskt se riktigt bra ut. Kom hem för en stund sen från ett par timmars övande. Jag börjar helt ärligt att bli nervös! Hur känner då de som ska dansa?! Fjärilar i magen någon?
Det skulle inte förvåna mig om något skulle gå fel. Men annars så har de här balträningarna varit ganska kul. Alfred är alltid rolig och har  inte han något vättigt att säga så kan man ju alltid lyssna på Roland eller kolla på den otroligt, fabulösa, vackra, enastående, gudomliga dansen. Som kommer vara extra fin imorgon när alla har klänningar på sig.

Imorgon gäller det och jag är inte ett dugg förberedd, men det ska väl gå bra. Kanske är dags för mig att bestämma vad jag ska ha på mig. Önska mig lycka till imorgon!!

Ha en fin dag!!
// Therese
Permalink Therese Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Fredagskväll

2009-05-22 @ 19:46:11

Ikväll blir det tv-kväll här hemma. Vi har bunkrat upp med godis och ska sätta oss framför Talang och andra halvbra program. Har varit tråkigt väder här i Stockholm idag så vi har åkt på lite biltur. Elias hade nämligen köpt en bil, men inte sagt det till mig. Så när jag kom till centralen i onsdags så blev jag lite förvånad när han stog där brevid golfen. Haha. 

Blev förövrigt lite arg på SJ som vanligt (brukar skicka mordhotande brev till dem ibland) i onsdags. Jag skulle nämligen beställa tågbiljetten till Arlanda som alla andra som ska med till Kos, och då hade biljetten höjts just när jag och Åse skulle beställa våra. SJ såg väl att ni andra hade beställt och tyckte att fem köpta biljetter räckte för att kunna höja priset med 50 spänn. Nä, dåligt.

Imorn ska vi in till stan, tar med mig kameran för att försöka ta lite landskapsbilder, Fotoprojektet ska vara klart på tisdag och jag är inte på långa vägar klar.

Men nu ska vi lägga upp godis och annat i skålar och mysa ner oss i soffan. Hoppas ni som ska på 20-årsfest får en riktigt jävla kul kväll, och ni andra får ha det bra ni också!

Trevlig fredagskväll!

/ Ina♥

Permalink Ina Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Happiness in tha soul

2009-05-22 @ 17:00:15Jag är väldigt glad just nu, och det beror på väldigt många saker. Till exempel är jag väldigt laddad inför denna fredagkväll, som snart börjar med tacos med morsan och brorsan. Efter det ska jag till Paulina och hänga, innan vi drar vidare på 20-årsfest och ska låtsas vara mogna bland alla stora barn. Imorgon kommer nog också bli en väldigt bra dag, lite mindre fest och lite mer mys bara. Ville egentligen med detta inlägg bara säga att det känns gutt i min själ och jag är lite gladare än vanligt. Så nu är jag ganska jätteglad, för tycker att jag är ganska glad annars med? Hur som helst. Trevlig jävla helg, dudes.

Skratt på det




Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Min fina syster Adina

2009-05-22 @ 16:35:56





Bilderna är tagna av mig ,Felicia.

Min fina syster Adina har en blogg. Checka in den!
Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I can't remember to forget you

2009-05-21 @ 00:26:38Den här skolveckan var visst väldigt kort. Den här skolveckan bestod av en lektion och ett fett nationellt prov i spanska steg två. Den här skolveckan var visst inte mycket till skola. Men det gör absolut ingenting, för jag gillar inte skola just nu. Det enda som är något att le åt i skolan just nu är mina polare, ni vet dom där andra brudarna som skriver här på bloggen. Vi kan inte va annat än bra liksom. Eller vad fan säger jag - bäst ska det väl vara. Bättre än bäst till och med. Obeskrivligt mycket bättre än det bästaste bäst kanske? Ja, det stämmer.

Puss på det



Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Cecilia är trötter efter den låånga veckan

2009-05-20 @ 22:48:40Ja, jag är faktiskt väldigt trött efter dessa 3 dagar i skolan..det ska bli så himlans skönt med lite ledigt nu ett par dagar och jag ska verkligen vila upp mig med fettokäk och film, den bästa medicinen såvitt jag vet.. härligt.

idag har alla, hoppas jag, beställt sin tågresa till Arlanda..kan ju vara bra att ta sig dit först om man ska bege sig till Kos ;D jag har i alla fall fixat min alldeles nyssens :)

Har tagit mina sista foton till arbetet nu..såvida det inte ploppar ut ett föl i Hultsfred till helgen, för det måste vi ju ha med i så fall :) man kan ju hoppas.. vissa bilder blev i alla fall riktigt bra, det är inte det lättaste att fota hoppning ;O

Ajja, annars har jag inte gjort så mycket mer idag, trott att jag skulle sprängas, suttit på köris och gosat med pollis..alltså en bättre pojkvän kan man inte ha! det är bara så!! ;D

Nehepp, nu ska jag nog gå och vila min trötta kropp, kan behövas. har lust att sova läänge imorgon..Det förtjänar jag ;D

Go natt och sov gott
/ C.
Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Skönt med en kort vecka!

2009-05-20 @ 18:49:56Ursäkta mitt språk. men spanska nationella gick åt helvete. Förstod ingenting av det som stod i princip. Känns som ig-varning på mig där. Och jag ska läsa spanska steg fem nästa termin, hur ska det gå då!  

Har skrivit klar mitt religionsarbete nu och skickat till vår lärare. Det skulle in senast söndag, så nu slipper jag tänka på det. "Bara" två arbeten kvar nu, och ska försöka bli klar med ett till i helgen. Får i alla fall vara lite stolt över mig själv som har gjort klart ett arbete. 

Imorgon ska vi fira mamma som fyllde år igår. Fick hem fotoboken idag, som vi beställt till henne. Så himla gutt att man fick betala 2 kr för det, och egentligen skulle den kostat ca 400 kr :) Erbjudanden är bra att nappa på! Blir iaf god mat och tårta och familjemys. Love it! :)

Fredag blir det förhoppnings harrys. Klubb 29 är det. Inträdet kostar 29 kr, om man går in innan 23.30. Vin, öl och shots 29 kr vardera och någon mat 29 kr :) inte helt fel. blir nog en hel del folk skulle jag tro. Så jag hoppas att ni följer med nu brudar!

Måste säga ett stort grattis till Felicia som fyllde 18 år igår och tog körkort! :) nu behöver vi inte oroa oss för att vara föra många som vill någonstans iaf. Nu är det väl bara bil som är ett problem.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


KÖRKORT!

2009-05-20 @ 17:45:03





Igår på min 18-årsdag tog jag, Felicia, körkort!! WOHOO! Jag känner mig faktiskt extremt stolt över mig själv, att jag trotsade nervositen och körde bättre än vad jag någonsin kört förr! Dubbelgrattis till mig själv!
Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Jag 18 år tisdagen den 19 maj!

2009-05-20 @ 16:56:30

Igår fyllde jag 18 år! Fy fan så gutt! Fick en massa fina saker, typ som en rosa resväska, fina smycken, massa skräck- och polisfilmer och en superfin tavla!
Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tjejer, vi kommer bli rika.

2009-05-19 @ 20:40:23Om ni inte visste det så hade vi 110 besökare under gårdagen! Inte dåligt för en blogg som inte ens är en månad gammal.

Hur som helst så har jag idag inhandlat en tröja trots att min ekonomi strängt förbjuder det. Men den ruinerade mig inte. Cubus hade ju 30 % rabatt på alla kläder idag, och för en sån snål jävel som mig (och Cickan) betyder det i vanliga fall shopping på hög nivå. Inte denna gång dock. Min dag har även bestått av att göra klart mitt fotoprojekt. En sak att stryka från listan. Gutt! Blev nästan lite nöjd. Ska lägga upp dom små bilderna någon gång. Jag har kört lite bil också, på körskolan. Det gick sådär. Fick köra väldigt fritt idag och det är jag inte van vid. Felicia har du fått körkort?!?!?!?!?!?! jag är super nyfiken! Och förresten! GRATTIS TILL DIG! Du fyller ju 18 idag! Hurra för dig =) Känns så sjukt att alla fyller år hela tiden och blir vuxna. Ni får ju förfan göra vad ni vill nu! Snart är det min tur. Men bara snart.. Måste tillägga att jag saknar Johanna, Conelia och Maria väldigt mk! Sjukt länge sen vi åt chips i Hannas rum och pratade om massa roliga saker! Borde det inte hända snart igen? Det tycker jag.


En sak till: 20-års fest på fredag. Vilka är på? jag är fruktansvärt på. (Gäller endast medlemmarna på bloggen höhö!)

Här kommer lite bilder som kanske får er som tvekar att ångra er. Hemmafester är trots allt det bästa som finns.















/ Paulina.
Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


Att gå i skolan i maj

2009-05-19 @ 17:27:47Bara för att vara som alla andra, så ska jag visa hur jobbigt vi har det i skolan nu, vilket antagligen är lika jobbigt som för alla andra. Men det börjar ta sig nu...?




Hittade visst inte min signatur.. Var har den tagit vägen, Therese? (du som vet)
Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vaken

2009-05-19 @ 09:27:50

God morgon! Jag är redan vaken här även om jag kunde sova ett antal timmar till. Men anledningen till att jag vaknade var att en glad pojkvän ringde och berättade att han hade fått körkort!! Wohoo! Så jävla gutt. Nu blir det åka av i sommar på små utfykter och annat.

Idag börjar skolan vid 12.50 och slutar vid 14.20. Efter det ska jag nog hem och packa igen för imorn drar jag till Stockholm på nytt! Då kommer Elias och hämtar mig på Centralen, själv! Ja, idag är jag glad och jag hoppas det förblir så. Det är fint väder och den som vågar ändra på det ligger illa till.

Puss och kram

/Ina♥

Permalink Ina Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Felle 18 år!

2009-05-19 @ 09:23:07Nu är det nästas tur i vårt gäng att fylla 18 år, och det är Felle!! Grattis grattis grattis! Samtidigt som hon fyller år ska hon förhoppningsvis ta körkort idag! Vilken dag alltså. Grattis ännu en gång på 18-årsdagen från oss alla!


Puss på dig!                                                     Foto: Therese
Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Spårlöst med glass

2009-05-18 @ 21:21:05idag gick som sagt alla lektioner bort och jag har varit hemma och fått lite gjort. Jag skickade in psykologiarbetet och gjorde klart bokredovisningen i engelska, skönt! Sen har jag även varit lite nervös för Elias skull men han klarade teoriprovet galant. Imorn börjar jag inte förrens vid tio i ett och har bara en lektion. Om någon ska gå på Foton så kan ju du säga till Björn att jag jobbar hemma igen, tack!

Var på ett Core-pass förut så nu lägger jag mig i sängen med en skål glass framför Spårlöst på fyran. Det förtjänar jag.

Funderar förresten på en musikuppgift vi har i engelska. Tror jag ska prata om Bob Marley, han är ju skön. Men sen ska jag berätta om en låt, vilken ska jag välja? Något förslag?

Ha det bra allesammans! Vi ses vi tio i ett imorn alla medianare!

/ Ina♥
Permalink Ina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Upp och ned, ned och upp, grisen gal i granens topp

2009-05-18 @ 18:24:31Ja den sången kommer vi antagligen höra en hel del av på alv i sommar, eller? . Sommarlov är sjukt efterlängtay just nu ! Det är ca tre veckor kvar i skolan och jag har lite smått ångest för allt som måste göras. Min lista är väl ungefär lika lång som Paulinas och det känns INTE okej. Varför ska alla lärare lägga allt på slutet? De borde vid det här laget inse att många dagar går bort och att det blir svårt att hinna med. men icke.

Sitter och skriver på ett av mina tre arbeten just nu. Relgion, där jag skriver om självmord. Arbetet ska vara inne senast söndag, men ska försöka skicka det så snart som möjligt. Psykologiarbetet ska in måndag och jag vill inte ägna hela helgen till att plugga.

Imorgon händer det en hel del. Felle fyller 18 och förhoppningsvis tar körkort, mamma fyller år och så ska jag spela fotboll på välgörenhetsmatchen på Gullemon, som två samhällselever har fixat. Kommer kännas ganska konstigt att spela med vimmerbyspelare igen tror jag. Dessutom kommer de vara bätte än oss och ha tusen gånger bättre kondition. Men men, som tur är spelar vi inte emot varandra:) 

Cha cha! ;)

Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sådär ja

2009-05-18 @ 12:55:18Yes! Så var jag äntligen klar med mitt jädrans psykologiarbete som det varit sånt liv om. Krånglet slutade inte efter att jag fått skriva om det, nejdå det fortsatte för att testa mina gränser ordentligt. Aja, orkar inte ens prata om det. Nu är det ivägskickat både till lärare och min kära oponent Therese, och det är huvudsaken.

Så, vad annars? Jo, jag är hemma idag, som de flesta andra medianerna. Eller? Det kanske bara är jag som är hemma. Ni andra kanske är lika flitiga som Cis?

Efter allt ståhej på LIlla Journalistpriset så stannade jag kvar i Stockholm för en helg tillsammans med Elias. Vinkade av medianbussen och stog och väntade på att han skulle hämta mig i minst en halvtimme!! (typ) och jag var jättekissnödig. Undra vad folk tänkte när jag stog där och försökte se oberörd ut när jag var nära att kissa på mig. Han kom iallafall tillslut och hämtade upp mig. Tack!!

På lördagen var vi inne i stan och shoppade lite och Elias tyckte det var lika kul som vanligt. Han ville aldrig därifrån och blev jättesur när jag ville åka hem igen. Killar ni vet.. Blev inte så mycket shopping eftersom att min inkomst inte är av den större sorten. Dyrt shampo och balsam som jag tyvärr måste ha till mitt nötta hår och ett somrigt linne som jag spanade in på Weekday under den korta fönstershoppingen innan vi drog till DN-huset i fredags.

Efter det åkte vi till Elias systers pojkväns nya lägenhet. Elias pappa skulle tapetsera lite och vi drog ut på en biltur. Elias systers pojkvän är nämligen traffikskollärare och Elias ska köra upp imorn(!!) så vi tränade lite. Han var asschyst och jag som satt i baksätet lärde mig massor. Kul var det också :)
Sen var det Eurovison Song Contest på kvällen. Lika tråkigt som vanligt och Svergie sög. Norge också.

Söndagen tillbringade vi framför ett antal körtkortstester eftersom att Elias gör teoriprovet idag. Det blev en massa plugg och lite promenad med foton till mitt fotoprojekt.

Så såg min helg ut.

Lycka till nu Elias!! Bäst för dig att du fixar det där nu så att du kan köra runt på mig i sommar ;) Men jag vet att du fixar det, puss!

Puss på er andra också!

/ Ina♥

(Måste fixa min egna signatur snart..)


Min lilla Asta korvar runt i sanden så att det kastas grus
omkring henne!


Update: Elias klarade teorin! Du är bäst gull!
Permalink Ina Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


ska bara...

2009-05-18 @ 10:32:02Tja Tja ;)

Sitter med uppslaget i skolan, jag är faktiskt riktigt stolt över mig själv. Jag kan åka hem vid 11 om jag vill, men det ska jag inte.. jag ska försöka med denna skit och kanske bege mig till köris en sväng sen med, BRA JOBBAT CECILIA!!!

Usch och fy vilket väder, men det är allt lite mysigt att sitta i mediasalen och höra medianarna tjöta om sitt Robinson... :)
fast, lite kul är det ju allt..

Jahopp, nehepp...
borde fortsätta nu, ska bara...efter lite tjat från ett visst håll... slänga upp en Äkta medianbild...
hela gänget samlat + Oscar utanför Expressen och DN huset..mer medianskt kan det inte bli...tror jag inte...
(dock ville tydligen inte Linnea vara delaktig på denna bild, men hon finns där iaf, och det får la räknas)





Ha de gött
/ Cecilia :)

Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Medianarna i Stockholm

2009-05-17 @ 22:22:17

Fan va krångligt det skulle va att få lite stil på detta. Så nu blev det såhär. Bilder iallfall! =)
Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Jag ska på balen!

2009-05-17 @ 22:11:16Jajamen, iår går jag på balen ett år tidigare än de flesta andra!!
Nu är det ju så att jag inte ska gå med klänning och allt tjohej. Alfred och jag ska gå som fanbärare längst fram. Kom precis hem från träningen idag. Det första de säger näg vi kommer dit: "Ni är de viktigaste av allt, det är ni som bestämmer tempo och går längst fram". Ingen press Therese.... Jag hållar bara på att flippa ur!! Men det ska nog gå bra, det kommer att gå bra!

Det ska bli väldigt roligt att få vara med på "festen" efteråt, det tackar vi Hanna för som var snäll och lät oss få följa med. Jag har inte en aning om hur det kommer att vara, dyr fin mat skulle det bli i alla fall. Kommer nog sticka ut lite bland alla balklänningar när jag kommer i min lilla vardgliga klänning. Men det känns himla kul och jag längtar nästan till lördag. Det blir ytterligare balträningar på onsdag och fredag. Sen på lördag då smäller det.
Ååh, jag längtar tills det är dags för mig att gå på balen!! Ett år kvar sen är det min tur och den gången blir det på riktigt!!

Här kommer en liten illustration!


//xoxo Therese
Permalink Therese Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hjälp?

2009-05-17 @ 15:52:28Hej hej, hoppas ni har en bra dag.
Själv sitte jag och pluggar på min härliga söndag. Men nu behöver jag hjälp. Ska redovisa muntligt på engelskan om en artist. Jag vet däremot inte vem jag ska prata om. Så nu behöver jag hjälp. Jag har funderat på allt från Blink 182, Pink, Raubtier, Dead by april. Det finns alldeles för mycker att välja på helt enkelt!

Så läser du det här inlägget, är du nästan skyldig att skriva en kommentar och hjälpa mig!! :)
Ha en fortsatt bra dag!

Permalink Therese Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tatuerad i handflatan?

2009-05-17 @ 10:59:16Nu har det hänt igen! Jag har drömt den konstigaste drömmen någonsin. Inatt drömde jag att min chef skulle tatuera mig. Jag sa att han skulle skriva mitt personnummer på handleden bredvid min andra tatuering. Sedan när han började så tatuerade han i handflatan istället, men jag reagerade tydligen inte. "Det gör väl inte ont?" sa han också. "Nä" svarade jag. När han var klar så va det bara en stor kvadrat över hela handflatan! Men jag sa hejdå och gick därifrån. Sedan kom jag till skolan och visade min nya tatuering för alla. Haha, det var så jävla sjukt.

Nu skulle jag kunna lägga upp lite bilder ifrån Stockholm, men orkar inte och är hos pappa, och har inget photoshop och massa andra jobbiga anledningar :) Men det kommer, från någon av oss fem som var där, jag lovar.


Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Bra slut på en bra dag

2009-05-16 @ 00:10:29Kom hem från Stockholm och DN- och Expressenhuset för drygt en timme sen. Det har varit en asbra dag med väldigt mycket skratt, mingel, wraps och annat kul. Det lär ni få höra mer om här på bloggen i helgen + X antal bilder!! Men bland det bästa med denna dag var att GREEN DAY släppte nytt album! Och till min stora lycka såg jag att det finns på spotify  redan. Så nu vet jag vad jag ska göra imogon iallafall. WIIIE! Och nu ska jag sova, är extremt trött. God natt
Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Paddling

2009-05-15 @ 21:02:36

Jag är helt mörbultad efter denna dag. Vi har paddlat på stångån med vår klass 2,3 mil. Vi paddlade från Mariedahl, i närheten av Rumskulle till Storebro. Jag och Felle var helt slut redan efter att vi dragit ned kanoten från vagnen ned till ån. Första 1/3 av vägen var riktigt rolig. Alla körde in i varandra och fastnade lite här och var.  När vi stannade och fikade, ramlade Widda i, när Greén skulle dra upp kanoten. Yes! :)

Den andra tredjedelen av paddlingen var ganska rolig den också. Jag och Felle tävlande med killarna i vår klass och hade ett bra tempo. Fast på slutet var vi helt slut, så vi halkade lite efter. De fuskade, de puttade in vår kanot i vassen. Dåliga förlorare?

Sista tredjedelen av resan var extremt jobbig. Kan vara det jobbigaste jag gjort i mitt liv. Det var den tråkigaste och segaste vägen, på olika sjöar. Det kändes som om man inte kom någonstans, med vi rodde på med våra sista krafter. Men det gav inget resultat. Måste varit något fel på vår kanot. haha. Vår kanot svängde hela tiden när vi inte ville det. Vi hade extremt ont i både armar och rumpor, men vi fortsätta och kämpa. Vi skrek lite "kamphund" för att få en kick, men det kändes fortfarande inte som om vi kom någonstans.

När vi ÄNTLIGEN var framme vid vårt slutmål i Storebro, var vi såklart tvungna att rengöra och bära kanoten. Händer värkte och vårt humör var kanske inte på topp. Men med vår järnvilja så klarade vi även detta.

Blir nog att ta någon värktablett innan jag går och lägger mig, för att kunna sova. Undrar om jag kommer kunna röra mig imorgon?

Ha en fortsatt bra fredagskväll!



förlåt Felle, men hade bara den på datorn för tillfället! :) hihi

Permalink Åse Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


And off we go.

2009-05-15 @ 08:40:41Sitter nu i skolan och väntar på att klockan ska slå 10.00. Sockholm by day med Röda mattan och Sunrise Avenue är inte helt fel en fredag. Kanske vinner vi Lilla journalistpriset också? Vore helt OK. Innan dess borde jag egentligen styra lite med uppslagen, eller förresten Engelska uppgiften till boken som jag inte ens läst en sida i, eller kanske psykologi inlämningen? Görlös är jag iaf inte.

Helgen? jaa.. vem vet vad som händer. Inget planerat so far. Lite less för tillfället med tanke på vilken hemsk dröm jag hade inatt. Börjar bli lite irriterad på mina drömmar nu. De går över gränsen, varje natt! Kanske är det för att jag skriver om Drömmar på psykologin och vet vad de kan betyda. Eller så håller jag helt enkelt på att bli psykopat.

jaja. Nu tänkte jag vara lite flitig. Mycket att göra på kort tid. Ha en bra helg allihopa så vi får se hur min ter sig.



And off we go/ P.



Foto: Amanda Hoas.
Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lilla Journalistpriset!

2009-05-15 @ 08:35:13Idag åker Medianerna till Stockholm!!
Går på röda mattan, äter mat, minglar och ser på prisutdelning! Sent ikväll kommer vi hem!
Även om vi inte kommer etta så är Frizon en vinnare! För vi blir minst trea!
Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Helvete helvete!!

2009-05-14 @ 19:14:14Åhhhhh jag är så arg!! När jag kom hem från skolan idag satte jag mig direkt för att skriva det lilla jag hade kvar på mitt psykologiarbete. Vad upptäcker jag då? Jo, att mina sju timmar jag la ner på att skriva tio sidor igår var förgäves. Allt var borta! Jag fick panik och letade i varje mapp på datorn och kollade så att jag inte hade skickat den på mailen, men icke. Jag kommer även ihåg att jag sparade arbetet sjuttioelva gånger för att jag är rädd för att något sånt här ska hända. Jag ringde Elias och grät lite, sen la jag la mig i soffan och stirrade upp i taket ett bra tag, i ren "jag-ger-upp"-ångest. Nä, det var bara att sätta sig och skriva tio nya sidor. Alltså jag menar göra om allt. Fy fan säger jag bara, fy fan.

Mucho gracias computer...
Permalink Ina Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()


Dags att ta tag i livet

2009-05-14 @ 19:13:11Nu har jag suttit här alltför länge och glott på videosar på youtube..
kanske är dags att ta tag i livet och psykologin.. :/ de tar emot men det är trots allt mer eller mindre ett måste..

Skönt att ha intervjun gjord nu iaf och det gick riktigt bra, lite tråkiga bilder men ajja, de ska väl bli något iaf...
Imorrn drar medianarna till den stora staden för att kanske ta emot pris :O hehe, de låter exklusivt ja vet, men de är ganska exklusivt också..röda mattan och uppträdande, inte varje dag inte..

Ikväll blir det tjockisklabb, ska äta marängtårta ;D yammi, sånt gillar vi..kanske borde försöka hinna gå lite innan eller ta sig ut på en ridtur, hm..vi får se hur tiden blir, men ja har inte gjort så mycket på psykologin så bäst ja drar om ja ska hinna andas ikväll också...
Ha de gött

Puss


Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I rasande fart

2009-05-14 @ 18:00:25Ja dagarna bara rusar förbi. På den korta tid som är kvar innan sommarlovet ska jag hinna skriva tre arbeten, tre seminarium, en muntlig redovisning och nationella i spanska och engelska muntligt. Känner mig väldigt stressad. Dessutom måste jag lämna in titel på projektarbetet, som skulle varit inne för två veckor sedan. men jag har ingen aning om vad jag vill göra.

 Har suttit och sköt information om Amaliegrottan nu, som jag och Johanna ska redovisa om på geografin. men det finns inte mycket, så det känns lite meningslöst att prata inför ett 60-tal personer om ingenting.

Måste packa lite inför morgondagen med. Vi ska paddla på stångån med vår klass SP07B och det får inte bli regn! Men det är väl lika bra att vara utrustad. Det skulle inte förvåna mig om jag och Felle skulle ramla i, så bäst att packa i extra kläder. Det blir nog en bra dag. Skönt att slippa fredagen i skolan, som jag hatar. Däremot kommer jag nog troligtvis ha träningsvärk på lördag.


Nu bär det snart iväg på fotbollsträning.


Adios amigas!

tänkte fylla ut detta inlägg med en bild. det fick bli en på mig och syster.
För att fylla ut inlägget fick det bli en bild på mig och syster
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Bloggtorka!

2009-05-13 @ 20:56:05Hejhej, dags för ett blogginlägg.
Det har börjat bli lite dålig uppdatering här på vår gemensamma blogg. Jag skulle tro att det beror på skolan, man har helt enkelt inte tid. Vet inte hur mycket bollar vi har i luften just nu, flera olika projekt i alla olika ämnen. Aja nu är jag snart klar med min almanacka, som är ganska så försenad, har två månader kvar nu! Woohoo!

Här får ni ett litet smakprov på Therese almanacka!


Och på fredag åker medianerna till Stockholm!! Eftersom vår kära skoltidning Frizon är nominerad till Lilla journalistpriset eller lilla låter så litet. Vi låter det heta journalistpriset! Sådär, det lät mucho bättre!
Ha en fin kväll!
Permalink Therese Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Grattis på namnsdagen

2009-05-13 @ 19:17:47Min eftermiddag, efter den mest onödiga skoldagen i världshistorien, har varit ganska psykiskt påfrestande. Började dock med att vila mitt huvud i sängen en stund för att förbereda mig inför studerandet. Har skrivit på min psykologirapport tills jag hörde hur det började fräta i hjärncellerna på mig. Tog lite små micro-pauser ibland, vilket vi har lärt oss är bra, med bland annat en stor fet bulle som jag fick i namnsdagspresent (ja, jag har namnsdag idag - Linnea). Och tack vare bra musik och mycket sms från en viss person, klarade jag att skriva lite till, trots brist på hjärnceller. Är dock inte klar med rapporten än, diskussion kvar... Så om det är någon som har väldigt mycket tankar och åsikter om psykoser, dela med dig för helvete! Har skrivit lite om min engelskabok också, men det går inget vidare. Har ju fan inte ens hunnit läsa klart boken. Resten av min onsdag den 13 maj 2009 kommer att bestå av Roomservice, Greys Anatomy och spanska cup-final mellan Barcelona och Atletico Bilbao. Trevligt tycker jag och jag skiter i vad du tycker. so long, fuckers ;)


Slow down, please slow down
I need to find peace anywhere, in me
I feel like I'm under water struggeling to get air

I feel like I'm lost in this body, trying to get inside my head

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Bra dag!

2009-05-13 @ 08:47:00
Först måste jag bara säga att jag fick tillslut mitt erfterlängtade jobb! I sommar ser ni mig mest i informationen på ALV och kanske i en och annan affär därinne.
Gårdagen, tisdag, spenderades tillsammans med Simon - trevligt!  När vi kom hem till mig gick vi först ut med Boy och efter det spydde han lite på mitt golv. (Detta räknas inte som en del av det trevliga) Sedan fick vi sitta barnvakt en sväng medan pappa var i Vimmerby och handlade. När maten var klar och vi ätit upp gick vi ut och gick med Jason och Boy. Det blev en sväng ner till sjön och sedan tillbaks hem. 

Broder står och poserar lite ute i vårvädret och duktig är han.
Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Semifinal Eurovision!

2009-05-12 @ 20:45:10Ikväll klockan 21.00 börjar semifinalen i Eurovision songcontest.
Sverige ska ju vara med redan ikväll, så då ska jag bänka mig framför tv:n och kolla på det. Får se om vi tar oss vidare till final. Jag håller tummarna för Malena Ernman! Sveriga ju måste klara sig till final, eller hur?


Här är en bild på mina flickor.
Kom förresten på varför min bilder aldrig ville bli siluetter!! Klantig som jag är så hade jag ISO 600.
Klart de blir ljusare då!
Jag hoppas ni vill ställa upp som modeller någon mer gång?


Tack för mig!!  Ha en fin kväll!
Permalink Therese Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tisdag

2009-05-12 @ 14:01:36

Mina kära vänner tycker att jag var lite dålig på att uppdatera här i bloggen. Så jag fick ta mig lite tid och skriva några rader här.

Hela morgonen har bestått av nationella i matte b. Är helt trött i mitt huvud nu. Frågan är bara hur det gick. Det är omöjligt att säga, för det kan gå precis hur som helst. Men jag hoppas på vg! Kändes ändå ganska bra. Satt och skrev i två timmar ungefär, även att jag hade ytterligare två timmar som jag kunde utnyttja. Ganska stolt över mig själv faktiskt.

Skulle egentligen gått till sjukgymnasten idag för att få ett träningsprogram för min rygg. men han skulle till tandläkaren eller något så det får bli en annan dag. Men detta passade mig perfekt eftersom jag slutade redan vid elva. 

Ikväll blir det träning och desperate housewives :) 

Glömde visst nämna att jag idag blivit erbjuden om att vara fanbärare på treornas student :) det kan nog bli kul .. slipper gå i skolan som dom andra och missar inte studenten. Men problemet är bara, vad jag ska ha på mig?

Ha en fortsatt bra dag ! Puss och kram 

Permalink Åse Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


I väntan

2009-05-12 @ 10:30:32Jag kan nog nästan med all säkerhet konstatera att jag troligen får ig på detta nationella prov i matte. Försökte med all min energi att få ihop 12 poäng så att jag kan få g, men tror fan inte att jag lyckades. Men jag orkar ärligt talat inte bry mig. Jag kan inte matte, så är det bara. Hur som helst, så håller ju provet på i fyra timmar. Jag var klar efter en timme. Så nu sitter jag här själv i datasalen och funderar på när mina kära vänner ska vara klara? Våra lektioner börjar vid halv två, kul.

Annars så blir nog denna vecka ganska skön. Vi medianer åker till Stockholm på fredag, eftersom att vår skoltidning Frizon är nominerad till Lilla Journalistpriset 2009. Det bilr nog helt okej kul!



Linnea, Ina, Cecilia, Åse och Paulina.
Bild från när några av oss va i Sälen på sportlovet. Grymt kul!!!!!!!!!

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Paddling och otursdag!

2009-05-11 @ 18:51:08Om man får svära i bloggen skulle jag göra det nu, hur mycket som helst. men jag ska vårda mitt språk. Iaf har min dag efter paddlingen varit hemsk, jag mår som en överkörd padda (illamående, yrsel och trötthet) sedan så går allt åt skogen och jag känner mig mer stressad än någonsin. Jag har inte ork att göra någonting, jag tänker bara att det får gå som det går. Matten har jag inte ens tittat på än idag, vilket jag sa till mig själv igår att jag vara tvungen till.. jaa, den kommer ju gå kanon imorgon.. Sedan har jag fortfarande inte ringt om intervjun, och den måste ske imorgon eller något.. heeelvete!!!
Just nu vet jag faktiskt inte vad jag ska göra och hur jag ska göra det, det får helt enkelt gå som det går...

Ska nog ta och gå ut till pollis lite, han är expert på att trösta en ledsen och sur människa, för han får en alltid på bra humör, den lille busen.. :)

Usch idag är en riktigt klagodag känner jag, men det var skönt att få skriva av sig och låta alla ta del av mina jobbiga problem som jag tror mig vara ensam om...

Det var allt från mig idag //

Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Paddla sönder mitt huvud, tack

2009-05-11 @ 17:29:58Tjenis penis. Idag har vi som sagt paddlat. Det var helt okej, kul i en timme sen blev jag trött och lite uttråkad. Men det var otroligt skönt när det var över och känns nog i armarna, axlarna, händerna och ryggen imorn. Vilket kanske inte är så jätteuppskattat eftersom att vi har nationellt prov i matte b i fyra timmar! FY FAN för det. Så nu ska jag försöka räkna ett tal eller två. Inte för att det kommer göra någon skillnad, men det kanske känns liiiiiiiite bättre i själen. Hinner nog bara ett förresten, ska åka och träna om en halvtimme och det tar lite tid för min hjärna att räkna. Puss och hej pastej.
Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


SP07a Paddlar!

2009-05-11 @ 16:24:17

Hej hej!
Idag var SP07A ute på äventyr och paddlade tills händerna blödde. Bokstavligt talat. Själv har jag aldrig paddlat i hela mitt liv, men det gick bra. De flesta snurrade runt på sjön och vi körde framlänges, baklänges, åt sida och alla sätt man kan paddla på. In i träd och buskar allt körde vår lilla kanot över! Tur hade vi med vädret också inte för kallt och inte för vamrt och bäst av allt inget regn! Super! Så hände det ett litet missöde i vår klass, Mikaela trillade i plurret. Tur att hon hade massa extrakläder så hon kunde byta om i bushen!

Det var kul att tills armarna började värka, nu sitter jag här med träningsvärk från topp till tå. Hur kommer det kännas imorgon?!


Bilder från dagen:

 PS. hittar du dig själv på bilderna och inte vill vara med så säg till så fixar jag det. :)

 

 

Permalink Therese Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Söndagstema

2009-05-11 @ 16:13:15

I söndags var det dansuppvisning, här är det några små coolingar.



Här är min lillasysters dans, hon är den i mitten med turkos kjol, grönt linne, svarta strumpbyxor och röda benvärmare.



Här är Basic Beats, tror jag, och Johanna i mitten :) Adrian var superimponerad av dem haha.



Här är Paulina med och dansar! Värsta duktig!



Här är samma dans igen! Paulina i mitten ungefär.



Jag älskar den här bilden, för Paulina ser ut att vara med i en reklam! :D

Dansuppvisningen var fin och rolig och allt det där, lite lång dock för stolarna är inte de skönaste.



Efter det så hade Adina och jag lite flumm framför kameran. haha



På kvällen hängde jag med till Adrians skytte, han var så duktig!






Annars så var jag på ALV-introduktionsdag i lördags och idag har skoldagen varit onödig i och med att typ alla lektioner gick bort, men ändå så satt man och väntade på dem. Men vi fördröjde tiden med att spela en massa kort!

Efter det gick jag till körskolan, pluggade massor, gick svinbra!

Nu är jag här.

Ha en trevlans dag!

Puss Felicia
Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Min helg

2009-05-10 @ 20:26:38

Halloj!
Tänkte som alla andra göra en lite helgresume. I fredags kom Elias hit och vi behövde inte sakna varandra mer. Vi tog det rätt lugnt och kikade på Talang 2009 innan vi somnade. Nästa morgon blev det tidig uppstigning eftersom att det var min kusins tur att konfirmeras. Vi kom dit, hälsade på alla släktingar och sen drog vi till kyrkan där de söta små konfirmanderna med sina kåpor befann sig. Konfirmationen såg ut som alla andra, man sjöng, bad och de lovade att vara Gud trogen. Efter 1,5 timme var det klart och vi drog tillbaka till bonnagården igen (de är riktiga bönder) och fikade. Min moster är en hejare på att baka vill jag lova. Under fikat kom jag med den briljanta iden att vi kunde stanna till på Skopunkten i Linköping på vägen hem, och jag tror mamma blev riktigt sugen hon också så vi smet iväg ganska snabbt efter fikat. Där köpte jag två par skor, ett par för fest och ett par vanliga sandaler till i sommar, Perfecto. När vi kom hem fortsatte vi i samma onyttiga spår och köpte pizza.

Idag har vi suttit ute en hel del, var faktiskt skönt när det inte blåste. Har handlat fika och mat inför paddlingen imorn och missade såklart den årliga dansuppvisningen, dåligt Ina, dåligt. (Du kan få en kaka av mig imorn Pausan). Elias åkte hem runt fyra, det kändes inte så jobbigt den här gången heller eftersom att vi ses på fredag. Då drar vi ju till Stockholm med media-klassen! Frizon är nominerad till Lilla journalistpriset, det ni!

Så var det med det. Det blev ett lite längre inlägg istället för flera stycken den här helgen, hoppas ni orkar mä´t.
Ha det bra! Ses imorn mina paddlarkompanjoner!

Adiós amigos

/ Ina♥



De söta små konfirmanderna.
Klicka på bilderna för att få dem större.



Skor för party och sandaler man kan ha till allt.

Permalink Ina Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


En helg med fartränder!

2009-05-10 @ 18:18:57

Nu har det varit helg så jag tänkte berätta lite i korta drag vad som hänt för min del. I fredags var det Harrys som jag redan har berättat om. Igår var Jag, Åse och Nicklas på folkrace, så ingen sovmorgon för mig och Åse efter fredagens bravader. Vi åkte till Gnagardalen och såg när Johan (åses pojkvän) körde rally med en trasa i motorn vilket resulterade i Brand!! Sen tappade han mobilen så simkortet flög ut i bushen. Man kan säga att det inte var Johans dag.


Idag var det introduktionsdag på ALV, kul att se vilka man ska få jobba med i sommar det blir jag och Marie i Våfflan i år ;) Annars sa de ungefär samma sak som förra året. Så efter ALV drog vi vidare till dansuppvisningen och kikade på våra duktiga flickor som bjöd på en fläckfri och supersnygg dans! Som alltid!

Nu sitter jag här hemma och funderar på om jag ska plugga till nationellt prov i matte eller göra något vettigt.
Det var allt för mig, ha det fint!

Här kommer lite bilder från helgens folkrace och en dansbild  med såklart!




Permalink Therese Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Party, "Kalas" och Pollis

2009-05-10 @ 15:59:59

Ja, min helg har bestått av just party, "kalas" och pollis :)
Började lite smått hos Therese i fredags, vilket redan skrivits här på bloggis. Jag hade iaf roligt, även på Harrys trots att det var dött hehe, menmen..
Igår så stod det städning på programmet, man vill ju inte gärna visa rummets riktigt jag när man får gäster, därför fick jag dammsuga, torka och byta lakan och hela köret men fint blev det iaf och nu ska jag försöka hålla det sådär...ett tag iaf...
klockan 6 droppade mina släktingar in och det blev presenter till mig och syster..som fyller år imorrn.. :)
och en hel massa gosaker åt vi..alltså min mamma måste ju ha 150 armar, så mycket kakor hon bakat och massa mat, tårta och hela köret..
blev iaf väldigt lyckat och jag trivs med att vara 18! har fått känna på det några dagar nu ju ;P

Sedan har jag bara ridit på pollis och igår fick han använda sin hjärna och sina muckler extra mycket - blev lite träning och han gick superduperkanonbra! :) Stolt är stolt ägare ;D

Blir inte till att åka in och kolla på dansen idag, glömde bort de först och nu så känner jag att det blir lite sent om jag ska börja fixa och ta mig in dit och allt. jag får la stanna kvar här i bushen! Hoppas det går bra för flicker iaf ;) och det kommer det göra också, det vet jag!

Imorgon blir det paddling för SP07A:s del, kuul ;) vi får väl se hur det går, så som jag fattade det kommer jag åka med två nybörjare, spännande :D hihi, det går nog bra. Måste inhandla lite nödproviant till imorgon med kom jag på, jag får inte glömma det....Glöm inte det Cecilia!!! 

Ha de gött allihop!

Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


MISSA INTE!!

2009-05-09 @ 23:14:43Det är dansuppvisning i morgon kl 15.00!
och jag är sjukt sjuk. Tror jag hade feber i morse och lite på dagen. Hela min tillaro verkade snurra iaf. Genrepet var väldigt kul. Jag får en härlig känsla varje gång. Allt närmar sig och nervositeten smyger sig på lite smått. Synd att min förskyldning höll mig tillbaka lite bara. Men i morgon då jävlar blir det 100 % hela vägen fram.

Intervjun i fredags på ALV gick väl bra, hoppas jag. Alla har eller ska på informationsdag men dom har ju inte ens hört av sig till mig än och jag blir lite nervös. Mitt enda hopp nu. Snälla snälla, håll tummarna för stackars mig. Behöver verkligen ett sommarjobb.

Exakt just nu sitter jag och blir underhållen av att Simon strippar, typ iaf. Han låtsas att han provar kläder men egentligen är det en dolt parningrop. Jag vet att ni är avundsjuka på mig, och om inte så borde ni det. Nej nu ska jag sluta skryta. Men kan inte rå för att jag blivit helt nerkärad i honom.

Okej det var allt från mig. Mitt internet har pajjat så nu får vi se hur lång tid det tar att fixa.

Över till Olle.

Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Nummer 1 i garderoben!

2009-05-09 @ 21:49:58

God kväll där ute! Vad har ni hittat på den här helgen?

Jag tycker helgerna bara passerar i rasande fart . För min del händer det väldigt mycket just den här helgen men det ska jag tala mer om senare.

Nu tänkte jag berätta om gårdagens utgång. Vi började som ni vet hemma på altanen hos mig, Jag, Linnea, Åse och Cicci, lite förfest så att säga. Jaa så var vi på väg mot Harrys! När vi kom dit var vi nummer 1 i garderoben. Det var så gott som bara vi där, ingen hade kommit. Det var alltså Jag, Cicci och Åse på hela Harrys!! Fler blev vi inte heller. Så vi shakade på dansgolvet för oss själv tills… Den tyske fältharen kom! Tänkte på Ina och hardansen, så vi lärde haren hardansen och dansade med honom. Gå in och kolla makelove.nu för att läsa mer om den tyske fältharen.

För att bara vara typ vi tre tjejer hade jag ovanligt kul och runt 1 började fler trilla in på Harrys. Men jag hoppas ändå att det aldrig mer är såhär dött på Harrys någon mer gång!

 

Här kommer lite bilder från vår lilla utflykt:


 Ha en bra kväll! Sov så gott!!

 

Permalink Therese Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Harrys och Rajtantajtan!!

2009-05-08 @ 20:49:10"Cha cha alla bloggläsare!" Nä skämt och sido ;)
Vi (Åse, Therese, Cicci och Linnea) sitter på thasens altan och njuter av en päronsplitt som Therese kokat ihop! Rena häxbryden. Snart blir det Harrys för Therese, Cicci och Åse, Linnea får fortfarande inte följa med! Vi övriga ska dansa och ha det kul!! Mucho rajtantajtan för oss!! Ciccis första harrys! Kommer bli kanon!
Fortsättning följer imorgon....

Cicci va a ligar toda la noche!
Therese y Åse van a bailar y cantar mucho malo!
Linnea va a ir a  casa y beber vino!

Ciao!
Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Äntligen helg!

2009-05-08 @ 17:28:27Jag känner att jag är den som är sämst på att uppdatera här i bloggen. Men det har inte hänt så mycket intressant i mitt liv. Veckan har mest bestått av plugg och Johan.

Efter en mycket tuff och jobbig dag i skolan är det äntligen helg. Har haft nationella i Engelska B hela förmiddagen, reading och listening. Det gick åt helvete! Jag kan inte fatta att jag är så extremt värdelös på engelska. Jag vill vara bra. Min lärare gör mig väldigt orolig. De som haft henne tidigare och har i andra ämnen säger att hon bara går efter nationenall när hon sätter betyg. Detta gör mig frustrerad, orolig och arg. Någon som har något tips på hur jag kan bli bra på engelska utan att behöva råplugga?

Ikväll blir det utgång, Harrys med Therese och den nyblivna 18 åringen Cicci som fyllde år igår. Äntligen lika stor som mig och Therese :) Grattis! . Vi ska till Therese på förfest. Linnea och Felicia kommer och gör oss sällskap. Therese skulle bjuda på en ny favorit (tror jag), som smakar päronsplitt. Får hoppas på en kanonbra kväll med mycket dans och skratt. Hoppas att det är lite fler folk som ska ut, så att vi inte blir de enda :P Blir bara någon drink för min del imorgon eftersom jag ska köra bil imorgon.

Imorgon blir det att kolla på folkrace i Gnagardalen med Therese. Johan (min pojkvän) ska köra, så det ska bli riktigt roligt att kolla. Hoppas bara att det inte blir några skador. Det är läskigt när de voltar med bilen. Men Johan säger att det inte är så farligt. Man bryter eller stukar "bara" något ben eller finger. Så det ser antagligen värre ut än vad det är. Vi hoppas på ett kanonväder! :)

Helgen kommer dessutom bestå av en hel del plugg. På tisdag har vi nationella i Matte B och jag är kass på matte.

På söndag (även lördag) är det informationsdag på alv för oss som ska jobba där i sommar. Det är inte helt fel att vi får betalt för att vara där :) eller jag hoppas vi får det i alla fall. Efter det blir det att åka och kolla på när Paulina och många andra dansar. Det är väldigt trevligt, lite jobbigt att det är så mycket folk bara.

Jag önskar er alla en kanonbra kväll! För det ska jag ha.
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Hoho!

2009-05-08 @ 17:20:56

Cha-Cha ;D hahaha

Har nyss ätit mina dagliga Chrunchy eftersom jag inte var så hungrig på vanlig mat just nu.. har ätit några bullar också ;O nybakta ;D iiih, bland det goaste som finns....herregud vad jag babblar om mat hela tiden. mitt liv verkar handla om det?!

Ska iaf snart ut till pollis och ta en tur i det halvfina vädret :) sedan bär det av in i duschen och sedan vidare till Vimmerby där allt händer ;P

Jag trodde faktiskt inte att jag skulle överleva denna dag på grund av tyskan, men det gjorde jag..men den var nästan värre än någonsin idag och nationella i engelska på det. kan det bli bättre? nae, jag tror helt enkelt inte det..
Det gick iaf sådär, jag kan verkligen inte höra vad folk på en bandspelare säger och sedan försöka att svara på någon fråga i blixtfart, då går det ofta åt ett visst håll..men men..livet är inte alltid lätt har jag fått lära mig.. hm..

Jahopp, nehepp nu får vi nog ta och rappa på lite granna..
Ha de gött :)

Puss och hej från mig, Cecilia!






    

Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tjena uffe

2009-05-08 @ 16:18:34Har suttit här en stund nu och väntat på att någon ska skriva ett inlägg. Men det kom aldrig. Haha, så jag tog steget. Dagen har för vissa av oss inte varit så lång. Började med nationellt prov i engelska b allihop. Tror att vi kom överens om att det var lika svårt som det alltid är och att det inte känndes speciellt bra, som vanligt typ. Vi spanjorskor hade ingen lektion idag och kunde gå hem vid kvart över tolv! Men vi ville äta lite burgare och mos med klump innan vi drog. Sedan jag kom hem har jag läst en tidning, tittat på bilder, lyssnat på Johnossi och nördat på YouTube. Mycket trevligt. Väntar även på nyhetsbrev från Rockparty, står på deras blogg att det är bandsläpp på gång! Snart ska jag äta klyftpotatis och kycklingfile med min mamma och min bror. Ikväll ska vi till Therese.

Glömde ju fan det viktigaste. Lyssna på den här. Vid 02.05 lyssnar ni efter "Tjena uffe, nu ska bögarna ta oss".
Puss och hej, vi ses!
Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Family portait

2009-05-07 @ 22:11:29Hörde den låten idag på radion och blev nästan gråtfärdig. Känns lite jobbigt ibland. Har varit så här i ett år och tre månader nu och jag tror aldrig att jag kommer att sluta sakna min familj. Jag är väldigt glad och tacksam för att de lever och mår bra, självklart, kan inte ha det bättre. Men saknar när det var vi fyra, bara vi, som bodde i ett radhus tillsammans och åkte på resor ibland. Jag saknar det så otroligt mycket. Och jag kan inte ens säga att så som det blev var "det bästa" eller att det "löser sig". För det känns förjävligt och det ska inte vara så här. Det känns inte bra.

Can we work it out? Can we be a family?
I promise I'll be better, mommy I'll do anything
Can we work it out? Can we be a family?
I promise I'll be better, daddy please don't leave


Det här var nog mitt enda känsliga inlägg, kände jag nu. Men behövde verkligen skriva av mig lite, så att jag inte bryter ihop. Och denna gång fick det bli bloggen.
Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lasagne a la Ina, del 2

2009-05-07 @ 20:24:30

Tänkte det kunde vara lite kul med något recept här i bloggen så jag slänger ut lasagnereceptet jag använde mig av idag. Det blev faktiskt riktigt gott.

Lasagne

Det här behöver du:
9 st lasagneplattor

Köttfärssås:
1-2 gula lökar
1 msk smör
400 g köttfärs
400 g krossade tomater
2 msk tomatpuré
1 grönsaks- eller köttbuljongstärning
1 tsk basilika
salt
svartpeppar
ev. chilikrydda

Ostsås:
4 msk vetemjöl
7 dl mjölk
2 dl riven ost
salt

Garnering:
1 dl riven ost

Så här gör du:
Börja med köttfärssåsen. Hacka lök och fräs den i en panna med smör. Lägg sedan i köttfärsen och vänta tills den är färdig. Häll sedan i de krossade tomaterna, purén, basilikan och buljongtärningen. Sedan låter du den stå och koka på svag värme under 20 minuter. Smaksätt sedan med salt och peppar tills du tycker att det är gott. Om du vill att det ska vara lite spicy så häller du i chilipulver tills det blir starkt och gott.

Under tiden som köttfärssåsen står och puttrar kan du börja med ostsåsen. Den är lite knepig eftersom den lätt bränner fast, så använd dig av en bra kastrull. Börja med att vispa ut mjölet med lite av mjölken. Tillsätt sedan resten av mjölken och låt det koka upp under omrörning på svag värme. Låt det sedan koka i 3 minuter. Ställ sedan kastrullen från plattan och häll i den rivna osten. Om såsen kokar när osten kommer i så kan det bli grynigt, så vänta tills den inte kokar längre. Smaksätt sedan med så mycket salt du själv tycker blir bra.

När du är klar med både köttfärssåsen och ostsåsen så ställer du ugnen på 225 grader och tar fram en ungsform som lasagneplattorna får plats i. Se på förpackningen hur länge dina plattor ska vara i ugnen. Om det är mer än 20 minuter så kokar du dem en lite innan du lägger dem i ugnen, annars blir lasagnen hård.

Börja med att hälla hälften av ostsåsen i bottnen på formen och lägg sedan på tre lasagneplattor.Bred ut hälften av köttfärssåsen. Lägg på ytterligare 3 plattor. Bred ut resten av köttfärssåsen. Lägg på de sista tre lasagneplattorna och häll över resten av ostsåsen. Garnera till sist med riven ost.

Gratinera i mitten av ugnen i ca 15-20 minuter eller så lång tid det krävs för att plattorna ska bli mjuka (läs på förpackningen). Om den behöver vara inne i mer än 20 minuter kan du behöva lägga ugnsfolie över för att det översta lagret inte ska brännas.

Tjoho! Så lätt var det. Italiensk mat är nog den bästa, eller grekisk förstås.



Bon apetit!

/ Ina♥

Permalink Mat-Ina Kommentarer (2) Trackbacks ()


Lasagne a la Ina

2009-05-07 @ 17:56:25Hej alla sköningar!
Idag är det torsdag och med det menas matdag för Inas skull här hemma i huset. Tyckte att det var dags att jag börjar hjälpa till med maten här hemma, jag är ju faktiskt 17. Det står lasagne på menyn idag och jag står faktiskt nu och väntar på att den ska puttra klart. För, mästerkock som jag är, så vet jag att köttfärssås ska göra det ett tag för att bli extra god.

Och som ni vet så fyller Cicci år idag och man blir själv jäkla sugen på att fylla 18! Imorn blir det utgång för henne, Therese och Åse, och jag skulle mer än gärna följa med dem. Men som sagt, jag får vänta. Och den som väntar på något gott väntar aldrig för länge som man brukar säga, för jag kommer nämligen fylla år när vi är nere på Kos. Då blir det party vill jag lova :)

Nähäpp, nu tycker jag att köttfärssåsen har puttrat tillräckligt, så nu blir det mat till mamsen och mej och sen ska jag ner och hämta ett hm-paket.

Ha det bra så länge!

Au revoir!

/Ina♥
Permalink Mat-Ina Kommentarer (0) Trackbacks ()


hallå torsdag

2009-05-07 @ 17:35:33

Idag fyller allas vår lilla Cecilia 18 år! Grattis!!!!!

Idag har jag varit ledig från skolan och drog istället till Linköping på stadskörning med körskolan. Det var väldigt roligt och stadskörningen gick svinbra! Var supernöjd med mig själv senare :)

Det var lite fri tid på Ikanohuset med och jag handlade en lång randig tröja och en jeansskjorta :) Blev mucho nöjd.

Förutom det har jag idag läst lite i en svinbra bok vid namn Män som hatar kvinnor, vars namn ni säkerligen känner igen. Det är nämligen den fabulösa (gud vilket fult ord haha) författaren Stieg Larssons verk och filmen gick nyligen på bio. Jag var och såg den och blev helt tagen och bestämde mig för att läsa boken. Jag har även ätit mammas extremt goda hemmalagade glass och hennes extremt goda hemmalagade maränger idag!

Åter igen, Grattis Cicci på 18-årsdagen och hoppas att du får en superb dag!!

Puss och kram från Felicia
Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Grattis till mig själv ;D

2009-05-07 @ 11:43:36

Cecilia (jag) 18 år!! :) Finally måste jag säga...

Sitter med de här
uppslagen nu och det går väl sådär, skriver lite om festivaler runt om i världen :)

Fick nyss en liten födelsedagssång av mina kära klasskamrater iform av en remix som skulle kunna göra vem som helst på partyhumör ;D Härliigt!!
Imorrn blir det iaf Harrys för min, Therese och Åses del :D synd bara att inte sjuttonåringarna kan följa med ;(

Jag vill också säga Tack för de fina såntexterna här på bloggen :D <3

och vet ni, jag fick en systemkamera i födelsis, haha, väldigt oväntat hade inte en aning om det ;O men kul iaf :D

Nehepp, nu borde jag försöka få något gjort, jag ligger redan efter ;S


Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


En helt vanlig dag på media

2009-05-07 @ 11:39:43

Idag är det mediadag för medianerna. Alla verkar skriva för fullt på sina texter till sina uppslag. För mig och mitt Frisörmagazin går det sådär. Har en liten svacka, som pågått i snart en timme.

Annars är det som vanligt i vår lilla datasal. Ina snurrar på håret. Paulina skrattar. Cicci tänker på hur full hon ska bli imorgon. Therese jobbar som ett svin. Musiken som hörs är allt från Abba till Rasmus på luffen, från Madonna till Hajk. Affe kommenterar allt och alla. Oscar jobbar? troligen inte. Dea tuggar tuggummi. Mickan och Jennie nördar facebook. Victoria är inte här. Och inte Mattsson heller. Språkarna hälsar på, eftersom att dom asen har slutat. Nu ska jag göra nåt annat.

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Torsdag, Mediadag, Simondag, Dansdag.

2009-05-07 @ 09:35:23

Jag gillar torsdagar. Det är bra dagar. DELVIS FÖR ATT CICKIS FYLLER 18 VÅRAR! GRATTIS! och dessutom har vi Media från 10.00-16.00 (oftast 14.00) och det är mycket givande. Men Mattsson, vår medialärare, fick tydligen åka in akut till sjukhuset förut. Hoppas det går bra och att det inte var något allt för allvarligt :/

Resten av mig dag kommer spenderas med grisen. Längtar! Och sen blir det förhoppningsvis lite dans om jag kan. Min hals håller på att täppas igen och det känns inte bra. Hostat hela natten och ikväll lär det väl bryta ut på riktigt. Jag tvivlar starkt på om det blir bättre tills uppvisningen på söndag. Men det är bara till att bryta ihop och komma igen. (för att citera Dea)

Nu tänkte jag plugga matte tills median börjar. Plugga=titta på böckerna och låtsas att jag lär mig. Vi har nämnligen Nationella prov på tisdag, och jag är fruktansvärt lost. Men det löser väl sig med ett IG ;)


Över till Bernt.


Bild tagen av Bea till gymnasiekatalogen 2009.
Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Cicci 18 år!

2009-05-07 @ 08:16:01Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år.
Ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva uti hundrade år!
Och när hon har levat, och när hon har levat, och när hon har levat uti hundrade år,
Ja då ska hon skjutas, ja då ska hon skjutas, ja då ska hon skjutas på en skottkärra fram.
Ett fyrfaldigt leve för Cicci! Hon leve, HURRA HURRA HURRA HURRA!!


Vad är det för en dag?
Vad är det för en dag?
Ja, det är ingen vanlig dag,
för det är Ciccis födelsedag, hurra hurra hurra!

Happy Birthday to you,
happy birthday to you,
happy birthday to Cecilia,
happy birthday to you!


Sen kan vi inga fler låtar men du förstår vart vi vill komma. GRATTIS Cicci på 18-årsdagen från oss alla!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


lyckat

2009-05-06 @ 16:44:36
hann ta ett kort, sen var batteriet slut i kameran. VILL BARA LÄGGA MIG NER OCH DÖ!
Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()


Klagomuren

2009-05-06 @ 16:12:32Idag har det regnat en hel del, då blir man blöt och det är jävligt tråkigt. Cyklade fort som ett as hem från skolan förut. Sen trodde jag att jag inte skulle behöva gå ut och bli mer blöt idag. Men då säger mamma att hon inte kan skjutsa ner mig till stan, när jag ska fota My (som jag intervjuade) vid halv fem. Så snart måste jag ge mig ut i det där helvetes jävla regnet igen och bli ännu blötare. För att inte tala om att jag måste cykla hem en kvart senare och bli blötare än någonsin. Snälla, tyck synd om mig! Blir inte ett dugg bättre av att jag är på piss-humör just nu och vill helst av allt bara sitta här och plugga tills halv sju när jag ska åka med Farsanfarsan och kolla på fotboll. ÅH! Nu måste jag dra...



Lägger upp en bild på monster-Paulina, för att lätta upp stämningen lite!
Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


God Kväll! :)

2009-05-05 @ 21:16:59Himla go dag idag, hade sovmorgon och slutade tidigt, härligt.. imorrn slutar vi också tidigt men på torsdag är det en väldigt jobbigt dag för då fyller jag år, guud va krävande!!! ;/ Vem orkar fylla 18 och gå på Harrys på fredag lixom?!

Just nu känner jag mig mer stressad än någonsin, jag bara känner hur alla läxor bara gnager på hela min kropp och det är INTE KUL! menmen, jag lär väl inte dö av det, eller?!

Jag tror fasen jag håller på att bli höallergiker, har nog aldrig nyst/nysit så mycket som idag, huua! ajja, de löser sig, kommer aldrig att sluta med hästar ändå!!!
Iaf så var min lilla polle galen idag, i hagen sprang han som en idiot och jag menar det verkligen, han var gaanska dyngsur efter det..
Fasen, hade jag haft kameran med mig, faan vilka bilder det hade blivit, men nehedå, den låg hemma i väskan! Bra där!


Jahopp, det var min innehållsrika dag! :D Nu ska jag nog gosa lite med Gusse, hur mysit som helst :D

Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Psykiskt påfrestande vecka.

2009-05-05 @ 17:28:56Nu hade jag tänkt sprida lite glädje och nervositet på den här bloggen. På torsdag dansar jag för sista gången innan det är dansuppvisning exklusive genrepet på lördag. Den omtalade Dansuppvisningen kommer att äga rum i idrottshallen, Vimmerby kl: 15.00 och jag rekommenderar de som inte sett den innan att komma. Den är mycket sevärd även för de mindre dansintresserade. Smygreklam? Jepp. Utöver detta stressmoment i mitt liv har jag fått förfrågan om anställningsintervju på ALV nu på fredag. jag är verkligen superglad! När allt var som mörkast igår ringde de och frågade mig. Underbart! Hoppas på det bästa nu.

Skoldagen var väldigt skön. Anders 18 år från Mullsjö, som sagt, gjorde mycket av den ovanligt korta tisdagen. Började 12.50 slutade 14.20. Innan jag tog Svea till bussen bestod min sovmorgon av repetition av dans och mycket hög musik. Tänk när jag flyttar hemifrån, asså, jag ska verkligen spela musik så mina trumhinnor är på gränsen till att sprängas. Dansa runt halvnaken och kolla på musikprogram 24/7 (utan att jag tvingas byta till Nicelodeon för att Jason vill) ska jag också göra. Så det så. Japp. Nu vet ni.

Nu ska jag göra som alla andra medianer, plugga psykologi. Det var allt från Paulina denna tisdag. Över till Claes-kent.
 
 

Bild: Dansuppvinsing julen 2008. Streetdance fr. 17 år
Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


KAMPHUND!

2009-05-05 @ 17:12:34Vi måste komma ihåg det ju, men än så länge håller vi det hemligt eller? ;)

Asså kan jag säga annat än att jag längtar till Hultsfredfestivalen!! Haha Raubtiers låt Kamphund är ju för rolig! Försök häng med i den texten, det är nästan intill omöjligt. Men vi ska klara det i sommar, för då ska vi stå längtfram vid scenen och sjunga: KAMPHUND! KAMPHUND! KAMPHUND!

Här har ni den; Kamphund med Raubtier!



Permalink Musik Kommentarer (2) Trackbacks ()


Bajzzzzzz

2009-05-05 @ 16:40:24Rubriken syftar på min extremt konstiga dröm som jag hade inatt. Ni som känner mig och får stå ut med mina konstiga berättelser om nattens alla drömmar varje dag, vet att dom kan vara hur konstiga som helst. Men nattens är nog den värsta på länge. Jag drömde helt enkelt att jag och Paulina (tror att det var hon) gick runt och sa "bajzzzzzz" HELA tiden. Och så skrattade vi och alla skrattade åt oss. Inte helt normalt kanske. Tror att jag borde lära mig Illustrator lite bättre, så kan ni få se fina illustrationer på mina drömmar. Stora, läskiga hav med svarta farliga valar i och sånt. Det skulle väl vara kul? Det är med all säkerhet inte sista gången jag nämner ordet dröm i mina inlägg!

Skolan idag bestod ju som sagt inte av speciellt mycket. En mycket underhållande och spännande historia om Anderz stora äventyr i världen. Kanske borde lägga upp den här sen? Den är mycket läsvärd! Jag är förövrigt precis hemkommen från en liten intervju, som hör till en medianares vardag ibland. Jag var som vanligt jättenervös och svettig innan, ganska lugn under, och lite skakig efter.

Nu ska jag snart äta kassler och ris och efter det plugga tills min hjärna börjar fräta och min ögon gnager sönder huvudet på mig. Om jag sedan lever ska jag åka och träna och springa livet ur mig och sist men inte minst kolla på fotboll på televisionen.
Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Gammal illustration!

2009-05-05 @ 15:18:47Heej, kan en skoldag bli mycket skönare! Idag hade vi sovmorgon till ett och sen bara en fjuttig svenska lektion. Såna dagar är man alltid lite extra glad!

Tänkte jag skulle lägga upp en gammal illustration som jag gjorde för ett tag sen men som ingen av flickorna har sett. Den är inte det bästa som jag gjort, men den är fin i alla fall. Tänk på att jag är nybörjare.

Ha en bra dag!

Här kommer en bilden som jag målat och orginalet kommer nedanför. Har den ju även som header! :)



Permalink Therese Illustrerar Kommentarer (6) Trackbacks ()


Anders i Mullsjö

2009-05-05 @ 15:07:23Då var man hemma efter 1,5 timme i skolan. Och de 90 minuterna tillbringade vi med allas vår Anders i Mullsjö. Helskön skoldag alltså.

Nu ska jag gräva ner mig i psykologiarbetet om tvångstankar. Vi har inte haft alls lång tid på oss med denna rapport så lite stressigt känns det, men jag har iallafall kommit en ganska bra bit på vägen. Om ni vill hjälpa till förresten så berätta om någon tvångstanke som ni har!

Till det blir det chokladbollar som jag bakade innan skolan imorse. Det har jag ju glömt att berätta. Jag tycker nämligen väldigt mycket om att baka och jag och Cicci ska tillochmed ge oss på ett bakprojektarbete sen i trean. Tror det kommer bli skitkul.

Så var det med det, ett oerhört intressant och viktigt inlägg. Men det är väl så bloggare är? Skriver om allt och ingenting.

Aντίο! 

/ Ina♥


Nu försvinner våren och blir till sommar!
Permalink Ina Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


En av två coola samhällare

2009-05-05 @ 13:54:54

oj, jag har visst glömt att presentera mig. Jag heter Åse och är en av de coola samhällarna :) vi är mycket flitiga och nästintill bor i skolböckerna. Det är framförallt rapportskrivning vi ägnar åt oss, vilket vi älskar.. not... tror inte att det har gått många dagar utan att vi behövt plugga, förutom helgerna då.
Tyvärr träffar vi inte våra mediankompisar så mycket som vi vill, men det blir en och annan lunch. När vi väl umgås har vi det mycket roligt.

I helgen spelade jag fotbollsmatch, resultatet behöver vi inte prata om. I lördags åkte jag med syster och mamma till Norrköping för lite shopping.. måste säga att det är en oerhört mysig stad. påminner faktiskt lite om utlandet. det fanns tre eller fyra köpcentra bredvid varandra vilken jag älskar :) första affären vi kom till (new yorker) blev ett relativt långt besök, i en timme tror jag. Jag provade ungefär 20 olika tröjor, jag var helt galen. Detta resulterade i att jag köpte fyra tröjor (jag som bestämt mig för att inte köpa något). Köpte även en kjol, fast i en annan affär. Kan verkligen rekomendera en shoppingsdag i norrköping, iaf när vädret är kanon. Det som var dåligt var att spårvagnen vi åkte i luktade piss och äckliga alkisar satt lite här och var. När vi kom till resecentrum i Linköping stöter vi på alla småflickors dröm, Johan Palm. Det var några småflickor som gick förbi honom och sa: "åh, jag dör".
Hela söndagen ägnade jag åt att plugga. Så rolig har min helg varit :P

Sitter just nu med min snälla katt (som INTE bits) i knät och myser. Ska börja skriva på lite några arbeten nu och snart kommer Johan tror jag.

Ni får ha det kalasbra!

Permalink Åse Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Nu är det faktiskt min tur!

2009-05-04 @ 19:07:59Okeej, jag har inte skrivit så mycket som de andra, så ska nu dra mitt strå för denna blogg jag med.
Kanske borde göra som de flesta och presentera mig själv. Inte för jag riktigt vet vad jag borde skriva, men jag heter iallafall Therese och bor i vimmerby. Det är jag som förtillfället har fixat med bloggens design, Hoppas alla tycker den är fin?! :)
Jag är en glad tjej, för det mesta iallafall, alla har väl sina dåliga dagar. Det bästa som finns är att vara med mina nära och kära. Jag är den fjärde av medianerna alltså av oss som går tvåan på media! Trivs superbra och varje dag bjuder på ett skratt, vare sig man vill eller inte!!

Vad ska man mer säga, joo snart är det sommarlov och då jobbar jag på alv och steker våfflor så flottet yr! Sen bär det av till KOS med tjejerna. Längtar som en minigris så att säga!! Det är inte långt kvar nu och lite svårt att förstå. Det är ju faktiskt vår första resa helt själva. Jag kämparäven för att få körkort så snart som möjligt och hoppas att allt går vägen!!
Tack för mig, nu ska jag plugga som ett as! Skolavslutning nu, tack!!

Ha en bra kväll!!


Permalink Therese Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


Tjenixen

2009-05-04 @ 13:49:43

Till att börja med vill jag bara säga att det här med bloggande går strålande för oss!

Kom hem för en snart en timma sen, har bara haft körlektion och idrott idag. Jag är mätt, go och gla (nu), för ja har ätit Crunchy ida (nyss)..Kan ju vara bland det godaste som finns.. Jag och mina puffar, hm. inte vidare mycket till mat men men, gott är de!
Hade tänkt ta tag i mitt liv idag, eller ja, mitt skolliv iaf men vi får se hur det blir med den saken..
Saknar pollis också så jag kanske tar mig en sväng ut i skogen sen :) Det måste ju vara den bästa terapin någonsin..
Börjar vid 12.50 imorrn, hur känns det? Bra! Så jag ska sova igen mina timmar tänkte jag, har inte hunnit sova igen Valborg än ;/ men va gör de egentligen? Man lever ju bara en gång!

Nehepp, dags att dra vidare

Auf Wiedersehen
/ Cecilia

Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Hemma!

2009-05-04 @ 13:13:23Nu har jag gjort mitt i skolan, sprungit runt och svettats lite och sedan hem igen. Men för det ska man väl inte få slappa, nädå. Jag drog med mej hela skåpet hem från skolan. Så nu ska jag börja på diverse rapporter, inlämningar och läxor. Livet är väl bra härligt ibland?

Imorn börjar jag vid tio i ett. Innan det ska jag nog försöka ge mig ut och leta fina landskap att ta kort på. Vi har nämligen ett proejkt i Fotografisk bild där vi har ett tema som vi ska följa när vi tar ett antal bilder, jag har då valt landskap. Någon som har något bra förslag? Om någon ska på FB-lektionen imorn kan ni ju förresten säga till Björnan att jag jobbar hemma.

Nu blir det plugg och åter plugg. Men om jag känner mig rätt så kommer det att bli ett antal pauser.

Aντίο!

/ Ina♥

En härlig bild på Paulina, Linnea och Åse!

En härlig bild på Paulina, Linnea och Åse ute i solen.
Permalink Ina Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()


Sjuka ideal

2009-05-04 @ 12:52:48


I dagens samhälle finns det väldigt många sjuka ideal och supermodellerna som sätter dessa ideal svimmar av näringsbrist på catwalken. Deras ben är så tunna att de knappast kan stå på benen, åtminstone inte i 15-centimetersklackar. Ska det vara såhär? Är det verkligen så kvinnor vill se ut?

Många skyller på massmedia och jag tror definitivt att de står för mycket av den sjuka kroppsfixeringen idag. Dagligen bombas unga tjejer och killar av bilder på trådsmala och muskulösa modeller. Det är inte konstigt att idealen förändras, men varför ska idealen vara nästintill ouppnåliga? Det är för många omöjligt att uppnå size zero och det är för de flesta varken uppnåligt eller attraktivt att ha en kropp som en åtta-åring när man är i tjugoårsåldern.

Som tur är tror jag att vi är på väg mot en förändring. Många modehus inför ett minimum-BMI på sina modeller när det gäller modevisningar och kampanjbilder. Många, men långt ifrån alla. För att idealen ska ändras och unga tjejers och killars självbilder ska förbättras, tror jag på en nolltolerans mot sjukligt smala kroppar. Visst, det finns de som har så tunna kroppar naturligt och gör allt för att gå upp i vikt och de ska självklart inte straffas för det, men jag tycker inte att de då borde vara förebilder för tusentals med ungdomar runt om i världen.

Men om en nolltolerans mot ett för lågt BMI ska införas och få ett bra genomslag, tycker jag även att man bör se över andra branscher än modebranschen. Se bara på leksaksbranschen. Är Barbiedockan en bra förebild mot unga flickor som snart kommer att bli medvetna om sina kroppar? Bör Barbie, med sitt rågblonda och långa hår, sina stora blåa ögon och sin trådsmala kropp vara dessa flickors första förebild?

Det finns undersökningar som har gjorts om hur Barbies mått hade varit om hon hade varit en verklig person. De resultat de fick fram tycker jag är chockerande. Om Barbie hade varit en livslevande människa hade hon varit 180 cm lång och vägt mellan 35-40 kilo! Då hade hon alltså haft en genomsnittlig BMI på 11. Om man är på gränsen till underviktig i vuxen ålder har man ett BMI på 19, alltså är Barbiedockan ett ideal som ingen kan uppnå, om personen i fråga inte vill ligga på sjukhus i hela sitt liv.

Är samhällets ideal verkligen realistiska om dockan Barbie, som 90 % av världens kvinnor någon gång har ägt, är så otroligt underviktig att hon inte skulle ha kunnat stå på sina egna ben?
Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


INGET SOMMARJOBB!

2009-05-04 @ 08:44:10
Okej nu var det visst bekräftat. Paulina Olefors kommer vara fattig resten av sommaren.
Inte ens jordgubbar får man sälja i år. VAD HÄNDER MED VÄRLDEN?!
Alla har jobb utom jag trots att jag kämpat som ett annat as med att skriva ett bra CV och springa runt med det till så många som möjligt. Många frågor blir nu väldigt uppenbara. . .
Hur fan ska jag ha råd med sommarens alla påhitt?



 

öland
hultsfredsfestivalen
madeira
kos


Jaa.. detta återstår att se.

ungefär såhär känner jag just nu.
Go to hell, sommarjobb 2009 /P.
Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Det bästa jag sett, och då har jag sett mycket

2009-05-03 @ 20:17:42Eftersom att jag är den största och kanske enda (åse är inte så extrem) fotbollsnörden i detta lilla gäng, känner jag mig ansvarig för att berätta om en väldigt stor händelse, och så att alla förstår. Den spanska ligan i denna värld heter La Liga, det betyder ligan på spanska. Det finns två lag i denna liga som alltid, jag vet inte i exakt hur många år, har slagits om titeln. Och när de två lagen möts är det en väldigt klassisk match. Den kallas däför El Clasicó, vilket betyder klassikern på spanska. Ganska logiskt spåk, eller hur? Hur som helst. Igår var det dags för denna säsongs andra och sista El Clasicó. De två lagen är FC Barcelona och Real Madrid och matchen spelades inför, jag chansar på 80 000 på läktaren.

Eftersom att jag är ett extremstort, helhjärtat, galet och entusiastiskt Barcelona-fan blev denna match en av de lyckligaste fotbollsstunderna i mitt liv. Det började dock med att Real gjorde mål efter en kvart. Mitt kära Barca vet dock hur man svarar på sådant och gjorde sedan tre mål innan halvlek. Just vid det tillfället kände jag mig väldigt trygg, fast nu kom jag på att det gör jag alltid när det gäller Barcelona, dom kan man lita på. Real gjorde iallafall 2-3 och det blev spännande igen. MEN eftersom att Barcelona är världens bästa fotbollslag så gör dom tre mål igen och vinner denna klassiker med 2-6. Och det, mina vänner, är ett väldigt ovanligt resultat mellan dessa lag. Och dessutom betyder detta att FC Barcelona med all säkerhet kommer att vinna årets La Liga. Då kan ni ju också räkna ut att jag har känt mig lycklig i själen ända sedan 22.45 lördag kväll. Nu vet ni vad jag brinner ganska mycket för och vad jag gjorde denna lördagkväll.

Och är det någon som saboretat och inte vill att jag ska få vara med längre? Det får du fixa, Therese, annars blir jag ledsen. ;)

Några av grabbarna som fixade segern
Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


14 timmar och 5 minuter kvar... (för att citera Bjurran)

2009-05-03 @ 18:09:54Tills skolan börjar.

Nu har vi precis varit och lämnat Elias i en galen busschaufförs händer, buhu. Bussen var 20 minuter försenad så vi fick iallafall lite extra tid att säga hejdå. Och så ses vi ju redan på fredag igen :) Tvingade honom att följa med på min kusins konfirmation som är på lördag. På tal om det så måste jag försöka leta fram lite bilder från vår konfirmation, tror att dom har försvunnit dock. Men Felle vet jag har några stycken ;)

Det verkar vara delade tankar om hur många dagar det är kvar till Kos. Enligt mina beräkningar är det 99 dagar, medan det på bloggens nedräkning står att det är 106 dagar kvar? Är det någon som verkligen vet när vi ska åka?

På tal om inget annat, imorn har jag bara idrott. Hm. Känns som en otroligt nödvändig dag. Aja, jag behöver lite träning så jag går dit och skrattar lite med de andra medianerna (japp, jag är också en median) och shakar some ass, och sen går jag la hem.

Japp det var nog vad jag hade att säga idag. Undra om jag kommer att bli beroende av bloggande eller om jag kommer att behöva sätta larm på mobilen för att komma ihåg det. Vi får se!

Ta vara på dessa 14 timmar och 5 minuter nu!

Hasta la vista babys!

/ Ina♥
Permalink Ina Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Söndagsångest.

2009-05-03 @ 16:24:02Jaa. Men allt är ju i alla fall som det ska, ångesten sprudlar runt i min lilla kropp såhär på söndagseftermiddagen. Körde precis hem från Simon och det gick faktiskt hur bra som helst. Jag parkerade mellan två bilar för första gången utan körskolelärare och jag körde om en bil och var faktiskt uppe i 120 km/h. Det gillar vi! Får se hur länge körkortet ligger kvar i min plånbok sen när det blivit mitt. Förövrigt är det bara 7 ynka veckor kvar till jag ska köra- och skriva upp.
IM SCARED!

Idag har jag och Simon varit tillsammans 3 månader för er som är intresserade. En rätt viktig grej för mig iaf. Upp och ner har det allt varit mycket under denna korta tid men det är väl så det ska vara antar jag. valborg var kul och helgen har varit mysig, bortsett från vissa saker men i övrigt ska man inte klaga med tanke på vädret. Tog en tur med Cornelia & Fredrik i fredagskväll och jag vill ju inte verka töntig men den bilen, SKA jag ha en dag. höhö.

Nu sitter jag här hemma hos pappa och klockan är exakt 16:05. Jag tänkte börja med min nya psykologi rapport som ska in om 10 dagar. Wuhu! jag älskar verkligen rapporter. Det är så skönt att veta att jag har något att göra nu resten av vecka. Annars hade jag ju liksom bara suttit här och haft det tråkigt. Och för att inte glömma alla de andra uppgifterna som ligger uppradade efter varandra nu i Maj. Någon dag tänker jag skriva upp alla här för att påminna er alla, men just nu är listan alldeles för lång, så jag orkar helt enkelt inte. Ha det så bra med livet tills nästa gång.







Puss på er mina kära mediankompisar vi ses i morgon bitti.



/Paulina.
Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hallå hallå

2009-05-03 @ 15:24:20

Jahopp, då var det min tur att skriva. Såg att alla ni andra redan gjort det men jag har haft en mört boende hos mig, då är det svårt att hinna med annat. Ina heter jag och är en glad tjej som tycker om mina vänner väldigt mycket. Och så den där mörten såklart. När tillfälle ges så umgås han och jag så att det knakar eftersom att vi bor 30 mil ifrån varandra (ja, en äkta stockholmare) men det funkar bra ändå. Att det är jobbigt ibland är väl självklart men att det är värt det är det inget snack om. Jag tycker faktiskt om min lille mört, väldigt mycket. Förresten heter han Elias.
 Vi startade ju upp bloggen på Valborgsmässoafton och tänkte därför berätta med några ord om min Valborg. Jag hade det skitkul med mina vänner och fint väder var det också. Kunde inte ha haft det bättre :)
Och helgen då? Jag har varit på kosläpp för första gången i mitt liv. Ja, det är faktiskt sant, trots att man kallas för bonde. Sen har vi faktiskt bara umgåtts, fiskat utan napp, hälsat på lamm och ätit godis tills vi fick ont i magen. En perfekt helg.

Några saker att tillägga: Christian gick självmant ut från Robinson, wohoo! Och en till sak, 99 dagar kvar till Kos bruds!

/ Ina♥




Kossorna sprang runt och hoppade av att få komma ut i solen.


Permalink Ina Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Halli Hallå från Cecilia

2009-05-03 @ 11:36:30Kanske är dags att jag tar mig i kragen också och skriver något nu då...Hm, vad skriver man i en blogg...
kanske vad man har gjort... smart!
Igår så åkte jag iaf till min syster i Jönköping på en överraskningsfest eftersom hon fyller 25 den 11 maj..kan ju säga att det var kul :) på dagen hade vi massa lekar och samarbetsövningar och sånt där, sen på kvällen var det party, men va fan, jag kommer ju ändå inte in nånstans förrän på torsdag så jag tog det lite lungt med den omtalade spriten som vi verkar skriva väldigt mycket om här. Det blev nog ganska lyckat för alla andra iaf! 8)

Jag kan ju skriva lite vem jag är också, haha..jag heter ju då Cecilia och är snart 18, på torsdag.. jag har två pollar som tar mycket av min tid och en liten kisse och en vovve. Resten av tiden är jag med mina fräna kååmpisar som tyvärr får komma i andra hand ibland, men så är det ju när man har djur.. kan ju inte gärna strunta i dem?!
jag är en av medianarna och det är egentligen kanon men förjävligt just nu men ajja..
Det var väl allt för denna gång!
Ciao!
Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Valborg i bilder

2009-05-02 @ 18:32:01

Vi firade Valborg hemma hos Linnea med tatueringen.



Cecilia sminkar sig, visst är hon en fotomodell?



Här står några av SumSeven:arna.



Det var många systemkameror på festen...



Cicci spexar :)

Efter det här kom det en massa folk och alkoholen flödade, haha, så jag valde att lägga undan min kamera så att inga missöden skulle inträffa.

Jag tycker att det har varit lite fattigt med bilder på bloggen än så länge! Men nu har jag laddat upp min dos iallafall.

Puss och kram trevlig kväll / Felicia
Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


asså hjälp mig.

2009-05-02 @ 13:31:24Jag fattar absolut ingenting av vad som händer och sker. Jag bara trycker lite här och där men vet egentligen inte vad jag håller på med. Det här med blogg är inte riktigt min grej än. Jag heter i alla fall Paulina och är en Powerpuff pingla enligt min lilla gris till pojkvän, Simon Lönn. Han är oftast rätt söt men inte när han tar upp hela sängen med sin 90graderssovställning. Hur som helst är jag en av medianerna på den här bloggen. Jag tycker väldigt mycket om att umgås med mina andra medianvänner inklusive samhällsnördarna Åse, Johanna och Felle. Men jag har inte glömt mina andra underbara vänner och de behöver jag inte nämna för de vet redan vilka de är. Massa kärlek till dom.

Hum. dettta var mitt första blogginlägg nånsin.

PUSSHÄJ.
Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Design?

2009-05-02 @ 10:54:06Hallå flickor!! (Jaa det här inlägget är mest för bloggens användare)
Man vill ju bli lite glad när man kommer in på bloggen. Så tänkte höra med er om en tillfällig design, vad tycker ni?
Jag har funderat lite ungefär såhär:
färger i orange och typ tillfällig header med den där gamla festbilden som vi har och lägga in linnea på någe vis.
Säg till om ni har några ideér som vi kan ha lite tillfälligt alltså inget som är allt för komplicerat och svårt att fixa. :)

Puss på er!!<3
// Therese
Permalink Therese Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()


Det här visste ni inte

2009-05-02 @ 10:13:54Jag heter Linnea Ericsson. Jag är glad. Jag älskar fotboll. Jag lyssnar på musik. Jag vill vara med mina dudes hela tiden, för dom är så jävla bra. Snart har vi gått klart tvåan. Då är det sommar. I sommar ska vi bada. Och supa ner oss på Hultsfredsfestivalen och stå längst fram på typ allt. Och vi ska åka till Öland på midsommar och supa lite till. I sommar ska vi också flyga vår kos till Kos och supa mer än någonsin. Och bara vara där. Ni kanske tror att vi gillar att supa? Det gör vi. Vissa mer än andra. Men jag tror ändå att vi har som roligast när vi inte har alkohol i blodet. Då är det också störst chans att vi kommer ihåg vad vi gjort. Jag och fyra till dudes i denna summa sju går media. Nu funderar jag därdär på vad syftet är med denna text. För man ska alltid ha ett syfte. Jag har kommit fram till att syftet är att bara berätta lite om mig och mina dudes. Och att jag tyckte att det var dags för mitt första inlägg. För detta ska ju bli en jävligt uppdatrerad blogg, vettni!

Och för att berätta en annan liten intern sak, brudar. Igår när jag satt här där jag sitter nu, kom lilla Daniel Bjurhem i sin lilla kofta och gick sina små steg upp för den lilla backen från Statiol. Det var ju trevligt, tänkte jag.

I'm out (för att citera allas vår Ryan Sheckler)

En liten sak till. Jag hoppas vi får ordning på en ny layout snart!
Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


1 maj

2009-05-01 @ 15:07:25Igår var det valborg. Grillade och hade det myspys hos Linnea. På kvällen blev det fest, för de andra iaf. Jag körde så det blev inget festande för mig, har dessutom match idag. Jag och Therese drog en sväng till harrys för att se om det var något folk där. Det var gratis inträde + halva priset på dricka. Blev inte långvariga där. Therese åkte tillbaka till Linnea, men jag skulle köra på min syster och hennes kompisar så jag åkte hem. Tycker inte speciellt mycket om att köra i mörker. När jag åkte vid Ica i natt sprang en igelkott ut på vägen som jag fick vänta på.  hihi

Var verkligen proppmätt efter allt ätande igår. Men gott var det!

Tack för en bra dag brudar, ni betyder! <3

/ Åse
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hej

2009-05-01 @ 00:41:07Nu skriver cecilia, ina och linnea sitt första inlägg och det känns kanon! Vi har haft/har det väldigt kul :) Försökte komma in på Harrys förut, men vi gav upp...det hade ändå aldrig gått. Vi är bäst! :D:D
Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0