Paddling

2009-05-15 @ 21:02:36

Jag är helt mörbultad efter denna dag. Vi har paddlat på stångån med vår klass 2,3 mil. Vi paddlade från Mariedahl, i närheten av Rumskulle till Storebro. Jag och Felle var helt slut redan efter att vi dragit ned kanoten från vagnen ned till ån. Första 1/3 av vägen var riktigt rolig. Alla körde in i varandra och fastnade lite här och var.  När vi stannade och fikade, ramlade Widda i, när Greén skulle dra upp kanoten. Yes! :)

Den andra tredjedelen av paddlingen var ganska rolig den också. Jag och Felle tävlande med killarna i vår klass och hade ett bra tempo. Fast på slutet var vi helt slut, så vi halkade lite efter. De fuskade, de puttade in vår kanot i vassen. Dåliga förlorare?

Sista tredjedelen av resan var extremt jobbig. Kan vara det jobbigaste jag gjort i mitt liv. Det var den tråkigaste och segaste vägen, på olika sjöar. Det kändes som om man inte kom någonstans, med vi rodde på med våra sista krafter. Men det gav inget resultat. Måste varit något fel på vår kanot. haha. Vår kanot svängde hela tiden när vi inte ville det. Vi hade extremt ont i både armar och rumpor, men vi fortsätta och kämpa. Vi skrek lite "kamphund" för att få en kick, men det kändes fortfarande inte som om vi kom någonstans.

När vi ÄNTLIGEN var framme vid vårt slutmål i Storebro, var vi såklart tvungna att rengöra och bära kanoten. Händer värkte och vårt humör var kanske inte på topp. Men med vår järnvilja så klarade vi även detta.

Blir nog att ta någon värktablett innan jag går och lägger mig, för att kunna sova. Undrar om jag kommer kunna röra mig imorgon?

Ha en fortsatt bra fredagskväll!



förlåt Felle, men hade bara den på datorn för tillfället! :) hihi

Åse Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Felicia

haha snygg bild :P har du ont idag eller?! Jag fick fan äta tusen värktabletter igår för att klara natten haha.

2009-05-16 @ 11:38:22
URL: http://sumseven.blogg.se/
Postat av: Åse

Visst är det :) ja men jag har mest ont i rumpan. värsta konstigt :P haha jaså. jag tog bara en när jag skulle lägga mig, för att kunna sova. har du ont idag eller?

2009-05-16 @ 13:39:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0