Uppdatering från Linköping

2011-08-31 @ 22:02:25Nu har det gått tre skoldagar och det är redan torsdag imorgon. Jag har nu varit i Linköping i i fyra dagar. I söndags träffade vi klassen för första gången och jag var lite smått nervös. Mamma och jag fördrev tiden i affärerna och tiden gick mycket mycket långsamt. Väl vid Domkyrkan hälsade man på alla andra logopednollor och faddrar och jag kan ju säga det att det var inte många namn som fastnade. Det enda man fokuserade på var att presentera sig själv ungefär. Vi delades in i olika nollegrupper och gick hem till respektive faddrar. Jag tyckte att en av tjejerna i min grupp verkade helskum. Det första hon sa ungefär var vilken dålig ost (då faddrarna bjöd på ostmackor). Dessutom var hon jättenegativ och vägrade att använda våra snygga skyltar som vi designade. Hon sa att hon var från Stockholm. Men igår kom det fram att hon bara var en fake-nolla vilket var skönt. Dvs. hon har spelat extrem och går egentligen i termin 2 på Logopedprogrammet och har en helt annan personlighet. Det var skönt!! Det var även tre andra som också kändes lite speciella som också visade sig vara fake-nollor.

I måndags var det upprop, sen skulle vi ha en föreläsning. Det var två killar som kom in och sa att de forskade. inom logopedi. De började prata om tillämpad akustik det första de gjorde och vi fattade ingenting. Jag och en tjej i klassen satt och fnittrade genom den såkallade föreläsningen för vi tyckte inte att allt stod rätt till. De filmade även när de föreläste och sa att det skulle visas på kunskapskanalen. De pratade om att stenar har magnitism. De lade olika stenar bredvid datorn samtidigt som de spelade upp ljud och de sa att de olika stenarna påverkade ljuden olika. När de väl delade ut intagningtentan förstod väl de flesta att de var fake eftersom det var ingenting vi kunde. De två killarna kom strax tillbaka och hade bytt om och presenterade sig som några helt andra. Det var roligt!
På kvällen var det välkomstsittning där vi bjöds på tre-rätters, vi sjöng sittningsvisor, lärde oss lite sittningsregler, kollade på festeriet som heter (oralspex) och träffade fadderiet (övertalet) som kändes rätt läskiga. De är klädda i svarta kläder med mantlar och huva. Ledaren i gruppen har en näbb och de säger inget. Jag fick gå fram och läsa ett brev de hade med sig och jag kan säga att det var väldigt svårt att tolka. Det stod på deras egna språk där de hade ändras varje ord. Det var i alla fall en mycket trevlig kväll :)

I tisdags var det skattjakt på stan där vi fick olika uppdrag och idag har vi varit på kulvertorientering där vi också var runt på olika stationer ute i spöregnet.

Som ni hör har det hänt mycket spännande än så länge. Imorgon väntar en studentfestival som jag hoppas blir rolig.
Förutom det så flyttar jag in i mitt korridorsrum på söndag, vilket ska bli skönt :)

Det blev visst rätt mycket, men det finns mycket att berätta nu. Många inryck som man ska ta in. Hoppas att ni orkar läsa detta flummiga inlägg. Skrev det mest för att ni skulle kunna se vad jag styrt med de första dagarna som logoped. Glömde visst berätta att vi går runt med röda scarfs på huvudet och våra egendesignade skyltar som är Rolling stones munnen.

Bilder kommer nog efter Nolle-P. Håll till godo!

/ Åse
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Bilduppdatering

2011-08-31 @ 10:03:10
Vi hade kräftskiva för några helger sedan

Det var väldigt skoj eftersom min släkt är som den är, efterbliven.

Therese och jag fick många snapsar

En annan gång var jag i Eslöv och fick nybakade scones

Och fick en inflyttningspresent/halvårspresent

Spela fotboll kan han också...

Grekiska grillspett och Mcdonaldsglass som firarmiddag

Och sen flyttade jag hemifrån också

Nu i helgen var jag i Eksjö och träffade Mustasch, såg dem spela tillsammans med min
fina kille. Marknad blev det också och mys med Ina, Elias och Cissi. Det var en bra helg.

och nu ska jag upp på stan och senare jobba, plugga och svettas. Hej på en stund.


/P.
Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hallå alla vänner

2011-08-27 @ 09:06:17Nu börjar det dra ihop sig. Idag är det lördag och en tur på Hultsfred marknad som gäller och imorgon bär det av mot Linköping för att träffa nya klassen. Än så länge har inte nervositeten smugit sig fram så mycket men den kommer imorgon! Som sagt första veckan nu ska jag bo hos en kompis.Mitt flyttlass kommer inte upp förrän nästa söndag. Vår enda lediga dag nu under nolle-p. Det ska bli jättespännande och se om logoped är något för mig samt träffa nya människor. Synd bara att Christoffer inte kan följa med :/

Nehe nu är det dags för lite frukost innan det bär av.
Ha det bra! / Åse
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tjuppiduppi! :D

2011-08-26 @ 09:30:53Fler än jag som har ett frukansvärt sug efter kladdmuffins såhär tio över nio en fredagmorgon?! Någon mer måste det väl ändå finnas ... Får kanske tid att stilla behovet efter jobbet ikväll. Har ett helt okej 14-19 pass idag så jag tror inte jag ska avlida.

Igår kom jag och tänka på att nu har verkligen alla små fåglar flugit ur sina trygga bon för att skapa egna små hem. Paulina har intygat precis här innan att det känns bra för henne och jag kan också säga att jag trivs megagörbra med mitt samboliv!
Dessutom är ju Paulina och jag i stort sätt grannar och det gör ju inte det hela sämre.
Längtar tills imorgon då även Ina ansluter sig till staden så tar vi en liten tur till marknaden i mora. Kan hända vi partajar till det på kvällskvisten.
Var väl egentligen det jag ville med detta inlägg. Jag saknar mina kååmpisar helt enkelt!

Ska nog fixa till en liten frukost nu. Vid 10.30 är det promenixdags :)



I vår lya är det ca 87 % trams, mys och bus som gäller, dem sista 13 % består av nog av mat och bak.
Jag Stormtrivs!! <3
Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tid och sånt

2011-08-25 @ 13:01:39
Det är torsdag. Hittills har jag sprungit upp och ner för stan, köpt en ful kabel för 250 kr och även lämnat tillbaka den då pappa helt plötsligt hade en, sprungit in i Åsepåse som flyttar på söndag, varit på banken och undrat vart min lön tog vägen, fått lön, köpt andra tråkiga flytta-hemifrån-saker och sist men INTE minst köpt blodpudding som ska ätas senare. Tur att man har en syster som är precis lika äcklig. Vi trivs ihop. Vi lagar mat tillsammans och åt varandra, bråkar, samsas, skrattar, går på toa med öppen dörr och ja, vi är sambos helt enkelt. Det känns bra faktiskt. Några andra bra saker är att imorgon runt 00.00 pussas jag med min kille i Eksjö och lite efter det tittar vi på Mustasch för att sedan åka hem till min lägenhet. Jobb och Hultsfred marknad på lördag och mys på söndag. Om tiden bara gick att styra, vad lätt allt hade varit då... Det får bli min enda önskning till jul.




Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kyss mig så att nånting händer, slå mig så nånting blöder

2011-08-25 @ 11:13:19Det rullar mest på som vanligt här borta i Oslo. Det börjar bli kallare och regnigare och löven faller. Jag har hemsk träningsvärk och tränar ännu mer för att det ska gå över. Nu har jag nästan tagit helg, för har inte mycket mer att göra denna vecka. Lämna lite barn och tvätta lite. I helgen blir det lite mys och lite fest och förhoppningsvis ska jag sova gott och länge, så att jag kan sluta vara så trött hela tiden. Orkar knappt tänka längre. Vilket kanske vore bra egentligen, då det är lite mycket i mitt huvud just nu. Kursstart på måndag, ansökan till polishögskolan, högskoleprov, saknad hit och saknad dit, framtid och dåtid, lite ångest och lite lycka. Nästa helg ska Nina och jag göra Göteborg med vår numera svenska Julia, och helgen efter det åker jag hem. Från fredag eftermiddag till söndag förmiddag ska jag klippa mig, äta middag med mamma, göra ett simtest i Gullringen, gå på bröllop och bröllopsfest, och emellan det försöka få kvalitetstid med min pojkvän och i alla fall säga hej till någon av mina kompisar. Det stressar mig redan nu. Åh, det här inlägget skrev jag bara för att jag kände att jag måste skriva någonting. Totalt ointressant, förlåt, ifall nu någon skulle bry sig. Just nu ska jag hänga tvätt och sedan åka upp till Nina och chilla. Stressig dag på jobbet idag.. Hej så mycket!

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Home is wherever I´m with you

2011-08-24 @ 10:35:08



Fler bilder från Kolmården.

Just i denna skrivande stund befinner jag mig i min säng hemma i Vimmerby. Så obeskrivligt skönt. Stannar bara hemma i ett par dagar för att flyttpacka vidare, fixa och dona och umgås lite med min familj. Måste också fixa lite inför skolstart på måndag, exempelvis beställa kurslitteratur. Och köpa block!




Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kräftis!

2011-08-22 @ 15:29:42Tjoho! :)
Sitter här i bara linningen och förbereder mig för jobb vid fyra.

Har haft en riktigt bra helg. Eftersom jag tyvärr jobbade hela så kunde jag inte vara med Inis på hennes stora dag. (Jag vill ju se Bildeer!! :D) Men ni verkade iallafall ha haft det riktigt bra ändå! :)
Vi, jag och min hälft åkte istället på kräftis i Södra Vi. Vi började det hela vid fyra snåret. Lekte lekar, åt god mat och kinesiska kräftisar, träffade glada människor, sjöng snapsvisor och buggade loss på altanen. Framåt småtimmarna tog vi en taxi hem och somnade gott i gosesängen.

Nu har även jag och Johanna bokat resa till den 4 september. Det blev Turkey iallafall. På Side Resort ska vi bo, ett riktigt familjevänligt hotell så det passar ju oss damer perfekt! :)




"Kräftan är ett läckert djur, läckert djur, läckert djur"


Nej, nu såg jag att klockan var på tok för mycket.. Måste kila.
Puss och haaaj! :)
/C.
Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Saker jag har gjort som min iPhone har förevigat

2011-08-20 @ 14:20:55















Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


så här kul kan man ha med en hårfön och lite andra funderingar

2011-08-20 @ 13:53:07




Hej alla ni.

Livet flyter på sådär här i huvudstaden. Fortfarande ingen lägenhet, men fyra visningar att gå på i veckan. Aldrig i mitt liv hade jag trott att det var så här extremt jävla jobigt att söka bostad i Stockholm, men tji där fick man. Känslorna pendlas mellan hopp och lycka och ångest och extrem otrygghet. Som jag och Macke har legat i, och det har "bara" genererat i fyra visningar (och ingen av de är perfekta..). Vi har säkert ringt 20 stycken, mejlat långt över 100. På cirka en månad. Jag underdriver säkerligen också. Fruktansvärt är det.

Har ni några tips eller en bostad att hyra ut? Snälla, snälla hör av er på [email protected] eller 0703685721.


På måndag ska jag på upprop. På tisdag ska jag på upprop och på fredag ska jag på upprop. En av dessa utbildningar är jag antagen till och de andra endast reserv. Dock vill jag såklart gå på de jag är reserv på.. Hehe. Vi får se hur det går, hursomhelst ska jag plugga i höst och det ser jag fram emot. Bara en bostad trillar in!

Idag fyller fina Ina 20 år och det ska givetvis firas som fan ikväll! Längtar!


En gammal bild på Ina som jag hittade på bloggen!

Hipp hipp hurra Ina!


Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


viktiga och oviktiga saker jag uppskattar

2011-08-17 @ 14:51:34 Oj vad mycket livet innehåller som är bra ändå. Efter detta inlägg känner jag mig pinsamt bortskämd speciellt när man läser om svälten i Afrika. Därför gav jag pengar så någon liten stackare i alla fall kan få mat för dagen. Här gjorde jag det: Skänk en gåva via Läkare utan gränsers sajt

/Paulina
Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


En dag på Kolmården kan man se dessa

2011-08-15 @ 21:58:29






Hej vänner.

Jag har inte haft tillgång till en dator på hela sommaren ungefär, men nu är den tillbaka. Förra veckan var jag, Marcus, Adina och Adrian på Kolmården och hängde ungefär en hel dag. Det såg ut lite som ni ser ovan!

Nu befinner jag mig i Stockholm och letar lägenhet. Det går sådär. Har ni några tips, bring them on! Är fasligt trött på Blocket....

Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Krotte-längtan

2011-08-15 @ 21:21:53Efter Inas härliga turk-uppdatering måste ju jag få klaga och sura lite.
Vecka 36 ska jag åka utomlands och igår hittade vi det ultimata för en veckas sol i Kroatien. Två timmar senare, finns det inga platser kvar till det hotellet. Två timmar och inte fasen kunde Ving hinta med att det var få platser kvar, nej då! Så det är bara att leta vidare. Vi vill till Kroatien, men det kan bli Turkiet eller Rhodos också, om det krisar. Lite tråkigt bara att åka till ett ställe man redan varit på.

Jobbade mitt första pass efter semmen idag. Gick väldigt fort och jag måste säga att det faktiskt var väldigt skönt att vara tillbaka. Imorgon är jag ledig igen, wihuu! :) Inte fasen ska man jobba ihjäl sig när man bara är 20 år.
Sover hemma hos mamma inatt, vet faktiskt inte när jag gjorde det sist :/ Så jag myser loss med liten katt och hund idag. Tror jag ska burra ner mig under en filt nu och hoppas att det finns något halvvettigt på tvn. Känner mig rätt död just nu. Blev övertalad att kolla på Irene Huss igår kväll vilket resulterade i vakna timmar och konstiga drömmar. När ska jag någonsin lära mig, hur bra filmerna än är, klarar jag inte av se dem.


På torsdag är det tänkt att jag ska åka och hälsa på min lilla fishäst! Äntligen! Passar då på att shoppa sådana där väldigt-nödvändiga-som-tar-plats-och-man-undrar-varför-man-köpte-det-saker, på Ullared.



Drömmer väl mig tillbaka till Fabulous Las Vegas då i brist på annat.





Ha't så bra gänget!
/Cicci
Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


En vecka i Turkiet

2011-08-15 @ 16:16:24Sådärja! Då var man hemkommen från en veckas skön semester i Turkiet. Vi bokade en sista-minuten för några veckor sedan tillsammans med Elias syster och hennes pojkvän. Hur mysigt och skönt som helst att bara dra iväg sådär spontant. Och vi prickade in vädret perfekt, vi drog från kallt och regn till 40 graders värme. Okej, ibland var det till och med för varmt, men då var det bara att hoppa i havet och svalka sig lite! Här kommer lite sköna bilder:

'
Första dagen på beachen!


Gick runt i mysiga Side bland massa ruiner.


Utanför Turkiska Ullared, bästa pris på allt kompis!


Tog lite turistiska bilder.


Åt god mat, här har vi Meze!


Drack goda drinkar.


Bada bada!


En dag åkte vi badbåt. Här hoppar Patrik i plurret!


Stannade vid en strand där man kunde välja att bada i det 30-gradiga havet...


...eller gå till andra sidan och bada i floden där det var 16 grader. Kallt men svalkande!


På vägen hem fick killarna dansa lite magdans!


Sista dagen vid luchen. Vi vill inte åka hem!


Hejdå Side och Emir Beach!

Åh, jag vill redan tillbaka! Men det är skönt att vara hemma också. Nu hoppas vi på några fler dagar av härlig sensommarsol. Och nu påbörjar jag min sista vecka som tonåring, på lördag fyller jag 20! Så nu ska vi se till att göra det till en kul vecka!

/Ina
Permalink Ina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nu är det jul igen....

2011-08-12 @ 21:39:46Nej jag är inte fel ute. Eller jo det är jag. Men jag har precis gjort klart mina flaskdekorationer jag har sytt till julen. Visst blev de fina? :) De har jag ägnat lite tid åt nu under sommaren.






Förövrigt fick jag boende i Linköping igår! Det enda i princip som är möjligt är korridorsrum så det var det jag fick. Men jag fick ett superläge! Ungefär 1,5 km till stan och till universitetet (Irrblosset), så kan absolut inte klaga. Det var rena turen att jag fick det just igår för vi skulle nämnligen till Linköping och kolla på ett annat korridorsrum hos en privatägare just igår. Det var verkligen stor skillnad på de två boendena. Har varit och kollat på mitt blivande rum och korridor och träffat några av de som bor där. Det är väligt fräscht för att vara ett korridorsrum.

/ Åse
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I väntan

2011-08-12 @ 15:21:30
När jag slutar jobba idag far jag mot Skåne igen. Långhelg, ledig lördag & söndag. Det betyder i för sig inte att jag får vila men alltid skönt med en riktig helg, speciellt tillsammans med min lille (!) kille. Det lär ju inte bli många sådana framöver, men det ska vi nog klara av. Tur att man har underbara kollegor som ställer upp. Igår träffade jag Johanna. Vi åt mat från Kina och satt och mös, pratade och gick igenom allt som hänt senaste året eftersom vi inte hunnit prata eller ses förrän nu. Det var en del att ta igen... Jag har egentligen inget mål med detta inlägg. Det har inte hänt mycket sedan sist. Väntar och väntar på att få flytta in. Om vi har tur, jag och syrran, kanske vi kan göra det redan nästa lördag! Jag håller tummarna. Det börjar bli kris nu. Måste verkligen få ha mitt eget väldigt snart. Slippa allas tjat, krav och konstiga vanor. Nu vill jag leva mitt eget liv, ingen annans.  Kunna gå omkring klädd som man vill eller inte vill, äta sin egengjorda mat och få bestmma den heeeelt själv, gå med tunga och irriterade steg utan att någon vaknar, slippa bli väckt när man vill sova och framför allt ha nära till stan! Underbart. Nu ska jag avsluta det här inlägget utan bilder eftersom jag inte har några. Kameran gick i pajj på festivalen och systemen har börjat damma lite. Ändring på det framöver.


Många vänliga helghälsningar från Paulina
Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mysipysi

2011-08-10 @ 10:27:18Hallihallå!

Sitter och degar i soffan på semmen. Inte fasen är man så pepp på att sticka ut näsan i detta tråkväder.
Men jag måste, snart. Ska hem till mamma och mina små.

Sist jag skrev hade jag precis varit på Öland. 
Sen dess har jag bland annat hunnit med Göteborg och Liseberg med Tramspelle, Jerry och Erika
Firat halvår med den finaste jag känner. Vi och varsinn planka på Sweet Chili
Grillat, grillat och grillat lite till
Kubbat, sällskapsspelat och myst till det
Relaxat och Nossenbadat

Det är det jag kommer på nu. Underbart härligt har det varit iallafall.

Igår var min äldsta vän här igen och vi lagade till en klassisk pastarätt. Smidigt och oerhört gött!
Nu ska jag göra mig iordning. Och tänka sig att solen börjar titta fram lite :)
Puss och haj
/C.




En mysig lördagskväll i juli! :)


-"Det finns väl en korkskruv i varje kök"
-"Nej, inte i detta".
Men!! Det går det bra att komma hit och dricka drycken nu, vi har införskaffat ett riktigt verktyg för sånt.




Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kort och gott om mitt liv

2011-08-09 @ 22:58:07Äntligen har jag tagit tag i att gå till optiker och göra en riktigt synundersökning. För två år sedan när jag gjorde en synundersökning till körkortet klarade jag precis det. Men då ville jag absolut inte ha glasögon! Idag, drygt två år senare sitter jag här med mina nyuthämtade glasögon. Har bara använt dem några timmar idag, men än så länge känns det verkligen inte som att jag ser bättre med dem. Tvärtom!! Jag får testa ett par dagar till så får vi se. Det kan vara bra med ett par fungerande glasögon nu när jag ska börja plugga.

Annars i mitt liv händer inte så mycket. Jag jobbar rätt mycket, men mellan allt jobb har jag och Christoffer varit på Gotland, Söderköping, Västkusten (Falkenberg, varberg och Ullared.

Jag håller dessutom på och söker lägenheter i Linköping, men det känns nästintill omöjligt då efterfrågan är VÄLDIGT stor! För att få en 1:a måste man varit inskriven i 4-5 år. Men jag hoppas på det bästa!!



/ Åse
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Höst på min planet

2011-08-08 @ 20:17:16Så, nu börjar livet bli precis som vanligt igen. Jobb, träning, serie-tittande, Paulina och jag skriver vartannat inlägg på bloggen, hjärtat gör ont av saknad och jag är helt slut kl 21:30. För mig är det i alla fall hyfsat som vanligt här, men för de flesta i Oslo är det nog inte det just nu, och kommer aldrig att bli. Det kändes väldigt konstigt att komma tillbaka, samtidigt som det är som om inget har hänt. Kan inte riktigt förstå det, även att jag ser de trasiga husen och tusentals rosor och ljus på marken. Det är ändå så jävla overkligt, och så jävla vidrigt.

Imorse var det lite segt att gå upp för trappan till jobbet. Men barnen har varit sitt sötaste och efter en stund trivdes jag precis lika bra som jag visste att jag skulle. Dock var jag idag tvungen att slutgiltigt säga att jag flyttar vid jul, vilket känns jobbigt men ändå helt rätt. Vad jag ska göra då har jag ingen aning om, men något ska jag nog kunna hitta på. I övrigt är jag aspepp på hösten och vintern! Seriöst, jag går runt med för mycket kläder hela tiden, bara för att det är så mysigt. Och jag tänder ljus och sitter här och svettas. Har nog aldrig riktigt känt så, men jag vill att det ska bli höst NU. Det kanske beror på att Oslo är den mysigaste staden jag varit i, inte minst på vintern. Så jag antar att hösten är minst lika fin. Hur som helst, nu ska jag sluta babbla om ingenting. Hoppas ni har det lika fint som jag, alla vänner och ovänner.

Nina och Ida, under vår taco-vin-mojito-kväll.
Vi har för övrigt storslagna planer för alla höstliga helger,
vilket gör allt ännu bättre.

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Everywhere is home with you

2011-08-06 @ 10:53:20


Igår var det en stor dag. Fredag den 5 augusti, som innebär ett halvår med Jocke. Ett halvår som bestått av mycket längtan, i stort sett hela tiden, mycket glädje och allt som hör till att vara förbannat kär i någon. Förutom detta var fredagen bra på jobbet. Sålde som ett djur! kvällen var lugn och mysig och innehöll kusiner, god mat och farföräldrar. En perfekt fredag helt enkelt. Idag är det till att jobba igen, sista dagen för denna vecka. Flyttstädning och promenix står på mitt kvällsschema. Vad ska alla andra göra?? Uppdatera mig/oss!

I övrigt har jag tackat ja till Rättskunskap 30 hp inför hösten/vintern och min lägenhet hoppas jag få flytta in i den 22:a augusti, om två veckor drygt. Syrran hänger på ett tag så får vi se hur fort vi hinner mörda varandra. En sak som är säker är att jag läängtar som fan och det ska bli helt underbart med ett eget ställe. Mitt första någonsin! Desstuom kommer jag befinna mig mycket på friskis och svettis de kommande månaderna för jag ska visst bli värd. Kan förutspå augusti-mars 2011 med jobb, plugg, svett och tårar och hoppas det kommer något bra ur det. Förmodligen.


Trevlig helg på er /P.
Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Sista timmarna i Vimmerby

2011-08-05 @ 12:01:09Min första riktiga semester börjar lida mot sitt slut. Och som jag lider, just känns ångesten i vartenda andetag.. Klockan 15:30 åker jag med min far från Vimmerby och någongång sent ikväll blir jag avsläppt hemma i Oslo. På måndag börjar jobbet. Även om allt känns väldigt jobbigt just nu, och ännu jobbigare när jag sagt hej då till alla, så vet jag att det kommer kännas mycket bättre när jag är framme. Jag vill tillbaka till Oslo och njuta ett sista halvår. Men såklart skulle jag vilja ta med en hög människor så att jag slipper sakna så mycket. Hur som helst så har den här sommaren varit väldigt bra. Den har innehållit det mesta, lite av varje. Sol, regn, fest, chill, träning, utomlandsresa, jobb, festival och sjukt mycket mys. Och i början på sommaren köpte jag en ny mobil, för andra gången i år. Askul! Men denna gången var den HELT ny och funkar än så länge utmärkt. Den har en kamera också, som jag har använt lite då och då.


Första bilden - jag och min snygga bög

Sötisar på Dampfestival

Packning inför festival och solsemester

Löptur i St. Tropez

Allsång med Huvudlinjen

Mini-semester på Öland med världens bästa kille, som jag snart pussar för sista gången på fem veckor

Sista festen på väldigt länge med fina tjejer

Det var också sista festen på länge med fina killar

Här är dom allihopa, fina killar och fina tjejer. Lite suddiga dock, men det kan ha berott på ölen i min kropp..

Som sagt, fin sommar med alla möjliga fina människor som jag älskar. Nu väntar en höst och vinter i Oslo, där jag bland annat ska jobba, träna, umgås med andra fina människor, läsa rättspsykologi och säkert en massa annat kul. Just nu ska jag packa klart, klä på mig, äta lunch med min käraste och krama sönder honom. Puss och hej.

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0