Allting har ett slut.

2009-08-29 @ 20:50:39Även den vackraste underbaraste sjukaste drömmen om Kos har ett slut. Eller var det verklighet? Just nu känns hela min värld bara som en enda jävla besvikelse jämfört med förra veckan, drömmen, på kos. Värmen, gemenskapen, havet, båtarna, maten, drinkarna, poolen, barerna, musiken, de sena kvällarna och allt det andra saknar jag enormt nu. Stressen i skolan tog över min kropp på 1 minut och nu har jag tydligen hur mkt som helst att göra. Men jag ska inte klaga, det finns de som har det värre.

Just nu sitter jag i farfars datastol i Målilla. Har ätit alldeles för mkt mat, men jag antar att man får det när några har Guldbröllop. Inte för att jag behöver det nu när jag varit på Kos och druckit stora mängder med alkohol varje dag. Dessutom har jag inte kunnat träna sedan Madeira eftersom mina förbannade förkyldningar inte ger sig. Mamma har/ska beställa tid hos läkaren för nu börjar jag bli lite orolig. Räknade hur många ggr jag varit förkyld den här sommaren: 4 ggr. Det är inga små förkyldningar med ont i halsen en dag, utan vi pratar om minst 10 dagar av hosta och snor i mängder! Nu vet ni det också.

Har ganska mycket att uppdatera om eftersom mina inlägg är sällsynta. Pappas internet är fortfarande åt helvete så är inte inne särsklit ofta. Vad finns det mer att säga? Skolan har börjat som alla vet. Gillar vår nya skola skarpt, och väntar ivrigt på hur våra mediasalar kommer bli? förmodligen minst lika bra som den övriga skolan. Gutt att sammarbeta med Teknik3 också, eller.

Det är inte bara underbara resor som tar slut i mitt liv. Kenny flyttade dagen innan vi åkte, vilket betyder att våra filmkvällar är slut också. Om inte annat får jag väl sno bilen och åka halvvägs till Göteborg och kolla på film där. Sommaren har i princip tagit slut med.

Verkar som allting som varit bra nu på sistone tagit slut, och nu börjar allt om. Nya dagar, ny skola, nya erfarenheter men framför allt ett nytt liv.


/Paulina.
Paulina Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0