Halloween och fest! :D

2009-10-31 @ 17:52:18Nu är det dags för halloweenfest! Är häxa, kanske inte en läskig sådan men ändå :D

Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Höstmarknad på ALV

2009-10-31 @ 16:25:11Idag har familjen Samuelsen gått på höstmarknaden på Astrid Lindgrens värld. Det var faktiskt första gången för oss. Det var massor av folk, bra väder och riktigt mysigt. Man får passa på nu när man hade fribiljetter kvar och fortfarande kan använda sitt personalkort. Vi gick även med min faster och hennes man så det är kul att umgås lite med dom också.

Det kändes lite som det var jul nu. Vi drack glögg och provsmakade annat gott. En riktigt lyckad marknad måste jag säga.


Glasblåsaren poppade popcorn :D Det var ganska fränt faktiskt.


Sjukt fina isskulpturer! En jätteduktig isskulptör gjorde dessa.


Mina systrar, mamma, min faster och hennes man



Systrarna Samuelsen och mamma, älskar er<3


En riktigt lyckad dag med familjen!

/ Åse
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Harrys och klubb 29!

2009-10-31 @ 16:08:15Igår blev det party party. Vi började förfesten i Tuna. Eller vi trodde åtminstone att det skulle vara massor av folk där som bastade och drack. När vi kom dit drog alla utom jag, Paulina, Gunte, John, Ludde och Jakob. Vi bastade och fixade i ordning oss. Det var en annorlunda men riktigt trevlig förfest trots allt. Sen bar det av till Harrys för lite dance. Jag har en sjukt roligt kväll! Roligast på mycket mycket länge tror jag. Mina fötter mår dock mindre bra idag :/ Har inte så mycke bilder från igår.


Det var tydligen utklädnad som gällde på harrys.. Där var det några bönder från Locknevi :D


Partyparty! :D


Min stackars fötter :P Inte skönt kan jag lova. Kunde knappast stå i slutet igår. När man har högklackat en hel kväll kan det sluta så här.

/ Åse
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Det gick bra

2009-10-31 @ 12:58:18


Lite smakprov.

Bland alla korta kjolar, hårförlängningar och övermascarade flickor på Metropol och Rookie, gick det faktiskt bra. Men när jag kom hem hade jag krampkänningar i foto-armen och min tröja var dränkt i svett. Mellan alla intervjuer och spelningar skakade jag och det var tur att Therese och Patricia var där, så att vi kjunde skaka tillsammans. Nu har jag två intervjuer kvar. Åker till Hultsfred vid 4 igen. Men det är faktiskt kul, och jag ångrar mig definitivt inte.

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Halloween pumpor!

2009-10-31 @ 11:27:11Hoppas alla får en trevlig Halloween/Alla helgons dag.

Snart ska jag skära något fint i vår lilla pumpa! Kollar lite pumpor för inspiration, men jag tror inte jag klarar något allt för avancerat. Så istället får ni kolla på dessa bilder. De är en aning mer erfarna än mig på att skära i pumpor!


Bild källa: Extremepumpkins.com


Eller så gör man något annorlunda och använder hela pumpor




// Therese
Permalink Therese Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Veckans bästa

2009-10-30 @ 16:20:14Det är fruktansvärt dålig uppdatering nu för tiden tycker jag! Jag kör väl ett inlägg till för er andras skull.
Här kommer veckans absolut bästa låtar för er med musiktorka:


Ikväll blir det fäääeest på Harrys. Åse & Paulina för första gången någonsin!
Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Halloween

2009-10-30 @ 15:39:45Ja efter en ganska lång tids frånvaro på bloggen tänkte jag önska att en glad halloween och visa en bild på mina söta grannar som kom och ringde på hemma hos oss :)




Trick or treat!



Permalink Åse Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Nu kör vi!

2009-10-30 @ 15:25:44

Okej, Rookie, nu börjar det. Nu kör vi! Jag är helt plötsligt jävligt pepp och laddad, studsar runt som en skjuten hare. Har bara ett telefonsamtal kvar för dagen och det är till Martin i Lorentz & M.Sakarias. Dom ska jag intervjua ikväll, haha. Det är ju ganska sjukt egentligen. Men nu drar jag. SES DÄR? Hultsfred, Metropol.

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Att vilja försvinna

2009-10-30 @ 13:38:18Cha.
Som Paulina redan upplyst er om, hade vi en extremt grym fest i onsdags. Alkoholen sprudlade och ska jag vara ärlig vet jag knappt inte om jag är nykter än. Nu sitter jag iallafall och har världens värsta panik-ångest. ROOKIE. Helvete. Just nu ångrar jag att jag ens ska göra detta. Idag ska jag intervjua fyra band. Och innan det måste jag ringa var och ett av dem, prata med dom och bestämma var och när vi ska ses. Jag fullständigt HATAR att ringa till människor som jag aldrig träffat. Det kan vara det värsta jag vet, ärligt talat. Och nu måste jag göra det minst fem gånger på två dagar. Bra Linnea, mycket bra, du ska säkert bli journalist. Eller inte. Och har jag skrivit frågor till alla intervjuer? Nä. Vill bara att denna jävla helg ska vara över, då kommer det antagligen förhoppningsvis kännas så otroligt fruktansvärt bra. Förmodligen kommer det också kännas väldigt bra under Rookie med, när det väl satt igång. Jag tycker ju att det är kul innerst inne, men jag har alltid samma före-intervju-ångest och vill mest bara försvinna.

I övrigt är det väl som vanligt. Har inte träffat mitt Sumseven, förutom Cicci och Pau, sedan i fredags. Känns ganska tråkigt. Förhoppningsvis lever dom och har det bra. Therese kan jag förhoppningsvis träffa ikväll mellan alla intervjuer och spelningar och gråta mot hennes axel. Och som bajs på spyan börjar skolan på måndag. Sedan är det en evighet till lov. Jag ber om ursäkt för detta fruktansvärt negativa och deprimerande inlägg, men jag var tvungen. Annars hade jag legat i mina egna inälvor på golvet och tjutit för länge sedan. Tack för att ni lyssnade. Nu ska jag ta mitt liv. (till en ny nivå, som Vapen T skulle sagt)

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fruktansvärt bra fest.

2009-10-30 @ 12:05:12


Lellka





Len T


Vapen T


Jånn Iraksson


Tzetze

Körkorts Simon


Pål Inka



Alltså blev det fest, en fruktanvärt bra sådan. Det var inte de mest givna personerna
som var med men bra blev det ändå! Vi saknade 4/7 av vårt lilla gäng men det
är smällar man fåt ta. Klubb 29 ikväll för er som inte visste. Dansgolvet nästa.
Tzetze, jag räknar med dig? Någon mer som är sugen? Ni vet vart jag finns.


Ha en bra halloweenhelg allihop!/Pål Inka.
Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Feesstt!

2009-10-28 @ 18:49:53Det händer ikväll, onsdag, mina sumsevare! Jag är sugen och det är hos mig, jävligt bra, för att det är kul, hela natten, med alla dom randomaste personerna som finns. Hör av er om ni vill komma, så kan vi bygga på vårt ihopkörda gäng. Harrys kanske?


Party in a partytent.
Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Feesstt?

2009-10-27 @ 21:38:22

Vad händer i morgon, onsdag, alla mina sumsevare? Jag är sugen på fest och det spelar ingen roll var, hur, varför, när, vilka. Hör av er om ni vet något eller är sugna så kanske vi kan köra ihop ett gäng. Harrys kanske?



Party in a partytent.

Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tisdag

2009-10-27 @ 11:47:59Ina här!

Sitter hemma hos Elias. Alla är på jobbet medan jag sitter här hemma i mjukisbyxor och en godisskål brevid mig. Min dag kommer nog ungefär att se ut som Tzetzes måndag. Allt är tillåtet när man har lov! Men nåt psykologiplugg ska jag nog trycka in någonstans. Ikväll blir det nog även bio med min Boo, Flickan som lekte med elden. Vi har inte sett den ännu!

Igår var det full rulle från klockan tio och framåt. Tog mig till Bromma, mötte Therese, åkte in till stan, gick i massor affärer, köpte en kofta, åkte till Bromma igen, hämtade grejer, åkte in till stan igen, gick till Grand Hotell, agerade fotomodell, sa hejdå till Therese i Bromma, åkte hem till Vällingby och blev hämtad av Elias. Blev mycket farande fram och tillbaka, men kul vare!

Dags att fylla på godisskålen! Ha en bra tisdag!

Puss och kram
Permalink Ina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tzetze har skrivit några rader ...

2009-10-26 @ 19:11:06Tjabbatjena!

Nu är Tzetze online igen :)
Jag sitter just nu alldeles själv i min systers lägenhet och har inte så mycket att göra eftersom hon jobbar i cirkus, gurkus, ungefärus en timma till ... Jag måste säga att en latare dag än idag har jag inte haft på årtionden,. Har inte ens klätt på mig än, min enda friska luft, för dagen, har ja fått tack vare balkongen och det enda vettiga ja har gjort idag är att diska!!
Jag har helt enkelt ägnat min dag åt filmer, serier och liknande! :O fast, jag har faktiskt höstlov :)

Stannar nog här till på onsdag iallafall tror jag, om ja orkar att ligga i sängen så länge!, nej, imorrn ska vi faktiskt pallra oss mot stan och lite så. Båda är lediga och då kan man aldrig veta vad som händer :)

Nehepp, dags att prova något nytt nu, kanske ska se en film? eller spela lite wii? :D egentligen borde ja köra lite wii-fit för att ha gjort något i form av "träning" idag ...

Chacha
// Tzetze!
Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kos Tisdag; Att lämna ett paradis!

2009-10-26 @ 10:01:10

Det var dags att packa. Allt skulle ner i väskan, solen, sanden, stranden men hela Kos fick inte plats i våra väskor. Vår sista stund spenderade vi vid poolen. Det blev ett stort avsked hos Jacksons, hoppas vi träffar dem snart igen; Steven, Nils och Jimmy! We miss you!

Apollobussen tog oss bara närmare vårt hemland. På flygplatsen såg vi många välkända ansikten som också skulle hem. En vecka på ön som aldrig sover resulterade i en sömnig hemresa. Sju slutkörda tjejer somnade överallt, hur som helst och hur snabbt som helst. Och på onsdagen vaknade vi i sin vår säng i det gråa Sverige!






Permalink Resa i Världen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Att ha "sittkramp"

2009-10-25 @ 19:55:06Nu är det avklarat det där omtalade Högskoleprovet. Jag vet mina poäng men tror jag håller dom utanför bloggen. Mardrömmer började vid 08.30 igår, lördag, och jag var den räddaste och mest nervösa personen i den stora skrivsalen på Göteborgs Universitet. När jag kollade mig omkring kändes det som jag verkligen befann mig bland 300-400 utomjordingar, eller om det var jag som var utomjordningen, och egentligen ville jag bara hem och lägga mig i sängen ingen. Men när provet började blev jag helfokuserad och tiden gick alldeles för fort. Provet bestod av 5 block på 50 min var och jag tror inte jag hann igenom ett enda prov innan tiden var ute. Förutom mattedelen som jag använde Ole-dole-doff-metoden på. När klockan blev 16.10 var alla block avklarade och jag visste inte längre vad jag hette. Resten av dagen bestod av en soffa och choklad. Min kära moster har verkligen behandlat mig som en prinsessa den här helgen och det behövdes verkligen.

Men nu till sittkrampen. Alla rubriker måste ha en betydelse har vi fått lära oss på Media. Det jag syftar på är att denna helg bestått av mycket sittande. 4,5 h till göteborg och redan då hade jag ont i rygg och stjärt. Sedan satt vi ner i nästan 7 timmar på provet. Hemskheter. Det var knäpptyst hela tiden. Inte ens en människa som nös eller hostade och jag hade stor lust att ställa mig upp och springa fem varv skrikandes runt salen av all överskottsenergi. Nu är min "sittkramp" på topp eftersom resan hem från göteborg tog 4,5 h också! Nu har ni fått den infon också. Hoppas ni förstår vad Sittkramp betyder. Om inte finns det 3 ord som förklarar: smärta, rastlöshet och överskottsenergi.






ha det gött! /P.
Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Barcelona, here I come!

2009-10-24 @ 19:19:01

Nu är det nära. Imorgon kväll sitter vi där. Jag och mamma, i Barcelona, på Camp Nou, med min största kärlek. Och cirka 90 000 andra människor. Det känns helt underbart overkligt. Vi ska väl gå och sova lite om några timmar och sen åker vi till Arlanda vid 03 ungefär. Jag har laddat med lite nya skivor till bilen, men jag kommer antagligen mest ligga och sova på min Barca-kudde. Nu ska jag se på Simpsons. Ses på onsdag, ha det gött, för det ska jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag !!

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Frustration är veckans ord

2009-10-23 @ 16:47:22Denna vecka har varit så otroligt extremt blandad och gått upp och ner som den värsta bergochdalbanan i hela världen, med loopar och hela köret. Ibland har det varit precis som vanligt, med den vanliga lyckan och de vanliga små problemen. Ibland har det hänt helt oväntade saker som får allt att vända. Ibland har jag bara varit allmänt ledsen och tvivlat på allt och alla. Ibland har jag varit lyckligare än vanligt och kännt att det inte finns nåt problem i hela världen. Jag har också haft konstiga känslor, konstig ångest, konstiga drömmar och mycket annat konstigt. Frustrerad har jag nog varit i de flesta tillstånden. På mig själv, på personer som jag tycker om, på personer som jag inte tycker om, på världen, på livet och på allt annat som kan tänkas finnas. Men sådana veckor ska väl också finnas, antar jag.

För övrigt så var det någon som bajsade i vår trappuppgång inatt/imorse. Extremt äckligt men samtidigt väldigt tragiskt. Stackars desperata, nödiga och antagligen toalettlösa människa som måste smyga in i någon annans hem för att skita.

Och imorgon natt åker jag till Barcelona.



Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Högskoleprovet tydligen...

2009-10-22 @ 21:30:51
Moster & lillkusin William


Där är jag född och det är där jag hör hemma, egentligen.
När jag åker dit får jag den där speciella känslan som
kommer ibland när man kanske ser en speciell person
eller när man vet att en present väntar en. Glädje, helt enkelt,
Göteborg är det jag pratar om. Träffa en liten kusin, en polis och
självklart min kära moster. Men det finns tyvärr en hake.
Högskoleprovet väntar på lördag morgon, start 08.30-16.15.
Avlidning på gång.. Vad har jag gett mig in på? försent att ångra sig.
Hoppas ni håller alla tummar som finns för min skull, kan ju behövas.


Har inte tid och lust att skriva så mkt mer. Kanske blir en uppdatering
när jag är i götet istället. Få se vad som sker. Trist att åka själv förresten..

Tja.



Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Talk to me

2009-10-22 @ 20:55:44Idag har det varit en ganska vanlig dag, och samtidigt väldigt ovanlig. Den har innehållit ovanligt mycket känslor och spontant djupa samtal. På svenskan när jag, Cicci och Ina skulle diskutera det muntliga nationella provet, kom vi helt plötsligt in på väldigt känsliga saker. Vi pratade om allt från skilsmässor och förluster till julafton och Kalle Anka. Det var väldigt allvarligt ett tag, men samtidigt helt underbart. Det är sånt som gör ens vänner till de allra bästa; när man kan sitta i ett äckligt grupprum i skolan och prata om de mest privata sakerna under lektionstid. Det är därför vi är så bra. Detta gäller ju självklart hela Sumseven, det kunde varit vilka som helst av oss som satt där, eller allihopa, jag hade fortfarande kunnat säga precis det jag sa idag.

När skolan väl var slut, efter obegriplig natur, lite övertid och torsdagsfika, gick jag till mammas jobb. Jag gick dit för att sälja korv (för att få pengar till lagkassan) och gick därifrån darrig och halvt söndergråten. Vi kom in på precis det som jag pratade med Ina och Cicci om och det slutade med att vi satt och grät på hennes arbetsrum till en halvtimme efter att hon slutat. Mamma är verkligen min förebild när det gäller att prata. Hon vet verkligen när jag behöver prata och när hon själv behöver det pratar hon. Det är en självklarhet att hon aldrig håller något inne och så har det nog alltid varit i hennes liv.

Det är verkligen helt sjukt hur underbart det kan vara att prata. Prata om allt och inget, viktiga saker och oviktiga saker, med människor som betyder något. Att säga "Hej, läget? Okej, jo det är bra. Vi ses" fem gånger om dagen, till personer som man egentligen totalt skiter i, har nästan ingen betydelse överhuvudtaget. Det räknas liksom inte, det är inget samtal som man minns eller som man bryr sig om. Det är de samtal med människor som man tycker om och älskar, som betyder något, oavsett vad man pratar om. Och det är de samtalen som gör att man kan fortsätta leva och må bra och fortsätta ha en relation till just de personerna. Det är iallafall vad jag tror och tycker, och jag tänker aldrig sluta prata med min mamma, pappa, bror eller mina vänner. Vi kan prata om precis vad som helst med varandra och det är just det som gör att vi kan tycka om varandra så mycket och ha den relation vi har.

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Good ol´ times

2009-10-22 @ 19:48:57Jag kikade igenom gamla skivor med bilder på och tänkte dela med mig av några. Enjoy!



Ja, såhär hade Ina och jag förmodligen sett ut om vi hade varit tonåringar på 80-talet. Detta var i nian på avslutningsfotot och jag tycker iallafall att vi var riktigt heta!


Skolavslutningen i åttan, gud var söta och matchade vi var! Nästan hela gänget samlat!



Denna bilden är tagen 2006, under inget speciellt tillfälle, men så himla gullig bild! Jag älskar mina småsyskon!




Jag i Spanien 2006. Very fashion med militärkjol (som jag och Ina köpte likadana i Göteborg) och keps! Lilla Loll satt sött i mitt knä.



Ina när vi var på Öland 2006 (?). Det hände väldigt mycket på den resan och om jag inte minns fel är bilden tagen sista dagen..då jag var depp haha.



Denna bilden har också mycket minne, den där badbollen alltså. Den levde på Öland för er som inte förstår det. Har för mig att vi gav bort  badbollen (som hade något namn jag inte kommer ihåg?) till några snygga musikanter som senare gav den till två störiga tjejer som kastade han jättehårt i marken. Men gud, jag kommer inte ens ihåg att jag kommer ihåg det här?! Haha!





Ina och jag solade, förmodligen i nian innan skolavslutningen. Mysigt!



Hey?! Vem har sagt att jag inte kan vara cool?!. Detta är år 2007, tror jag, och jag har nästan lika kort hår som jag har idag. Familjen var i Öxelösund, en semester som Adrian fortfarande tjatar om, för den var underbar!



Denna bild är också tagen i Öxelösund, jag spelar minigolf om ni inte ser det. Jag har för mig att jag nästan vann över pappa, som alltid vinner, men att jag på grund av nerverna klantade mig på sista banan. Skit!



Tagen i slutet av sommaren 2007. Världens underbaraste lillebror!



Vi åkte till Liseberg sommaren 2007. Kul! Blondiner nästan hela bunten :)



Vi åkte till Lysingsbadet, detta var sommaren 2006. Vi hade bestämt massor som skulle åka innan. men sen på morgonen kom bara Henke och Oskar.



Jag, mina syskon och min kusin Mikaela under vår vistelse hos dom i Spanien 2006. Det som är roligt med den här bilden är att Adina är sur (hon har ett redigt temperament) men precis innan stack hon ner handen i ett hål i "soffan" och där var ett kackerlacksbo med de största kackerlackorna vi någonsin sett! Haha! Roligt!



En av SumSevens tidigare tjejkvällar. Åse hade, förvånat nog (hehe ;)) bestämt att vi skulle ha på oss...damdamdam...tomtemössor! :D




Adina och Mikaela Spanien 2006.





Ina och jag skolavslutningen i nian!



Jag spexade mycket framför kameran förr också..eheh.



I en familjens Bobergs uppblåsbara pool i Spanien.



Familjen Gustafsson!




Söta fina Indiana, jag saknar dig! Nu i veckorna var det precis ett år sedan hon dog och jag saknar henne nästan varje dag, utan att överdriva. När jag börjar tänka på henne känns det som jag ska börja gråta, fortfarande.Trots att det har gått ett år och vi fick nästan 8 fina år med henne.



Jag har också haft en period då jag sönderphotoshoppade bilder!

Felicia




Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


Skivor jag vill ha

2009-10-21 @ 18:18:43Anna Ternheim - Leaving on a mayday
Franz Ferdinand - Tonight
Green Day - 21st century breakdown
Håkan Hellström - För sent för edelweiss
Johnossi - Johnossi
Johnossi - All they ever wanted
Kent - Röd
Kings of Leon - Only by the night
Mando Diao - Give me fire
The Hives - The black and white album
The Hives - Tyrannoraurus Hives
The Sounds - Crossing the rubiction
Thåström - Kärlek är för dom

och jag SKA ha, jag väntar bara på en eventuell rea på Ginza, annars köper jag dom ändå.'

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Alla har en liten poet inom sig, tillochmed jag!

2009-10-21 @ 17:23:12

Hallelåja gott folk!

Therese och jag diskuterade att det var lite dålig uppdatering här på bloggisen så jag tog mig tid till att skriva några rader!

Har precis gjort klart en del av Inas och mitt andra bak, så imorgon blir det fotografering igen :) Denna gång handlar det inte om muffins, utan om nån chokladmoussekaka, har själv inte smakat den, men vet att de andra gav det ett försök en annan gång. Sen hur det gick kanske vi inte ska tala om, men är man lite för sugen på att käka av det, så blir det som det blir!

Dessutom måste jag koppla på min poetiska sida sen och kluddra ner en dikt på tyska, för andra gången i mitt liv!!
Jag inväntar bara den rätta känslan i kroppen och den kommer nog ... snart

Jag kanske finner den i hästhagen eller någon annanstans här hemma, nu när jag ska bege mig till parvell en sväng :)

Önska mig lycka till, kanske lägger upp min oerhört proffsigt skrivna dikt sen, men som jag ska Kanske!

/Cecilia "superstickanflickan" Stolt :)

Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ackreditering och biljetter till salu

2009-10-19 @ 14:47:37Och Therese och jag har fått ackreditering till Lasse-konserten den 11 december!! Helt jävla sjukt. Nu ska vi försöka få intervju med Lasse eller förbandet Andreas Grega också.


EN SAK TILL! EFTERSOM ATT VI FÅTT ACKREDITERING ÄR NU 2 BILJETTER TILL SALU. LARS WINNERBÄCK, LINKÖPING, 11 DECEMBER! KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖP ?!

update: Biljetterna är redan sålda! Tzynd!
Permalink Lell & Lasse Kommentarer (2) Trackbacks ()


Grattis på födelsedagen, Lasse

2009-10-19 @ 14:43:45Idag fyller världens bästa Lars Winnerbäck år!
Skulle bara säga grattis och tacka för att han funnits i 34 år och gjort underbar musik.








Permalink Lell & Lasse Kommentarer (0) Trackbacks ()


This time baby I'll be Bulletproof

2009-10-18 @ 19:26:16


Oh fyfläen vad jag älskar denna låt som kallas Bulletproof! Kan inte sitta still och jag blir så fruktansvärt glad!
Den blev ju inte sämre igårkväll heller när den spelades i mkt hög fart i en mkt fin bil i mörker med många underbara människor påväg till Djursdala. Gruppen heter La roux och alla deras låtar är sjukligt bra. Stort plus till dom från mig. Måste lära mig hur man lägger upp youtubeklipp, för just nu är jag lite förvirrad över hur den biten går till. Linnea kommer mörda mig för att jag skriver det, eftersom hon förklarat kanske 5 ggr, men vad ska jag göra? haha! Tzynd.

jag har precis gjort en del av ett gammalt högskoleprov. Jag gjorde tabelldelen, och det gick förvånansvärt bra. 11/20 rätt och då hann jag inte med de två sista uppgifterna innan tiden var slut. Nöjd med det resultatet måste jag säga. På lördag gäller det på riktigt! Högskoleprovet på Göteborgs Universitet. Måste köpa bussbiljett/tågbiljett dit nu i veckan, om det nu inte är så att någon ska upp dit på fredag? Säg till i så fall! Vore gutt att slippa den utgiften nu när man ska betala studentkryssningen också. 

Gårdagen, tjena, det var superroligt! hela helgen har varit så jävla underbar. I fredags dansade jag med Matilda i 3 timmar sen gick jag till Linnea och glodde på Idol, sen slockna vi. Upp och dansa kl 10.00-15.30, ledardans och sen party party med the partypeople i Djursdala+harrys+Gurras lägenhet. Någon mår visst inte så bra idag? haha. Idag har jag dansat från ett till tre, lite repetition från gårdagens extremhårda pass. Mycket roligt!

Förövrigt så har jag fått kontakt med min morfar och morbror i Chile denna veckan. Sitter och skriver med morfar på msn just nu och det känns väldigt sjukt. Träffat honom en gång, för 5-6 år sedan, och han kan ju inte svenska flytande längre så jag blir tvungen att prata och skriva på spanska.

Nu är jag klar här tror jag. Hoppas alla haft en lika mysig och rolig helg som jag har!


Tja.



Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Att sprida livslust

2009-10-18 @ 14:21:51Jag, Paulina och Cecilia kom fram till att det saknas livslust på många håll och därför bestämde vi oss för att sprida lite. Eftersom att vi har så mycket livslust var detta en enkel uppgift och jag tror att vi lyckades ypperligt. Det var dock inte där kvällen började. Den började med att vi satt i min soffa och tittade på Sjungande Bi. Sedan efter en timme var det fest helt plötsligt. Efter en liten svart-rockar-svacka vid Tempo kom vi fram till den så kallade Swahnen och hans hus. Där dracks det lite och pratades mycket. När klockan blivit nåt som jag inte riktigt vet vad, färdades vi i okända hastigheter till det så kallade stället som heter Djursdala. Där, i en klubblokal, bland duschar, svettiga omklädningsrum och moderna gym, var det fest. Det var väldigt blandat innehåll av festande människor. Små 91or som inte vet varför dom är där men som har kul och sprider livslust till människor som dom aldrig sett i hela sitt liv, bröder och bröders grannar, människor som laggar, och alla andra sorters människor som existerar. Till och med Quagmire var där! Hur som helst var det extremt jävla kul och livslusten flödade. När klockan blivit nåt annat som jag inte heller vet vad, färdades vi återigen, denna gång till den så kallade Harrys ställe. Där dansade vi vals, drack, pratade med gamla högstadielärare och bevittnade att en sprutbajshändelse ägt rum. När det stängde stod vi utanför i ett okänt antal minuter, för att sedan färdas till fots hem till den så kallade brorsans granne, Gurra. Där var det efterfest till klockan 5 ungefär. Efter lite spill, lite musik och ett antal kraftnappar, tog vi en liten morgonpromenad hem till det trygga. Lite kuddsnack, sen somnade Påwlinka och jag.

Det VAR en perfekt kväll.














Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skulle bara säga det

2009-10-17 @ 10:48:48Okej, det kändes som att det var dags att uppdatera, då det tydligen inte hänt nåt alls sedan Paulinas lilla frieri. Men som ni kanske förstått av det har vi tänkt att bosätta oss i Norge om cirka ett år, för att jobba och tjäna väldigt mycket pengar. Men innan dess ska vi väl leva vårt nuvarande liv. Igår bestod det av en stor desperation efter något att göra. Sedan kom vi på att vi egentligen inte behövde nåt mer än lite choklad, en soffa och en tv. Så där låg vi, Paulina och Linnea och halvsov till Idol, innan vi kuddsnackade lite och sedan sov som två små stockar. Det var en mycket bra fredagkväll. Vi kom också fram till att nästa gång jag festar är jag 18 år, att alla killar är grisar, man vet bara inte riktigt vart och att vi ikväll förmodligen anordnar filmkväll hos mig.

Det var väl det jag hade att säga. Nu ska jag åka till Västervik med mamma. Jag ska köra och hålla henne sällskap i affärerna. Vi ses och hörs, alla dudes.

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Paulina Olefors,

2009-10-15 @ 19:59:40ja jag tager dig, innerligt, tills döden skiljer oss åt. Även att jag måste skriva dina inlägg åt dig. För jag älskar dig för den du är - en underbar bög.



Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Mitt liv som tråkig människa

2009-10-15 @ 19:39:11Linnea Ericsson, tager du mig att bliva din nya sambo i Norge efter Sommaren?









Tror vi kan matcha rätt bra, med tanke på vår underbara vecka tillsammans i somras!
Börjar få lite panik över vad man ska göra efter studenten, det kanske märks?
Hur som helst så har jag fått klagomål från visas håll att jag uppdaterar för lite, nämner inga namn.
vet inte riktigt vad det är jag ska skriva eftersom min fantasi är på botten av Medelhavet någonstans.
Men kan ju börja med att berätta om min dag:

Började med att gå upp när det var kolsvart ute. Fixade mig som vanligt, åkte till skolan, var i skolan,
åkte och gjorde dans till projektarbetet med Johanna, hämtade mina kvarglömde skor i danslokalen, åkte och hämtade jason på dagis, bytte hans kläder eftersom han kissade på sig så fort vi kom genom ytterdörren,
åkte till stan för att hämta pappa och Wan, åkte hem igen och skrev en tråkig labbrapport som jag fattade noll av
och nu sitter jag här och skriver om mitt tråkiga liv! En mycket långdragen och tråkig beskrivning av mitt liv idag.

tack för mig! hej.



Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag 14.10.09

2009-10-14 @ 23:20:25Idag har jag sovit, skönt, länge och välbehövligt. Idag har jag haft körlektion som gick som allra sämst och bäst på samma gång och jag har varit en poäng ifrån att klara c-fasen. Jag har cyklat hem och frusit ihjäl, blåst bort och hatat den svenska hösten. Jag har sökt praktikplats på GOAL, bokat intervjuer med band på Rookie och läst svenska nationella prov-häftet. Idag har jag ätit stuvade makaroner och falukorv, diskat och skrivit med pappa på facebook. Jag har varit ute och sprungit i mörkret och kylan och älskat den svenska hösten. Jag har sett en snutt av Grey's Anatomy, en ganska tråkig fotbollsmatch och en snutt av Southland. Idag har det varit en helt vanlig dag. Eller ovanlig, beroende på hur man ser det. Nu ska jag avsluta den med att lyssna på Kärlek är för dom med Thåström, kissa och sedan lägga mig i min säng med Barcelona-lakan och sova en underbar sömn med underbara drömmar.




Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Boy

2009-10-14 @ 22:40:57


Jag har inte gett min hund, Boy, tillräckligt med uppmärksamhet på bloggen känner jag.
Han har varit väldigt sjuk i tre dagar, men idag mår han bättre som tur är. Han har kräkts
och blvit smalare än han någonsin varit och mestadels gått omkring och gnytt. Hatar verkligen
när djur inte mår som dom förtjänar. Det kan vara det sorgligaste som finns. Boy är vår sedan
13 år tillbaka och har varit med mig sedan jag var 5 år. Han har verkligen varit den mest
underliga hunden någonsin, men också den bästa.

Det finns ingenting i världen som stoppar honom från att äta. Allt från mina och Pernillas använda trosor
till stearinljus. Det brukar kanske vara normalt första året, men Boy har aldrig riktigt vuxit upp. Han har
varit med om det mesta och genomlidit hela två opearationer. Han är en stor del av familjen Olefors och
det är därför han kanske ibland glöms bort. Vi är så vana vid att ha honom vid vår sida i alla väder.
Det är när han blir sjuk som jag förstår hur mycket han betyder. Jag kan inte föreställa mig ett Solnehult
utan Boy eller "Harry" som han mest kallas. Dessvärre är den dagen antagligen mycket nära, men än så länge
lever han och är lika glad, sprallig och busig som han var för 13 år sedan den där dagen i maj och det tackar
jag för.


Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Muffinsbak hos Tzetze!!

2009-10-14 @ 20:08:22

Halloj folket! ;D

Nu är jag här igen! Precis skrivit klart min muntliga tyska tills imorrn och ja kommer berätta så intressant om hungrande människor som finns runt om i världen! Precis som vi inte visste det redan ... menmen.

Dessutom har ja bakat muffinsar till projektarbetet idag, alltså muffinsar, hör på ordet! + kladdkaka! kände att ja måste ha något att keka på även idag då ja bara lyckades få ihop 10 bakverk i form, vet inte hur ja lyckades, brukar alltid bli sisådär 14-15 annars.. aja! nog om det!
Inis och jag får försöka oss på att pynta dem lite vackert imorgon :)

Muffinsar fick mig att tänka på lilla muffy-man, alltså min häst. Idag höll jag verkligen på att flyga av, på redigt! han fick världens spratt i blåsten, pga en jacka! smarta lilla varelse! MEN, jag höll mig kvar, tur är väl de!

Skulle även ha hälsat på min andra snuffsiga varelse idag, men kände inte riktigt för att vänta på en buss och ha mig! Tänk vad bortskämd man har blivit bara för att man har haft bilen de senaste gångerna!! Hm!

Nehe, nu ska ja nog pallra mig neråt och utåt för att mata min make!! sedan väntar oskyldigt dömd bland annat, eller började det nu vid 8... bäst att kolla

Vi tzetz imorgon!








Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vaccinera mig mot svininfluensa?

2009-10-14 @ 18:06:51Svininfluensan har smittat färre än väntat i Sverige och den stora pandemin som vi har väntat på tycks inte komma än på ett tag - om den ens kommer alls, enligt Smittskyddsinstitutet. "-Det kan också vara så att det här är över, och det har tydligen varit så på Nya Zeeland och i Australien – att det gick över ganska snabbt", säger Sandra Rubinova, SMI. I veckorna som kommer ska hela Sverige bestämma sig för om de ska ta influensavaccinet eller inte, vad väljer du?

Influensa har alltid förekommit, om än i olika versioner, och inte en enda gång har jag haft det (vad jag vet) och inte en enda gång har jag vaccinerat mig mot det. Jag förstår inte varför jag ska göra det nu, men eftersom samhället verkar hysa viss agg mot dem som inte gör det tänkte jag gå igenom argumenten mot att vaccinera sig. Förargumenten tror jag inte ens att jag behöver nämna något om, det finns nämligen bara ett, och det är att det tros skydda mot svininfluensan.

För drygt en månad sedan var det cirka 1200 personer i Sverige som hade haft svininfluensa och hur siffrorna ser ut just nu vet jag inte, men statistiken dalar nedåt jämfört med för en månad sedan.  "- Det ser ut som att det har lugnat ned sig. Det blir snarare färre fall [...]" säger Sandra Rubinova vid SMI.

Om jag har förstått rätt så får vi sista sprutan efter jul, alltså är vi inte "immuna" mot svininfluensan förrän då. Om man nu blir immun. Första sprutan ger, enligt svininfluensan.com, endast 40 % skydd och andra sprutan 80 % skydd. Vi blir alltså inte helt resistenta mot en släng av svininfluensan trots vaccinet. Det enda man blir helt immun av är att ha haft svininfluensan. Därutöver vet man inte hur länge vaccinet skyddar, förmodligen inte mer än ett år så om den ny topp kommer året därpå kommer vi att behöva vaccinera oss igen. Lagliga läkemedel dödar dessutom över 300,000 människor och skadar ett par miljoner varje år.

Så här säger bipacksedel till influsensavaccinet Pandemrix:

"När en person får vaccinet tillverkar immunsystemet (kroppens naturliga försvarssystem) sitt eget skydd (antikroppar) mot sjukdomen. Inget av innehållsämnena i vaccinet kan orsaka influensa.
Som med alla vacciner skyddar inte Pandemrix alla vaccinerade."


Dessutom säger en av Sveriges få influensaforskare att vi redan bär en visst immunitet mot HNI1 i kroppen, inte alla men många är redan till viss del immuna. Han avråder från att ta vaccinet, då det är onödigt.

I Tyskland har det kommit larm om att en av vaccinets testpersoner, Axel Sch, blev allvarligt sjukt kort efter att han hade tagit vaccinet. Vaccinet som han tog är tillverkat av samma företag som Sverige har beställt ifrån. Axel Sch säger såhär: "Injektionen gjorde mig sjuk – testet är oansvarigt… Jag kände mig fullständigt omskakad, på tredje dagen fick jag ont i njurarna, huvudvärk och feber. Sedan fick jag en hostattack och tvättstället färgades rött – det var blod". (sourze.se)

Vaccinet kan även vara hälsofarligt då det bland annat innehåller den farliga ingridiensen kvicksilver. " Det finns en påtaglig risk att en massvaccinering mot svininfluensan orsakar större skada än nytta. Om viruset muterar och utvecklas till att bli farligare kommer sannolikt vår befolkning att ha en sämre motståndskraft mot nya varianter än om vi inte hade massvaccinerat", skriver Ann-Cathrin Engwall, doktor i molekylär cellbiologi.

Vidare säger hon.  "De flesta som smittats av svininfluensan har visat sig få mycket milda symtom. Äldre verkar dessutom ha ett bättre skydd mot infektionen än yngre, vilket troligen beror på att de utsatts för liknande virus tidigare i livet och något de nu alltså har nytta av. En risk med att vaccinera alla är att befolkningen som helhet kan bli mindre motståndskraftig om viruset blir mer aggressivt i framtiden. Att begränsa utbredningen av viruset totalt sett för att förhindra att det förändras och därmed kan bli farligare är i och för sig inte principiellt fel, men eftersom Sveriges befolkning endast utgör en bråkdel av världens befolkning och många länder med stor befolkningsmängd inte vaccinerar sina medborgare är nyttan troligen mycket begränsad och kostnaderna därför inte försvarbara, även om det i det korta perspektivet kan vara en fördel i att till exempel personer inte uteblir från sina arbeten."

Där tror jag anledningen till att Sverige har bestämt att befolkningen ska vaccineras ligger - de vill inte att Sverige ska stanna upp på grund av att så många tvingas sjukskriva sig en vecka. Det kostar förmodligen mer pengar för staten än vad vaccinet kostade.

Nej, jag ska nog inte vaccineras men hade jag tillhört en riskgrupp hade jag förmodligen gjort det men jag hoppas helt enkelt på att jag är tillräckligt frisk för att inte dö av en influensa. Sjuka kommer en del förmodligen att bli, som vanligt under influensatider, men Sverige får helt enkelt gå på sparlåga ett tag. Sedan kommer livet att rulla på som vanligt.

Annars kan man alltid, som reportrar på vaken.se påstår, sola solarium får att få i sig tillräckligt med D3-vitamin, dricka 50 glas mjölk per dag eller röka hasch som alla sägs, och det har vetenskapligt bevis, förhindra risken av att drabbas av bland annat influensa.

I våras någongång kom de första fallen av svininfluensan upp i media och nu ska hela Sveriges befolkning vaccineras. Vad är det som talar för att detta vaccin är väl testat och säkert? Ingenting! För att få fram ett vaccin till fågelinfluensan, som det var sådant stohej om ett tag (vart tog rädslan för det vägen?), tog det flera år men för att få fram vaccin för HIN1 tog det ett par månader?

Men jag är fortfarande osäker. Mitt hjärna säger NEJ! men mitt hjärta... bör jag göra det för solidariteten alla pratar om?

Hur ska ni göra? Argumentera gärna för och emot i kommentarsfältet och hjälp mig att fatta ett beslut
(även om det lutar mot ett nej...)

Källor: svininfluensan.com, svd.se, vaken.se och vissa filmer på youtube.com
Permalink Felicia Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ledig dag, dag två.

2009-10-14 @ 12:35:47Idag är vi lediga, igen. Mucho sköno! Ska tillbringa tiden fram till klockan två med bak och planering inför mitt fotoprojekt. Sen ska jag till Therese och fixa lite innan vi drar till skolan och börjar fota. Hoppas det blir bra! Har inte tänkt så mycket men inspirationen får komma när vi är där.

Cicci och jag ska börja med vårt första recept till vårt projektarbete idag. Vi ska ju göra en "bakbok" om ni minns? Vårt första bak blir i alla fall Cupcakes och vi gör varsin muffinsats på varsitt håll och så gör vi frosting och topping i skolan imorn.

Igår var jag, Tzetze, Påwlinka och Lenheha i Linköping och kollade runt. En balklänning, en kjol, en mörkblå kofta (efter många om och men), en stickad tröja, sju par skor och annat småtjafs blev köpt. Dock inte allt av mig. Jag köpte två par vinterstövlar. Hittade ingen vinterjacka men det finns som sagt en på Nelly.com som jag vill ha, väntar bara på att rätt storlek ska komma in.

Yada yada, nu ska jag välja ut lite kläder till fotogrejset. Ha det bra!

Permalink Ina Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Vimmerby-kändis?

2009-10-13 @ 15:19:33Jag vet inte hur många som känner igen den här filuren. Men bor man i Vimmerby känner man igen de flesta.
Detta är Mattiaz, killen från Vimmerby, som nu har gjort musik-video! Vad händer, kan Vimmerbybor göra detta!? Själv tycker jag det är ofattbart. Men sjukt kul för honom!

Permalink Therese Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gratis bilder för bloggar!

2009-10-13 @ 14:14:21Nu är Sumseven medlem på Fotosidan.se som är en bildbyrå anpassade för bloggar. Där får bloggare ta bilder hej vilt och slippa tänka på upphovsrättslagen. Där laddar man ner bloggbilder och skriver fotograf och länk. Klart och helt lagligt. Bli medlem här.

Läs mer på EmelieOhlssons blogg för information om upphovsrättslagen. Det är faktiskt stöld att ta bilder från google och lägga upp på din blogg. Visste du det? Läs mer, klicka här.
Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Illustration: Foki

2009-10-13 @ 09:50:42Jag fastnade verkligen för bilden på Foki med rosettfrisyr och på gungan. Hon verkar vara en så go' tjej! Hoppas det går bra på BlogArward. Kolla hennes blogg här.

Lämna gärna en kommentar vad ni tycker är bra eller dåligt? Ha en bra Tisdag!


Illustration: ©Therese Hasselkvist
Permalink Therese Illustrerar Kommentarer (1) Trackbacks ()


I hope you had the time of your life

2009-10-13 @ 09:50:19Green Day, Globen 11 oktober 2009

Så fort jag klev in i Globen fylldes jag av ett stort lyckorus. Jag kände redan då hur jag rös i hela kroppen. Jag fick stå och vänta en stund innan de öppnade till läktaren. När jag stod där i chocktillstånd och i försök att förstå vad det var jag skulle få uppleva kom en säkerhetsvakt förbi. Han öppnade en röd dörr och gick in. Under den knappa sekund som den röda dörren var öppen hörde jag Billie Joe Armstrongs röst heya och sedan sjunga en snutt och spela på sin gitarr, Tré Cool slå på sina trummor och Mike Dirnt spela på sin bas. Mitt hjärta började klappa så fort att jag knappt inte hann med och jag kände varenda pulsslag i hela min kropp. Och det var bara en mycket liten del av soundchecket.

När jag väl satt på min plats, sektion B7, rad 17, plats 44, fortsatte känslorna att flöda. Jag rös, frös, darrade och var allmänt chockad. Jag satt i Globen och var på väg att uppleva något utav det bästa någonsin. Det visste jag redan då. Men jag hade inte en aning om hur bra och hur helt otroligt obeskrivligt det skulle komma att bli. Ärligt talat är jag inte säker på att jag vet det nu heller. Konserten var helt underbar och jag hade aldrig föreställt mig att det skulle vara bra. Det är något obeskrivligt; att få se sitt absoluta favoritband att stå på en stor scen, göra det de är bäst på och bara vara där. Att få vara där, njuta och uppleva det bästa man kan uppleva som fan. Att få sjunga "Boulevard of broken dreams" med 13 499 andra lyckliga Green Day-fans. Att få se och höra Billie Joe rapa i mikrofonen inför en tyst, förväntansfull glob. Att få se en kille sjunga sin favoritlåt på scen tillsammans med sin idol, för att sedan slänga sig ut bland publikhavet. Det är konsert, och jag älskar det lika mycket varje gång. Denna konsert var utan tvekan den bästa jag varit på någonsin. Det sista jag hörde av Billie Joe var "I hope you had the time of your life" och ja, I had the fucking time of my life.

Jag var som i trans i 2 timmar och 25 minuter. Men när bandet lämnade scenen för sista gången och ljuset tändes, blev jag riktigt ledsen. När jag satt i bilen på väg hem kom tårarna. Så jag satte hörlurarna i öronen och drog på lite Green Day.

Här kommer lite bilder, förhållandevis rätt bra ändå, tycker jag.
















Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kos Måndag; Så var sista kvällen kommen

2009-10-13 @ 09:40:24

Dag blir till natt, morgon till kväll, första dag till den sista. En vecka gick ovanligt snabbt och till sist var det bara en dag kvar. En underbar resa led mot sitt slut.

En vecka i Grekland avslutade vi med att åka till Turkiet. Våra sista euro spenderas på budgetprylar i Turkland som låg mitt över havet. Där fanns det taxfree som var illegal?, lädergubbar som smycken, många converse och försäljare som alla erbjuder bästa pris. Många av oss fick något köpt och så bar vi hem till vårt trygga Kos!






Hem till vårt lilla skyffe med den allra minsta duschen för att fixa till oss för den allra sista kvällen!  Alla var på topp och vi var eniga om att sista middagen skulle bli på Jacksons! God mat och alkohol flödade i mängder. Vi tjattrade med våra Jacksons-vänner, drack snoppdrink och  dansade en sväng. Tiden stod som stilla i vårt paradis!







Alla verkade extra peppade som att de visst att vi snart skulle hem! Bartenderna var crazy och betedde sig lustigare än vanligt, ljusen blinkade extra mycket och musiken var extra bra!. Free shots, free shots. Alla dansade som aldrig förr och Ina svängde extra med håret denna kväll (internt). Det bjöds på tequila och där kom en brat!







Kvällen som skulle bli så bra slutade abrupt på ett märkligt vis. Med en släng av tequila, snorig näsa, massa servetter och Jockes bajshistoria? Vem trodde att sista kvällen skulle sluta på detta vis..


Permalink Resa i Världen Kommentarer (2) Trackbacks ()


Konstigt samtal

2009-10-12 @ 17:12:29Min pojkvän är rörmokare, vilket ni kanske vet. Men livet som röris handlar inte bara om bajs och att rensa golvbrunnar fulla med hår, utan ibland får de vara på lite glammigare jobb. Han ringde till mig nyss och sa; "Slå på "Förkväll" på TV4. Ser du kranen? Den har jag installerat." Detta säger han mycket stolt och jag svarar "Jaha?" Och undrar om detta var enda orsaken till att han ringde. "Jag skulle bara säga det..." säger han och lägger på. Tydligen var det så.
Jag förstår honom. Om man jobbar med bajs hela dagarna så uppskattar man nog de minsta sakerna.
Permalink Ina Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Fotboll-/nostalgikväll

2009-10-11 @ 17:25:53
Vår fotbollskväll började på Harrys eftersom Rasmus inte hade 5:an.


Lite öl och cider för att få den rätta fotbollskänslan.


Besvikna gick vi tillbaka till lägenheten, som vi lånat av Rasmus, och söp bort den hemska
känslan av att Sverige inte kommer vara med i VM 2010.


I all sorg hade vi dock Nostalgimys med gamla Disneylåtar och andra barnprogramslåtar.
Det hjälpte mot besvikelsen iaf!



Ni andra har säkert många fler roliga bilder än jag från igår, men ni får gärna fylla på!




/P.
Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Ta en sup och låt den supas

2009-10-10 @ 16:17:37Igår skrattade jag ihjäl mig väldigt många gånger tillsammans med Ina, Therese och Paulina. Det var kul. Extremt kul. Sedan somnade jag och Linka i min säng som två tjocka bögar som knappt orkade andas. Imorse vaknade jag av att bögen bredvid mig sa "bajs". Det var mysigt. Sedan drog jag och spelade lite fotboll. Nu laddar jag inför kvällens feta Sumseven-fest med extra sup och med inspiration av Kos. Det lär bli helt okej kul.

Stort jävla Ps. IMORGON SKA JAG PÅ GREEN DAY!!!



Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Smaken är som baken...

2009-10-09 @ 22:17:33
...brun!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Om man har tråkigt...

2009-10-08 @ 20:33:07... kan man göra ett test på till exempel Lars Winnerbäck, Green Day, Simpsons eller nåt annat som man tycker är intressant - här. Jag brukar roa mig med att få alla rätt på Lasse lite då och då. Ibland kan man faktiskt lära sig nåt nytt.

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snart har vi en pool!

2009-10-08 @ 20:02:51Så var förmodligen poolen bestämd!!!!! Det blir kanske en pool till studenten. Vad tror ni kommer de få tummen ur och få det klart till sommaren. Då blir det studentskiva i vår trädgård och ett antal pool-party i sommar!!

Vad sägs som det!?



//Therese
Permalink Therese Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Southland

2009-10-08 @ 19:34:30Igår var det premiär för en ny polisserie på trean - Southland. Benjamin McKenzie, som spelade Ryan i O.C, har huvudrollen och spelar en nybliven polis i Los Angeles. På hans första dag skjöt han bland annat en man till döds och han fick en minst sagt tuff start i sin yrkesroll. Jag tyckte att serien verkar jävligt bra och kommer definitivt fortsätta titta. Om inte annat för att McKenzie är oerhört fin att titta på, jag älskar hans mystiska blick... Southland onsdagar 22:00 TV3



Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Grekiska grillspett

2009-10-08 @ 19:30:59Kände mig sugen på lite grekisk mat, var ett tag sedan nu. Så ikväll fick det bli Chicken souvlaki a ´la Sverige med klyftpotatis och tzatsiki.

Marinad
1 dl rapsolja
1 msk soja
1 msk vitvinsvinäger
Sedan häller du i de kryddor du vill ha! Jag valde:
Paprikakrydda
Chili
Nån kycklingkrydda vi hade hemma

Tzatsiki
4 dl yoghurt
salt
peppar
2 vitlöksklyftor (mer om du vill att det ska vara starkare)
1/2 gurka

Så här gör du:

Kycklingspett
1. Börja med att ta fram kycklingfileér så att de är tinade tills du ska börja. Skär dem sedan i bitar och lägg dem i din marinad och låt dem suga åt sig i cirka 2 timmar.
2. Trä dem på blöta trägrillspett och lägg in i ugn 225 grader i cirka 15-20 minuter.

Klyftpotatis
1. Skala och skär potatis i kvartar.
2. Lägg dem på en plåt och häll över olivolja, salt och peppar.
3. In i ugn 225 grader i cirka 40 minuter.

Tzatsiki
1. Blanda yoghurten med salt och peppar.
2. Grovriv gurkan och blanda ner.
3. Pressa ner vitlöken. Klart!

Severa med fetaost för rätta Greklandskänslan!



Permalink Mat-Ina Kommentarer (0) Trackbacks ()


Habba Babba?

2009-10-08 @ 15:43:08

Haha, är så lättroad just nu.
Permalink Ina Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


YadaYada

2009-10-08 @ 15:27:06Sitter här och äter mellanmål, bullar och mjölk! Ska snart sätta på Bonde söker fru från igår och lägga mig under en filt. Ville bara säga hej till er först!

För ett tag sedan så fick jag min egna lilla kategori här i bloggen, Mat-Ina? Haha, minns ni det? Om ni går in på den ser ni att det inte finns allt för mycket att läsa. Men idag är det min bakdag och jag tänkte att jag kan lägga upp recptet efteråt. Bra va?

Denna helg ska jag vara hemma och umgås med mina vänner. Wunderbar! Imorn blir det matlagning och något smakprov av ett recept som jag och Cicci ska ha med i vår "Bakbok", troligtvis här hemma hos mig. Ska bli skönt känner jag. Såna myskvällar älskar vi, eller hur? På lördag tänkte vi festa till det lite också! Helspäckad helg, älskart!

Nu blir det bönderna och sedan matlagning!




Här har vi gammelmannen. En månad äldre än mig, men pigg som en
lärka och jobbig som en uppmärksamhetskrävande gubbe med blöja!


Här har vi 3-åringen som är i trotsåldern och som troligtvis stannar i den
åldern för alltid. En riktig biatch.

Men ibland har dom sina stunder.♥
Permalink Ina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Minnen: Taco-kväll hos Therese

2009-10-07 @ 17:31:05

Jag tänkte att det skulle vara kul om vi la upp lite minnesbilder från Sumseven innan bloggen fanns. Fester, resor, tjejkvällar och allt möjligt som vi upplevt.

Detta inleder jag idag med den första tjejkvällen vi hade, fast riktigt alla var inte med. Jag vet inte exakt när det var, men i början av ettan nångång. Känns som förra veckan ibland..



Permalink Minnen Kommentarer (1) Trackbacks ()


Några parenteser

2009-10-07 @ 16:27:37

(Den 1 december ska jag ta körkort)
(Det är fyra dagar kvar till den gröna dagen)
(Idag har vi haft en lektion)
(Igår hade vi ingen)
(Jag har en läxa)
(Ikväll är det Greys Anatomy)
(Shoreline kan vara en av de bästa låtarna som skapats, framför allt med Anna Ternheim)
(Jag kom precis på värsta grejen som vi ska ha i bloggen)
(Eller värsta är det kanske inte, men rätt kul)


Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Det magiska talet sju

2009-10-07 @ 15:38:29

När jag satt och kollade horoskop igår, kom jag in på nåt där man kunde få sitt livstal uträknat. Livstalet sägs vara det viktigaste numerologiska talet och det speglar ens livsväg. När jag såg att mitt livstal var 7, kändes det väldigt självklart. SumSeven är en väldigt stor del av mitt liv och utan dem skulle jag inte klara mig speciellt bra. Beskrivningen på min livsväg var också helt klockren, då det stämde till 99%. Vill du veta vad ditt livstal är, gå in här.




Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Smygtitt fotouppgift

2009-10-07 @ 15:07:00



Den här bilden kommer inte vara med i "reklamen" men tyckte den blev ganska fin!
Ina var superduktig och supersnygg på alla bilder, tack för det!

Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


Tisdag

2009-10-06 @ 19:50:01I dag, denna lediga dag, har jag gjort en hel del. Jag tog tummen ur och körde min första körlektion. Gick faktiskt bra, känns skönt att komma igång ordentligt.

Efter det åkte jag och min proffsfotograf Therese på en fotoshoot i de uråldriga skogarna vid Försjön. Där klättrade jag omkring på stenblocken i höga klackar utklädd till ett lejon. Det var himla roligt :)

Och nu snart så börjar min tv-kväll, först Den stora resan på ettan och sedan premiären av Desperate Housewives på femman, wie!

Imorn har vi bara en lektion och efter det drar jag på min nästa photoshoot med min andra proffsfotograf, nämligen Paulina! Jag ska springa runt utan tröja i skogen medan Påwlinka tar kort på mina jeans. Spännande? Ja! Läskigt? Jo, lite...

Ha en himla trevlig kväll nu!



Permalink Ina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ryt som ett Lejon!

2009-10-06 @ 17:56:21Jag vet inte om det känns så mycket Lejonkungen över detta. Men denna bilden knåpdade jag ihop lite kvickt för att visa ett smakprov på min reklam-kampanj. Ina gjorde sig bra som lejon-modell med sin långa man och klättrade som ett äkta kattdjur över bergsklipporna. Extrema modelljobb, det är sånt hon är byggd för!

Vi medianer har ett fotoprojekt att skapa en reklam-kampanj och min reklam-idé är lite Disney-inspirerad. Jag vill få en sagolik känsla i mina bilder. Nu har jag fotat mitt lejonkungen-tema men den är långt ifrån klar. Det behövs mycket redigering på mina bilder. Jag gör alltså reklam för KICKS parfymer. Det syns inte på denna bild, men ville bara ha något att visa så ni förstår.

Hade bra!
Permalink Therese Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Ina i Lejonkungen 4?

2009-10-06 @ 15:09:01Just nu förvandlar jag Ina till ett lejon! Eller hon blir mer en leopard men sak samma. Hon blir cool. Med guldiga kinder, tuperat hår och en raffig klänning och en djurisk jacka. Det blir nog bra. Hoppas jag!

//Therese
Permalink Therese Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fotoarbete :)

2009-10-06 @ 13:52:37Är härmed färdig med fotograferingen till mitt arbete i skolan och jag måste verkligen säga att bilderna blev BRA, och Therese var perfekt för mina små, konstiga (?) idéer ;D

Ett litet smakprov kommer här:
(lite tråkigt att ljuset var helkonstigt och hade bara en "bakgrundsblixt/lampa" att använda, så vi fick improvisera lite med bland annat en rosa sjal ;O



Den enda som jag lägger upp nu ... resten en annan dag, när de är fixade och så

SÅ THERESE DU ÄR FÖRBJUDEN ATT LÄGGA UPP NÅGRA PÅ DIG ;) HIHI, FÅR BLI EN ÖVERRASKNING :)



Får bli några på båda oss sålänge :)









~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Avslutar med en liten dans från fotostudion!
Pussochhej mina kära vänner :)


Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Fotoidé

2009-10-06 @ 11:02:25Idag är det så att jag är ledig. Eller ska egentligen fota men eftersom Ina, min modell, är upptagen med sitt andra modelljobb ska vi göra det i morgon istället. Om vädret tillåter då förstås. Det är lite synd om Ina. Hon ska nämligen stå i endast jeans och skor mitt ute i kalla hösten. För att detta inte ska låta som ett pornografiskt projekt kanske jag ska presentera min idé.

Ina ska göra "låtsasreklam" för JCs nya jeanskollektion: Ekologiska jeans. För att budskapet ska framgå ska hon fotas i naturen på olika platser i i jeans och bar överkropp. Detta har också en viss mening eftersom jeansen ska framstå som "det enda du behöver" och dessutom förstår man att det är jeans man gör reklam för och inte en hel outfit. Självklart ska hon stå med ryggen vänd mot kameran! Jag är tacksam att hon vill ställa upp i kylan, för jag vet att bilderna kommer bli superbra och vädret och solen är med oss. 

Senare idag ska jag träffa min homie Kenny starfighter. Han är ledig och jag också. Förmodligen kommer han få hjälpa mig att hitta bra ställe att fota på. Men eftersom jag bor mitt ute i ödemarken borde det ju inte vara svårt.


 
Ina är en tvättäkta modell, kanske har hon kollat några avsnitt av Top model? Ingen som vet. Men snygg är hon i alla fall! Härmed kallad SnyggIna.


Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig

2009-10-05 @ 22:49:24Igår var jag, bruchan och farsan i Borås och kollade på Elfsborg-AIK. Det var en lång och blöt dag, men samtidigt väldigt trevlig och härlig. Matchen kunde väl kanske ha varit lite bättre, fick inte ens se nåt mål. Men det var gutt ändå. Kom hem vid 1 inatt, och har därför varit oerhört, extremt, outhärdligt trött idag. Började nästan gråta när jag vaknade imorse, för att jag var så trött och det värkte i själen på mig. Men dagen blev rätt lyckad ändå. Ska jag vara ärlig, så går det nog inte att må dåligt när man är i närheten av mina kära vänner. And that's just it. Ikväll följde jag med mamma på skivstång kondition bland alla medelålders kvinnor som skriker och hojtar. Det var kul, men väldigt jobbigt. Jag har redan tränignsvärk, typ. Imorgon är vi lediga. Skönt och obeskrivligt välbehövligt. Jag ska umgås med mitt blivande körkort. Fast först ska jag sova!

För övrigt är det klart att jag, Linnea Ericsson och Felicia Gustavsson ska se Kent, som ska på turne och släppa ny skiva. Mycket, mycket, MYCKET underbart.


Elfsborg-AIK

Felicia och Kent (det är dock inte cigarettpaketet vi ska se, utan bandet Kent, för er mindre intelligenta själar)

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


5 dagar kvar!

2009-10-05 @ 22:03:51Om fem dagar är det söndag kväll. På söndag kväll är det den 11 oktober. Den 11 oktober klockan 19:30 är det jag, Green Day och Globen. När det är jag, Green Day och Globen lär jag vara väldigt lycklig. Med andra ord - JAG LÄNGTAR TILL SÖNDAG!! (Och som grädde på moset, ska jag shoppa mig ett fett jävla liv i Stockholm på dagen.)



Ps. Jag kan inte se på den här videon utan att få tårar i ögonen.
Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Scrapbooking

2009-10-04 @ 21:51:48Skulle egentligen ha pluggat hela dagen. Istället blev det ingenting, fastnade med scrapbookingen. För er som inte vet vad scrapbooking är:

"Scrapbooking är en engelsk term som kan användas när man i stället för att bara sätta in foton i album även sätter in en massa andra saker. Man klipper, klistrar och sätter in klistermärken, biljetter, dikter osv. Direkt översättning av ordet scrapbook är utklippsbok.

Scrapbooking innebär alltså att du dekorerar dina fotoalbum. Man monterar foton på färgade och mönstrade papper, skriver dokumentation om bilderna och lägger kanske med små minnessaker". (http://sv.wikipedia.org/wiki/Scrapbooking).

Jag har helt fastnat vid denna hobby. Jag tycker att det är riktigt roligt att sitta och klippa och klistra. Synd att det är så dyrt att köpa grejer bara. Helt sjukt vad fint man kan göra om man har tillgång till rätt material.

Här kommer tjuvkik av från mitt album:





Jag är fortfarande lite av en nybörjare. Om jag hade haft tillgång till det material jag vill, hade allt blivit mycket finare. Men man får använda sig av det man har istället!

Förresten hittade jag en liten mus under min säng förut. Snuttan hade burit in den och dödat den. Stackars :( Tur att jag upptäckte den annars hade det nog börjat lukta ganska illa på mitt rum snart.

/ Åse



Permalink Åse Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Till slut handlar det ändå om kärlek

2009-10-04 @ 16:14:17Cissi, fy vad jag började gråta när jag läste ditt inlägg. Sitter fortfarande och tjuter! Lille kissen och stor kissen har det jättebra i himmelen nu iaf, trots att de hade det hos er också. Men oroa dig inte :) Ibland är världen så otroligt orättvis, speciellt mot dig den senaste tiden. Men det vänder ju alltid någongång. Nu ska jag försöka sluta gråta och skriva det jag från början skulle berätta om..

Jag blev nog extra känslig precis innan jag satte mig här. Jason var den vackraste, underbaraste och bästa lille killen någonsin. Pappa fick två getingstick på benet och skrek till lite. Jason, som innan varit sur och gnällig, hoppade ner ifrån pappas knä och småsprang in på toan för att hämta papper (Inte för att det hjälper, men ändå!) och höll det på getingsticket. Sen sa han: -De ajaj. Eftersom han har egna erfarenheter av just getingstick. Det är vad jag kallar kärlek <3






Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Perfect Catch

2009-10-04 @ 13:30:35Såg precis på "E! Entertainment" att Carmen Electras show, som spelades in när vi var på Kos, börjar sändas i November. Perfect Catch är namnet på serien och det ser ut att bli riktigt mycket drama, bråk och kärlek!




Bilder från stranden på Kos.
Permalink Ina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kanelbullens dag

2009-10-04 @ 13:02:05Vilket jäkla väder det har varit i helgen! Nu är det verkligen höst. Jag som hoppades på att det skulle vara 15 grader och sol ända fram till november. Elias och jag tog oss i alla fall ut på en liten promenad runt Försjön i stormen. Vi blåste nästan bort men hann lagom in i bilen igen innan det började regna. Blev en varm dusch hemma och sen mjölk och bullar!
För idag är det Kanelbullens dag! Självklart har vi här hemma bakat och smaskat i oss bullar. Tjuvstartade igår och nybakta bullar måste vara det godaste som finns? Testade att göra vaniljbullar också, vilket var mycket gott :)

Här ska vi fortsätta att trycka i oss av bullar och Pringles, men så får söndagar se ut ;)



Ha en bra sista helgdag!

Permalink Ina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ännu en brand i Södra Vi

2009-10-04 @ 12:07:32Har ni hört att det brunnit i Södra Vi i natt? Ja det är sant. Familjen Klars förra hus har brunnit upp. Var detta en olyckshändelse? Ja det vet vi inte än. Men huset var obebott så det känns konstigt då. Det har i alla fall blivit totalförstört. Har inte kollat på det än, men mamma och Linn sa att det hade har helt förstört så det inte kommer att kunna göras i ordning igen. Jag tycker att det har varit lite väl många bränder i Södra Vi. Känns nästan som det brinner mer här än vad det gör i Vimmerby. Är inte det konstigt? Huset ska ha varit övertänt när brandkåren kom 03.00. 


/ Åse
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Guten Morgen

2009-10-04 @ 09:35:51Ja, guten Morgen på er! :)
Klockan är 08.48 och här sitter jag pigg som en nötkärna såhär på söndagsmorgonen ... eller ja, ganska pigg iallafall!

Jag har en känsla i kroppen som säger att jag kommer ha en del att göra idag, måste bland annat knåpa ihop lite kläder till fotot på tisdag, Therese är du reddysteddy? ;D

Dessutom tänkte jag styra kosan mot hultsfred och gosa lite med Bebbchen.

... och sedan vet jag inte mer, två saker, inte alls mycket?! och speciellt inte om jag faktiskt tar tag i mig själv och börjar dagen nu, istället för att göra det jag nyss tänkte att jag skulle göra, gå och lägga mig en stund igen ;o

Väldigt skönt att inte behöva skriva som Åse där man säger att man måste plugga på en söndag, det slipper jag idag :D och förra söndagen, och söndagen innan det ... :D Härligt!


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lilla gosemosen, tro för guds skulle inte att jag har glömt bort dig, det kommer jag aldrig att göra!
Vem kan glömma den sötaste, snällaste, gosigaste kissemissen i världen!





 











Permalink Cecilia Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Soffpotatis

2009-10-03 @ 21:12:38Sitter hemma denna lördagskväll och bara tar det lugnt. Kollar just nu på körslaget och äter lite godis. Dagen har bestått av en plugg och scrapbooking. Imorgon är det söndag, vilket betyder pluggdag och sista dagen av helgen.

Känner mig ganska opepp på att blogga nu förtiden, därav få inlägg. Bloggandet är nog ingenting för mig...

Gammal bild från körslaget. http://www.vt.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=5078654

/ Åse
Permalink Åse Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagen efter

2009-10-03 @ 21:02:41

Igår var grymt. Idag har varit rätt segt. Halvtid i Barcelona-Almeria nu. 1-0. Drömmer om den 25 oktober lite då och då. Sova som ett svin sen. Elfsborg-AIK imorgon. Gutt. Nu ska jag äta en clementin. Gott. Är så trött att jagh inte ens orkar med en blid. So long suckers.

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lilla Mathilda på Lilla Melodifestivalen

2009-10-02 @ 18:58:29Ikväll kör Mathilda Lindström från Vimmerby gärnet på Lilla Melodifestivalen. Hoppas det går bra för henne!


Bild lånad av Svt.se.

Programmet sänds på Barnkanalen.

Permalink Ina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Är det fäst eller?

2009-10-02 @ 18:41:36

Nae, kör ikväll. Men tänkte roa mig med att se på när Linnea och co. röjer istället. Kanske blir det en sväng in på Harrys, beror på folket, annars hem och sova och ladda för i morgon på Relaxen. Då blir det party med Cornelia och Johanna i bubbelpoolen. Trots att jag inte ska dricka ikväll heller (sist var den 25 augusti, på Kos) tänker jag ladda upp en bild eller två för att peppa er andra! Ha en superbra fredagskväll allihop!







/Paulina

Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Klippklipp

2009-10-01 @ 22:18:57

Förra onsdagen rök halva mitt hår... Ska jag sakna det?
Permalink Paulina Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


King Curtis

2009-10-01 @ 21:51:09Tjejer, kommer ni ihåg när jag snackade om King Curtis för ett tag sen och ni undrade va fasiken jag pratade om. Här har ni honom; självaste King Curtis!

Permalink Ina Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Redo för fredag

2009-10-01 @ 21:32:12

En bra dag för sport, nöjen, vimmel, kärlek.
Du har rena smörgåsbordet framför dig. En härlig höstfredag.

Mitt horoskop i Aftonbladet idag, inför imorgon. Och eftersom att jag tror stenhårt på astrologi och mitt horoskop stämmer varje dag in i minsta detalj (nästan), har jag inget annat än extremt bra förväntningar på imorgon fredag. Dagen kommer rent fysiskt bestå av skola, exakt likadan dag som idag plus dans. Efter det ska jag hem och äta och sedan blir det fest hos min älskade kallskänks-Linnea. Harrys med club 29, kanske, förhoppningsvis, möjligtvis? En bra dag, kväll, natt, lär det nog iallafall med all säkerhet bli.

Idag har det också hänt lite positiva saker i våra små medialiv! Vår skoltidning Frizon är nominerad till Årets Skoltidskrift 2009! Det betyder att vi åker till Stockholm den 20 oktober. OCH att vi därför flyttar vår praktik, som skulle varit den veckan, och har den vecka 9. Det känns väldigt bra i min själ, för då kan jag vara på nåt ställe som jag faktiskt vill vara på. Det var allt för idag. Hörs, ses, skrivs.

Permalink Linnea Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


All the single babies

2009-10-01 @ 21:16:01Haha, lilla coolingen :D


Permalink Ina Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Rosa rattar

2009-10-01 @ 20:46:12Skrev ju nyss om det fina armbandet med Rosa bandet, men det finns ännu fler varianter som stödjer Bröstcancerfonden. Nämligen Ahlgrens Bilar, men denna gång är det Ahlgrens Rattar. Fyndigt?



Vill också tillägga att min hals håller på att ta kol på mig! God natt♥
Permalink Ina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Rosa bandet

2009-10-01 @ 17:47:23Nu i oktober är det Rosa bandets månad. Man kan köpa ett band nästan var som helst och många smyckeskedjor gör väldigt fina smycken för att stödja bröstcancerfonden.

Detta kommer från Guldfynd och nästa gång jag går in i deras butik ska jag definitivt köpa det!


Flätat band i mocka men Rosa bandet-berlock. 60,50 kr kostar det och en del av pengarna går till Bröstcancerfonden.
Permalink Ina Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0