Fotoidé

2009-10-06 @ 11:02:25Idag är det så att jag är ledig. Eller ska egentligen fota men eftersom Ina, min modell, är upptagen med sitt andra modelljobb ska vi göra det i morgon istället. Om vädret tillåter då förstås. Det är lite synd om Ina. Hon ska nämligen stå i endast jeans och skor mitt ute i kalla hösten. För att detta inte ska låta som ett pornografiskt projekt kanske jag ska presentera min idé.

Ina ska göra "låtsasreklam" för JCs nya jeanskollektion: Ekologiska jeans. För att budskapet ska framgå ska hon fotas i naturen på olika platser i i jeans och bar överkropp. Detta har också en viss mening eftersom jeansen ska framstå som "det enda du behöver" och dessutom förstår man att det är jeans man gör reklam för och inte en hel outfit. Självklart ska hon stå med ryggen vänd mot kameran! Jag är tacksam att hon vill ställa upp i kylan, för jag vet att bilderna kommer bli superbra och vädret och solen är med oss. 

Senare idag ska jag träffa min homie Kenny starfighter. Han är ledig och jag också. Förmodligen kommer han få hjälpa mig att hitta bra ställe att fota på. Men eftersom jag bor mitt ute i ödemarken borde det ju inte vara svårt.


 
Ina är en tvättäkta modell, kanske har hon kollat några avsnitt av Top model? Ingen som vet. Men snygg är hon i alla fall! Härmed kallad SnyggIna.


Paulina Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Ina

Oj :O Vilka smickrande ord! Men en tvättäkta modell är jag verkligen inte :P Tycker i alla fall att det är kul att jag får vara din modell :D

2009-10-06 @ 17:54:38
URL: http://sumseven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0