Kos Måndag; Så var sista kvällen kommen

2009-10-13 @ 09:40:24

Dag blir till natt, morgon till kväll, första dag till den sista. En vecka gick ovanligt snabbt och till sist var det bara en dag kvar. En underbar resa led mot sitt slut.

En vecka i Grekland avslutade vi med att åka till Turkiet. Våra sista euro spenderas på budgetprylar i Turkland som låg mitt över havet. Där fanns det taxfree som var illegal?, lädergubbar som smycken, många converse och försäljare som alla erbjuder bästa pris. Många av oss fick något köpt och så bar vi hem till vårt trygga Kos!


Hem till vårt lilla skyffe med den allra minsta duschen för att fixa till oss för den allra sista kvällen!  Alla var på topp och vi var eniga om att sista middagen skulle bli på Jacksons! God mat och alkohol flödade i mängder. Vi tjattrade med våra Jacksons-vänner, drack snoppdrink och  dansade en sväng. Tiden stod som stilla i vårt paradis!Alla verkade extra peppade som att de visst att vi snart skulle hem! Bartenderna var crazy och betedde sig lustigare än vanligt, ljusen blinkade extra mycket och musiken var extra bra!. Free shots, free shots. Alla dansade som aldrig förr och Ina svängde extra med håret denna kväll (internt). Det bjöds på tequila och där kom en brat!Kvällen som skulle bli så bra slutade abrupt på ett märkligt vis. Med en släng av tequila, snorig näsa, massa servetter och Jockes bajshistoria? Vem trodde att sista kvällen skulle sluta på detta vis..


Resa i Världen Permalink


Kommentarer
Postat av: Anonym

tjena. jag och 8 andra tjejer ska till kos i sommar och vi ska bo på sevi sun. kan inte du7ni berätta lite om kos och hotellet? skulle uppskattas jätte mycket...och hur är barerna? stora dansgolv osv?;D svara gärna på www.lundbergsusanna.blogg.setackar i förhand

2010-01-20 @ 18:43:52
Postat av: sofia

Hej vi är ett gäng tjejer på 5 st som ska åka till Sevi sun i Augusti, vi undrar lite saker som vi hoppas ni kan svara på :)

Först av allt störde man sig mycket på att det inte var luftkonditionering på rummet, och fanns det fläktar att hyra/köpa och hur mycket kostade de?

Hur upplevde ni resan och själva kos?

Hur mycket pengar hade ni med er och har ni något bra tips på frukost och mat i allmänhet? :) Sen utflykter och m.m vill vi gärna ha svar på! Ni verkar ha haft en riktigt kul resa, hoppas vi får det samma. Tacksam för svar på mailen :)

2011-01-26 @ 21:22:55
URL: http://linasofiamaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0