Kakor och världsproblem

2009-12-02 @ 19:12:40Det luktar kanel och choklad i hela huset. Har precis tagit ut en plåt med rykande färska Cinnamon Chocolate Chip Cookies ur ugnen. Det är till vårt projektarbete. Vi kommer att ha gått upp tio kilo innan detta är klart.

Förresten, vad tycker ni om julkalendern i år? Såg precis det andra avsnittet och jag vet inte vad jag ska tycka. Jag vill tycka om det bara för att det är julkalendern, det ska vara mysigt att titta på. Men ärligt talat? De senaste åren har julkalendern sett likadan ut. Det är konstiga människor i konstiga miljöer och så finns det någon ond som vill förstöra julen. Det kanske är så barnprogram ser ut idag? För faktiskt så känns det nu för tiden som om julkalendern endast görs för barn. Förr kunde hela vår familj sitta och kolla och alla tyckte det var lika bra. Tänk er Sunes jul, Mysteriet på Greveholm, Pelle Svanslös och de andra. Vart försvann den kvalitén?

Vad tycker ni om årets julkalender och vilken har varit er favorit?

Nu blev detta ett inlägg endast om julkalendern. Haha, måste framstå som världens julkalenderfantast som tycker att detta är ett världsproblem. Men visst är det så att julkalendern inte är lika bra längre?

Puss och kram!
Ina Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Åse

Eller hur! Mycket bättre julkalendrar förr. Vill se sådant som är anpassat till flera, inte bara till små barn. De borde byta koncept.

2009-12-03 @ 13:48:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0