Presentation av bloggmedlemmar: Linnea

2009-07-28 @ 19:23:36

Jag heter Linnea Ericsson och jag fyller 18 år om 15 veckor och två dagar. Jag är nog alltid glad och positiv. Är jag inte det så ser jag till att bli det, för det är så tråkigt att inte vara det. Jag har humor, tycker jag. Skrattar mest åt mina egna skämt, sjuka skämt inom SumSeven, Simpsons, Family Guy, 2 ½ Män och Vänner.

Jag älskar fotboll. Har spelat sedan jag var typ 7 år och kan just nu faktiskt inte föreställa mig ett liv utan fotboll. Jag älskar att spela, träna, se, prata, läsa fotboll. När allt annat är åt helvete finns alltid fotbollen där och tar emot mig och så har det nog alltid varit.

Jag älskar musik. Det är också en sak som kan få mig att fortsätta när jag mår som sämst. Det jag lyssnar på allra mest är Lars Winnerbäck, Johnossi, The Sounds, The Hives, Kent, Anna Ternheim, Håkan Hellström, Sahara Hotnights och Mando Diao.

Jag bor i Vimmerby. Min mamma är grym, både som mamma och vän. Min pappa är typ den snällaste mannen i världen. Min storebror är typ min förebild och han är också rätt grym. Mamma och pappa skilde sig för ungefär ett och ett halvt år sedan. Jag bor med min mamma för det mesta och vissa helger och annat hos pappa.

Jag är singel och jag gillar det. Jag har alltid varit väldigt självständig och aldrig kännt att jag behövt någon pojkvän i mitt liv. Jag klarar mig själv. Dock menar jag inte att jag inte skulle uppskatta en pojkvän, men jag ser det mer som ett plus i kanten. På min fritid tränar jag fotboll, lyssnar på musik, umgås med mina SumSeven-vänner och min familj, sover och så vidare. Jag lever i nuet så gott jag kan, tar inget för givet, planerar inte min framtid och ödslar inte tid och kraft på saker och människor som inte har något med mig att göra. Jag lever mitt liv nu, för jag vet inte när det kan ta slut.



Linnea Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0