Underbart väder

2009-06-25 @ 21:50:13Ja om man ska ligga och sola hela dagen är det verkligen kanonbra väder. Men när man jobbar är det på tok för varmt. Egentligen ska man inte klaga nu när det väl är fint väder.

Dagen har i princip liknat gårdagen på jobbet. Började 07.00 och började med att sopa i några små hus. Därefter fortsattade vi med det eviga krattandet som känns helt meningslöst. Har rensat ogräs mellan stenplattor ett x antal timmar och det är inte roligt kan jag lova. Vi plockade även skräp i parken. Jag som trodde att parkavdelningen skulle vara ett slappt och roligt jobb, men det tycker jag verkligen inte. Vi jobbar häcken av oss och det är extremt tråkigt. Trots att jag bara jobbat två dagar. Efter lunch räknade vi bilar och kollade hur många som kom från olika länder. Tog en sista skräprunda innan vi slutade. Imorgon kommer det säkert  bli ännu jobbigare. Då är vi bara två sommarjobbare och idag var vi fem. Så det blir nog en hel del att göra.

Är ledsen att jag inte kunde vara med idag brudar. Hoppas att det blir någon annan dag snart igen! :)

Efter träningen idag åt vi grillat. Som avslutning på denna säsong. Ska bli skönt med lite uppehåll, måste dock springa en hel del själv, vilket känns mindre roligt. Maten var i alla fall kanon god!

Puss godnatt

Åse Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0