Glada besked och sommarminnen

2009-06-02 @ 16:32:33Instämmer med Linneas tidigare inlägg. Hade inga förhoppningar på den här dagen och som ni vet så är det rätt mycket som påverkar mig negativt just för tillfället. Men så fick jag veta att jag får MVG i slutbetyg i Fotografisk bild och även i Textkommunikation, woho! Det blev jag riktigt glad för.

Förövrigt så pissregnar det här utanför. Jag hoppas verkligen att det blir bättre väder snart igen, det är ju faktiskt sommar nu! Men eftersom det är Sverige vi bor i så kan man inte räkna med en solig sommar, lite trist faktiskt. Jag hoppas dock verkligen att vi kommer ha tur med vädret nere på Kos, annars jävlar.

På tal om Kos, eftersom att vi inte hade tänkt att simma dit så kommer vi att ta flyget. Och jag som på senare dagar har blivit lite flygrädd blir inte mindre rädd av att läsa om såna här hemska saker. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5288769.ab. Usch och fy.

Här är lite bilder från när jag och Elias hyrde en lägenhet i en vecka på Gotland förra sommaren. Såna här minnen är fina att ha. De får en på lite bättre humör såna här tider :)

     
   
Klicka på bilderna för att få dem större. Foto: Ina och Elias

Det var allt för mig. Vi kanske hörs senare.

/Ina♥
Ina Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0