Har jag blivit mosad av en elefant?

2009-09-21 @ 21:58:23Igår hade jag så äckligt hemskt ont in huvudet. Jag somnade vid halv tio. Sov tio timmar. Var extremt trött, men hade inte ont i huvudet. Slog i huvudet i en lampa i skolan. Fick ont i huvudet igen. Kunde inte hålla ögonen öppna på sista lektionen. Kom hem vid 2, somnade och sov till 4. Har tränat nu och har dubbelt så ont i huvudet som innan och är minst lika trött. Vad är det för fel på mig? Huvudvärken kan ju vara den mycket felplacerade lampans fel, men varför är jag så konstigt trött?

Trots trötthet och huvudvärk har jag lärt mig nåt nytt idag: Innan jag somnade i soffan förut, så tittade jag på National Geografic av nån okänd anledning. Det var nåt program som handlade om elefanter och hur arga dom kunde bli och när dom blev arga så dödade dom oftast människor. Det var nåt i deras kropp som tryckte på nåt annat i kroppen som gjorde att det kom ut nån slags vätska som hette nåt som jag inte kommer ihåg. Då blev dom helt galna, hatade typ alla människor, fick panik och visste inte ens vad dom själva gjorde. Intressant tänkte jag och skrev nu om det i bloggen. Så om ni, precis som jag inte visste detta, vet ni det nu.

En till rolig sak! Kanske inte lika intressant, men jag måste berätta. När jag sedan låg i soffan och sov så gott, drömde jag att jag skulle spela match och under uppvärmingen skulle jag göra ett ryck. Precis när jag drömde det började mina ben sprattla, i verkligheten alltså, så att jag höll på att ramla ner från soffan. Jag flinade lite åt mig själv, la mig på rygg istället och drömde nåt annat.

NU ska jag sluta skriva långa inlägg om konstiga saker som händer i mitt liv. Tack för att ni lyssnade.

Linnea Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0