Tillbaka i civilisationen

2010-08-02 @ 12:46:37

Nu är vi hemma igen efter 6 dagar utan dusch och 5 dagars festande. Det har varit en upplevelse jag sent kommer glömma. Stundvis har jag verkligen undrat vad jag gör där. En blöt sovsäck, en luftmadrass utan luft, hög musik när man minst vill lyssna på det och en förkyldning som nästan mördar - Då vill man hem till sin säng. Men 99 % av tiden från i tisdags till igårkväll var helt fantastisk.

Johnossi, Hästpojken, Andreas Grega, Hoffmaestro, Parken, Deportees, Babian, Maskinen och alla andra band gjorde festivalen helt fulländad. Inte minst att Andreas Grega gjorde en stage-dive mitt på mig så jag hade hans kön ungefär 1 cm från ansiktet.

Sällskapet. Ett gäng åldersnojjiga 20+:are, Alfred och LinnDea. Det går knappt att toppa. Det finns så mycket att säga just nu men jag väljer att låta det smälta in lite. Förmodligen blir det bara en massa interna saker ändå.

Sjuk som jag är ska jag snart bege mig till Ica och jobba. Det känns jobbigt. För tillfället känns det som jag har feber och inte ens Jason kan muntra upp mig. Halsen gör ont och mitt huvud är på sprängningsgränsen. Tänkte att ni ville veta. Nu blir det family guy och sovning. Ha det så bra och tack för en otrolig festival alla som var medverkande.

Paulina Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0