En händelselös helg i världens ände

2010-01-23 @ 22:06:10Hej allihopa!

Jag får ta åt mig av Paulinas tidigare inlägg. Uppdaterar väldigt sällan nuförtiden och det beror på att jag varken har motivation eller något vettigt att skriva. Det känns inte som att det är så roligt att läsa om min tråkiga vardag då dagarna nästintill ser lika dana ut.

I helgen, än så länge, har jag gjort absolut INGENTING! I alla fall inte på kvällarna. Igår efter skolan satte jag mig och skrev lite på filmanalysen. Ja jag pluggade en fredag, i brist på annat att göra. Fredagskvällen bestod av datorsittande, tv-tittande och häng med mamsen medan många andra festade och hade det roligt.

Trött som jag är, var det jobbigt att gå upp 07.30 en lördag. Skulle iväg och städa på Skanska för att klirra in lite pengar till lagkassan. Efter ungefär en timmas städning var vi klara och då var det bara att bege sig hemåt för att hämta mamma. Mamma och jag har haft en heldag tillsammans vilket har varit trevligt. Vi åkte till Linköping för att handla lite födelsedagspresenter till mig eftersom hon inte visste vad hon skulle ge mig. Så jag vet nog allt som jag kommer få på min födelsedag (13 februari), vilket känns lite tråkigt. Jag trodde faktiskt att det skulle vara ganska lite folk i Linköping idag eftersom det är helgen innan löning, men tvärtom.

Förnyade i alla fall min festgarderob ytterligare. Det har blivit en del festklädersinköp på sista tiden och jag har fastnat i det mesta med paljetter på.. Hur som helst köpte jag ett linne, tröja, klänning, smycken och så en ny digitalkamera som jag ska få när jag fyller år. Lördagskvällen har inte sett roligare ut en fredagskvällen. Har varit väldigt trött idag och inga aktiviteter har dykt upp, så jag har spenderat kvällen precis som igår, framför datorn, tv:n och godisskålen.

Jag har i alla fall bestämt mig för att försöka sluta att äta godis och andra onyttigheter (i alla fall i veckorna)samt att börja motionera lite mer. Detta är svårt, då mamma häller upp massor av godis i en skål och jag är en riktig godisgris. Jag tror att jag får vänta till detta efter min födelsedag för jag vet att jag kommer få massor av godis då. Jag har inte nämnt det här på bloggen, men jag har slutat med innebandyn. Saknade motivation och tid så nu har jag bara fotbollen. Tyvärr kommer jag bara kunna träna fotboll en gång i veckan, på grund av att balträningen ligger på samma tid på söndagar framöver. Så jag ska bege mig ut och springa lite mer samt att försöka utnyttja gymmet i skolan lite mer. Böjra lite smått i fredags. Imorgon blir det en löptur med Albin efter balträningen. Skönt att ha någon att springa med så att man blir lite mer pepp.

Imorgon börjar som sagt balträningen och jag börjar bli smått nervös. Jag är helt värelös på att dansa, men jag tror att det kommer att bli okej tillslut. Ska i alla fall göra mitt bästa :) Jag är säker på att jag och Tommy kommer ha det roligt även om vi är totalt värdelösa=) Balen är den 22 maj och jag hoppas att det blir den bästa dagen i mitt liv och att jag kommer få känna mig som en prinsessa. Balklänningen är köpt, nu ska den bara sys upp och dragkedjan ska fixas.

Nu var det slut på händelser i min ointressanta helg så jag säger godnatt!
Hoppas att ni andra har haft en bättre helg än mig :)

Puss & Kram Åse
Åse Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0