Lill lördag och Harrys

2010-06-03 @ 16:05:25Onsdagskvällen slutade med ett besök på Harrys. Innan det var det ett kort besök i Källängen hos alla mygg. Stämningen på Harrys var på topp, man kände en oerhörd glädje från alla kommande studenter som befann sig på plats. När karaoken satte igång var det ett riktigt drag där inne. Även att det var onsdag var det sjukt mycket folk, både studenter, alvare och andra. Kul!!

Imorgon blir det partaj med SPSP07! Förfest och grill hos Felle innan det bär vidare mot Harrys för mer fest. Det är också på tiden att vi skriver vår studentsång. Hoppas att vi kommer enas och lyckas med det. Jag är lite skeptisk eftersom vi inte lyckas enas om så mycket annat. Men det blir säkert bra!

Lite underbart väder det är nu också!! Hoppas hoppas hoppas att det blir soligt på vår student! Blev lite ledsen när jag läste Inas väderrapportering som hon gjorde häromdagen. Men såg den nya rapporteringen nu vilket gjorde mig glad. Imorgon är det som sagt en vecka kvar till vi tar studenten. Hur underbart är inte det? Älskart!

/ Åse
Åse Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0