så känns det DAGEN INNAN STUDENTEN ...

2010-06-10 @ 19:07:15

Japp japp japp! Om mindre än 24 h har vi tagit studenten, mina kära vänner. Alla känslor som far runt inom mig just nu går inte att kontrollera. Det är en enorm mängd glädje, lycka och lättnad och samtidigt som rädsla, ångest och sorg tar över då och då. För tillfället skulle jag kunna börja gråta ... Jag vill så gärna börja leva mitt eget liv nu, men jag vill inte lämna dessa 3 sjukligt underbara år bakom mig.

PANG! säger det och sedan står man vid en väg som grenar ut i en miljard andra vägar. Gå vilken du vill! Mina fina fina fina vänner som ingen annan i hela världen kommer kunna ersätta, alla dessa kommer jag träffa allt mindre, men förhoppningsvis kommer denna blogg hålla oss samman ett tag framöver iaf. Ingen kan förstå hur bra det känns för mig att veta att någon alltid står bakom mig, vad det än gäller. För det är verkligen så det är och har varit i tre års tid. 

Inte lite sentimental jag är nu. Trött efter en vecka av (fest) ytterst få timmar sömn och framför allt bra sömn. Dusch nu och somna innan 21.00. Morgondagens schema är fullproppat. Med mina sista krafter säger jag en sista sak:


Nu kör vi!




Paulina Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0