Huvudstaden

2010-10-19 @ 13:01:36Som jag skrev tidigare har helgen spenderats i Stockholm med älsklingen. Vi bodde på Scandic i Kungens kurva, åt fruktansvärt god hotellfrukost, badade i hotellets pool, hade lövkrig, åkte in till Stockholm city och åt fruktansvärt god mat, kollade på bio i 3D för första gången i våra liv på Nordens största biograf, proppade i oss mängder med godis, vi shoppade i Skärholmen och Stockholm city och störde oss på en otrevlig tant som inte borde jobba på ett servicejobb.

Bion vi var på heter The last airbender och det var en riktigt bra film. Dock höll inte förväntingarna om 3D i alla fall inte i denna film. Det var inga speciella effekter förutom i början av filmen då det kändes som stjärnorna kom mot oss. De hade kunnat utveckla den så mycket mer t.ex. att eld eller vatten kom mot oss. Visst är 3D bättre än vanlig bio för filmen får mer djup, men jag hade hoppats på mer.
Sammanfattningsvis kan jag säga att helgen har varit super! Synd bara att Ina och Elias inte hade tid att ses. Men det kommer fler tåg...

/ Åse
Åse Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0