Tack för dessa år kära Samsung!

2010-10-26 @ 23:15:24God kväll! Snart natt för sjutton, jag sitter för tusan och skriver ett inlägg såhär sent på kvällen! Fick ett ryck, har egentligen inte så mycket att säga. Kom hem från Linn för någon halvtimme sen.
Trodde ett tag idag att jag skulle förlora mitt pekfinger, att det helt enkelt skulle falla av. Så Jäkla kallt var det ute idag. Jag överdriver inte när ja säger att 1 cm upp på fingret var rött, resten var helt kritvitt, precis som ett lik!!! :O Men nu kokar det igen.

Dessutom har min kära, älskade, fantastiska Samsung halvdött, eller så värst död är han inte men han har förlorat en del av sin själ, den allra viktigaste knappen funkar inte och därför kan jag bara svara när det ringer typ. Älskade vännen, att han bara ger upp sådär! Men gud vad han har fått stå ut med mycket, han var hamnat i snö, varit dyngsur, tappats ner för trappen och i betonggolv, men alltid så troget stått kvar vid min sida! Men jag har faktiskt hittat en ny, som jag inom den närmsta tiden ska köpa! Måste bara ta mig till en affär!
Och det är ... en Samsung (läs det som "Jag vill bara gråta", internt inom Sumseven)
Hoppas denna också kommer vara mig trogen ett bra tag :)

Nog om sånt, jag borde faktiskt sova nu, vaccinering av häst imorgon kl. 10!
God natt härliga människor!
/Cicci
Cecilia Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0