Blommor som du växer bara på brinnande fartyg

2010-10-07 @ 22:39:38Idag har det varit en lång, regnig och mörk dag. Idag har det varit en dag när jag egentligen inte skulle vilja göra något annat än åka ner till Barcelona och bajsa på Paulina. Jag är så avundsjuk på henne att jag knappt vill veta hur underbart hon har det. Samtidigt som det gör mig glad att höra det när det är tråkigt här. Om två veckor får jag i alla fall lön, och då ska jag köpa mig en enkelbiljett till min vän och hennes nuvarande bostadsort.

När jag inte sitter hemma och längtar bort, jobbar jag lite faktiskt. Jag leker med barn och det är ett ganska roligt, enkelt men också ganska krävande jobb. Pengah får jag i alla fall och det är bra. När jag inte jobbar är jag med en annan vän, som också är en pojk och heter Andreas. Vi kollar ganska mycket på Family Guy vilket är jätteroligt och enkelt och inte alls krävande. I helgen kommer också min vän Ina hem till Vimmerby! Det kommer göra mig jätteglad, för jag saknar redan henne massor efter två dagar, som känns som två år.

Här kommer det lite bilder från våra underbara dagar i staden Stockholm, där vår underbara Ina bor och lever sitt underbara liv.









Det var underbart. Nu ska jag kolla på Dexter, vilket är minst lika underbart. Hej och då!
Linnea Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0